Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes holnap (22 db)

A babám ma 7 hetes. Holnap megyek dokihoz, a hathetes kontrollra. Meg vizsgál a doki így:?

Szóval természetes úton szültem a kislányomat 7 hete. A múlt héten a vérzésem elmúlt, még egy kicsi sárgázás volt, de kedd reggel óta, megint vérzek, és mensi szer? fájásaim vannak. Így meg vizsgál majd a doki??Feleslegesen nem szeretnék fel menni a városba ebben a melegben, mivel több mint fél óra az út.Aki járt már így, létszi írja meg mi volt a végeredmény, miért vérzett és mikor múlt el. jah és kb 2hete voltunk szülés óta el?ször együtt,ami egyáltalán nem fájt

Legjobb válasz: Szia Köszi a gyors választ, és a gratut:) Nincs ahhoz korán hogy megjöjjön? Még csak 7hetesek vagyunk. Amúgy nem olyan erõs a vérzés, és furcsán nagyon vörös. Sajna már nem tudom felhívni, mert most 2ig rendelt:(12percet késtem...

A kérdező hozzászólása: Szia Köszi a gyors választ, és a gratut:) Nincs ahhoz korán hogy megjöjjön? Még csak 7hetesek vagyunk. Amúgy nem olyan erõs a vérzés, és furcsán nagyon vörös. Sajna már nem tudom felhívni, mert most 2ig rendelt:(12percet késtem...
A kérdező hozzászólása: De ha a jövõ héten megyek, akkor már 8hetesek leszünk, az nem gond??
Lehet, hogy megjött a mensid. Az orvos akkor is megvizsgál szülés után, ha vérzel. De miért nem hívod meg, és kérdezed meg tõle? Az a legbiztosabb! Grat a babához!
Egyébként az se baj, ha kicsit késõbb mész a dokihoz. Menj a jövõ héten, talán addigra nem lesz ilyen meleg. Vannak, akik ilyenkor már mensiznek! Üdv, 1.voltam.
10 hetesen voltam, nem volt gond.
Ugyanigy jartam :-) !Megjott 7 hetesen pont aznap amikor mentem a kontrollra.A doki csak mosolygott, majd megvizsgalt es felhivta a figyelmemet a vedekezesre mostantol :-)
Én is pont ezügyben keresgéltem a neten, ugyanígy 7 hetesen ez volt. Olyan válaszokat találtam, hogy ez még meg mensi, és nagyon sok nõnek van ilyen ilyenkor, csak egyszeri dolog. Kíváncsi vagyok mi lesz egy hónap múlva.
A kérdező hozzászólása: Most akkor ez az "elsõ" menszeszem lenne?? Még mindig tart, bár már nem olyan erõs, de még mindig van vér. Ez már a 4.nap. És akkor mostmár lehetek terhes?? Nincs ehhez még korán?

7 hetes fiam mellkasa és háta ki van pattogva. Mitől lehet? Holnap megyek vele a tanácsadóba, addig szeretném valamivel kezelni neki.

Legjobb válasz: Képzeld nekünk is. Mi is 7 hetesek vagyunk:)) Most jött ki Neki. Eddig az arcán voltak pattanások, arra a doki Bepanthent javasolt. Hááát én most a hátára is és a mellkasára is rákentem. Mi is holnap megyünk dokihoz. Reméljük, hogy csak a hormonok miatt.

Képzeld nekünk is. Mi is 7 hetesek vagyunk:) ) Most jött ki Neki. Eddig az arcán voltak pattanások, arra a doki Bepanthent javasolt. Hááát én most a hátára is és a mellkasára is rákentem. Mi is holnap megyünk dokihoz. Reméljük, hogy csak a hormonok miatt.
mososzertöl?
szia, nekünk a johnsonos fürdetõtõl volt... amint áttértünk a gyógyszertárira elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma voltunk dokinál és azt mondta valószinû hogy a melegtõl vagy a mosószertõl.De igy ahogy olvastam én is most tértem át a gabi fürdetõre valószinû hogy neki is a johnsonstól mert mára már javulni látom.

Honnantól számoljam, hogy mekkora a pici? Tudom az utolsó menstruációtól kell. Eszerint holnap leszek kereken 7 hetes. Viszont ha aszerint számolom, hogy a doktornő szerint mikor fogant meg, akkor most 4 hetes és pár napos vagyok.

El?re is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Ez így van. A pici kb. két héttel kisebb, mint ahány hetes terhes vagy. De a terhesség heteit attól még az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni. Elég hülyeség, de ez van, mert nem lehet tudni kinek mikor van peteérése. Szóval 7 hetes terhes vagy. Nagyon gratulálok! 27 hetes

Ez így van. A pici kb. két héttel kisebb, mint ahány hetes terhes vagy. De a terhesség heteit attól még az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni. Elég hülyeség, de ez van, mert nem lehet tudni kinek mikor van peteérése. Szóval 7 hetes terhes vagy. Nagyon gratulálok! 27 hetes
A terhességi heted 7. Ha úgy jön ki az utolsó menzesz napjától, a fogantatástól számolva(saccolva) persze 4-5hetes a BABA. A kéthetes terhesség a peteérés, vagy a két hetes EMBRIÓ a 4hetes terhességi hétben van! Ezért a pici kora: terhességi hét-2, de ez csak a PICI kora, attól még nem kisebb a terhességed meg ilyenek, nem fogsz késõbb szülni miatta.
Szia! A terhességet szinte mindig az utolsó menstruációtól számolják, az ultrahang módosíthat rajta esetleg. Ha megnézed a babás oldalakat, ahol hétrõl hétre követik a baba fejlõdését, ott is a menzesz a mérvadó. Szóval 7 hetes leszel, már csak 33 hét és belenézhetsz Számodra a világon a legszebb szemecskékbe! Boldog babavárást!
vitatkoznék az elsõ válaszadóval. Bárhol rákereshetsz a neten is, könyvekben is leírják (és az én gyermekeimnél is így volt): amikor teherbe esel, akkor már kéthetes terhesnek számítasz. Azaz, az utolsó menstruációd elsõ napjától számolják a negyven hetet. A doktornõ véleménye nem az uh alapján van? Mert az bizony nem nagyon szokott tévedni...
Elsõ vagyok. Ne vitatkozz, olvasd el a válaszom és a kérdést is. A doktornõ a fogantatás napját állapította meg, nem a terhesség elsõ napját.
szóval akkor a baba nem két héttel fiatalabbnak számít, hanem 7 hetesnek, igaz? Tehát 33 hét van még hátra.
A baba két héttel fiatalabb, de a terhesség hét hetes, 33 hét van hátra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszadónak! Annyira aranyosak vagytok, és gyorsak!:) Már 2 hetesen sejtettem, hogy van itt egy pici kis manó a pocakomban, azonnal csináltam tesztet is, ami + lett. Következõ héten már elmentem a nõgyógyászomhoz is, és UH-t is csinált, ami alapján akkor 3 hetesnek mondta. Nektek is jó babavárást!

6-7 hetesen észre vettem hogy nől a pocim. Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra.2-3 hete nemveszek észre változást. Más is volt így? Remélem nincs semmi baj!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj,ne aggódj!Valószinü puffadtál,azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km

Nincs semmi baj, ne aggódj!Valószinü puffadtál, azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km
Semmi gond. Mert nem a babától nõtt a hasad, õ 7 hetesen 1-1, 5 cm... Hanem a puffadástól nõtt. Nekem is a 13. hét körül kezdett el nõni, - akkor már a babától. 16 hetes kismama

7 hetes kisbabám náthás lett szívom az orrát. Néha néha köhög egyet. Nagyon aggodom de csak holnap tudom elvinni az ügyeletre. Van e valami amivel még könnyithetnék rajta?

Legjobb válasz: ha nem lázas akkor ne aggódj, csak szívd az orrát mikor szörcsög hogy tudjon aludni és holnap majd megvizsgálják!ha lázas akkor úgy kúpot lehet adni.Van otthon lázcsillapító kúpotok?azt a doki szokta kiírni.

ha nem lázas akkor ne aggódj, csak szívd az orrát mikor szörcsög hogy tudjon aludni és holnap majd megvizsgálják!ha lázas akkor úgy kúpot lehet adni.Van otthon lázcsillapító kúpotok?azt a doki szokta kiírni.
A kérdező hozzászólása: Igen van itthon lázcsillapitó kup. Remélem nem kell használnom.
én is nagyon megijedtem, nekünk sajna már vagy 2 hete tart ez a nátha, de már kifele megyünk belõle. Remélem nem volt kioktató ahogy írtam, csak hát így látatlanban nem tudtam hogy már van tapasztalatod:) nekem elsõ baba totál ki voltam, hogy ilyen picinek szívni kell az orrát, de aztán megnyugtattak hogy nincs gond:) boldog karácsonyt és jobbulást:)
A kérdező hozzászólása: Fehér a válladék. Tudom hogyan kell a lázat érni mert õ már a harmadik babám csak azért vagyok tanácstalan mert ilyen pici korban egyik sem volt náthás. KÖszi a megnyugtató választ
Szia, nekem a 2. babám most 8 hetes, és 3 hete beteg :( Valaki idehozta nekünk az influenzát, elkapta õ is, pedig csak anyatejes. Taknyos és emiatt köhög is. Tengervizes sprét fújok az orrába, és minden szopi elõtt leszívom a nóziját orrszívóval (kb napi 5 alkalom). Valószínû azért köhög a babád, mert hátrafolyik a takony. Az én babám még hörgött is egy picit és zajosan vette a levegõt, nála légcsõhurutot állapítottak meg. Gyógyszert nem adtak rá, vagyis megelõzésnek antibiotikumot, hogy ne is legyen szövõdmény. Ne aggódj, minden rendben lesz. Csak fújkáld neki a tengervizes oldatot, az nagyon jót tesz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Attol mert három gyermekem van attol még nekem is lehet ujjat mondani. Nem volt egyik kislányom se beteg ilyen picikén ugyhogy ezen a téren tapasztalatlan vagyok. Voltunk az ügyeleten és náthán kívül nincs semmi baj szerencsére. aköhögés a hátrafolyó váladéktól van és nem a tüdõ miatt. Kalciummuszkot kaptunk meg orrsprét. Mégegyszer köszi a tanácsokat sokat segítettetek vele. Kellemes ünnepeket kívánok én is nektek!

Tegnap tudtam meg hogy 7 hetes terhes vagyok, crl 7, 5 mm. Nem kicsi? Szívmûködés rendben ezt írta. Nem mondott semmit csak gratulált, és 3 hét múlva lesz controll. A védõnõ holnap fogad.

Elõbb menjek el vérvételre amire a háziorvos ad beutalót úgy menjek controllra? Melyik héten milyen vizsgálat lesz?

Legjobb válasz: Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!

Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!
Holnap megkapod a kiskönyvet, majd a védõnõ megmondja mikor hova kell menned. Vérvételre a 12. hét környékén kell, akkor lesz a genetikai uh is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :)
gratulálok :) elõször nekem is a védõnõhöz kellett menni, õ mindenben tájékoztatott hogy mikor hová kihez...
Nem kicsi, és nehéz pontosan mérni, fõleg ha szar a készülék, pl. sztk rendeléseken. :) gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Biztosan ad majd minden kérdésemre választ a védõnõm. A beutalót a háziorvos adja nem a védõnõm lehet rosszul fogalmaztam. A tegnapi vizsgálat óta volt/van némi kis barnázásom, nem folyamatos és nem görcsös nagyon kevés csak pisiléskor. Meddig normális? Volt rákszûrés is tegnap utána hüvelyi uh. lehet felsértett?
Én is arra tippelek, hogy felsérthetett picit, mert azt szokták mondani, hogyha nem görcsölsz vagy nem erõsen vérzel, vagy nem élénket, akkor nem kell aggódni. remélem minden rendben lesz veletek :) szép karácsonyt nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó! Nagyon bízok benne hogy nem lesz baj. Nektek is szép karácsonyt! :)

Megnyugtatnátok? Úgy izgulok, holnap megyek 7 hetesen uh-ra.

Izgulok hogy minden rendben legyen,legyen szívhangja a picikémnek.Pont 7 hetesen már szokott lenni ugye?

Legjobb válasz: Nyugi, minden rendben lesz! Én 2hete voltam, akkor 7+2 voltam. Tudtam, h nem lehet gond. Nem is volt. Szívhang is volt már. Ma megyek újra. Gondolom most is rendben lesz minden, mert folyton hányok. Már elég nehezen viselem.

Nyugi, minden rendben lesz! Én 2hete voltam, akkor 7+2 voltam. Tudtam, h nem lehet gond. Nem is volt. Szívhang is volt már. Ma megyek újra. Gondolom most is rendben lesz minden, mert folyton hányok. Már elég nehezen viselem.
Én pont tegnap voltam elsõ uh-n. Hasi volt mégis mindent gyönyörüen láttunk, és hallottuk is. Pedig uh szerint 6 hetes vagyok, mensi szerint 6+3. :) Sok sikert :)
Az én drága pici fiamnak aki most 23 hetes, már 5+4 hetesen volt szívhangja :) ))
Igen, szokott lenni. De attól is függ milyen a készülék amivel néz, ill. az orvos tapasztalata, türelme. Ha nem fogod hallani szerintem akkor se ijedj meg! Boldog babavárást, és sok sikert!!! 24 hetes km
Nekem már az 5. hét végén volt, úgyhogy a 7. héten már kellene lenni. DE: attól is függ, hogy mikor volt peteérésed és megtermékenyítés, mert a heteket ugyan a menstruáció elsõ napjától számítják, az nem biztos, hogy a te 7 hetes terhességed ugyanabban a fázisban van, mint más 7 hetese. Ne izgulj, most már csak egyet kell aludni és minden kiderül ;)
A kérdező hozzászólása: Mensi szerint már több mint 8 hetes lennék, de tudom pontosan mikor fogant, úgyhogy tényleg 7 hetes. Én is így számolom hogy már csak 1-et kell aludni :)
Nekem ekkor még nem volt szívhang. 2 hét múlva hívott vissza az orvos. Mondanom sem kell, milyen izgulás volt bennem. Akkor már volt szívhang. Most lányom másfél éves. Ne izgulj, ilyen idõs terhességnél már szokott lenni, de ez sem kõbe vésett, mint ebbe a 9 hónapban semmi se... :D
A kérdező hozzászólása: De jó Neked, remélem nekem is minden rendben lesz.Kitartást a hányós idõszakhoz, reméljük elmúlik hamar.Szerencsére engem ez elkerült az elsõ terhességemnél is.Boldog babavárást!
Miért ne lenne normális...? Velem nem terhesen is elõfordult. 39 hetes km
Én tegnap óta ilyen vagyok :( Teljesen normális, front miatt van. 22hkm
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Akkor jó, megnyugodtam. Nekem nem terhesen mindig energia túltengésem volt, azért szokatlan, meg a második trimeszter is jól telt. Lehet, hogy picit már fáradok... Meg tegnap elég sokat mentem, egy kicsit át is fáztam estére, talán ez egz kicsit megterhelte a szervezetemet. Akkor pihenek. :)
Teljesen normális, emiatt ne aggódj!
Én a 12es vagyok, én nem vagyok kismama, összekevertél Andival, de most már, hogy így belecsöppentem, szorítok mindkettõtöknek, minden ok lesz. :)
Szia kérdezõ. Ide tévedtem és látom megjelentél. A 6-os válaszoló vagyok, anno 12 hetes. Ma már 14+4 hetes vagyok, teljesen rendben vagyok. Olvasom, hogy te is jól haladsz. Egy babámat a nyáron én is 10 hetesen vesztettem el, nyugi, nem lesz semmi bajod! Csak pozitívan, én is csak pozitívan gondolkodom most! Idõnként felnézhetünk ide és jelentkezhetünk, ha gondolod. De mehet priviben is, úgy személyesebb, ha okés. Üdv, Andi-a 6-os.
A kérdező hozzászólása: ultrahangra ment 12 hetesen csak már késõ van ....:-)))
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem kérdezni, utolsó kommentelõ te az a kismama vagy aki 12 hetesen ment és izgultam érte? :-)) ha igen veletek minden rendben? jól vagytok??
A kérdező hozzászólása: Szia! igen pont ma vagyunk 10 hetesek :-) hááát fogjuk rá megnyugodtam! bár az elõzõ terhességem pont 10 hetesen ment el ....de érzem õ most nem fog minket itt hagyni :-)) múlt héten 9 hetesen 26, 6 mm-esek voltunk:-))) de igazán én már sose fogok megnyugodni életem végéig aggódni fogok....na persze csak normális keretek között, mint minden anya:-)))
Szia! Ha jól számolom, most 10 hetes lehetsz. Minden ok? Megnyugodtál?
A kérdező hozzászólása: Szia 6-os válaszoló:-) Jaj nagyon örülök, gondoltam rád ma, hogy mikor mehetsz uh-ra???szuper örülök, hogy minden eredményed jó....jó nagyok vagytok már :-) a kellemetlenségek már hiányoznának ha nem lennének, még bírom-)) Boldog babavárást!
Ja lemaradt, 6-os válaszoló vagyok. Szia!
Szia kedves kérdezõ! Megvolt az uh, minden rendben van. Él! 55 mm és mindkét mérési eredmény jó, amit ilyenkor néznek. Nagyon szorítok neked is, kitartás itt az elsõ trimeszter kellemetlenségeihez!
A kérdező hozzászólása: Kedves 6 os válaszoló! voltunk doktor bácsinál 7 hetesek vagyunk és gyönyörû kicsi szívdobogásunk van :-))) elmondani nem tudom mit éreztem....köszönöm a szorítást:-))) Nagyon várom nektek mi lesz csütörtökön, ti már jóóó nagyok vagytok:-)) Írj ha megtudsz valamit! szió
6-os válaszoló vagyok, rendben, majd ide megírom mi a csütis eredmény. Szia.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nagyon köszönöm a biztató válaszod! Nagyon szorítok és holnap mindenképpen megírom mi volt uh-on! Te is írd majd meg mi volt veletek! :-)
A kis fájdogálás normális. Ne stresszeld magad, gondolkodj pozitívan, hogy minden rendben lesz. Nekem két vetélésem volt, most a 12-ik hétben vagyok és csütin megyek uh-ra. Természetes, hogy aggódsz, én is aggódom, míg meg nem látom(még nem is volt uh-m.) Írd meg mi a helyzet, jó? Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Drága:-)))) valóban gyönyörû a a kis Pötyike :-))
Ja, utolsó vagyok: És azóta van egy gyönyörû szép lányom. :)
Drágám! Nekem 3 vetélésem volt, én is aggódtam mindig. De hidd el, ez teljesen normális és minden ok lesz. :) A pocakod azért fáj, mert készül a méhed, nõ, nyúlnak a szalagok! Ha fel vagy fújódva, az is rendben van. Ne idegeskedj, és holnap írd meg, mi volt a dokinál!!!! Szorítok, h legyen szívhang!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Lehet túl aggódom mert volt már egy vetélésem !
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nagyon aranyos vagy, köszönjük :-))

Holnap leszek 7 hetes terhes! Szükségem van ezekre?

Gyógyszer abba hagyása után egyb?l teherbe estem.3 évig szedtem (Belara).21 éves vagyok, és makk egészséges ahogy a párom is!a családban semmilyen rendellenesség nem volt.Szerintetek szükségem van a különböz? "kor"-ok kivizsgálására? mert az orvosom szerint 9 hetesen kell bejelentkezni a vizsgálatra!el?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Én nem voltam ilyen fizetõs vizsgálatokon. Csak azokon amikre kellett menni. Az is van bõven. Szerintem az ember a maga megnyugtatására megy el ezekre a vizsgálatokra. Jó babavárást! :-)

Én nem voltam ilyen fizetõs vizsgálatokon. Csak azokon amikre kellett menni. Az is van bõven. Szerintem az ember a maga megnyugtatására megy el ezekre a vizsgálatokra. Jó babavárást! :-)
Én elmentem az összes vizsgálatra, csak, hogy megnyugodjak, hogy minden rendben van! 5 megjelenés amúgy is kötelezõ, mert különben nem jár az egyszeri anyasági segély. 22 évesen szültem.
Ezek általában szabadon választott kötelezõ programok! :) Szóval akkor is el kell menni, ha te makk egészséges vagy! Gondolom neked is jó a tudat, hogy mindent rendben találnak nem?
Nov. 19. 17:54-es vagyok. A kombinált tesztre gondolsz 9 hetesen? Ezt ki mondta? A dokid? Az Istenhegyi úton direkt felhívták a figyelmem, hogy 9-10 hetesen menjek el egy UH-ra, nézessek ülõmagasságot, azt diktáljam be nekik és ez alapján adnak idõpontot a kombi tesztre. A Bátorfi doki vizsgált és olyan jól kaptam idõpontot, hogy az UH alapján 11+6 napos voltam a vizsgálatkor. Na, szóval ezt a tesztet a 11.-14. hét között csinálják, de a legjobb 12 hetesen.
A kérdező hozzászólása: A többi kedves válaszólonak köszönöm a válaszokat!és az lenne a kérdésem, hogy nekem azt mondták h ezt a vizsgálatot csak 9 hetesen végzik el!!miért olyan korán???hisz a 12 hétig elmehet a baba!most nem az bántana h kidobtam 30 ezret, csak miért nem a 11, 12 héten!?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló!!!szeretném veled tudatni, hogy ezeket a vizsgálatokat nem a fiatal vagyis a 20-25 éves kismamiknak találták ki, hanem AZ FÖLÖTTINEK!!!!és igen sajnos ebben az estben mindenki másnak igaza van csak neked nem!!tudod azért szül a mostani fiatal generáció sok beteg babát!-mert mikor mi születtünk vagy anya hasában voltunk akkor volt a csernobili katasztrófa, és sajnos ez a mostani babákon látszik!!!ha ezt sem hiszed járj utána!! nagyon neves egyetemre járok és Mo legokosabb emberei taníthatnak, köztük aki elsõnek észrevette, hogy valami gáz van akkor csernobilban.és még annyit hogy ezek a vizsgálatokra a legtöbb kismama az már rég betöltötte a 30 at!!!!
Igazad van, Rajtad kívül mindenki hülye.
Haha :) amit hosszú mondatokon keresztül ecsetel, azt a végén egy szép kerek mondattal agyon is [email protected]@. Tényleg nincs benne ellentmondás, biztos megbízható a forrás!!
"kiknél nagyobb a kockázat" c. részt elolvasnád, kedves utolsó? Gondolod, hogy ilyeneket az ujjamból szopok? http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/down-kor-szures/
Meg kell csináltatni, de ez azért hülyeség, hogy több fiatal kismama szül beteg babát...jó hogy nem már a 35 éves kor lesz az ajánlott a szülésre...mit ki nem találtok még?
A kérdező hozzászólása: Hát nem!!ezért is érdekelt a véleményetek!de most már 100%ban biztos vagyok abban hogy megcsináltatom:) köszönöm a válaszokat
Tegnap 17:54 vagyok. Valóban nagyon fiatal vagy, és kérlek, ne értsd félre, nem riogatni akarlak, és nem kampányolni a szûrések mellett, de: Most már több 35 év alatti kismama szül Down-kóros babát, mint 35 feletti, pont az anyósod féle hozzáállás miatt: fiatal, minek szûrni. Én a korom miatt csináltattam (35 vagyok). A korom alapján 1:344 az esély a Down-kórra, a teszt alapján 1:6886. Hát nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre most a Csenge Titanillához járok!:) Te mennyi idõs vagy?
Szia, én el fogok menni. Ki a dokid? Én is gyõri vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk Gyõrben is 30e.anyum szerint nem árt, a párom anyukája egészségügyis õ azt mondja felesleges mert h elég fiatalok vagyunk és h ilyenkor kicsi a kockázata, az orvosom meg még azt tette hozzá h elvetélõdik, a ha valami baja lenne!
A kérdező hozzászólása: :) aranyosak vagytok!persze ilyen védõnõhöz eljárok meg minden!én konkrétan a down kórra, edwardson kórra gondoltam!:) és ugye ezek 30-30 e.Ft be kerülnek :) ezért kérdeztem!de szeretném megcsinálttani, csak kiváncsi vagyok a véleményekre:)
A kérdező hozzászólása: Én csak a szûrésre gondoltam ahol leveszik a vért megvizsgálják és megmondják hogy jó-e vagy sem.de felhívtam Gyõrben a klinikát és megkérdeztem!8+5naposan fogják levenni a vért!ami 10.000 ft lesz!és utánna lesz 2 külön vizsgálat!de az csak akkor van színtén ha kérjük!:) köszönöm a segítséget!és a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!