Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes Tegnap az orvosom azt (2 db)

7 hetes vagyok. Tegnap az orvosom azt mondta, hogy nem lett jó a rákszűrésem. HPV volt a kenetben. Annyit mondott, hogy 3 hónap múlva meg kell ismételni. Van valaki hasonló helyzetben? Jelenthet ez a terhességemre nézve komplikációt vagy veszélyt?

Legjobb válasz: Az orvosodtól nem kérdezted meg, hogy jelenthet ez valamilyen veszélyt a babára? Milyen stádiumba van? Hányas lett az eredmény? Szerintem ha nagy baj lenne akkor azt biztos mondta volna az orvos. Próbálj megnyugodni, és ha nem kaptál elég információt ettõl az orvostól akkor kérd ki egy másik orvos véleményét is.

Az orvosodtól nem kérdezted meg, hogy jelenthet ez valamilyen veszélyt a babára? Milyen stádiumba van? Hányas lett az eredmény? Szerintem ha nagy baj lenne akkor azt biztos mondta volna az orvos. Próbálj megnyugodni, és ha nem kaptál elég információt ettõl az orvostól akkor kérd ki egy másik orvos véleményét is.
szia. Szerintem is el kéne menned egy másik orvoshoz. Nem tesz jót a babának ha még 3 hónapig idegesgetsz. És hátha értelmesebb választ ad. Szorítok neked(nektek).
A kenet HPV tartalma azt jelenti, hogy a szervezetedben jelen van a vírus (ami sajnos méhnyakrák kialakulásához vezethet) nemkell megijedni..azért mondta a doki, hogy ismételni kell a vizsgálatot, mert ha terjed az késõbb derül ki , ha lappang akkor ugyanez lesz a következõ eredmény is.. szóval ne aggódj egyenlõre , lehet kezelni a korai stádiumban, sõt az ellenoltás is visszaszorítja a betegséget.. ha nyugtalanít mindemképp mutasd meg az eredményt egy másik orvosnak is..ha idejében cselekednek nem lesz gond. A terhességre akkor jelenthet veszélyt, ha a betegség elõrehaladott, de nem hinném, mert akkor már most azt mondta volna a doki, hogy aborted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az eredményem P2, és az van a papíron, hogy HPV gyanú. Talán akkor még nincs nagy gond, de mindenképp elmegyek egy másik orvoshoz is. Jó babavárást nektek!
Nekem a novemberi rákszûrésen P2-es volt az eredmény, igaz nem voltam HPV gyanús, de a nõgyógyász azt mondta ez teljesen jó eredmény. Szerintem ha nagy baj lenne azt mondta volna az orvos. Próbálj nyugodt lenni, ez most a legfontosabb a babának, fõleg ebben az idõben.
Szia! Pár éve nekem is volt HPV vírus gyanúm. Az orvos akkor azt mondta, hogy ne ijedjek meg, a HPV vírusnak kb. 12 fajtája van, és abból csak 2 vagy 3 az, ami rákot okozhat. Vissza kellett mennem mégegy vizsgálatra, és minden rendben volt. Te se aggódj feleslegesen! Kellemes babavárást!

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!
