Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes múltam, és már (2 db)

7 hetes múltam, és hétvégén megyek orvoshoz, akkor már tutira lenni kell a babának szívhangnak, ugye?

Nagyon aggódom, 5,5 hetesen voltam el?ször orvosnál, akkor még nem volt. Viszont a testvéremnek így ment el a babája, hogy nem volt szívhang egyáltalán.

Legjobb válasz: Szia.Lesz szívhangja majd meghallod :) Nekem a 6.dik héten már volt ...Minden jót,36hetes kismama

Szia.Lesz szívhangja majd meghallod :) Nekem a 6.dik héten már volt ...Minden jót, 36hetes kismama
Szia!Én a héten voltam uh-on és 7 hetes terhes vagyok.Már hallottam a babóca szívét.Szerintem már Te is hallanni fogod.És ne aggódj, nem lesz semmi baj, ne gondolj rosszra.Szép babavárást. 7 hetes mami
Ne aggódj, ez általában változó.Nekünk 6 hetesen már nagyon kalapált, akivel együtt vártam 8 hetes volt és még nem láttak semmit.Már biztosan van nektek is, eszelõs mikor meglátod az UHn, én elbõgtem magam:)
Tényleg ne aggódj, én is úgy jártam mint te sem a 6. sem a 7.héten nem volt szivhang de a 8.héten szépen látszott.Sok függ az uh minõségétõl is.Nyugodj meg és várd türelemmel a következõ uhát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat és a biztatást! Már alig várom, hogy halljam, amikor a petezsákot megláttam, már akkor is majdnem elájultam a meglepõdéstõl, hogy tényleg sikerült!! És annyira örültem, hogy az sem érdekelt, hogy a doki finoman szólva közölte, hogy kövér vagyok és diétázzam, csak nevettem rajta. Mindenkinek boldog babavárást és még1x köszönöm!!
Nekem sajnos nem indult meg a szívverése a babának, de meg tudja mondani a doki egyik hétrõl a másikre még szívhang nélkül is, hogy minden ok-e, hiszen a petezsák és az embrio is növekszik. Ha ez így van, akkor nem lesz gond. Szorítok.
Akkor már kell lennie szívhangnak. De ha nem is lenne, akkor már pulzálna a szívcsõ, ami arra utal, hogy pár nap múlva beindul majd a szívmûködés. Nekem 5 hetesen és 6 naposan már pulzált a szívcsõ, 8 hetesen és 6 naposan pedig már dobogott a szíve. Annak sajnos semmi jele nincs, ha nem indul meg a szívmûködés, de erre ne is gondolj! Minden a lehetõ legnagyobb rendben lesz!

7 hetes kismami múltam, és már kb. egy hete néha-néha viszketek, a folyásom ma lett olyan sárgás- picit világoszöldes! Ugye nem lesz baja a bébimnek?

Eddig próbáltam magam természetesgyógymóddal kezelni(grapefruitmag kivonat), annyit javított, hogy már nem viszketek olyan s?r?n. Ma megyek orvoshoz és biztosan ír fel valami kúpot vagy krémet. Nem baj, ha az els? 3 hónapban használ ilyet a kismama? Mert sok minden készítményre rá van írva, hogy az els? 3 hóban nem ajánlott! Most akkor szerintetek mi lesz? De, ha kezelve lesz a folyásom ugye nem lesz baja a bébimnek a szerekt?l vagy a bacitól?

Legjobb válasz: Még annyit, hogy nincs sok folyásom, minimális.

A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nincs sok folyásom, minimális.
Nem lesz baja, zárt méhszáj mellett sem a kórokozó, sem a gyógyszer nem tud feljutni a babóhoz. Gyógyulást, és gratulálok a babához! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Boldog babavárást:) Azért megnyugtatásképp légyszi írjatok többen is! Köszike
az orvos csak olyan orvosságot, krémet fog felírni amitõl nem lesz bajotok! nyugi boldog babavárást
Nyugi ha az orvostól akpod bajt nem csinál a babának! Az elõttem válaszolókank igazukvan, zárt méhszáj esetén nem junak fel a bacik. Ilyennek csak elhanyagolt esetek teszik ki magukat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszaitokat! Jó egészséget és boldog babavárást Mindenkinek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!