Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes fiam ha (5 db)

Miben vigyem sétálni a 7 hetes fiamat, ha 10 fok körüli hömérséklet van, ti mit adtok rá? Ha bevásárloközpontba mentek (tesco, árkád) mibe öltöztetitek mert az én fiam nem fázos, miben nem lenne melege mit adjak rá?

Legjobb válasz: szia, Rétegesen öltöztesd. Gyalog mentek odáig, vagy autóval? Mert, ha gyalog, akkor ugye huzamosabb ideig van a hideg levegõn, jobban be kell bugyolálni. Bady, harisnya, pulóver, overál, sapka, esetleg kis kesztyû a kezecskékre, takaró amivel, majd a babakocsiban betakarod. Ha autóval mentek akkor nem kell vastagon öltöztetni, mert az autóban is meleg van meg a bevásárlóban is. Akkor elég egy naci, vékonyabb pulóver, kabátka. Ha overálban viszed, azt mindenképp le kell venni róla az üzletben, hogy ne melegedjen rá... Ennyi röviden, de biztos ír még más is...:))

szia, Rétegesen öltöztesd. Gyalog mentek odáig, vagy autóval? Mert, ha gyalog, akkor ugye huzamosabb ideig van a hideg levegõn, jobban be kell bugyolálni. Bady, harisnya, pulóver, overál, sapka, esetleg kis kesztyû a kezecskékre, takaró amivel, majd a babakocsiban betakarod. Ha autóval mentek akkor nem kell vastagon öltöztetni, mert az autóban is meleg van meg a bevásárlóban is. Akkor elég egy naci, vékonyabb pulóver, kabátka. Ha overálban viszed, azt mindenképp le kell venni róla az üzletben, hogy ne melegedjen rá... Ennyi röviden, de biztos ír még más is...:) )

Keltsem fel enni a 7 hetes fiamat? Mert ha nem keltem fel akkor csak 4 szer fog enni ma, de utolso evés ota eddig 3 ora telt el de ebböl csak 1.5orát aludt alszik.

Jol eszik 180-160 körül egy evésre,eddig jol gyarapodott 1.30kg ot hizott eddig.általában 5 ször eszik egy nap de ma csuszott a dolog és nem tudom hogy mit csináljak keltsem fel vagy hagyam aludni?

Legjobb válasz: Hagyd aludni,ha éhes lesz felébred,más lenne ha rendszeresen aludna és kevesebbet enne,és fogyna, de így ha jól fejlõdik egy egy alkalom kimarad semmi gond.

Hagyd aludni, ha éhes lesz felébred, más lenne ha rendszeresen aludna és kevesebbet enne, és fogyna, de így ha jól fejlõdik egy egy alkalom kimarad semmi gond.
Orulj, hogy alszik, ne keltsd fel. Ha felebred, majd megeteted.
Fel fog õ még ébredni, akkor egy kicsit húzd az idõt, hisz gondolom még fürödtök is, akkor majd biztos kér enni is.
A kérdező hozzászólása: Csak attol félek hogy éjjel nem fog aludni rendesen vagy felcseréli a nappalt az éjszakával ha ijen sokáig hagyom aludni.Nem lessz baj?
Szerintem sem kell felkeltened, majd jelezni fog. Ilyen "csúszásokkal" én úgy vagyok, hogy másnapra valahogy mindig kiegyenlítodnek, és megy minden a megszokott szerint.

Vihetem e már kenguruban a 7 kg-os 10 hetes fiamat? A fejét tartja már régóta. Ha netalán nem, mikortól?

Legjobb válasz: szia. Nekem is 13 hetes a kislányom és szintén 7 kg. Én is viszem kenguruban már kb. 8 hetes kora óta, nagyon szereti :) Az egésznek a hátránya az hogy mivel ekkora súlyú, megfelel egy nem is laza edzésnek :)

szia. Nekem is 13 hetes a kislányom és szintén 7 kg. Én is viszem kenguruban már kb. 8 hetes kora óta, nagyon szereti :) Az egésznek a hátránya az hogy mivel ekkora súlyú, megfelel egy nem is laza edzésnek :)
Nem kicsi babád van... (lányom 14 hósan 8600 gr és nem kicsi..) Viheted persze:-)


7 hetes a fiam ha hasra teszem nem emelgeti kicsit sem a buksiát, a dokinő azt mondta izomgyenge. Mit kellene tudni a 7 hetes babának?

fontos lenne,a válasz mert aggodom

Legjobb válasz: Az enyém, már amikor hazahoztuk emelte a fejét. Ha felemelem, már egy ideig tartja egyedül. Szerintem tedd sûrûn hasra, hogy próbálgassa, és erõsödjön a kis izma.

Az enyém, már amikor hazahoztuk emelte a fejét. Ha felemelem, már egy ideig tartja egyedül. Szerintem tedd sûrûn hasra, hogy próbálgassa, és erõsödjön a kis izma.
Na ezt most nem értem. "lábára nem érzékelhetõ" ??? Írd ezt le valahogy máshogy hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: köszi azota csinálom és tényleg javult a nyaka.tegnap csipõ ficam vizsgálaton voltunk ott minden ok volt, de mondta a dokinõ hogy a lábába erzékelhetõ arra nem tudsz valamit???
Szóval ha eddig nem csináltad azt a felültetést akkor szerintem kezzd el. Én evés elött szoktam 5-6 db. már 3-4 nap után észre fogod venni a változást. Ne félj attól hogy nyeklik a nyaka. Pont az a lényeg, hogy valami nyakizom vagy reflex fogva felhúzni egyenesbe tenni a nyakát minnél többet csinálod vele. Na persze éjszaka és hajnalban nem szoktam ezzel kínozni kaja elött de napközben szoktam vele csinálni. Nekem kezdetben lógott a nyaka és mindig tartani kellett, de miután tornázunk már õ tartja a fejét. Fonos, hogy ne hagydd abba ha belekezdtél. Sok sikert. Remélem ettõl javul a helyzet. Ha mész legközelebb a gyerekorvoshoz( 2 hónaposan azt hiszem ) akkor kérd meg a dokit, hogy mutassa meg még egyszer és akkor nem fogod tudni elrontani. Csúnya látvány, de ne félj tõle, a baba java!
A kérdező hozzászólása: még nem nagyon probáltam csak láttam a doktornõ is igy csinálta majd probálgatom
Igen, fogom a kezét és úgy ültetem fel.Akkor ezt ismered. Tehát nem ez a baja. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: amikor fogod a kezét és ugy ülteted fel?
Lehet, hogy én most másra gondolok, de az én babámnak születésekor nagyon gyenge volt a nyaka. Nyeklett jobbra-ballra.Most 7 hetesés már azért sokkal jobban tudja tartani. Bár nekem hason fekve emelgeti. Kezdettõl fogva. Szóval visszatérve a születésére, mér a kórházban mutattak egy gyakorlatot- felültetés- és ezt kell vele csinlnom minden evés elött 5-6x. És azóta tényleg sokat javult a nyaka. Eleinte csak lógott, mostmár tartja. Állítólag a pocakomban nem volt elég hely, hogy a nyakizma kifejlõdjön rendesen. Ha ez a baj, akkor jó lenne ha ezt a gyakorlatot neked is megmutatnák( nekem a kórházban, védõnõ, gyerekorvos és a korházas gyerekorvos is megmutatta) Talán segítettem.
A "Dévényi Anna Alapítvány" nagyon jó, és még nézz utána a "Gézengúz Alapítványnak" is!
A kérdező hozzászólása: nos hipotoniaval született, jobrol balra átforditja a fejét, ha a kezembe tartom tartja a fejét csak hason nem
Deveny Anna keresd fel mindenképp(google keresõn), a moszkva téren van, nézz utánna regeteg babán segitett már.
Szia nekem is a babám 2 hetes korrától tudja forgatni a fejét ha hason fekszik.Csak azt tudom tanácsolni hogy többször tedd hasra, szerintem nincs vele semmi baj csak lustább, nekem a kisfiam volt ilyen, még levegõt sem akkart venni hason.Nyugodj meg!!!
Sajnos ezt már tényleg tudnia kéne. Az emelgetést nálunk talán már a kórházban csinálta a pici. Most voltunk 3 hetesek és már hason fekve az egyik oldalról átfordítja a fejét a másik oldalra.Én a helyedben mindenképp felkeresnék egy szakembert ez ügyben, vagy kérdezd meg az orvosod, hogy mit javasol. A lényeg, hogy ne legyél elkeseredve, mert ez biztos hogy nem nagy probléma és biztos hogy változni fog, csak járj utánna.
Mutasd meg a gyerköcöt a gyerekorvosnak.Ha valami gond lenne, --ami reméljük nincsen--majd tovább küld.díg is tedd hasra napjában többször.Ha sír töle fordítsd át.
Szia. Sajnos én sem tudlak megnyugtatni mert az enyémet a korházba inkubátorba kellett rakni az 5. napon és már akkor emelgette a kis fejét. De mitõl lehet izomgyenge?
A kérdező hozzászólása: hát azt mondták hogy a nyaka javul de a lába izomgyenge idézem rongylábú.amit nem értek mert állandoan jár a lába van ugy hogy büfi helyzetbe kinyomja magát és áll a lábán

Melyik a legjobb pelenka 3 méretben? Márka, fajta és indok is ha lehet? Szerintem a 2 méret már kicsi lesz lassan mert a gumi része a combjában belevág vagyis látszik a helye. Most 4.7kg a fiam és 7 hetes.

Legjobb válasz: Én a Tescos (Essentials) pelenkát használom, szerintem messze ez a legjobb. Bõven veri még a Pamperst is, múltkor olyat kaptunk, és reggelre mindig átázott, térdéig lelógott a pelus a megduzzadt nedvszívó zselé miatt. A Tescossal ilyet még nem tapasztaltam.

Én a Tescos (Essentials) pelenkát használom, szerintem messze ez a legjobb. Bõven veri még a Pamperst is, múltkor olyat kaptunk, és reggelre mindig átázott, térdéig lelógott a pelus a megduzzadt nedvszívó zselé miatt. A Tescossal ilyet még nem tapasztaltam.
Nekünk a Pampers vált be. Gumis a derékrésze, így totálisan a pici pocijára lehet igazítani, nem vágja sehol.
nekünk is az active baby, puha, és vékony és jól illeszkedik. Amúgy a belevágon lehet az is segít, hogy megigazgatod kicsit a belsõ gumit is. Ja, és, én írok rosszat is, a huggies 3-as borzalom nekünk...
Én a sima papmerst nagyon szeretem, mert vékony és a ragasztószalag se vág (mint pl tescos). Jó mondjuk nem éppen az én combos lányomra találták ki, mert 5kg és bizony meglátszódig a nyoma. Babylove-t is szeretem, mert hálós belül és jól megfog mindenféle kakit :)
3. vagyok: active baby
Mi is pampers active baby-t használtunk ebben a méretben, az bevált! Elötte babylove-ot (dm saját márkás), de a 3-as méretük a vége felé már nem bírta az éjszakákat, reggelre sokszor átütött a pisi a bodyn:( Már 4-est használunk, vettem ugyanúgy pamperst, meg próbaképp, mert olcsó volt, Huggiest, és nappalra babylove-ot. Az a legolcsóbb a 3 közül, ami nálunk azért számít, mert ikreim vannak, szóval fogy a pelenka rendesen....Nappalra pedig nagyon jó az is, éjszakára Pampers!
A kérdező hozzászólása: Pampers melyik fajtáját, mivel többféle létezik?
Szintén Pampers párti vagyok. Gumis a dereka, így nem vág be a gyerek combjánál, légáteresztõ, nem ömlik fel a gyerek ha nem veszem ki a pisis pelust rögtön, és nincs oltári nagy popója benne a lányomnak, én ezt is nagyon szeretem benne. Ráadásul ahogy nézegetem egyáltaláûn nem drágább a többinél. Én végigpróbáltam mindet (Huggies, Libero, Tescos, Dm-s, stb.)de egyiket sem találtam jobbnak a Pamperstõl, így mi ennél maradtunk. Már az 5-ösnél tartunk.
Mi Pampers-szel kezdtuk es nem is valtottunk. Sok anyatarsam valtogatja a pelenkakat a szerint, hogy epp melyik van akcioban, es gyakran kiuteses, sebes a gyerkoceik feneke. Nalunk a markahuseg bevallt, sosem pirosodik ki a lanyom feneke, pedig mar 1 eves. Ajanlom neked is, hogy hasznald ugyanazt a markat mindig, mert a pellusuk sok kemiai anyagot tartalmaznak, es ha mar egyhez hozzaszokik, akkor nagy az esely, hogy a masik fajta irritaciot okoz.
Nálunk a pampers nem vált be, kiszaladt a kaki belõle, reggelre átázott a pisitõl, DM saját /babylove/ márkásat használunk 3-as méretben, ez eddig a legjobb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!