Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes óta (66 db)

Számításaim szerint 5 hét+3 nap telt el az ut. Menszesz óta, ekkor voltam dokinál hüvelyi UH-t csinált, a leletre az van írva hogy in utero szabályos 8 mm-s petezsák, de semmi több és hogy 7 hetes vagyok. Szerintetek?

Kértem uh képet és a petezsákban ott van egy kis fehér folt, de a leleten semmi több nincs. A végzett vizsgálatoknál ott van a magzati szívhang doppler vizsgálat is, de nem mondott semmit hogy hallott e valamit vagy sem. 3 hét múlva kell kontrollra mennem.

Legjobb válasz: Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)

Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Értem. De a leletre embrió sincs írva, a petezsákban pedig ott van a fehér foltocska. Az szikhólyag lenne? Bár azt sem írta rá :(
lehet arra értette h a baba 7 hetesnek felel meg. Én pl 12 hetes vizsgálatom voltam és a baba 13+6 hetesnek felelt meg. szép nagy az nem baj! Ezen ne edd magad! leközelebb ha mész kérdezz rá pontosan. vagy menj másik dokihoz. de a lényeg h ne stresszelj , az nem jó a babának sem! Szép babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, csak az aggaszt hogy csak annyit írt rá h 8 mm es petezsák, se embrió, se szikhólyag, pedig a képen ott a fehér folt. Lehet a jövöhéten elmegyek egy másik dokihoz, akihez eredetileg is szerettem volna menni, csak hozzá akkor nem tudtam.

Kedden lesz 7 hetes a kisfiam és tegnap óta alig akar enni! 6-7 óránként kel fel enni és csak 5 percig szopizik és utána vissza alszik ugy hogy nemtudom felkelteni! Mit csináljak?

Már hosszabb ideig is kibirja tejci kaja nélkül? Felkeltsem enni vagy hagyjam aludni?

Legjobb válasz: Volt mérlegünk néztük is de õ 10 perc alatt volt amikor megette a 170 g-ot is! Sajnos nagyon mohó és hirtelen sokat eszik! Csak azért irtam mert az érdekel inkább hogy felkeltsem-e vagy hagyjam aludni hogy a 6-7 óra nem sok hogy nem eszik ez idö alatt?

A kérdező hozzászólása: Volt mérlegünk néztük is de õ 10 perc alatt volt amikor megette a 170 g-ot is! Sajnos nagyon mohó és hirtelen sokat eszik! Csak azért irtam mert az érdekel inkább hogy felkeltsem-e vagy hagyjam aludni hogy a 6-7 óra nem sok hogy nem eszik ez idö alatt?
Ha szépen gyarapszik akkor nincs semmi baj, de ha szeretnél megnyugodni beszélj a védõnõvel, ugyis végig kiséri veled a baba fejlõdését és ha sulycsökkenés lenne õ ugyis felvilágosit a további teendõkkel. Csak egy tipp: Mi anno mikor a kislányom született, béreltünk mérleget és minden étkezés elött megmértem a babát, majd rögtön szopizás után igy láttam mindig mennyit evet. Ha sokat alszik elég elég éhes esz ahoz, hogy 5-6 perc alatt megegye a szükséges mennyiséget. Sokszor én is voltam ugy, hogy félórát is mellen volt, gondoltam, most biztos jól lakott, de mikor megmértem tünt fel, hogy csak nyammogott rajta, ellentétbe mikor jó sokat aludt képes volt pár perc alatt annyit enni magam se hittem el. Nyugodj meg a baba ugyis jelzi ha éhes még:)
Ui az elõzõhöz: Szerintem ne keltsd fel nyügösen, álmosan ugyse fog enni. Az én kislányom is ennyit aludt. Jól lakott és szinte egész nap szunditott.Örülj, hogy ilyen jó babid van.:)
Kérj egy mérleget a védõnõtõl, de lehet, hogy 5 perc alatt sokat szopizik, nekem azt mondták, de mindig éreztem, hogy kevés. Mikor megkaptuk a mérleget, rájöttem, hogy nekem volt igazam és nem tudta megszopni 5 perc alatt ami neki kellett. De ha éhes lenne nem aludna. Nekem azt mondták, hogy hagyjam aludni, de mindig keltegettem.
3 óránként azért ennie kell!
Szerintem nem szükséges felkelteni, ha más baja nincs a babónak.Jól lakott, nem fáj a pocija, nyugodt igy természetes, hogy õ még ebben a korban ennyit alszik. Ha valami baja van ugyis jelzi neked. Az enyém is ilyen sokat aludt, majd ugyis eljön az ideje amikor már aktivabb lesz.A kisebbik kislányom nagyon siros volt, sokszor mondtam is, hogy bezzeg a nagyobbik anno milyen sokat és jól aludt. Használd ki ezt az idõt te is pihenéssel mert késöbb már nem fog hagyni:)

Túl tudja enni magát egy 7 hetes baba anyatejjel? A kisfiam hatszor eszik egy nap, 160-190 gr-ot simán megeszik. A védőnő szerint ez túl sok.

Igaz hogy 2 hónapos korában egy csecsem?nek kb. 130 gr.-ot kellene ennie alkalmanként? Ha csak annyit kap folyamatosan sir, ny?gös nem tud elaludni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szia, az én kisfiam 7 hetes és 6 napos 150 ml körül eszik napi hatszor, a baba tudja mennyi kell neki ha meg túleszi magát kibukja szóval ne aggódj adjál neki annyit amennyit kér

szia, az én kisfiam 7 hetes és 6 napos 150 ml körül eszik napi hatszor, a baba tudja mennyi kell neki ha meg túleszi magát kibukja szóval ne aggódj adjál neki annyit amennyit kér
Nincs nagy tapasztalatom, most várom az elsõ babámat, de szerintem lehet, hogy a gyerek jobban tudja mennyire éhes, és mennyi anyatejre van szüksége minta a védõnõ! Ha egészséges a baba, nem hiszem hogy gond lenne, hogy jó étvágya van! Én annyit adnék neki amennyit kér. Minden babának egyéni az igénye, nem hiszem hogy az okos védõnéni jobban tudná mennyire éhes az a gyerek! Mi hárman vagyunk testvérek, és anyukám elmondása szerint nagyon különbözõek voltunk már csecsemõként is! Én állandóan éhes voltam és úgy ettem mint a gép éjjel nappal, a húgom meg az elsõ naptól kezdve átaludta az egész éjszakát és nem volt hajlandó éjjel enni! Szóval nem hiszem hogy baj lenne, ha többet eszik a "lexikon" szerintinél...
Jajjj nehogy kevesebbet adj neki, mint amennyit igényel! Bírom ezeket a meghatározásokat. És ha a védõnõnek mondanák azt, hogy ebédre ehet mondjuk egy almát, akkor ki lenne akadva, hogy éhes marad..... Nyugodtan adj amennyit kér, ha valóban felesleges és csak mohó volt, akkor úgyis kibukja! 4, 5 hós kislány anyukája.
Az én kisfiam 5 hetes, 7 szer eszik egy nap és 160-180 gr-ot simán benyel.A védõnõm tanácsolta, hogy próbáljam kaja közben megbüfiztetni, kicsit pihenni közben, illetve hogy próbáljuk meg húzni a kajálásokat úgy, hogy a 3 óra közeledtével elviszem egy órára sétálni, hátha áttér 4 óránkénti evésre. De szerintem tudják a babák, hogy mennyi kell nekik. Igaz, a kisfiam 1 hónap alatt 1, 5 kilót hízott, és egyébként se kis súllyal született, de késõbb majd lehet, hogy megtorpan egy picit.
Az én fiam az elsõ 2 hónapban 1800 grammot hízott havonta az anyatejtõl. Sem a doktornõ, sem a védõnõ nem mondta, hogy sok. Azt mondták az anyatejtõl nem lesz semmi baja. Most 4 hónapos, már nem hízik annyit. Tehát nem kell izgulnod, én nem is mérem nem is tudom pontossan hányszor és mennyit eszik naponta. Amikor megéhezik kap szopni. Nem látszik rajta, hogy agyon lenne etetve. Mostanra már nagyon formás baba lett.
Szia! Nem tudja túlenni magát, és az anyatejes babák nem híznak el. Adj annyit enni a babádnak, amennyit kér. Én sosem mértem, mennyit eszik, hagytam, egyen, amennyit csak akar. Hetente egyszer lemértem, ellenõrizve, hogy rendben van a súlygyarapodás. Volt úgy, hogy egy hét alatt 500 gr-ot hízott, de olyan is, hogy csak 120 gr-ot. Hallgass az anyai ösztönödre! Amit a védõnõ mond, abból meg ki kell szûrni a számodra hasznos információt, a többit engedd el a füled mellett!

Ma megyek 7 hetes vizsgálatra! 4 hetesen voltam elöszőr! Annyira izgulok mi van ha nincs ott semmi? Valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ne izgulj, fõ a pozitív hozzáállás. Miért ne lenne ott a babád? Csak gondolj pozitív dolgokra és ne aggódj! Örömteli babavárást kívánok. 13+4 hkm

Ne izgulj, fõ a pozitív hozzáállás. Miért ne lenne ott a babád? Csak gondolj pozitív dolgokra és ne aggódj! Örömteli babavárást kívánok. 13+4 hkm
GRATULÁLOK!!!Ugyen milyen leírhatatlanul jó érzés?De akkor egy picit idõsebb a koránál.Mert nekem 8 hét 1 naposan volt 15 mm.
gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot és most már próbálj meg kevesebbet izgulni! jól van az a picike! :)
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van 18 mm-es és dobogott a pici szíve!Fantasztikus volt!:-):-):-)
Én is ma megyek UH-ra! Én most 7+5 napos vagyok. 5+0 naposan voltam vérvételen, az kimutatta, hogy terhes vagyok. Rá egy hétre hívott vissza a dokim UH-ra, de még csak a petezsákot látták, szívhang még nem volt. Sajnos a dokim azt mondta, hogy elég csak a 12.heti UH-ra mennem, és hogy a félidõ után fogant a babám, azért nincs szívhang. Én ebbe nem nyugodtam bele, így kértem idõpontot egy UH rendelõbe. Én is nagyon izgulok! Mindenesetre felveszem a szerencsebugyim (még ha le is kell vennem)! Ja! És mindennap megküzdök az egész napos émelygéssel.
Szerintem ezzel mindenki így van. Én 6 hetesen voltam elõször orvosnál és 12 hetesen hívott csak vissza. Hosszú idõ volt. Ráadásul a gyomorégésen és az álmosságon kívül semmi tünetem nem volt. Szerencsére minden rendben volt. Neked is így lesz!! Ne izgulj!
Én is így voltam vele.4 hetesen állapították meg a terhességet, de akkor nem UH-oztak, mert az SZTK-ban voltam, és ott nincs gép.Így eleve 7 hetesen mentem az elsõ ultrahangra, ami elõtt konkrétan lerágtam a körmöm.Hogy megvan -e még a baba.A váróban a torkomban dobogott a szívem, izzadt a tenyerem.Még a párom is ideges volt, pedig õ nem egy aggódós típus.Ugyanezt éreztem.De a látvány majd kárpótol mindenért.Egy izgõ-mozgó pici szürke maszatot fogsz látni, pulzáló és dobogó szívecskével.Óriási élmény lesz!!!Én a 12. hetes UH elõtt pedig azon gondolkodtam, hogy mi van, ha nincs meg valamelyik szerve.Tudom, hülyeség, de ilyeneken agyaltam.A 18 hetes elõtt pedig azon, hogy nincs -e agykamra tágulat, szív rendellenesség stb.Ezzel csak azt akrom mondani, hogy valahol minden kismama végig aggódja a terhességét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Szörnyû ez a várakozás.....
Persze. én is izgultam. Nagyon korán voltunk dokinál és még csak egy petezsák volt. Várnunk kellett vagy 2-3 hetet, hogy lesz-e benne valaki. Lett. De azért baromi vacak volt úgy üldögélni egész nap, hogy nem tudod minden oké-e?
Nyugi:) nem lesz semmi baj....várjuk a hírt:) ))
A kérdező hozzászólása: 8 hét 2 naposra írta a doki :-)

Volt-e vkinek olyan esete, hogy 6 hetes terhességnél nem láttak szívhangot, műtétre küdték, de ott már volt szívhang (7 hetesen)?

Legjobb válasz: 6 heten elég sok mindenkinél nincs még szívhang...nálam se volt, 8 hetesen igen...de nem küldtek mûtétre, ki ez a lúzer aki elküldi kismamát???na jó doki lehet nem mondom...

6 heten elég sok mindenkinél nincs még szívhang...nálam se volt, 8 hetesen igen...de nem küldtek mûtétre, ki ez a lúzer aki elküldi kismamát???na jó doki lehet nem mondom...
Kb.7 hetesen van szívhang. És téged elküldtek "befejezni" a terhességet? Úristen! Nehogy még egyszer ahhoz a dokihoz menj!
és én...:) jól el írogatunk csak jó lenne írna nekünk kérdezõ is.írj légyszi h mi volt pontosan
És megint én.. :) Én is így gondolom, sok olyan eset van, hogy 6. héten még nincs szívhang, de ahogy írtad, ha láttak petezsákot, akkor akár már holnap lehet! De azt a dokit jól fejbekólintanám!!! Én sajnos rosszul jártam, mert mire lett volna szívhang, elhalt a baba, de szerintem a kérdezõ simán reménykedhet! Kedves kérdezõ! Drukkolunk nagyon! És írd meg, mit mondott a doki!
és megint én....tudom hogy gondoltad, én ne hari::) csak saját tapasztalat h nekem 6 hetesen nem volt még...de én dokim nem mondott semmi mûtétet azt mondta normális s késõbb lesz
Megint én vagyok... a pici esély nem lebeszélõ akart lenni, hanem bíztatás...most olvastam és elég rosszul hangzott, ahogy írtam!... Szerintem még nyugodtan bízz...
elsõ vagyok, sztem meg igen is sok az esély rá...ha csak szív nem dobogott még de van petezsákban embrió
21:44 es vagyok és egyetértek az elõttem szólóval. Micsoda nemnormális, hogy mûtétre küld... :O
Ez a helyzet veled? Drukkolok, hogy lássanak szívhangot! Szerintem pici esélyed van. Mikor mennél mûtétre?
A kérdező hozzászólása: Az elõzõhöz.Az a helyzet, hogy dec. 30-án közölte a doki, hogy baj van.Kérdezte, hogy 31-én v. jan.5-én megyünk mûtétre.Én választottam a jan-it.(Lehet ez lett a jó??)Ott látták a dokik(2 is), hogy van szívhang!Azóta bent van a párom.És köszi a biztatást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A történtek után bent tartották a páromat megfigyelésre.Többen javasolták már neki a dokiváltást.Ha minden rendben lesz, akkor váltunk is.
Aztaa, ez nagyon durva! Miket csinálnak az orvosok!! Kezdek félni a szüléstõl!! Eddig bíztam bennük. 35 hetes kismama
Utolsó elõtti vagyok. Igen, megmûtött, de hála istennek olyan jól sikerült neki, mint az Uh diagnózis! Két hétig azt hittük, hogy nincs babánk, a kontrollvizsgálaton derült ki, hogy mégis terhes vagyok és jó helyen van a baba. Utána kórházba be- kórházból ki, rengeteg vizsgálat, mindenhol azt mondták, hogy egészséges!
Utolsó válaszoló! Megmûtött, de mégse? Vagy nem értem. De gratula a babához :)
Szia! Én 6 hetesen enyhe vérzéssel kerültem kórházba. Ott azt mondta a doki az Uh után, hogy nincs szívhang, nem él a baba, és pár óra múlva meg is mûtött. Ennek ellenére igen ragaszkodó kisfiam van, aki nem hagyta magát a hanyag és nemtörõdöm orvosoknak, most vagyunk 36 hetesek és már nagyon várom, hogy lássam! Szóval szerintem még nem jelent semmit, ha 6 hetesen nincs szívhang, fõleg, ha más panaszod nem volt.
Dejóóóóóó:) Remélem minden ok lesz.De ez azért durva h rajtad múlott, a doki tényleg nem normális.Egyébként nem értm mért akart ilyen hamar mûteni, sokszor csak a 7-8. héten van szívhang.Szorítok nektek:)

14 hetes vagyok, 7 hetes korom ota megvaltozott a szamize teljesen, semmi mas tunetem nincs, ez normalis? Semmilyen gyogyszert nem szedek csak folsavat.

Legjobb válasz: Normális, sokan vannak, akiknél ez egy "jel" a terhességre. Majd elmúlik, ha elõbb nem, szülés után:)

Normális, sokan vannak, akiknél ez egy "jel" a terhességre. Majd elmúlik, ha elõbb nem, szülés után:)
Egy idõben nálam is ez volt, aztán elmúlt. Talán azért mert nekem az ínyem is elkezdett vérezni és kezelni kellett. A paradontax használt. Elég car íze van, de hatásos.
nekem is megváltozott, rossz irányba, nagyon kellemetlennek érzem:( de hát ez van:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

35 hetes vagyok és nincs étvágyam, sőt hányingerem van, és a gyomrom is fáj.2 hete nem is híztam. Ugye nincs gond, csak a baba nő? Eddig 7 kg-ot híztam, most vagyok 173/75.

Legjobb válasz: Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben,szintén 35 hetes terhes vagyok,6.5 kilónál járok,most vagyok 172/71.5.Igyál sokat,arra nagy szükség van,esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm

Semmi gond.Én sem híztam az utóbbi hetekben, szintén 35 hetes terhes vagyok, 6.5 kilónál járok, most vagyok 172/71.5.Igyál sokat, arra nagy szükség van, esetleg egyél joghurtot.Én a tejberizsre és az almára vagyok rákattanva.2gyerekes+35hkm
Szerintem sincs semmi gond. Nem azt mondom, hogy nincs étvágyam, de már egy kis kaja után is rossszul vagyok. Utána minimum fél óra, mire fel tudok állni hányinger nélkül, bármilyen jól is esett. Messze nem eszek úgy és annyit, mint a terhesség elõtt, mivel nem is tudok (estére mindig megérkezik a gyomorégés is). Én most léptem a 35. hétbe, 168 cm-hez 73 kg vagyok, 70-rõl indultam.

Femibion 800 mellett szedhetem a Béres magnézium + B6-ot? Csak mert a Femibionban is van.7 hetes terhes vagyok, de mióta abbahagytam a Bérest, erősebb a hányinger, a fejfájás.

Legjobb válasz: A Femibionban elhanyagolható mennyiség van szinte, és nekem ugyanez volt: ha nem szedtem a Bérest, brutális hányingerem és fejfájásom volt. Szedd nyugodtan. :) 34 hetes km

A Femibionban elhanyagolható mennyiség van szinte, és nekem ugyanez volt: ha nem szedtem a Bérest, brutális hányingerem és fejfájásom volt. Szedd nyugodtan. :) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mi történik? Mit tehetek? A 7 hetes lányom csak 40gr-ot eszik.

Tegnap kezd?dött, azt hittem majd kialussza. Óránként kéreckedik cicire. Nem szoktam mérni, de ma megmértem mert már idegesít?. Este 20-23 óráig aludt, azóta óránként kér enni. Mi történik? Mit tehetek?

Legjobb válasz: Fejlõdési ugrás. Általában 6 hetes kor körül jelentkezik. Ilyenkor hirtelen megnõ a baba igénye, de a te szervezeted nem tud annyira gyorsan alkalmazkodni hozzá. Ezért a babák ösztönösen többször, sûrûbben kérnek enni, de néha megesik, hogy a szokottnál kevesebbet. Így "csinálnak" maguknak több tejcsit. A mérleget gyorsan tedd el, mert csak a frászt hozza rád (egyébként se mérvadó, hogy anyatejbõl mennyiket eszik, hisz a tej sosem ugyanolyan)! Etesd õt igény szerint, meglátod 1-2 nap és helyreáll a rend! Ha 3 órán belül szoptatod, akkor mindig az üresebb mellre tedd vissza, így elkerülöd, hogy mindig csak a híg elsõtejet szopizza (sok benne a tejcukor, így hasfájást is okozhat!)! Csak 3 óránként válts mellet! Ne félj, a tej nagy része a szoptatás közben termelõdik, így a melled sosem üres!

Fejlõdési ugrás. Általában 6 hetes kor körül jelentkezik. Ilyenkor hirtelen megnõ a baba igénye, de a te szervezeted nem tud annyira gyorsan alkalmazkodni hozzá. Ezért a babák ösztönösen többször, sûrûbben kérnek enni, de néha megesik, hogy a szokottnál kevesebbet. Így "csinálnak" maguknak több tejcsit. A mérleget gyorsan tedd el, mert csak a frászt hozza rád (egyébként se mérvadó, hogy anyatejbõl mennyiket eszik, hisz a tej sosem ugyanolyan)! Etesd õt igény szerint, meglátod 1-2 nap és helyreáll a rend! Ha 3 órán belül szoptatod, akkor mindig az üresebb mellre tedd vissza, így elkerülöd, hogy mindig csak a híg elsõtejet szopizza (sok benne a tejcukor, így hasfájást is okozhat!)! Csak 3 óránként válts mellet! Ne félj, a tej nagy része a szoptatás közben termelõdik, így a melled sosem üres!
Fejlõdéi ugrás?? Én soha nem mértem, emmnyiket evtte, ha kért, akkor kapott cict, fõleg ilyen picinek
A kérdező hozzászólása: A lányom születése után besárgult, kb egy hétig mértem a súlyát emiatt. Majd 4 hetesen is megmértem 1 alkalommal, akkor 110 grammot evett. Most csak 40et. Félek, hogy elmegy a tejem.

Mennyit egyen a 7 hetes babám, ugyanis 3 hetes kora óta alkalmanként 100ml az adagja? Sok? Kevés?

Nem kéne már növelnem? Honnan tudom hogy ez így rendben van? Azt mondta már a véd?n?, hogy 3 hetesen sok volt a 100ml / étkezés, de mostmeg már kevés, nem? Tudom hogy minden baba más, de azért csak van valammi normatíva, amit kb lehet követni.Kb 8x eszik egy nap.

Legjobb válasz: Ha a babád elégedett étkezés után, jó kedvû és folyamatos a súlynövekedés üteme, akkor elég neki ez. Megteheted azt is, hogy megnöveled egy egységnyivel az adagot (a tápszeres dobozokon meg van adva a keverési arány és a "lépésmérték"), ha a baba elfogadja, nem áll le evés közben, akkor meghagyhatod a megnövelt adagot. A kislányom mindig meghagyta a felesleget, abból tudtam, hogy még nincs itt az ideje a nagyobb adagnak. Az is lehet, hogy majd többet eszik egyszerre a babád, de ritkábban.

Ha a babád elégedett étkezés után, jó kedvû és folyamatos a súlynövekedés üteme, akkor elég neki ez. Megteheted azt is, hogy megnöveled egy egységnyivel az adagot (a tápszeres dobozokon meg van adva a keverési arány és a "lépésmérték"), ha a baba elfogadja, nem áll le evés közben, akkor meghagyhatod a megnövelt adagot. A kislányom mindig meghagyta a felesleget, abból tudtam, hogy még nincs itt az ideje a nagyobb adagnak. Az is lehet, hogy majd többet eszik egyszerre a babád, de ritkábban.
150ml X a baba súlyával a kapott értéket el kel osztani a napi étkezések számával.Így megkapod hogy egy étkezéskor hány ml kéne adni.De ez csak egy átlag minden babának más az igénye.Ha a picur jól érzi magát és a fejlõdése is rendben van akkor ne aggódj.
Amikor az enyém 2-3 hetes volt 100-120ml-ket evett 8x. Most 4, 5 hós és 60-80-100ml között eszik 7-8x egy nap. 1 órája evett éppen 40ml-t!! Bár nagyon lassan de hízik még így is. Nem tudok vele mit csinálni ha egyszer nem kell neki több.
Szia! Az én kislányom 36 hétre 2500g/45cm-rel született. 3 hetesen átlag 500g-ot evett egy nap, 7 hetesen már 7-800-at, még mindig 8 alkalomra bontva. Tehát szerintem hogy most 100-at eszik egyszerre, az jó, ha a hízása is megfelelõ ütemû. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!