Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes és már 4-5 napja (2 db)

7 hetes vagyok, és már 4-5 napja görcsöl a fejem, mit szedhetek? És hogy ne legyek álmos?

7 hetes terhes vagyok, még suliba járom. Utolsó éves bölcsész vagyok, de van úgy, hogy nem tudok be menni az egyetemre, mert fáj a fejem és csak aludnék. Mit tehetek ellene? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Az álmosság a terhesség velejárója ez ellen semmit nem tehetsz,az elsõ trimeszter végéig meg szokott szûnni ez a tünet. A fejfájásra nekem algopirint engedélyezett a doki,de csak végsõ esetben alkalmazd!

Az álmosság a terhesség velejárója ez ellen semmit nem tehetsz, az elsõ trimeszter végéig meg szokott szûnni ez a tünet. A fejfájásra nekem algopirint engedélyezett a doki, de csak végsõ esetben alkalmazd!
Nyugodtan vegyél be fájdalomcsillapítót. Sokkal jobban szenvedtek mind a ketten, ha nem teszed meg. Senkinek semmi baja nem lesz tõle. A lényeg, hogy ne vidd túlzásba! Az alvásigényem nekem még most sem szûnik (9 hetes vagyok) de én élvezem. Muszály pihenned sokat, mert õnagysága azt akarja... Jó babavárást!
Bocsánat, hogy ellenkezem, de orvos tudta nélkül szerintem ne vegyél be semmit. Annyira egyedi reakciók lehetnek, hogy én biztos megkérdezném, vagy legalább a gyógyszerészt. Én terhesen még arra is figyeltem, hogy mit kenek magamra, minden felszívódik. Most jönnek-mennek a frontok, el fog múlni a fejfájás. Inkább pihenj és ne stresszelj sokat, az jobban árt! Az egyetemen halasztani is lehet, ha épp úgy alakul! Nem éri meg...
Nos, én másodéves vagyok.Amikor nekem volt ez a problémám, akkor én majd egy hétig ki sem mozdultam otthonról.Fejfájásra csak a rengeteg folyadékot tudom ajánlani.Illetve a zeller, meg a szõlõmagolaj emeli a vérnyomást egy kicsit, és akkor nem fogsz szédelegni annyira. 13hetes kismama
A gyógyszer helyett én is inkább a sok folyadékot javaslom, hatékony!! Amúgy a fejfájás is velejárója a terhességnek, nemrég olvastam. Nekem is fájogat, de nem elviselhetetlenül. A gyógyszerrõl megoszlik a vélemény, de alkalmankénti algopirynt meg szoktak engedni. Egyeztess dokiddal. A pihenést sajna nem tudod elkerülni, barátnõm ezért maradt ki a suliból, nem bírt felkelni délig...Nekem is elmarad tavasszal a diplomám a szülés miatt. Fontold meg melyik fontosabb, melyik éri meg jobban, a baba vagy a diploma. 1-2 félév halasztás nem a világ vége, én is rákényszerülök. vigyázz magatokra!!:-)
Én mindig nagyon fejfájós voltam. Amikor terhes lettem, nem akartam gyógyszert bevenni, ezért homeopátiás golyócskákat szedtem, nekem az "atropa belladonna 15 ch"-s vált be. Ettõl biztos, hogy nem lesz baja a babának. Végszükség esetén az algopyrint javasolták, de csak akkor vettem be, amikor szinte "fetrengtem" a fájdalomtól

Nem baj, ha a 7 hetes tápszeres babám úgy evett már többször, hogy napi 4 alkalom jön csak ki és nem 5? Így is tud rendesen fejlődni?

Legjobb válasz: 7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.

7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.
Nyugi! Az én babóm is 4x evett eleinte és 1 kilókat hízott havonta!!! Picit késõbb áttért a napi 5 evésre és ezt most is tartja. Nem minden gyerek egyforma, neki valószínûleg ennyire van most szüksége. Boldog babázást! /hat hós kislány anyukája/
A kérdező hozzászólása: Evésenként 180 ml-t eszik , és szépen gyarapodik, és nem sír.De nem mindig van 4 étkezés, túlnyomó részt 5
A baba annyit eszik, amennyi kell neki. Ha éhes lenne, éktelenül üvöltene. Ha nem teszi, elég neki amit kap:-)
Szia! Az én (tápszeres) kislányom 7 hónaposan eszik naponta 5x, 7 hetesen még 6-7 evésnek kéne lenni legalább, a 4-5x-i evés szerintem kevés egy ilyen pici babának. De beszéld meg a gyerekorvosotokkal, õ tudja biztosan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!