Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes látszani (6 db)

2hete voltam ultrahangon az elsőn.5hetes voltam. úgy 7 hetesen látszani fog valami?

hasi ultrahangom volt és csak a petezsák meg a szikhólyag látszott de embrió nem.lehetséges hogy hüvelyin látszott volna több?

Legjobb válasz: Én 7 hetesen voltam elõször ulrahangon, hüvelyit csinált az orvosom és már látszott a kis szívdobogása. Csodálatos érzés volt!

Én 7 hetesen voltam elõször ulrahangon, hüvelyit csinált az orvosom és már látszott a kis szívdobogása. Csodálatos érzés volt!
a hüvelyin mindig több látszik az elején, de ilyen kkorán még jól is tette, hogy csak hasit csinált. A 7 . héten már látszódik a baba és hallani a szivhangot is, de ez függ a gép minõségétõl is. Készülj fel hogy a 12. hétig hüvelyi uh lesz-ami nem fáj egyébként.
A kérdező hozzászólása: köszi!picit nyugtató!
Hüvelyi UH-t csak akkor csinálnak, ha a hasi UH-nak nem olyan a képminõsége és a felbontása, hogy azon a doki láthassa, amit kell. A kórházakban általában jó minõségû a hasi UH. Úgyhogy hüvelyit, ha nincs feltétlen szükség rá, akkor nem csinálnak. 7 hetesen pedig már fog dobogni a kis szíve, ezt látni is fogod, meg hallani is, ha bekapcsolják a hangot. A babóca még inkább csak egy kis maszat lesz, olyan 1 cm körüli. Nekem 7 hetesen és 6 naposan 11 mm volt, de olyan büszke voltam rá, pedig tényleg csak egy kis maszatka volt. :) A 12 hetesen viszont már egészen emberke formája lesz.
Szia! Én 5 hét 6 naposan voltam elõször ultrahangon és hüvelyit csináltak, mégsem látszott a petezsákon és a szikhólyagon kívül semmi! Még nagyon fiatal volt, azért nem láttak nálad sem többet! Ne aggódj, mostmár biztos többet fog mutatni az ultrahang! Én szerdán megyek és nagyon izgulok, hogy mit fogunk látni! :)
A kérdező hozzászólása: az szomoritott picit el hogy a papiron az volt hogy embrió nem látható.az orvos meg olyanokat mondott hogy 2 hét múlva látni hogy nem üres e.van-e valaki.bár amióta babás vagyok mindent rosszul értelmezek.
Szia, Nekem hüvelyi UH-n 5 hét 2 naposan látszott az embrió. Kb. egy 1 mm-es fehér csík volt a petezsákban, a dokim azt mondta, hogy az az embrió.
Szia! 5 hetes terhessegnel nem irhatott mast, mint h embrio nem lathato, mert akkor meg tenyleg nem lathato a petezsakbanembrio :) Az meg, h ket het mulva kiderul, nem ures-e, nem ijesztgetes, v annak a jele, h vmi nem stimmel, hanem teny: elofordul, h nem indul be fejlodes a petezsakban. Ezt nekem is elmodta a dokim, es akkor az ember nem eli bele magat elore, tudja, barmi lehet. De ket het mulva ott volt a dobogo sziv :) Szoval ne aggodj!! 27 hetes kismami
Szia! Nagyon ismerõs a próbléma. Én majdnem 6 hetes voltam mikor elõször voltam dokinál, és csak petezsák volt. Az szép nagy, a doki azt mondta hogy ez bíztató. Aztán két hét múlva kellett visszamenni és akkor már egy 12 mm kismanót láttunk, meg a kicsi szívverését. Sajnos nem hallottuk nem volt hangfal, meg én nem is tudtam hogy ilyet lehet. Ja és mind a kétszer hülyevi uh volt. Szóval ne izgulj! 10 hetes kismama

Hányadik héttol kezd el látszani a pocim? Most vagyok 7 hetes.

Legjobb válasz: 16-20. attól is függ, hogy milyen tipus vagy.. ismerek egy 32 és 14 hetes kismamit egyforma a hasméretük..

16-20. attól is függ, hogy milyen tipus vagy.. ismerek egy 32 és 14 hetes kismamit egyforma a hasméretük..
Nagyon változó. Az elején, ha úgy is látod nõtt a pocakod, a puffadás miatt van, nem pedig a kicsi miatt. Alkati kérdés is, és függ a méhlepény elhelyezkedésétõl is. Nekem a 17. héten kezdett el látszódni. Most 22 hetes vagyok, de van, aki még mindig nem mondaná meg, hogy terhes vagyok.
Szia! Én most szeptember 20-án mentem férjhez, és semmi nem látszott!! Pedig akkor voltam 25 hetes! Ha feszülõs ruhában vagyok, akkor is csak az veszi észre, aki régrõl ismer! A bababoltban is megkérdezték a héten, hogy lesz e gyerekünk, vagy másnak nézelõdünk :) Ez jó is, meg nem is, mert beleférek az összes ruhámba, csak egy kis bandázs öv kell, hogy ne lógjon ki a pocim, viszont így 26 hetesen már büszkén mutogatnám állapotomat!! Jó babavárást 26 hetes kismami

7 hetes terhesen látszani fog már a baba az ultrahangon?

Tegnap el?tt voltam 7 hetes terhes, holnap megyünk a férjemmel n?gyógyászhoz, fogok valamit látni az uh. -on? Fog látszani már a babám? A magánorvosi rendel?ben adják ingyen a fényképet vagy ott is fizetni kell?

Legjobb válasz: Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!

Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!
Hát, nekem a hathetesen annyi látszott, hogy egy kis pöttyöcske, ilyenkor még nincsenek is kialakulva a kis végtagjai, szóval olyan nagyon látványos dolgokra ne számíts. De azért valamit fogsz látni. Azt nem tudom, hogy ingyen adják-e a képet, nekem nincs magánorvosom, de volt olyan, amit ingyen adtak.
szia. én is 7 hetesen voltam ultrahangon én annyit láttam hogy egy picike kis kör benne egy apró vonalkával!szerintem ennél már csak a 12 hetes ultrahang lesz csak jobb mikor már megmutatja magát hogy van pici aprókeze lábacskája!szerintem mindenkép kérjél képet mert megéri végig nézzni hogy mennyit fejlõdik ez alatt a 9 hónap alatt!grat a babához!34 hetes kismama:)
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször uh-on és már látszott a kis szive is, hogy dobog, de valójában nem nagyon fogsz még látni semmit.
Nekem 7 hetesen hüvelyi uh-t csináltak, valószinüleg neked is azt fognak és azt nem lehetett nézni a monitoron. 9 mm-es volt, tehát még nem sok minden látszik belõle.
Nekem a 8 hetes uh-n már látszott a baba is és a szikhólyag is.A képet ingyen adták, persze a vizsgálatért fizettem(magándoki).Biztos, hogy fogjátok már látni.Gratula a babához!


6-7 hetes terhességet lehet látni hasi UH-n? Szívdobogás is látszana?

Legjobb válasz: Igen,lehet látni és hallani is.

Igen, lehet látni és hallani is.
Nekem hüvelyivel 6 hetesen még csak a petezsák látszódott.Egy hét múlva láttunk szívdobogást.A méhed állásától is fögg.
Nekem ekkor még hüvelyi UH-n nézték, és már dobogott is kis szíve. Hasi UH-t 12 hetesen csináltak.
Nekem hüvelyi volt, de volt már szívhang. Hasit nekem is csak 12 hetesen volt.
A kérdező hozzászólása: Csak a hüvelyi UH óta vérezgetek, azt szeretném ellenõriztetni, hogy oké minden, de most így nem akarok hüvelyit...
Most kedden voltam vizsgálaton. 8 hetes vagyok és hasi uh-t csináltak, mert éppen elromlott a hüvelyi uh mikor mentem. De tökéletesen látszott hasin is és a szivdobogását is látta a doki.
Szia! 7 hetes 5 napos vagyok, tegnap voltam uh-n, a dokinak fel sem merült, hogy hasit csinál...hüvelyi volt, jól látszott a szívdobogás és a baba...:)
Nem lehet látni és hallani sem.
A kérdező hozzászólása: ja, és a hasnak mikor kell keményedni?
ez teljesen változó!!Kismama és terhessége válogatja!Valakinek nagy hasa lesz és már hamar látszik, valakinek kicsi és késõbb kezd el látszódni!Szóval változó-ezt így nem lehet megítélni!Én vékony voltam mégis a 16 hetes korig szinte semmi nem látszódott!Most is 37 hetesen-sincs óriási hasam.....pont jó így! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi, és boldog babvárást, és könnyû szülést neked:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, babavárást:-) elirtam neharagudj
En is 16 hetestol vettem eszre hogy novekszik, bar a szomszedok meg akkor sem vettek eszre, csak ha olyan ruhaban voltam.Amugy en is sovany alkat vagyok.Aki ducibb annak szerintem sokkal hamarabb latszik.Most 27 hetes vagyok es most sem nagy a hasam bar most jol latszik hogy babas vagyok.
Kemenyedni nekem eloszor 16-18 hetesen kezdett, de annyira valtozo van amikor egy heten egyszer es van mikor egy nap 5szor..de az majd kesobb..
És még egy észrevétel, csak egy korábbi hozzászólást szeretnék javítani. Nekem eddig olyan tapasztalataim vannak, hogy a vékony nõknek a pocak hamarabb kivehetõ, csak azért nem feltûnõ, mert általában csak oldalról látszik, szembõl, hátulról alig van változás. A duciknál pedig épp úgy vettem észre, hogy nagyon késõn kezd el látszódni a terhesség ténye, általában a mozgásukon és az utolsó egy-két hónapban a pocak formáján. Nekem volt munkatársnõm, akin bõven volt felesleg (alapesetben egy 25-30 kiló) és rajta 28. hétig még semmi sem látszott, még a mozgásán sem, mert elõtte is kicsit medve járású volt. Itt is sok duci kismama írta, hogy a hasuk jó ideig nem nõ, nem is nagyon híznak, csak annyit vesznek észre, hogy a pocakjuk már nem puha, hanem kemény, mint a terhespocak.

Ma Hasi uh-n 7.7mm-es petezsák látszott csak, (de nem nagyon nézegette meg a doki hogy van-e benne valaki). Jövöhéten megyek a saját magándokimhoz aki hüvelyit fog csinálni. Látszani fog már a szívműködés? Akkor leszek kb 6 hetes és 2 napos

Legjobb válasz: Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)

Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)
Szia! Hüvelyin már tuti hallod majd! Hasin csak 7 hetesen. De jó Neked, az volt idáig a legjobb a terhességemben, mikor meghallottam a kis szívét!(most 15 hetes vagyok) Nagyon sok boldogságot kívánok!
Hogyne látszódna!! Nekem is 6 hetesen csináltak hüvelyit!! Majd meglátod milyen boldog leszel mikor meglátod a kis életedet!! Gratula nagyon sok sikert Aztán majd irj hogy mi volt!!! Minden oké lesz hidd el!! Nekem 6mm volt a petezsák!! Üdv egy 6 hós baba boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm! Már nagyon várom hogy lássam a kis pöttömöt és fõleg az hogy dobog a szíve! :) Persze, majd írok, de addig van még 6 nap! És olyan nagyon lassan telnek a napok! Sok boldogságot Nektek is és gratula a picihez! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj hát nagyon jó lenne ha hallanám vagy legalább látnám hogy dobog! Már annyira várom azt a pillanatot! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!