Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes babócám és (3 db)

7 hetes a babócám és ma cérnagilisztát láttam a székletemben. Elkaphatta már most a picúr? Ha igen, mennyire árthat ez neki? Ha kapok rá gyógyszert szoptathatom még attól, mert azt semmiképpen nem akarom feladni!

Tudom, h egyb?l dokihoz kell menni, de már csak holnap rendel és nagyon megijedtem....

Legjobb válasz: Bizony dokihoz kell menj. De addig is,hogy megnyugodj hívd fel és kérj tõle tanácsot. Ezzel nem zaklatod. Azt nem tudom,hogyan lett gilisztás a picikéd. De akkor fokozottan figyelj oda az alapvetõ higiéniára! Ha jól értem neked is van? Tehát neked és a picinek is kell féreghajtás. Szopizzatok nyugodtan, a giliszta nem megy át a tejcsibe.De tényleg hívd fel a dokit. Vagy a te háziorvosod vagy a gyerekorvost, de esetleg a védõnõtõl is kérhetsz tanácsot. Azt hiszem van olyan féreghajtó amit lehet recept nélkül kapni. Hívd fel a legközelebbi patikát és kérdezz rá!

Bizony dokihoz kell menj. De addig is, hogy megnyugodj hívd fel és kérj tõle tanácsot. Ezzel nem zaklatod. Azt nem tudom, hogyan lett gilisztás a picikéd. De akkor fokozottan figyelj oda az alapvetõ higiéniára! Ha jól értem neked is van? Tehát neked és a picinek is kell féreghajtás. Szopizzatok nyugodtan, a giliszta nem megy át a tejcsibe.De tényleg hívd fel a dokit. Vagy a te háziorvosod vagy a gyerekorvost, de esetleg a védõnõtõl is kérhetsz tanácsot. Azt hiszem van olyan féreghajtó amit lehet recept nélkül kapni. Hívd fel a legközelebbi patikát és kérdezz rá!
Elkapni szerintem úgy kaphatta el, hogy nem mostál rendesen kezet (ebben az esetben Neked is van), v. leesett a cumi (ha van) és nem lett jól lemosva v. állat volt a baba közelében. Másra nem tudok gondolni. Biztos, hogy jól láttad? Ha igen, akkor szerintem is telefonálj egyet az orvosnak. Én lehet, hogy este elvinném az ügyeletre-de ez én vagyok, aki túl aggodalmas.
Én voltam az utolsó. Védõnõ nincs ilyenkor, számát nem tudod? Õt is felhívhatod, felkeresheted.
A kérdező hozzászólása: Nem a babámnál láttam, hanem magamnál...., csak félek h elkaptam mielõtt észrevettem volna. Egyébként a szomszédunknak vannak macskái, amik átjárnak a mi udvarunkba is...néha megsimogatom õket... A védõnõnk és a gyerekorvosunk is szabadságon van a héten....:(
Szia!A patikában adnak rá gyógyszert.A cicákkal vigyázzál ne simogasd mert ezek szerint nincsannek féregtelenítve és óvd a babádat is.Moss le mindent hipoval, fertötlenics le alaposan mindent.Jobbulást kívánok!
Bocsánat, rosszul olvastam amit írtál:( Minden fertõtleníts...de ezeket szerintem úgy is tudod. Viszont én úgy tudom, hogy féreghajtót csak receptre adnak.
szia!MEBENDAZOLLAL kezelhetõ!Az adagolása:1tabletta azonnal, majdkét hét múlva még 1 tabletta.Ha egy családban egy vagy több személy cérnagilisztás akkor tanácsos az egész családot kezelni.Napi szinten kimosni az ágynemût, többször cserélni fehérnemût és 60fokos vízben kimosni.
Szia! Cérna gilisztát tényleg csak állattól kaphatod el. Ha magadnál tapasztaltad akkor fontos a tisztaságra fokozottan figyelned. Szopizás közben nem adhatod át a tejcivel. Nincs helyettesítõ orvos? Azt hívd fel!! A patikában pedig tényleg tudnak neked segíteni. S még valami úgy gondolom jóban vagy a szomszéddal, ha simogathatod a cicákat. Szóval ha tényleg így van figyelmeztesd , hogy szegénykék gilisztásak. S kérd meg, hogy csináljanak náluk is féregirtást. A maguk és a ti érdeketekben. Szerintem ha olyan akkor nem fog megsértõdni.

10 mm-es petezsák, szikhólyaggal 7 hetesen? Volt akinek mégis babóca lett?

Az orvos nem nagyon bíztat... 5 nap alatt 3mm-t nőtt a petezsàk, szikhólyag van, de embrió nincs. Emelett görcsölget a hasam is.

Legjobb válasz: Azert meg van remeny! Bizzunk a legjobbakban!!! Ird meg mindenkepp mi lesz!!!szoritok nagyon!!!!!!

Azert meg van remeny! Bizzunk a legjobbakban!!! Ird meg mindenkepp mi lesz!!!szoritok nagyon!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Persze egy kicsit elszomorodtam, mert elsõ babukànk lett volna. De biztos megvan az oka h miért történt ez így...szerencsére mivel teljesen kiürültem, mûteni nem kell, így hamarosan próbàlkozhatunk újból :-)
szia, nagyon sajnálom! én válaszoltam korábban, követtem a kérdést. jól érezted, van veled valaki, de most nem maradt ott, hidd el, nemsokára jön egy másik, aki szép pillanatokat okoz majd!
A kérdező hozzászólása: Ma elvetéltem...
A kérdező hozzászólása: Csütörtökre kaptam idõpontot dokihoz. Izgulok hogy mot fog mondani. 1 hete barnàzok, viszont a tesztjeim nagyon erõs pozik. Úgy àllok hozzà, hogy igen is van ott bent vki :-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem sincs rendben vmi...Az orvosom mondta hogy várunk 2 hetet és ha baj van akkor vszínü beindul a vetélés. Pedig úgy szerettük volna ezt a babát, elsö lett volna...
Szia ! Multhéten töltöttem a 7dik hetett akkor voltam a dokinál ultrahangon és nekem már 12, 5 embriom van és erös szivhanggal ! Sztem nálad baj van !
Pedig elvileg azt mondják, hogy ha van szikhólyag, van embrió is valahol. Én 6+2 hetesen voltam dokinál, akkor 22 mm petezsák és 9 mm élõ embriót találtak, szívmûködéssel. Az elején nekem is görcsölt a hasam, ezért kellett el kezdeni szednem a Magne B6-ot.
A kérdező hozzászólása: Júni 4én vagy 5én volt ovum, ez tuti... na majd làtjuk mi lesz Jó lenne ha elkezdene növekedni, de ha vmi baja van inkàbb most "menjen"el mint késõbb mikor màr beleélem magam :O
biztos hogy akkor fogant nem késöbb? Gyakori hogy késöbb van ovu de az orvosok ezt nem veszik figyelembe és ráijesztenek a kismamákra. Ismerösöm is igy járt. a 10-12 hétig azt mondogatták neki hogy ez a terehesség nem lesz rendben, túl pici, nem volt szivhang még amikor kellett volna, aztán ugye lett de hogy még mindig pici korához képest stb.... Õ hiába mondta hogy a 23. napon volt ovuja. Aztán a 10- hét kötül már jó volt a mérete. Természetesen semmi gond nem volt már fél éves a kisfia.
Hét 7 hetesen ennyi? Kívánom neked a legjobbakat és hogy elkezdjen nõni a picur :) 12+6 hkm
A kérdező hozzászólása: Persze tudom hogy màr embriónak kellene lenni szívhanggal...hàtha mégis csoda történik :-)
nekem az embriók voltak ekkorák ebben a korban, de mindig van remény, drukkolok!
nekem 7 hetesen 16 mm-es embriót láttak szívmûködéssel
Sajnalom;( De ennek most igy kellett lennie! Nemsokara jon a masik!;)
Nekem 6 mm volt.
Szia, én 7 hetesen voltam Uh-on akkor derült ki hogy kismami vagyok! Akkor már 11 mm-volt! Most 27 hetes vagyok, a hosszát nem de a súlyát tudom! 1 kg! :) ) Csodálatos, boldog babavárást kívánok!
Szia!Én is tegnap voltam uh-n bár már 14 hetes vagyok... nekem 7, 5 cm már, úgyhogy gyorsan növekednek :-))) Nekem a 11 hetesen volt 4, 4cm :-)
Nekem 6, 5 hetesen 7mm volt! De jól megugrott 8 hetesen 24.8mm
Szia! Én tegnap voltam uh-on 9 hetes vagyok és 24mm! 6 hetesen még csak 3, 7 mm volt, aggódtam is nem e túl kicsi, de 3 hét alatt rendeset nõtt a kis babókom úgyhogy megnyugodtam :) Boldog és szép babavárást kívánok! :)
Szia. Nekem 6+2 hetesen volt 6 mm-es és nekünk is gyönyörüen pulzált a kis szíve :) Gratulálok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!