Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok! Iszonyatosan meg vagyok (2 db)

Egy fújással nem ártottál, nyugi! Holnap vegyél a patikában olyat, amilyet várandósan is használhatsz! 18 hetes kismama
Nekem a védõnõ erre az esetre tengerisóból készült orrsprét ajánlott, a patikában fognak tudni segíteni.
tengeri só orrspray-t használ, sok cotrom, tea, méz, hamar meggyógyulsz meglátod. A babádnak az ég világon semmi baja nem lesz, de mostantól ne használd. Az a baj, hogy nyálkahártya lohasztó hatása van, ezért lehet veszélyes a terhességben, nem kifejezetten a babára!!! Boldog babavárást!
Használj Stérimár orrspray-t. Tengervizes, még babáknál is lehet használni. Én azt használtam, nagyon jó!
Szerintem biztos, hogy nem ártottál!Manapság annyira túlzásba viszik ezt a gyógyszerkérdést.A Nasivin pedig hol van pl. egy komolyabb gyógyszertõl?Nyugodjál meg!
Én már kétszer voltam beteg, sajna rögtön az orrom és a fülem lobban be elõször.Voltam orvosnál is, azt mondta nyugodtan használhatom a nasivin orrcseppet.üdv 27hetes kismama

7-8 hetes terhes vagyok, par napja voltam a dokinal es felirta az ultrogestant, most viszont 3-4 percenkent iszonyatos szuro gorcsot meg fajdalmat erzek a hasamaljatol a vegbelnyilasom iranyaba meg a derekamba. Mit tudjak tenni?

Legjobb válasz: Az az igazság, hogy én ilyet ekkoriban nem tapasztaltam. Így azt tudom tanácsolni, hogy hívd fel az orvosod, vagy menj be az ügyeletre. Simán lehet, hogy valami ártalmatlan dologról van szó, de azért mégis jobb, ha lát orvos. 39 hkm

Az az igazság, hogy én ilyet ekkoriban nem tapasztaltam. Így azt tudom tanácsolni, hogy hívd fel az orvosod, vagy menj be az ügyeletre. Simán lehet, hogy valami ártalmatlan dologról van szó, de azért mégis jobb, ha lát orvos. 39 hkm
ezzel én is ügyeletre mennék, mert nem azt írod, kicsit nyilallgat, hanem hogy iszonyatos szúró görcs. Ez nem jelent túl sok jót. Inkább egy felesleges orvoslátogatás mint egy késõn felkeresett orvos, aki esetleg már nem tud segíteni. Remélem semmi komoly.
Gondolom az Utrogestant sem véletlenül kaptad én ilyen nyílalással bemennék ügyeletre mert bizony ez vetélésre is utalhat. Ott sem biztos, hogy tudnak segíteni a babádon ha távozni szeretne, de nagyon nem mindegy, hogy lát e orvos idõben vagy sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!