Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes Tegnap (68 db)

Kislányom 3000 grammal született, 2900 grammal hoztuk haza. Kedden lesz 7 hetes, tegnap mértük a súlyát, 4370 gramm. Nem sok ez egy kicsit? Egyébként tápszeres, napi 5-ször eszik, pár napja minden etetésnél 150 milit.

Legjobb válasz: En babam anyatejes volt es havi 1 kilokat hizott. A doki azt mondta, h ne aggodjak az anyatejtöl nem tud elhizni. Ha tapos lenne, akkor aggodhatnank. Meg nincs 6 honapos es kb.8.5kg.

En babam anyatejes volt es havi 1 kilokat hizott. A doki azt mondta, h ne aggodjak az anyatejtöl nem tud elhizni. Ha tapos lenne, akkor aggodhatnank. Meg nincs 6 honapos es kb.8.5kg.
Tápszeres????? ---Korán kezdi...
800 gramm havonta, az + 1500g 7 hetesen azaz 4400. Minden rendben.
Nem sok egyaltalan.
Az én fiam március 24-én hat hetes volt, 3050grammal született, 2850-nel hoztuk haza, és 6hetesen 4100gramm volt!! :) õ is tápis de a kisöccse is kb pont ugyanekkorával született, és így hízott, ugyhogy nem aggódok. Egy évesen az öcsike 9kg volt, nála kb 3-4hónap után leállt az intenzív hízás, és utána már kevésbé gyarapodott. :) Minden oké, ne aggódj!! :) Én fiam is 5x eszik 150-et, nincs túletetve, pont jó! :) Jó egészséget nektek!!
Kedves 5-ös válaszoló! Én a 4-es vagyok- és sajna az én gyerekeim is tápisak születésüktõl! Nekem semmi tejem nem volt- sajnos ilyen is elõfordul! De semmi gondunk nincs a tápszerrel sem, szerencsére! Mindenkinek jó egészséget!
Szia, az en babam ugyan anyatejes de a mi storink a kovetkezo 3310 szuletett visszafogyott 2900 (angliaban elunk, haza kuldtek, a tejem hiaba jott nem kellett neki es mint elso babas, fogalmam sem volt meg akkor, hogy mit tegyek-na de most nem is ez a lenyeg!) Most lesz szombaton 9 hetes es jelenleg 5800 a sulya. En ugy tudom, hogy a tapis babak kicsit gyorsabban is hiznak, szoval szerintem nem gaz.
utolsó, ugye látod, hogy ez ez több, mint egy éves kérdés...

Bichon Havanese kiskutyánk ma 7 hetes, tegnap hoztuk el a tenyésztőtől és azóta nem eszik, nem iszik vajon mitől lehet?

Ma már próbáltuk tejpótlóval... Nem kéri, eltolja. Vettünk konzerv kaját, abból evett egy keveset. De inni nem ivott. Nagyon sokat alszik, ami mivel ilyen pici tudom, hogy nembaj. Valaki hozzáértőbb segítsen legyenszives!

Legjobb válasz: Ha levert és nyüszít azonnal állatorvos!!!!!!

Ha levert és nyüszít azonnal állatorvos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok ismét. Azt elfelejtettem, hogy pisilni pisilt tegnap, de kakilni még nem kakilt. Elõfordulhat, hogy ennyire megviselte az anyától való elválasztás?
A vételárba belefért volna egy hétre való kölyöktáp amit eddig evett az eladónál(ezek után amit leírtál a tenyésztõ titulust inkább mellõzném) Tehát még egyszer felhívod és megkérdezed milyen táppal etette és beszerzed neki. Egy ilyen korú kutyának napi 3-4 etetés lenne szükséges. Az, hogy nem iszik még nagyobb baj mintha nem eszik.Fecskendõvel szõlõcukros vizet itassatok vele. Bágyadt és levert, lehet lázas.Mérjétek meg a lázát végbélben 38, 5 a normális. Ha lázas akkor irány az orvos!
Szia, mi is igy jártunk! sõt én még vissza is vittem az anyjához szoptatni az elsõ nap annyira aggódtam :) és mig õ rácuppant a cicire az anyja NAGYON nem akarta õt, eltolta magától, ekkor láttam nincs visszaút :) . De az elsõ napokban szinte nálunk is csak aludt, kedvetlen volt, alig evett és ha evett is nem a tápon lévõ mennyiséget, DE ma már boldog, gyönyörû 1 éves kutya, aki kizárólag a ProPlan halas száraz tápján él és megeszi simán csak a szárazkaját! Az elsõ hónapokban pedig én is a minõségi de nedves kölyök tápot adtam...át lehet térni arról is ügyesen :) .
A kérdező hozzászólása: Kaptunk pár napra való száraz tápot. Rendes volt a hölgy, elmondott mindent, hogy õ mit hogyan csinál. Csak itthon egyszerûen nem kell neki, pedig mindent úgy csinálunk ahogy elmondták...
Nem jesztgetni akarlak, de szerintem is jól tennéd, ha megmutatnád orvosnak, a lázmérés is jó ötlet, de mindenképp vidd el valakihez. Lehet hogy tényleg semmi baj és csak rossz kedvû... viszont nekem tavaly május végén 2 négy hónapos gyönyörû kutyusom halt meg parvóban, 4 parvó oltás után, mindent idõben megkaptak, és az orvos sem értette a dolgot, mert semmi konkrét parvós tünet nem volt, "csak" rossz kedvük volt és nem ettek. Tényleg nem ijesztgetni akarlak, valószínûleg semmi baja, de biztos ami biztos én megnézetném, annál is inkább, mert ha nem iszik egy ilyen kicsi kutyus könnyen kiszáradhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, nagyon sokat segítettetek! Örömmel tudatom mindenkivel, hogy kiskutyánk feléledt, harapdál, evett és már kakilt is :) Most pedig már egy erõs fél órája kûzd egy plüss nyúllal és játszik velünk :) Ugyhogy azt hiszem kicsit elhamarkodottan pánikoltam :) Köszönöm mindenkinek tényleg! Örülök, hogy ilyen segítõkész emberek vannak!
Mint minden ember ugyanúgy minden kutya más.Például az én havanesem egyáltalán nem sírt a tied pedig igen.Elsõre az enyém se evett túl sokat majd ez az étvágy egyre jobban növekedett.Szerintem nem lesz semmi baja a kutyinak.Csak annyit tudok tanácsolni, hogy nagyon sokat törõdjetek vele, érezze, hogy biztonságban van és, hogy itt szeretik õt.
Csak most olvastam, hogy már nincs baj:) )) örülök, hogy segíthettem :DD
8 hetes kórtól lehet elhozni a kutyust. Elsõ nap az enyém sem evett, csak kézbõl. Enni fog, ha nem beteg. Nem akar éhen halni. De ha beteg akkor nem kaphat oltást, abba belehalhat. Ismerõsöm vett kutyust beteg volt rá 1 hétre beoltották kötelezõ oltással, és meghalt. A kölyköknek napi 3-4 alkalommal kell adni enni. Elsõnek csak száraz tápot, vízben áztatva. Tejben semmi féleképpen se áztasd. A konzervet azért nem ajánlom, mert az enyémnek hasmenése volt tõle. Szóval elé rakod reggel vársz 20 percet, majd el veszed elõle, nem kell neki sok. Ha nem ette meg ezt megismétled a kutya ebéd idejében ott is vársz 20 percet, ha nem ette meg megeszi vacsira, enni fog, mert nincs szándékában éhen halni. Szegénykét kicsit lehet megviselte a gyors változás. Fontos, hogy ne adj neki összevissza mindent, mert a hasa nem bírja a gyors ételváltozást mindig ugyan azt add neki, ha meg át akarod szoktatni egyik tápról a másikra fokozatosan csináld, szóval bekevered a 2 tápot, és minden nap egyre kevesebbet raksz a régi tápjából. Házi kosztot csak 3 hónapos kora után kaphat kis mértékben a táp mellet, pl fõtt csirkehús. Semmi fûszereset ne adj neki, meg nyers húst se. Gondolom szaporítótól vetted, mivel egy tenyésztõ nem adja oda 2 hónapos kora elõtt a kutyust. Szóval, elõfordulhat, hogy beteg, mert a szülei nem estek át szûrésen. De kötelezõ oltás elõtt nagyon vizsgálják át, nehogy betegen oltsák be.
A kérdező hozzászólása: A kutyusnak nincs már semmi baja! :) Csak megviselte a váltás! Már csak száraz tápot kap (be se áztatom, mert úgy nem eszi meg), amit szeret, nem hányt, nincs hasmenése :) Nagyon játékos kis energiabomba :) Nem hagy minket magunkra, meg mi sem õt :)
uccsó vagyok:) igen, igen nagyon emberközpontú fajta:) Utál egyedül lenni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mindenképpen mutasd meg egy állatorvosnak!
nem tudod véletlen hogy mikor kapta az oltást?
7 hetes korban már nem szabadna hogy ennyire megviselje az elválasztás. Mondjuk ezt a fajtát nem ismerem, nekem 4 kaum van, az elsõt én is alig nyolc hetesen hoztam el, õt abszolút nem érdekelte hogy otthagyta az anyját, teljesen rám volt kattanva. Csak nem eszik, vagy rosszkedvû, levert is? Oltásai rendben vannak?
Tejpótló ilyen idõsen már nem kell neki. A tenyésztõ mit mond? Nem hívtátok fel? Õ mivel etette? Hogyhogy ilyen korán elhozhattátok?
Nekünk is ugyanez volt amikor elhoztuk a Havanesunkat:) Nagyon meg van illetõdve szerintem, legalábbis nekünk meg volt. Szerintem Acana Puppy Small breed szárazat vegyetek majd neki és áztassátok be vízbe, azt szerintem meg fogja enni.(Miénk azt ette, de minden kutya más..) És ne Pedigree konzervet vegyetek neki, hanem Hill's-t mert abba van valami hús is. ( Ha szomjas lesz inni fog..:)
7 hetesen még a tenyésztõnél lenne a helye, a testvérei között. Egy tenyésztõ nem ad oda kiskutyát minimum 8hetes kor elõtt!!! Azért nem eszik iszik, mert furcsa neki a helyzet. Ne konzervvel etesd, az nem jó táplálék egy ilyen kis kutyának, a 80%-a víz. Etesd minõségi táppal, lehetõleg azzal amit a "tenyésztõ" adott neki.
A kérdező hozzászólása: Oltást egy hete kapott, egy hét múlva a következõt. Levert is... Nem nagyon van kedve semmihez... Csak fekszik. Tegnap este felhivtuk a tenyésztõt, az akkori állapotára azt mondta, h nem baj, ha nem eszik, mert mielõtt elhoztuk evett. Na de az már tegnap délután 3kor volt. Ma kicsit mocorgott, de nagyon sirt, meg nyüszitett. Azt mondta a tenyésztõ, hogy nagyon ragaszkodó kutya. Kaptunk egy párnácskát, ami az anyakutya szõrével van töltve, az ott van mellette. Lehet, hogy az a baj?
Én az oltásra tippelnék..:/ Sokan úgy szokták oda adni a kutyust, hogy elõtte való nap oltatják le és annak lehetnek ezek a jelei. Ha evett egy keveset az jó. Egy kiskutya keveset eszik. Kis adagokban de sokszor. De lehet, hogy csak megviseli az elválás.
A kérdező hozzászólása: Elétettünk tegnap száraztápot is, beáztatva, de nem tetszett neki... Elment tõle. Fém tálkába adunk neki, lehet hogy fél attól is? :)
Hát azt kétlem, hogy fél a táltól... Lehet beteg...:/ Én tutira megnézetném állatorvossal már csak azért is, hogy én magam is megnyugodjak.
Az elsõ pár napban normális, ha a kölyök kevesebbet eszik, az enyém sem evett az elsõ 2 napban, már lerágtam miatta a 10 körmöm, pedig õt 11 hetes korában hoztuk el. Ha egy napon belül nem kezd el enni és továbbra is kedvetlen lesz, esetleg még valami más tünet is jelentkezik (hányás, hasmenés, láz), akkor vigyétek állatorvoshoz.
Amikor én hoztam el a havanese kutyámat, akkor õ sem evett/ivott 1-1, 5 napig, mert úgy félt. De aztán úgyis rájön, hogy ennie kell :)

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Egy majdnem 7 hetes cicát haza akarunk hozni de még nem eszik. Igazából a gazdija nem látta hogy evett mert dolgozott de a cica tegnap délután kakilt. Akkor biztos eszik nem? CSak nem látták.

Legjobb válasz: Nyugi, 7 hetes cica - ha egészséges - már eszik önállóan. Ha el kell valamiért hozni az anyjától, vagy talált cicus, már képes az önálló táplálkozásra. Azért a lelki fejlõdésük miatt az optimális elválasztás a 8-10 hetes kor a cicáknál is. Valószínûleg tényleg csak nem láttátok, hogy evett :=)

Nyugi, 7 hetes cica - ha egészséges - már eszik önállóan. Ha el kell valamiért hozni az anyjától, vagy talált cicus, már képes az önálló táplálkozásra. Azért a lelki fejlõdésük miatt az optimális elválasztás a 8-10 hetes kor a cicáknál is. Valószínûleg tényleg csak nem láttátok, hogy evett :=)
Biztos eszik, 4-5 hetesen már elkezdenek önállóan táplálkozni. Ha nem, akkor beteg.
Még annyit hogy ha csak tejet szopik is kakil, mit gondolsz az nem kaja? Az hogy kakilt nem jelenti azt hogy már evett szilárdat.
A kérdező hozzászólása: Hát 7 hét vagy 8 szerintem mindegy.Amúgy elégkicsi de csak azért mert csak most kezd el enni ezek szerint.Ja amúgy nagyon eleven.Ugrál össze vissza játszik szóval nem tûnik betegnek.
A kérdező hozzászólása: Ja azt el is felejtettem mondani hogy félperzsa, az számít valamit.

7 hetes vagyok, tegnap este úgy egy fél órát görcsölt a hasam, ez mitől van?

Olyan érzés volt, mint a menstruációs görcs,de nem jött meg, és el is múlt a görcs.Lehet hogy ez attól van, hogy n? a baba?

Legjobb válasz: Ez teljesen normalis, en 12 hetes vagyok es nekem is vannak 2-3 naponta,bar en 7 hetesen meg majdnem folyamatosan ereztem..

Ez teljesen normalis, en 12 hetes vagyok es nekem is vannak 2-3 naponta, bar en 7 hetesen meg majdnem folyamatosan ereztem..
A méh nagyobbodik. Teljesen normális.

7 hetes azaz 5 hetes terhes vagyok tegnap a mellbimbómból fehér folyadék szivárgott normális ez ilyen korán?

Legjobb válasz: 7 vagy5?? -de ez mindegy -a mensitöl számold.. A prolaktinszinted nõtt meg hirtelen , ez okozza és valószínû kis mennyiségû elõtej, ezzel jelez a szervezeted, hogy hormonváltozás van..lehetett savó is, ami szintén ez miatt lehet,a dokinál említsd meg, mert nekem is kellett ezmiatt bromocriptint szedni a 12. hétig.

7 vagy5?? -de ez mindegy -a mensitöl számold.. A prolaktinszinted nõtt meg hirtelen , ez okozza és valószínû kis mennyiségû elõtej, ezzel jelez a szervezeted, hogy hormonváltozás van..lehetett savó is, ami szintén ez miatt lehet, a dokinál említsd meg, mert nekem is kellett ezmiatt bromocriptint szedni a 12. hétig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ kicsit meg voltam ijedve. Egyébként mensitõl számítva 7. hét

7 hetes vagyok tegnap pecsételős vérzésem volt, magyon megijedtem. Ez mit jelent?

Az anyósom eüs és azt mondta hogy nem természetes, de ne aggódjak. felhívtuk a háziorvosom és ? is azt mondta hogy amig nem görcsölök és nem vérzek jobban nem lesz nagy baj. Egész éjszaka alig aludtam valamit, folyton ez járt a fejemben. A férjem nagyon ör?lt neki, hogy apa lesz. Sajnos az év elején veszítette el az édesapját és mé mindíg maga alatt van félek ha valami baj történne összet?rne.

Legjobb válasz: azért jó lenne ha elmennél orvoshoz, mert bármilyen görcs vagy vérzés nem természetes dolog terhesség alatt. nekem is volt, pont 7 hetesen, és egybõl az ügyeletre mentünk, az orvos pedig szigorú pihenõre fogott. kaptam gyógyszert is, azóta minden ok.

azért jó lenne ha elmennél orvoshoz, mert bármilyen görcs vagy vérzés nem természetes dolog terhesség alatt. nekem is volt, pont 7 hetesen, és egybõl az ügyeletre mentünk, az orvos pedig szigorú pihenõre fogott. kaptam gyógyszert is, azóta minden ok.
NE LÉGY FELELÕTLEN! Irány az orvos! Nekem is ez volt és bizony gyógyszert kellett szednem, hogy megmaradjon a baba. Az egyik ismerõsömnek is barnázása volt. Õ nem ment orvoshoz, mondván nincs görcse. Hát két nap múlva elment a baba. :( Az érdeketekben, ne háziorvos (szart sem ért hozzá), hanem nõgyógyász LÁSSON!
Ha nem görcsöltél, akkor természetes, akkor kell sürgõsen menni ambulanciára, ha darabos, vagy erõs vérzést észlelsz. Pont a 7-8 . hét környékén alapesetben lenne egy mensi, az agyad pedig úgy döntött, még nem fogja fel a babát és elindítja a vérzést, ami azért pár csepp , mert a hormonok megállítják, tehát ne aggódj, nekem is ez volt és azt mondták az agyam egyik fele nem érti még mit mond a másik fele, kicsit hülyén hangzik, de ezt nem te irányítod.. Ne aggódjatok, de ha abszolút félelmed van bármikor bemehetsz egy ambulanciára-nõgyógyászatira, ahol egybõl hiteles választ kaphatsz.
Azonnal menj nõgyógyászhoz!!! Nálam is így kezdõdött, 4 nappal késõbb pedig elveszítettem a babám!
Kedves 3. válaszoló! Ha darabos, akkor már rég késõ!! Ott már nem lehet segíteni!
Az én vetélésem is így kezdõdött
Mindenképpen menj orvoshoz!!!!!

7 hetes vagyok, tegnap voltam védőnőnél meg kikérni a beutalókat. A doki aki a beutalót adta egyfolytában azt mondogatta, hogy túl korán mentem még. Tényleg várnom kellett volna? Ma megyek 2. uh-ra, lesz már szívhang?

Legjobb válasz: Szia! Igen korán mentél. Bár az elsõ babámmal én már 5hetesen orvosnál voltam! Nekem is azt mondta a doki, túl picike még, nem látszik csak a petezsák. 8hetesen rendelt vissza még egy UH-ra és akkor adta ki a papíromat is, ekkor már látszik a szikhólyag, a szídobogás. Ezután írhatja csak le, hogy valóban ott egy icipici élet van. Ne aggódj, csodás lesz látni a szívdobbanásait! Mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok, úgy 6-7 hetes lehetek, de csak a jövõ héten megyek elõször dokihoz. Mondjuk már alig várom! :))) Nagyon szép babvárást nektek!

Szia! Igen korán mentél. Bár az elsõ babámmal én már 5hetesen orvosnál voltam! Nekem is azt mondta a doki, túl picike még, nem látszik csak a petezsák. 8hetesen rendelt vissza még egy UH-ra és akkor adta ki a papíromat is, ekkor már látszik a szikhólyag, a szídobogás. Ezután írhatja csak le, hogy valóban ott egy icipici élet van. Ne aggódj, csodás lesz látni a szívdobbanásait! Mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok, úgy 6-7 hetes lehetek, de csak a jövõ héten megyek elõször dokihoz. Mondjuk már alig várom! :) )) Nagyon szép babvárást nektek!
Igen korai, a 10-11 héten kell menni a terhesgongozóba. ( 9 hetes kismama)Nekem a jövõhéten kell mennem.
Ne törödj vele mit mondott :D én a 6.héten voltam elsõre uh-n a babát is látta sõõt azt is hogy van mellette egy haematoma igaz szívhangot nem hallgatott de azt õ látja, hogy élõ terhesség-e!jó babavárást üdv 25.hetes kismama
Szia! én is pontosan 7 hetes voltam, amikor elõször dokihoz mentem. Elmondtam, hogy valószínüleg terhes vagyok, 2 tesztet is csináltam. Megnézett uh-on, már látszott a terhességem, volt szívhang is, és mondta, hogy 7 hetesek vagyunk. Azonnal kiírt minden beutalót: a védõnõhöz, labor, ekg. A 10 hétre kellett ezeket elintéznem, akkor mentem vissza hozzá. Ja, és nem fogadott orvos. Úgy tudom ez orvos-függõ, mindegyik másképp csinálja. Az a lényeg, hogy megvannak a beutalók... Minden jót!
A kivétel: a dokim azt mondta, hogy elég lesz az afp eredménye után elmenni a védõnõhöz, mert ugyis csak .... beszélnek. Azt mondta a dokim, hogy a jó afp után már 90%, hogy szülünk. Szerintem , ha babás vagy, akkor bármikor mehetsz védõnõhöz, kiskönyvért stb. Mindenki maga dönti el. A dokik nem igazán szeretik a védõnõket!!! 7 hetesen már lesz szívhang is, ne aggódj! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-n és láttam ahogy ver a szíve...majdnem bõgtem. Nem is érdekel már, hogy korai volt-vagy sem...most kis idõre lehiggadtam. Köszi a válaszokat!

Valami baj lehet? Tegnap voltam UH-n, 10 hetes vagyok. Ugye elmérhetett valamit a doki? 23mm-t mért a babára. Hát az nagyon kicsi! 7 hetesen volt 13 mm, azt másik készülékkel csinálták a kórházban. Neki valami régebbi van. Ugye csak nem jól mérte?

Jó sokáig nézte, nem szólt semmit, aztán annyit mondott csak, hogy nagyon rugdalózik. Meg mondta, hogy minden rendben van. Egyáltalán semmi negatívot nem mondott, minden jó volt, meg is vizsgált. Borzasztóan ideges vagyok.

Legjobb válasz: Nekem 8 hetesen volt, 14,8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!

Nekem 8 hetesen volt, 14, 8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!
Nekem 10 hetesen 44 mm volt.A 23 tényleg nagyon kicsi. Szerintem biztos elmért valamit, szólt volna ha valami baj lenne.
Nekem 7hetesen 9mm volt, most 12hetes és pár napos vagyok, a héten voltam UH-n, 62, 3 mm. Ne aggódj, bármi kételyed van kérdezz az orvostól, vagy mondd meg neki hogy mérjétek meg mégegyszer :)
Nekem 8hetesen volt 17mm, aztán 12hetesen 63mm. 10hetesen olyan 34mm körül kellene lennie. De lehet csak késõbb fogant és az idõt elszámolta a doki vagy tényleg rosszul mért! :) A 7hetes UH az jó méret volt! Szerintem újra le kellene menned, ha nagyon idegesít!
Ne aggódj, nekem 11 hetesen volt 36 mm, de elõtte 2 nappal még csak 30 mm. 12+4 hetesen 57 mm volt. (kórházban voltam, amiatt a sok eredmény):) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is láttam a táblázatot, pont azért félek. Tudom, h mekkorának kéne lenni. Azért kérdezem, hogy elnézhette- e a méretet régebbi UH készülékkel vajon? Vagy, ha nem , akkor mért mondta, hogy minden a legnagyobb rendben?
ezek az átlag méretek ebben a korban/crl/ 10.0 34 10.1 36 10.2 37 10.3 38 10.4 39 10.5 39 10.6 40 11.0 44 11.1 45 11.2 47
Szerintem a 23 helyett 43-at akart írni vagy mondani.
Ajánlom pl a következõ oldalt, itt megnézheted milyen korhoz milyen méret tartozik: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre

Két hete a doki azt mondta, hogy 7 hetes terhes vagyok, de a tegnap is azt mondta, hogy szűk 8 hónaposnak mondaná. Van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Két hete 12mm volt akkor az embrió. A tegnapi vizsgálatkor nem látta már olyan tisztán, hogy mi a helyzet, hüvelyi ultrával kellett megnézzen, hallottam a szívdobogását is a kicsinek. Méretet most nem mondott. Két hét múlva kell visszamennem újra. Szerintetek van okom aggódásra, vagy nyugodtan kivárhatom, hogy elteljen ez a két hét?

Legjobb válasz: hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)

hónapos? nem hetes? szerintem nincs okod aggodásra! én 10 hetes voltam 30mm..szóval az is jónak mondható. Egyébként meg ilyen korban amúgy is hüvelyi uh-t csinálnak. Grat a babádhoz:) egy 12 hetes kismama:)
Szerintem egyáltalán nincs miért aggódnod. Nekem azt mondta a doki hogy az elején még lehet variálni a méretébõl adódóan hogy most pontosan mennyi idõs. Mert ugye a terhességet az utolsó menzesz elsõ napjától számítják de lehet hogy csak két héttel késõbb fogant a baba. A 12. hét körül már pontosat fog mondani szerintem.
Nincs okod az aggodalomra, hiszen egészen pontosan nem lehet megállapítani, hogy mikor fogant meg a baba, hiszen van, akinek középidõben van ovulációja, van, akinek elõtte vagy utána, és a ciklusok sem egyforma hosszúságúak mindenkinél. Ebbõl kifolyólag "változhat" a baba kora! =o) Ne aggódj, biztosan semmi gond nincs. Napról napra erõsödni fog!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!