Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes 13,1 mm (4 db)

Volt-e jó kimenetele annak, amikor a picike túl pici? 9 hetesen 13-17 mm kellene legyen, de csak 7, 1.9 nap alatt csak 0, 4 mm-t nőtt?

Nincs semilyen káros szenvedélyem, és nem kínoznak rosszulétek, normálisan élek és táplálkozom.

Legjobb válasz: azigen. nekem 10hetesen 41mm vol:S remélem semmi gond nincs.ha a dokid azt mondta akkor hidj neki.

azigen. nekem 10hetesen 41mm vol:S remélem semmi gond nincs.ha a dokid azt mondta akkor hidj neki.
Szia! Most nem szabad kétségbe esned és azon aggódnod, hogy valami probléma van. Ezzel még többet ártasz a babádnak. Nem olyan biztos, hogy valami baj van. Az is lehet, hogy csak el vagy számolva és nem is 9 hetes vagy. Nekem a 12. héten "túl nagy" volt a babám, vagyis a szonográfus csaj azt mondta. Akkor volt 7, 9 cm. Nyugodj meg, keress fel egy jó dokit és õ majd elmondja, hogy mi a helyzet. Minden jót! Kellemes baba várást! Jó egészséget! :) 18 heteske
Doki mit mondott erre? Mikor mész legközelebb uh-ra, mert gondolom visszahívtak, ha fejlõdik akkor lehet tényleg el vagy számolva és kissebb a terhesség!
Most néztem, 9 hetesen 23 mm-t ír, a 7mm tényleg nagyon kicsi, az 6-7 hetes terhességnek felel meg. Nem lehet hogy késõbb fogant a babád? Habár elég keveset nõtt 9 nap alatt.... Én a helyedben elmennék uh-ra, és megnézetném magam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár nem vígasztaltak meg:( Voltam ultrahangon ultrahangon, ott mérték ezeket az értékeket. Egy hét múlva kell mennem ismét, de lehet, hogy megkeresek egy másik dokit is. És most kicsit vérzek is, remélem, hogy csak a menzesz második kimaradását jelzi. Most pihenek. Mondtam a picinek, hogy nagyon szeretnénk, hogy éljen és egészséges legyen. Mit tehetnék még?
Ha vérezgetsz kicsit én azt mondom irány a kórház!!!! Csinálnak egy uh-t és ha nincs seemi baj akkor legalább megnyugszol, és a vérzésre is adnak gyógyszert! Ne várj még 1 hetet semmiképp!!!!
A kérdező hozzászólása: Két doki is azt mondta nincs gyógyszer a vérzésre, más mint amit amúgy is kapok: a 3x2 ultrogestan. Ti hallottatok másról?
Vérzésre azt szokták adni, de annak meg kellene szüntetni a vérzést! Ha nem akkor sajna lehet vetélés lesz.

7 hetes magzatom 13, 1 mm. Ez jó?

Tegnap voltunk UH-on,ahol láttam,hogy dobog a szíve,ahogy azt kell!:)

Legjobb válasz: Szia ! 8 hetesen az átlag 15mm,ugyhogy szerintem jó.Grat a babához:)36hetes kismama:)

Szia ! 8 hetesen az átlag 15mm, ugyhogy szerintem jó.Grat a babához:) 36hetes kismama:)
nekem hét hetesen 9 volt, úgyhogy szerintem jó.
Super! Nekem 11 mm volt.
Szerintem ez nagyon jó biztos szép nagy babád lesz.Nekem 6 hetesen 9.2mm volt.Gratulálok és jó egészséget nektek!
Mi héthetesen voltunk 8mm-esek, és 9hetesen lettünk 23mm-esek.Szép nagy babád lesz:) Vagy lehet, h csak most indult meg így a növésben.Teljesen jó, szõt mint látod átlag fölötti.Grat a Babához!
Akartam írni, hogy az baromi nagy, nekem 5 hetesen 2 mm volt. Aztár rájöttem, ogy az 2 hét különbség:-) Nekem nem volt 7 hetesen uh, majd most megyek 12 hetesre:-) bocsi:-)
Szia! Szerintem jó, nekem 10 mm-es volt. Gratula a babához! (16. hetes kismama)
:) 34.hét, a célegyenesben.
mintha magamat hallanám:) mi második babócát várjuk 16hetes vagyok a kislányom 8 hónapos. én a lányommal voltam így h vártam a köv uh-t. most fura mert nem akartam ujra terhes lenni mostanába. de mostmár várom:) nem is az h nem akarom csak félek mert az elsõ is kicsi. de majdcsak lesz valahogy:)
Én 10+4 hetes vagyok, eléggé az elején, és január 21-én megyek 12 hetes uh-ra.Egy örökkévalóságnak tûnik! :) Sokszor álmodok a picivel, sokszor abba ébredek fel, hogy a kezem a pocakomon van, ami még alig látszik. :D Nagyon jó érzés!
én még 5 hetes vagyok, friss a dolog, a kisfiam 9 hónapos. Jövõ héten megyek orvoshoz, már várom, hogy mit mond!

Hány hetes terhes vagyok? A doki szerint 7 (pzs: 35 mm, CRL: 13 mm), viszont ha az utolsó mensi 1. napjától számítom (nov. 19), akkor a 8. végén vagyok.

A véd?n? nem akar még felvenni, azt mondta várjam meg a 10. hetet...

Legjobb válasz: A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)

A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)
Az én manóm CRL-je 7+1-nél volt 13mm, mint neked.
Szia! Elõször is: gratula. Aztán: A védõnõnek attól az idõponttól, amikor megállapították a terhességet kutya kötelessége felvenni! A terhességed a 8. héten tart, de a dokinak is igaza van, mert a mért adatok alapján a baba mérete a 7. hétnek felel meg. Aggodalomra semmi ok, a 12. heti és a 18. heti eredmények szoktak a pontosak (pontosabbak) lenni.
A terhesség idõtartamát hivatalosan az utolsó menstruációtól számolják. A babák az elsõ 12 hétben (függetlenül attól, hogy a terhesség végére mekkora baba lesz belõlük) egyformán fejlõdnek. A dokiknál van egy táblázat amivel alapján az UH-n mért adatokat összehasonlítják. Ha a baba nagyjából középidõben fogant akkor nagyjából megfelel a mérete a terhesség korának. Annak, hogy a baba mérete kisebb mint a terhesség kora, annak nagy valószínûséggel az az oka, hogy a középidõhöz viszonyítva késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, szép napot nektek és jó babavárást!
Táblázatból megnéztem az elõbb, az alapján 7.4 hetes terhes vagy:)
Az én mazsolám 7.1hetesen volt 10mm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!