Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes látszani fog már (2 db)

Ma Hasi uh-n 7.7mm-es petezsák látszott csak, (de nem nagyon nézegette meg a doki hogy van-e benne valaki). Jövöhéten megyek a saját magándokimhoz aki hüvelyit fog csinálni. Látszani fog már a szívműködés? Akkor leszek kb 6 hetes és 2 napos

Legjobb válasz: Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)

Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)
Szia! Hüvelyin már tuti hallod majd! Hasin csak 7 hetesen. De jó Neked, az volt idáig a legjobb a terhességemben, mikor meghallottam a kis szívét!(most 15 hetes vagyok) Nagyon sok boldogságot kívánok!
Hogyne látszódna!! Nekem is 6 hetesen csináltak hüvelyit!! Majd meglátod milyen boldog leszel mikor meglátod a kis életedet!! Gratula nagyon sok sikert Aztán majd irj hogy mi volt!!! Minden oké lesz hidd el!! Nekem 6mm volt a petezsák!! Üdv egy 6 hós baba boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm! Már nagyon várom hogy lássam a kis pöttömöt és fõleg az hogy dobog a szíve! :) Persze, majd írok, de addig van még 6 nap! És olyan nagyon lassan telnek a napok! Sok boldogságot Nektek is és gratula a picihez! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj hát nagyon jó lenne ha hallanám vagy legalább látnám hogy dobog! Már annyira várom azt a pillanatot! :)

7 hetes terhesen látszani fog már a baba az ultrahangon?

Tegnap el?tt voltam 7 hetes terhes, holnap megyünk a férjemmel n?gyógyászhoz, fogok valamit látni az uh. -on? Fog látszani már a babám? A magánorvosi rendel?ben adják ingyen a fényképet vagy ott is fizetni kell?

Legjobb válasz: Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!

Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!
Hát, nekem a hathetesen annyi látszott, hogy egy kis pöttyöcske, ilyenkor még nincsenek is kialakulva a kis végtagjai, szóval olyan nagyon látványos dolgokra ne számíts. De azért valamit fogsz látni. Azt nem tudom, hogy ingyen adják-e a képet, nekem nincs magánorvosom, de volt olyan, amit ingyen adtak.
szia. én is 7 hetesen voltam ultrahangon én annyit láttam hogy egy picike kis kör benne egy apró vonalkával!szerintem ennél már csak a 12 hetes ultrahang lesz csak jobb mikor már megmutatja magát hogy van pici aprókeze lábacskája!szerintem mindenkép kérjél képet mert megéri végig nézzni hogy mennyit fejlõdik ez alatt a 9 hónap alatt!grat a babához!34 hetes kismama:)
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször uh-on és már látszott a kis szive is, hogy dobog, de valójában nem nagyon fogsz még látni semmit.
Nekem 7 hetesen hüvelyi uh-t csináltak, valószinüleg neked is azt fognak és azt nem lehetett nézni a monitoron. 9 mm-es volt, tehát még nem sok minden látszik belõle.
Nekem a 8 hetes uh-n már látszott a baba is és a szikhólyag is.A képet ingyen adták, persze a vizsgálatért fizettem(magándoki).Biztos, hogy fogjátok már látni.Gratula a babához!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!