Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes néha (36 db)

Ha a baba az öklét tömi a szájába, az mindig azt jelzi, hogy éhes, vagy néha úgymond cumi helyett használja? (7 hetes a babánk. )

cumi

Legjobb válasz: Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.

Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.
ha ehes lenne sirna. inkabb csak nyugtato hatassal van ra.
Nekunk is 7 hetes a lanyunk, o ha ehes, tatott szajjal nyujtogatja a nyelvet, azutan jon az, hogy cuppogtatja az oklet, utana meg "bijju - ejjjjj" szeruen kezd sirni...
Az én babám 6hetes és õ is ezt csinálja de szerintem nem éhes legtöbbször, hanem így nyugtatja magát! (õ hasfájós és olyankor szokta ezt csinálni vagy még elalvás elõtt)

Meddig kancsalítanak a babák? Most 7 hetes a lányom de nagyon durván adja elő néha. Nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: 7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra,majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele,szóval annyira koncentrál arra amit néz,hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél,vagy a gyerekorvosotoknál,de nem hiszem hogy gond lesz vele.

7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra, majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele, szóval annyira koncentrál arra amit néz, hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél, vagy a gyerekorvosotoknál, de nem hiszem hogy gond lesz vele.
Szia! Nem kell aggódnod!Az én fiam is kancsalított sokáig, de azt mondta az orvos, hogy 10 hós koráig normális.Most 3, 5 hós, és már nyoma sincs az egésznek.
A babák fejletlen idegrendszere miatt van. Ezért van az is, hogy amikor megszületnek, csak 20cm-re látnak. Ha 3hónapos ora után is kancsalít, akkor lehet aggódni.

10 hetes kislányom néha átalussza az éjszakát, ( este 9-től reggel fél 7-ig), néha pedig 2-szer is felkelel enni. Miért van ez?

Legjobb válasz: 10 hetesen még elég kicsike, simán felkelhet enni. Ilyenkor meg kell etetni. Majd eljön az az idõ, amikor folyamatosan átalussza az éjjelt!

10 hetesen még elég kicsike, simán felkelhet enni. Ilyenkor meg kell etetni. Majd eljön az az idõ, amikor folyamatosan átalussza az éjjelt!
A kérdező hozzászólása: Meg sem fordult a fejemben, hogy nem etetem meg. A kérdésem továbbra is az amit feltettem, aki járt már így, kérem írjon. KÖszönöm!
szia az én lányom tegnap volt 11 hetes és ez velem is elõ szokott fordulni és még én sem jöttem rá de arra igen hogyha nagyon fáradtan teszem le aludni akkor nem kel fel.de majd utánakérdezek holnap és ha tudom a választ megirom neked.jó babázást
az en kislanyom 6hetes koratol atalussza az ejszakat most 2, 7 eves. en probaltam megetetni de nem evett s amugy is o erzi hogy mire van szuksege te sem tudsz aludni ha valami bajod van.S a doki azt mondta nem szabad a ritmusukat felboritani azertne ebrezd fel felalomban probald meg megetetni de ebreszd fel
Kislányomnál attól függött akkora korában, hogy átaludta-e az éjszakát, hogy milyen sûrûn evett este felé. Ha 2, 5- 3 óránként evett az utolsó 2-3 etetésénél, akkor hamarabb felébredt, de ha a fürdés miatt este besûrítettem a cicizést 2 óránként, akkor reggelig aludt. Így mi általában estefelé 2 óránként ettünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

7 hetes kisfiamnak a széklete kicsit más pár napja, olyan nyúlós dolgok vannak néha benne, és volt hogy nem sárgás volt a színe, hanem picit zöldesebb. Mi lehet a baj (a)?

Rendesen szopizik, hízik is.

Legjobb válasz: Szóról szóra ugyanez van nálunk is, 7 hetes, és meg van fázva. Én úgy tudom orvostól és könyvekbõl, hogy attól is lehet.

Szóról szóra ugyanez van nálunk is, 7 hetes, és meg van fázva. Én úgy tudom orvostól és könyvekbõl, hogy attól is lehet.
A kérdező hozzászólása: A fiam is megvan fázva. :) Én azért hétfõn elviszem a dokihoz, tegnap este olyan mintha hányt is volna egy kicsit, mert az nem buki volt.

7 hetes terhes vagyok néha-néha nagyon ritkán fehér-sárgás vmi folyik ki belölem szaga nincs. Ez baj v ilyenkor természetes?

Legjobb válasz: Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!

Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!
Nekem is van, ugy tudom nem baj.Ha csip, fáj esetleg akkor doki!
Szia! Ez a folyás természetes és a terhesség elõrehaladtával elõfordulhat, hogy növekedni fog a mennyisége, használj valami jófajta tisztasági betétet! Addig amíg nem csíp, addig nincs gond, de ha igen beszélj a dokival mert az fertõzésre utalhat. Boldog babavárást 33. hetes kismama
Szia! Nálam a kezdetektõl megvan. A dokim azt mondta, ha nem csíp, ég, viszket, akkor semmi gond. Ez természetes. ha nincs panaszod, akkor csak tisztasági betéttel tudsz ellene védekezni, fõleg ha sok van.

7 hetes vagyok, néha a folyásom kissé barnás színű, ez gond?

Más panaszom nincs, leszámítva az er?s hányingert és néha egy-egy kisebb nyilalást, mint mensi el?tt.

Legjobb válasz: mindenképp menj orvoshoz,én is pont 7-hetesen voltam így.kaptam gyógyszert,meg szigorúan feküdnöm kellett és szexelni sem szabadott,mig az orvos azt mondta lehet. holnap reggel mindenképp menj el orvosodhoz!

mindenképp menj orvoshoz, én is pont 7-hetesen voltam így.kaptam gyógyszert, meg szigorúan feküdnöm kellett és szexelni sem szabadott, mig az orvos azt mondta lehet. holnap reggel mindenképp menj el orvosodhoz!
Igen, gond. Most nem ijesztgetni akarlak, de vetélés jele is lehet. Azonnal menj orvoshoz!!!!
igen, mindenképp menj orvoshoz!!!!!!
Orvos igen, több oka is lehet, lehet csak egyszerû magyarázata van, de lehet hormonhiány amit gyszeresen tudnak pótolni, ha idõben mész.
Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

7 hetes kisbabám néha elé sok tejet visszabukik. Van amikor darabos kicsit. Néha szopizás közben, de van amikor sok mocorgás után. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: még nem zár rendesen a gyomorszája, gyakori dolog. telejsen természetes. Akár 1 éves korig is eltarthat.

még nem zár rendesen a gyomorszája, gyakori dolog. telejsen természetes. Akár 1 éves korig is eltarthat.
Amíg szépen fejlõdik, addig általában nem kell vele foglalkozni . Azt is mondják, hogy a többlet vagy alul vagy felül kijön:)

7 hetes kisbabám náthás lett szívom az orrát. Néha néha köhög egyet. Nagyon aggodom de csak holnap tudom elvinni az ügyeletre. Van e valami amivel még könnyithetnék rajta?

Legjobb válasz: ha nem lázas akkor ne aggódj, csak szívd az orrát mikor szörcsög hogy tudjon aludni és holnap majd megvizsgálják!ha lázas akkor úgy kúpot lehet adni.Van otthon lázcsillapító kúpotok?azt a doki szokta kiírni.

ha nem lázas akkor ne aggódj, csak szívd az orrát mikor szörcsög hogy tudjon aludni és holnap majd megvizsgálják!ha lázas akkor úgy kúpot lehet adni.Van otthon lázcsillapító kúpotok?azt a doki szokta kiírni.
A kérdező hozzászólása: Igen van itthon lázcsillapitó kup. Remélem nem kell használnom.
én is nagyon megijedtem, nekünk sajna már vagy 2 hete tart ez a nátha, de már kifele megyünk belõle. Remélem nem volt kioktató ahogy írtam, csak hát így látatlanban nem tudtam hogy már van tapasztalatod:) nekem elsõ baba totál ki voltam, hogy ilyen picinek szívni kell az orrát, de aztán megnyugtattak hogy nincs gond:) boldog karácsonyt és jobbulást:)
A kérdező hozzászólása: Fehér a válladék. Tudom hogyan kell a lázat érni mert õ már a harmadik babám csak azért vagyok tanácstalan mert ilyen pici korban egyik sem volt náthás. KÖszi a megnyugtató választ
Szia, nekem a 2. babám most 8 hetes, és 3 hete beteg :( Valaki idehozta nekünk az influenzát, elkapta õ is, pedig csak anyatejes. Taknyos és emiatt köhög is. Tengervizes sprét fújok az orrába, és minden szopi elõtt leszívom a nóziját orrszívóval (kb napi 5 alkalom). Valószínû azért köhög a babád, mert hátrafolyik a takony. Az én babám még hörgött is egy picit és zajosan vette a levegõt, nála légcsõhurutot állapítottak meg. Gyógyszert nem adtak rá, vagyis megelõzésnek antibiotikumot, hogy ne is legyen szövõdmény. Ne aggódj, minden rendben lesz. Csak fújkáld neki a tengervizes oldatot, az nagyon jót tesz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Attol mert három gyermekem van attol még nekem is lehet ujjat mondani. Nem volt egyik kislányom se beteg ilyen picikén ugyhogy ezen a téren tapasztalatlan vagyok. Voltunk az ügyeleten és náthán kívül nincs semmi baj szerencsére. aköhögés a hátrafolyó váladéktól van és nem a tüdõ miatt. Kalciummuszkot kaptunk meg orrsprét. Mégegyszer köszi a tanácsokat sokat segítettetek vele. Kellemes ünnepeket kívánok én is nektek!

Mikortól érzi a baba a mama hangulat változásait? Úgy értem hogy 6-7 hetes terhességnél ártok neki ha idegeskedek néha vagy sírok? A nagyobbik gyerekem néha kikészít és ilyenkor az ideg majd szét vág de nem szeretnék ártani a babámnak.

Próbálok mindig gyorsan megnyugodni de olyan rossz a gyerekem hogy lehetetlen bírni vele.

Legjobb válasz: Szia! Nem tesz jót az idegeskedés de elvileg 13.héttõl érzi a hangulatod a baba! http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

Szia! Nem tesz jót az idegeskedés de elvileg 13.héttõl érzi a hangulatod a baba! http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!