Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes UH-on (20 db)

7 hetes uh-on biztosan van szívműködés?

Jöv? héten megyek, és pont a betöltött 7. héten. Ha véletlenül még nincs szívhang, van okom aggódni?

Legjobb válasz: Szia! Mivel senki sem tudja a a Jóistenen kívül a beágyazódás pontos idejét, ezért a közelítõleg pontos adatok is eltérhetnek 2-3 vagy akár több napot is, ezek pedig sok mindent befolyásolnak. Ált. 6-8 . héten van szívhang.

Szia! Mivel senki sem tudja a a Jóistenen kívül a beágyazódás pontos idejét, ezért a közelítõleg pontos adatok is eltérhetnek 2-3 vagy akár több napot is, ezek pedig sok mindent befolyásolnak. Ált. 6-8 . héten van szívhang.
Nekem volt szívmûködés, láttam a pulzálást az UH-on. De ha még csak 6 hetes, akkor nem biztos, hogy fogod látni, nem kell aggódni. Ha az orvos azt mondja minden ok, hidd el!
Én 7 hetes 3 naposan voltam elõször dokinál, volt szívhang is! 16mm ülõmagasságú volt akkor a magzat, és 32mm-es a petezsák! Remélem tudtam segíteni. Üdv.
Szia 8hetes és egy napos vagyok. Két hete nem volt még szívhang, csak egy 0, 5cm-es petezsák. Ma délelõtt voltam újra, és ma már szépen dobogott a pici szíve, és õ maga 1, 51cm-es. Barátnõmnek két hete már 1 cm-es volt a petezsákja, neki sem volt még szívhang, de most neki is volt már. (egy nap szokott megjönni--egyszerre lettünk terhesek is:-D) Ma reggel olvastam, hogy volt, akinek csak 11. héten volt szívhang, és egészséges babát szült. Szóval ne aggódj! Minden jót
Én 7 hét 2 naposan voltam elõször és volt szívhang. A méret pedig 11mm volt.
Szia! nekem csak a 8 héten volt szívhang, tehát ne aggódj, ha nem találják majd. Sokban függ a dokitól is, meg hogy mennyire jó az UH gép is...
Szerintem ez a te petefészkedben van, kizárt hogy a babáé legyen.
szerintem is vmit félreérthettél vagy a doki mondta rosszul, nem hiszem hogy látná a 13 hetes magzat petefészkeit. Én olyat hallottam ultrahangos nõvértõl hogy van olyan doki aki annyira nem ért az uh-hoz hogy a lány magzatok petefészkét rendszeresen hasüregi cisztának nézi!!! szóval lehet hogy nálad is ez történt. Ne aggódj, nem hiszem hogy maradandó lenne, ., ..,
A kérdező hozzászólása: Pontosan azt mondták, hogy a petefészeknek megfelelõ helyen van a ciszta.Elõször azt hitték, hogy a hugyhólyag de a köldök alatt jobbra van.Ebbõl gondolják, hogy a petefészek.
szia nekem a babam agyaban talaltak, 4d ultrahangon, amit a nodokim megerositett, de mondta, hogy nyugi. mind a ket oldalan volt, eloszor az egyik, majd a masik is elmult. majdnem elsirtam magam, mikor a korhazban az erre szakosodott doki nezi az uh-t, nezi, es dunnyog, majd kijelenti, hogy hat o itt egy deka cisztat sem lat. ha nem mulik el, akkor magzatvizet vesznek, abbol allitolag tobbet tudnak meg, ezek a cisztadolgok gyakoriak, es fel szoktak szivodni. ha a dokid azt mondja, hogy ne aggodj, akkor ne aggodj!

27 hetes vagyok, tegnap voltam 4d uh-on. Kicsit megilyesztett a nő, mert azt mondta, hogy jobb agykamra 7, 5mm. Ez most nagy? BPD:72mm, OFD:85mm, HC:25mm, AC:23mm, FL:48mm.

Most akkor jók ezek az adatok vagy sem?

Legjobb válasz: Mégis milyen hangsúllyal mondta a szonográfus? Nem lehet, hogy csak te ijedtél meg? Nekem a dokim 12hetes 4D uh-on karácsony elõtti napokban nagyon húzgálta a száját, mikor nézte a babát, meg utána kinyögte, hogy szerinte kicsit kicsi, de a feleségére (aki csinálta az uh-ot eredetileg, csak behívta a férjét, hogy õ is nézze meg, mert a dokim szereti maga is megnézi a pácienseit uh-on, hiába a felesége a szonográfus) is nézegetett, meg vmit dumáltak......Na a lényeg, hogy jól megijesztett, és nem tudom mai napig mi nem tetszhetett neki akkor... De rákérdeztem utána, hogy biztos hogy jól van a baba? Azt mondta igen. De azért elég rosszul esett, hogy pofákat vágott miközben nézte a babát, mert rám meg a frászt hozta, hisz nem mondta el végülis mi nem tetszett neki, vagy mit láthatott esetleg... Kíváncsi vagyok áprilisban milyen lesz 28hetesen a baba, meg akkor vág-e majd pofákat vagy mi lesz.

Mégis milyen hangsúllyal mondta a szonográfus? Nem lehet, hogy csak te ijedtél meg? Nekem a dokim 12hetes 4D uh-on karácsony elõtti napokban nagyon húzgálta a száját, mikor nézte a babát, meg utána kinyögte, hogy szerinte kicsit kicsi, de a feleségére (aki csinálta az uh-ot eredetileg, csak behívta a férjét, hogy õ is nézze meg, mert a dokim szereti maga is megnézi a pácienseit uh-on, hiába a felesége a szonográfus) is nézegetett, meg vmit dumáltak......Na a lényeg, hogy jól megijesztett, és nem tudom mai napig mi nem tetszhetett neki akkor... De rákérdeztem utána, hogy biztos hogy jól van a baba? Azt mondta igen. De azért elég rosszul esett, hogy pofákat vágott miközben nézte a babát, mert rám meg a frászt hozta, hisz nem mondta el végülis mi nem tetszett neki, vagy mit láthatott esetleg... Kíváncsi vagyok áprilisban milyen lesz 28hetesen a baba, meg akkor vág-e majd pofákat vagy mi lesz.
Szia! 10 mm-ig normális.Bizti többször kell menned UH-ra, hogy nézzek nõ-e!

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Múlt héten vtam dokinál, 9mm-es petezsákot látott. most csüt. -ön újra uh. (merthogy pici) hétvégén kevés barnás folyásom volt. Utolsó mensim szerint most 7 hetes vagyok. Aggódjak?

Els? terh. nél is volt barnás folyásom, de nem ilyen korai terh. id?ben, s kb mensik környékén.(5.hónapig)

Legjobb válasz: szia..és láttál valamit a petezsákban?nekem már 13-án volt meg utoljára,most vagyok 5 hetes..multhét hétfön is látszodott valami de ma már sokkal nagyobb és a petezsák közepén van egy pötty,,az a babom..szerintem a folyás miatt hivd fel a dokid.de ha már nem barna hanem vér akkor azonnal menj orvoshoz.viszont sokan vannak ilyen tünetekkel..nekem mennem kell egy másik uh-s vizsgálatra mert a petezsákom kissé deformált..és nem tudom hogy ez baj-e...a doki azt mondja nem,,.és nem azért küld uh-ra

szia..és láttál valamit a petezsákban?nekem már 13-án volt meg utoljára, most vagyok 5 hetes..multhét hétfön is látszodott valami de ma már sokkal nagyobb és a petezsák közepén van egy pötty, , az a babom..szerintem a folyás miatt hivd fel a dokid.de ha már nem barna hanem vér akkor azonnal menj orvoshoz.viszont sokan vannak ilyen tünetekkel..nekem mennem kell egy másik uh-s vizsgálatra mert a petezsákom kissé deformált..és nem tudom hogy ez baj-e...a doki azt mondja nem, , .és nem azért küld uh-ra
sztem menj el a dokuidhoz még az uh elõtt. tud erre gyógyszert adni, ha a hormonok miatt van. de ha jól értem, már elmúlt. Én azért mindenképpen elmennék.
A kérdező hozzászólása: dokim azt mondta ilyen olyan folyás elõfordulhat terhesség alatt.nagyon sokszor keresik meg kismamák ilyen kérdésben.ma már nincs barnás folyásom.

Ténylegesen 7. hetes terhesen (fogantatástól számítva 7. hét) mit fogok látni az UH-on? Mekkorának kell lennie az embriónak, vagy ha már látszik egyáltalán az embrió és kell-e már szívhangnak lennie?

Legjobb válasz: Tehát akkor valójában 9 hetes lehet a babód? Ezt a kort használd, mert a dokik is az utolsó mensi idejétõl számolják (vagyis ha ritkább a havid, akkor peteérés elõtti 14. naptól). Már tuti, hogy a peteszákban látszik az embrió, és szívhang is hallható. Most pontos méretet nem tudnék mondani.

Tehát akkor valójában 9 hetes lehet a babód? Ezt a kort használd, mert a dokik is az utolsó mensi idejétõl számolják (vagyis ha ritkább a havid, akkor peteérés elõtti 14. naptól). Már tuti, hogy a peteszákban látszik az embrió, és szívhang is hallható. Most pontos méretet nem tudnék mondani.
Ezek szerint 9 hetes lehetsz. :) Ilyenkor már 2-3 cm az embrió hossza és szívverés mindenképp látható-hallható.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat...
Szia! Itt figyelemmel kísérheted a baba méretét napról napra! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Hány hetes is vagyok? Január 19-én volt utoljára mensim. Múlt heti uh-on (szerdán) azt mondta a doki hogy6 hetes 3 napos a baba. Akkor most szerdán lesz 7 hetes 3 napos, nem de?

Ma voltam kiskönyvet csináltatni ahol a véd?n? 8 hetet írt bele.Akkor most hány hetes vagyok pontosan?

Legjobb válasz: Pont ma 8hetes vagy.Mindig hétfõn lesz a fordulo.

Pont ma 8hetes vagy.Mindig hétfõn lesz a fordulo.
7 hetes és 3 napos terhes, tehát a 8. hétben vagy. :-)
Szülés várható idõpontja: 2009-10-26 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-02-02 Betöltött hét: 8 Hátralévõ napok száma: 224 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: GS (petezsák): 30 milliméter CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 16 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 7 milliméter Súly: 1 gramm Látható változások: Ebben az idõszakban naponta kb. egy millimétert növekszik. Láthatókká válnak a végtagbimbók. Megkezdõdik az érzékszervek szemmel is látható fejlõdése.
pont ma vagy 8 hetes.
a menzi szerinti és az uh szerinti idõpont között azért lehet különbség, mert nem középidõben fogant a baba. ezért látja kisebbnek/fiatalabbnak a doki. a védõnõ a menzi szerint számol. tehát hivatalosan 8 hetes vagy ma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.És akkor most mit vegyek figyelembe?Az uh-t vagy az utolsó mensit?
ha jól értem kb. 1 hét az eltérés. igaz? ez nem nagy különbség, lehet, hogy egy idõ után ki fog egyenlítõdni. a 12. heti uh-nél fontos az idõpont. azt 11-13. hét között kell elvégezni. szerintem a "védõnõ szerinti" betöltött 12. hét után menj uh-ra.
A terhesség elején az ultrahang a mérvadó nem a mensi idõpontja. Késõbb meg már a terhesség elején megállapított kor lesz a mérvadó, nem az ultrahangos méretei.

7 hetesen hasi Uh-on már mindenképp kell látni szívpulzációt?

6 hetes terhes vagyok, az orvos hasi Uh-on nem látott szívpulzációt. Hasi Uh-ot csinált, mert ? már a kézi vizsgálat alapján azt gondolja, hogy 7-8 hetes vagyok. Ami biztos, hogy nem igaz. Ha jöv? héten is hasit csinál, és esetleg nem látszódna a szívpulzáció, akkor szóljak neki, hogy esetleg hüvelyit csinálhatna? Nem értem, hogy ma miért nem csinált...így csak jól beparáztatott, hogy jöv? héten aztán mindenképp látni kell!

Legjobb válasz: Most már utólag mondhatjuk hogy kellett volna sõt ! elsõ körön ilyen fiatal terhességnél inkább a hüvelyi az elsõ a hasi uh meg... mit lát és inkább mit nem lát. hát szólhatsz csak némelyik doki ezt nem viseli túl pozitívan . még bõven lehet hogy késõbb fogant és azért nincs szivhang meg pulzálás. ki a karmokkal a jövõ héten addig meg ne aggódd magad betegre !

Most már utólag mondhatjuk hogy kellett volna sõt ! elsõ körön ilyen fiatal terhességnél inkább a hüvelyi az elsõ a hasi uh meg... mit lát és inkább mit nem lát. hát szólhatsz csak némelyik doki ezt nem viseli túl pozitívan . még bõven lehet hogy késõbb fogant és azért nincs szivhang meg pulzálás. ki a karmokkal a jövõ héten addig meg ne aggódd magad betegre !
Ez még éppen határeset, 6 hetesen nem feltétlenül kell látszódnia. De nyugodtan csinálhat hasit, sõt, jó, hogy nem hüvelyivel kezdett.
12-es vagyok. mivel folyamatosan fájt a bal oldalam ma elmentem dokihoz, félve nehogy mégenkívüli legyen... hát nem az :) hanem ott van szépen a helyecskéjén és éldegél :) )) a két vetélés és a korom miatt fokozottan veszélyeztetett leszek, de majdcsak eltelik az a 8 hónap:) olyan fura volt a kicsi pöttyöt megmutatni a gyerköceimnek, sõt legelõször a võm látta, mondom itt a kicsi sógor :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam megint, én minden rendben volt, hüvelyi ultrahangot csinált, szívmûködés rendben volt :)
elõzõ vagyok, én ugyanúgy aggódok, de nem tudom elõretolni az idõt... szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :) Igen, mást nem tudok tenni, csak várni, ez nem rajtam múlik, hogy fejlõdik-e, vagy sem, tenni ezért semmit nem tudok én. Inkább várok türelmesen egy hetet, és remélem a legjobbakat :)
5+4 vagyok én ezt elekrülendõ csak a jövõ hét végén készülök dokihoz. voltak elhalt babáim, már nem akarom hallani, hogy még nincs szívhang, lehet, hogy nem jól számoltunk... megõrülök még 1 1/2 hétig, de legalább nem mondanak addig sem semmi negatívat. ezért kérlek te is próbálj meg megnyugodni, foglald el magad valamivel és bírj ki még 1 hetet, biztosan megéri :)
Elõzõ vagyok, nekem nagyon pontos volt a mensim, úgyhogy tényleg annyi volt napok alapján, egyszer sem csináltak hüvelyi uh-t a terhességem alatt. 36 hetes kismama
Nekem 6+6 naposan hasi uh-n láttak mindent, babóca jól volt, 10 mm és szívhang jól hallható volt már akkor is. Pécsen csinálták a klinikán, mert ici-picit barnáztam. 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Kedves 22:03-as válaszoló, ha még olvasod! :) A férjed mit mond arról, 7+0, max. 7+1-2 hetesen már kell látni hasi Uh-on szívpulzációt? Csak attól félek, ha még mindig nem látna, mit fog csinálni?? Remélem, hogy csak feleslegesen idegeskedek ezen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :) Nem szívesen váltanék, mert több kismama is ajánlotta nekem, és nagyon aranyos is! Csak szerintem itt félreértés van, mert nagyon a kézi vizsgálatra hagyatkozik, és figyelembe sem veszi a menstruáció alapján számított terhességi kort! Pedig ilyenkor még jó lenne, mert így csak beijesztett, hogy aztán jövõ héten már tényleg látszódnia kell annak a babának! Én meg megijedek, hogy akkor lehet, hogy gond van? De remélem, hogy minden rendben lesz, és az idõ is csak elvánszorog valahogy addig..
Szio nalam 5-6hetesen volt az elso vizsgalaz ahol latszodott a petezsak es pulzalt! Egyertelmuen huvelyi uht csinalt 12het alatt mindenkepp! 17hkm
Én pl. még vékony sem vagyok annyira, ennek ellenére az elejétõl hasi uh volt, hüvelyi egyáltalán nem - a férjem orvos, õ kifejezetten nem engedte a hüvelyit, több okból sem. Abszolút nem azt akarom mondani, hogy nálad bármi baj van, sõt, hat hetesen közel sem KELL pulzálást látni, csak arra célozgatok, hogy emiatt nem érdemes orvost váltani.
A legújabb ajánlások szerint elõször hüvelyi ultrahangot érdemes csinálni koraterhességben is, szerencsére ezt sok orvos alkalmazza most már Mo-n is. Szerintem emiatt ne menj máshová, ugyanis a hasi uh is tökéletesen alkalmas diagnosztikára ebben az idõszakban is. Ami valószínû, az az, hogy késõbb fogant. Nyugalom, és a köv. uh-n már látszani fog minden.
Én a következõ vizsgálat alkalmával már nem is mennék ehhez az orvoshoz. A kórházban ahol én voltam állami rendelésen is hüvelyi UH volt a protokoll 12. hét alatt. Egyébként 7 hét alatt még nem mindig látnak pulzációt. Ezért is szokták visszahívni a kismamákat a 7-8. hét környékére.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is csodálkoztam! Menstruáció alapján 6+3 hetes vagyok, ráadásul a ciklusaim 30 nap felettiek, és tudom, hogy a peteérésem sem a 14. napon volt, hanem a 16. nap körül! Csak a doktornõ múlt héten kézzel megvizsgált, és mivel elég nagynak találta a méhemet, a "fejébe vette", hogy én most már 8 hetes vagyok kb. Amikor meg csak petezsákot látott, akkor meg mondta az asszisztensnek, hogy akkor lehet, hogy csak 7 hetes körüli. Majd, hogy 1 hét múlva kontroll, és akkor már látni kell! Azért érdekelne, hogy hasin muszáj-e már egy 7 hetes max. 7 hetes 1-2 napos terhességet látni, mert gondolom azt akar megint csinálni! Viszont ha nem látni a ti tapasztalatotok alapján, akkor mindenképp felhívom a figyelmét valahogy, hogy számoljuk újra azt a terhességi hetet! Vagy ha más nem, elmegyek másik dokihoz :S
A kérdező hozzászólása: Dejóóóó :) ) Végre te is megnyugodhattál akkor! Nem lesz semmi baj, a 8 hónap meg szerintem el fog repülni! Az eleje mondjuk kicsit stresszesebb, de már próbálom én is lazábbra fogni, ha idegeskedik az ember, az jó hatással sosincs!

Terhességi folyás milyen? 7+4 hetes vagyok, voltam már 2x Uh-on, és van élő embrió!

A helyzet az, hogy voltam pisilni ugy félórája, és papirzsepivel töröltem le, és volt benne olyan nagy darab "takony" szer? folyás (bocsi hogy igy irom, de ilyen volt), normális ez ilyenkor??? Azt megjegyzem hogy ez abszolút nincs mindennap! Nem éget, nem viszket, semmi bajom nincs t?le, csak annyi hogy megijedtem! Remélem nem baj?!

Legjobb válasz: Szia, nem, nem hiszem, h baj lenne. Azt mondják, hogy a görcsölés és vérezgetés, vagy barnás váladék a veszélyes ebben a terhességi korban. Mindenesetre akkor fogsz teljesen megnyugodni, ha elmész a dokidhoz egy vizsgálatra. Egészséges babavárást, 29 hetes Kismama

Szia, nem, nem hiszem, h baj lenne. Azt mondják, hogy a görcsölés és vérezgetés, vagy barnás váladék a veszélyes ebben a terhességi korban. Mindenesetre akkor fogsz teljesen megnyugodni, ha elmész a dokidhoz egy vizsgálatra. Egészséges babavárást, 29 hetes Kismama
A kérdező hozzászólása: Pontosan, semmi másra nem vágyok csak egy UH-ra hogy lássam minden okés -e? De sajna csak szerdán mehetek, dokim addig szabizik :(((
Szia!Ez a folyás természetes , ne aggódj, nekem elsõ perctõl van ilyen, ahogy nõ majd a terhesség egyre több lesz sajna.Amig áttetszõ, enyhén sárgás nincs vele baj, csak ha csip, viszket akkor kel kezelni.33 hetes km

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!