Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes és barnás (12 db)

7 hetes és 2 napos vagyok, az imént wc-zés után ahogy megtöröltem magam barnás folyást vettem észre a wc papíron, mintha egy kis alvadt vér lenne?

Az orvosomat délután tudom felhívni, addig is ötletek? :( Nem görcsölök...

Legjobb válasz: Pihenés, amíg nem lát doki!

Pihenés, amíg nem lát doki!
feküdj le! De jobb lenne orvoshoz menned most azonnal.
Az ügyeletes nõgyógyászatot hívd fel a kórházban, hogy addíg is mit csinálj! én is 7 hetes vagyok, nekem a pozitív teszttõl volt barnás folyásom, az orvos azt mondta, hogy akkor is ha nem görcsölök, napi 3 nospa, 2x1 magneb6 és írt fel 3x2 utrogestan progeszteron pótlást és persze sok pihenés! Azért én mindíg bementem egy ultrahanga, de a baba szépen fejlõdött az ijedség ellenére, javaslom, te is menj be megnéni, minden rendben van-e vele. És persze ha tudsz írj, hogy mi van veletek!
Nem ijesztgetésbõl, de nem azonnal jelentkeznek a görcsök vetélés esetén... Nem feltétlenül jelent gondot, bár az alvadt vér látványától én is kisebb idegsokkot kaptam (el is ment a baba). Viszont anyukám velem kb. ilyen idõs terhesen nagyon-nagyon elkezdett vérezni, már az orvosok sem fûztek hozzá túl sok jót... majd 35 hét múlva megszülettem, 2 hét túlhordás után :) Mindenképpen pihenj sokat és amint tudsz, menj orvoshoz, bár én a helyedben már most taxiba ülnék és elmennék az elsõ szakrendelõbe sürgõs esetre hivatkozva.
Nem lesz semmi baj hidd el, Én is így jártam múlt héten 1 napig barnáztam, kaptam gyógyszert és rendben vagyok:)
1. válaszoló vagyok. Csak érdeklõdni szeretnék hogy mi van veletek? Minden rendben van?

7 hetes terhes vagyok. Nagyon szorulásom van. Valamennyire erőlködtem a wc-n és utánna vettem észre, hogy alig észrevehetően barnás a folyásom. Baj lehet?

a jöv? héten szerdán lenne a napja a mensi id?nek.nem értem az egészet most,mert eddig nem volt semmi barna.hasam nem fáj...nagyon aggódok,köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: azért én orvoshoz mennék, nekem is volt 7 hetesen és kaptam rá gyógyszert. lehet sok oka, érdemes ellenõriztezni, nekem azt mondta az orvos,h lehet jelentéktelen, de jelentõs ok is.

azért én orvoshoz mennék, nekem is volt 7 hetesen és kaptam rá gyógyszert. lehet sok oka, érdemes ellenõriztezni, nekem azt mondta az orvos, h lehet jelentéktelen, de jelentõs ok is.
Ha elvetélnél azt éreznéd.Állítólag baromira görcsöl az ember, és nagyon vérzik. Lehet annak a pici barnasának az oka egy kicsi seb.Nekem is volt ilyen, nem pont terhesség alatt, h a hüvelybemenetnél nagyon kicsi hámsebem volt, ami néha vérzett egy picit, de tényleg kicsit. Szorulással meg kezdj valamit!Ha magzatvédõt szedsz, akkor azzal csinálj valamit, mert sokan panaszkodnak, h szorulásuk van az Elevittõl.Vagy egyél több rostot, gyümi zöldség.
Nyugodj meg, a barna folyás normális, bármikor elõfordulhat, semmi köze a menzeszhez és nem jelent semmi rosszat. A szorulást próbáld meg kezelni. Csak akkor lenne gond, ha friss vérzét tapasztalsz, de miért történne ilyesmi? Szorulástól nem lesz... Vigyázz magatokra!
Menj dokihoz mindenképpen, de ne aggódj. Lehet, hogy az erõlködéstõl megpattant egy erecske és az kisebb vérzést okozott. Nekem szorulásra bevált az aktívia rosttal van 2-3 féle. Pedig alapból nem szeretem a danone cuccokat, de végsõ elkeseredésemben kipróbáltam, mert egy egy szorulásnál eléggé görcsöltem és féltettem a babát. Napi 1-2 joghurt megoldotta eddig a bajomat.
Szia én is 7 hetes vagyok most és képzeld nekem az jött be ha minden nap eszek gyümölcsöt, rendszerint mandarint meg narancsot általában délután és este.Jól is esik és másnap azzal indul a napom, hogy megkönnyebbülök.Mikor kihagytam egy pár napig, szenvedtem én is fel voltam fújódva és 3napig nem ment, de erre most rájöttem és már figyelek rá.szerintem próbáld ki mert a rostanyag könnyíti a székletet.A bolti joghurtokkal meg ilyesmikkel azért vigyázz mert azok nem túl természetesek, inkább igyál kaukázusi kefírt akkor.A barna folyás állítólag természetes de csak ha kis mennyiségben fordul elõ, ha huzamosabb ideig, akkor nézes meg magadat.Gratula kicsihez:)

7 hetes terhesen a barnás pecsételés mit jelenthet, más tünetem nincs és már van egy kisfiam, akivel nem volt ilyen?

Legjobb válasz: Keresd fel az orvosodat, hogy megnézze a baba jól van-e és ha szükségesnek ítéli, akkor felírhasson terhességet támogató gyógyszert. Nekem már két gyermekem volt, akikkel semmi gondom nem volt a terhesség alatt, se pecsételés, se görcsölés és mégis elvesztettük a következõ babát. Így az elõzõekben megszületett gyermek nem garancia semmire. Viszont a barnás pecsételés egyáltalán nem feltétlenül jelent bajt, de egy orvos fog tudni igazán megnyugtatni, jobb ha elmész hozzá.

Keresd fel az orvosodat, hogy megnézze a baba jól van-e és ha szükségesnek ítéli, akkor felírhasson terhességet támogató gyógyszert. Nekem már két gyermekem volt, akikkel semmi gondom nem volt a terhesség alatt, se pecsételés, se görcsölés és mégis elvesztettük a következõ babát. Így az elõzõekben megszületett gyermek nem garancia semmire. Viszont a barnás pecsételés egyáltalán nem feltétlenül jelent bajt, de egy orvos fog tudni igazán megnyugtatni, jobb ha elmész hozzá.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A barnázás okát csak az orvos tudja megállapítani. Az UH-on látja, hogy a babával minden rendben van e, és akkor tudja eldönteni, mire van szükséged. Sokaknál semmi gond nincs, a gyógyszer segít. Lehet, hogy az "aktuális elmaradt" mensi idejében vagy. Ha viszont valami gond lenne a babóval, azt is rögtön látják és lehetõség szerint segítenek. Ne aggódj, csak menj dokihoz!
Igaz nekem 8-9 hét között volt ilyenés egy haematóma okozta. 2 hét fekvés, pihenés után felszívodott. A lányom 2 hónapos. A fiamnál nekem sem volt semmilyen problémám, nincs két egyforma terhesség. Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz.
Nekem is volt barnás folyásom a 7. héttõl a 9.-ig. A doki Uh-ra küldött, minden rendbe volt. Sokaktól hallottam, hogy ez egy tisztulási folyamat is lehet. Üdv: egy 18 hetes kismama
Nekem is volt kb ebben az idõszakban, 3x is. A doki azt mondta, hogy a méh növekedése miatt volt, mert elért vékonyka ereket, és azok megpattantak. Szednem kellett emelt adagú Rutascorbint, MagneB6-ot, amiket azóta is folyamatosan szedek.
Szia! Nekem is volt barnás a 8. héten. Elmentem dokihoz, uh-on megnézte a babát, hogy rendben van-e.Rendben volt!!! Nem írt fel semmit, azt mondta hogy pihenjek. 2 nap alatt elmúlt. A hormoningadozás is okozhatja! Szerintem ne izgulj és azért nézesd meg a dokival!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a bíztatásokat remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a bíztatásokat mindenképpen felkeresem az orvost.
Szia! Mi a helyzet? Minden rendben lett?

Csüt-ön voltam ultrahangon, mindent rendben találtak, még a baba szivhangját is hallottam már /7 hetes vagyok/. Azonban tegnap vécézés után megtöröltem, és barnás gyengén vér hajszáleres folyásom volt, de csak akkor és annyi. Mi ez?

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája

Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája
ha nem görcsölsz akkor nincs baj szerintem de én is is igy jártam csak görcsökkel(7hetesen)és a mult héten ment el a babám!de neked sok szerencsét kivánok!vigyázz magatokra!
Nekem is ez volt és kényszerpihenõre ítéltek. Pihenj te is sokat, szedj napi 3x2 B6-ot. Azért én a helyedben visszamennék a dokihoz...
Az én dokim azt mondta elöfordul, mikor mondtam neki.Késöbb erösödött.Kaptam magzat megtarto gyogyszert.Ne álltalánosits, de nekem ez volt az egyetlen tünetem és elhalt a magzatom.Beszélj az orvossal.Pihenj sokat.Ismeröseim körében volt másnak is a terhesség alatt barnás folyása, nekik semmi problémájuk.De nem vagyunk egyformák.

Múlt héten vtam dokinál, 9mm-es petezsákot látott. most csüt. -ön újra uh. (merthogy pici) hétvégén kevés barnás folyásom volt. Utolsó mensim szerint most 7 hetes vagyok. Aggódjak?

Els? terh. nél is volt barnás folyásom, de nem ilyen korai terh. id?ben, s kb mensik környékén.(5.hónapig)

Legjobb válasz: szia..és láttál valamit a petezsákban?nekem már 13-án volt meg utoljára,most vagyok 5 hetes..multhét hétfön is látszodott valami de ma már sokkal nagyobb és a petezsák közepén van egy pötty,,az a babom..szerintem a folyás miatt hivd fel a dokid.de ha már nem barna hanem vér akkor azonnal menj orvoshoz.viszont sokan vannak ilyen tünetekkel..nekem mennem kell egy másik uh-s vizsgálatra mert a petezsákom kissé deformált..és nem tudom hogy ez baj-e...a doki azt mondja nem,,.és nem azért küld uh-ra

szia..és láttál valamit a petezsákban?nekem már 13-án volt meg utoljára, most vagyok 5 hetes..multhét hétfön is látszodott valami de ma már sokkal nagyobb és a petezsák közepén van egy pötty, , az a babom..szerintem a folyás miatt hivd fel a dokid.de ha már nem barna hanem vér akkor azonnal menj orvoshoz.viszont sokan vannak ilyen tünetekkel..nekem mennem kell egy másik uh-s vizsgálatra mert a petezsákom kissé deformált..és nem tudom hogy ez baj-e...a doki azt mondja nem, , .és nem azért küld uh-ra
sztem menj el a dokuidhoz még az uh elõtt. tud erre gyógyszert adni, ha a hormonok miatt van. de ha jól értem, már elmúlt. Én azért mindenképpen elmennék.
A kérdező hozzászólása: dokim azt mondta ilyen olyan folyás elõfordulhat terhesség alatt.nagyon sokszor keresik meg kismamák ilyen kérdésben.ma már nincs barnás folyásom.

7 hetes vagyok. Minimális (1-2 csepp) Barnás-rózsaszínes hüvelyváladékom van 2 napja. A hasam fájdogál. Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez belefér egy normál terhességbe és nincs semmi baj a babával? !

Több helyen olvasom, hogy ez akár normális is lehet a hormonváltozások miatt, illet?leg a szervezet hiheti, hogy eljött a menses ideje. Nekem az a baj ezzel, hogy a ciklusom mindig egyforma, és nem most van itt az ideje az álmensesnek. Félek, nehogy a vetélés jeleir?l legyen szó.

Legjobb válasz: A legnagyobb megnyugtatást az orvosod adhatja egy vizsgálat után. Nézd sok mindenkivel történt sok minden ezen az oldalon, de ez nem lehet mérvadó. Igenis, egy terhesség alatt az orvosod van a legtökéletesebben tudatában annak, h Nálad mi a helyzet, nem számíthat ilyenkor hogy xy is így volt, és nem lett semmi baj. Nyugodt, higgadt maradj, és ne aggódj feleslegesen, inkább hívd fel a dokid, és beszélj vele, mintsem utólag bánd, h "csak" itt kértél tanácsot. És ezzel nem szeretnék senkit lebecsülni, én is szívesen olvasom a hozzászólásokat, sok hasznos tanács van itt, de itt a babádról van szó! Kívánok minden jót Neked és a Babádnak is!!!

A legnagyobb megnyugtatást az orvosod adhatja egy vizsgálat után. Nézd sok mindenkivel történt sok minden ezen az oldalon, de ez nem lehet mérvadó. Igenis, egy terhesség alatt az orvosod van a legtökéletesebben tudatában annak, h Nálad mi a helyzet, nem számíthat ilyenkor hogy xy is így volt, és nem lett semmi baj. Nyugodt, higgadt maradj, és ne aggódj feleslegesen, inkább hívd fel a dokid, és beszélj vele, mintsem utólag bánd, h "csak" itt kértél tanácsot. És ezzel nem szeretnék senkit lebecsülni, én is szívesen olvasom a hozzászólásokat, sok hasznos tanács van itt, de itt a babádról van szó! Kívánok minden jót Neked és a Babádnak is!!!
Mint a köröm, annyi rózsaszínû maszatom volt.3 napi fekvés ellenére se maradt meg. Nem akarlak hitegetni, de a rózsaszín nem jó, irány a doki, kérjél kúpot. Ez most nem rajtad múlik, igazából nekem is azt mondták 50-50 százalék, hogy megy, vagy marad.
Igen, menj mindenképpen orvoshoz. Sajnos ez nem fér bele egy normál terhességbe, nézesd meg magad, ha lehet, minél hamarabb! Én barnáztam az elsõ terhességem elején, nem volt vészesen sok, de ahhoz épp elég, hogy a frászt hozza rám. Még aznap bementem az ügyeletre, és kiderült, hogy "csak" egy vérömlenyem van. De ennek ellenére is pihennem kellett végig, és kaptam gyógyszert is. Utána minden rendben volt. De én a helyedben nem haboznék, mennék, mert ha kevés, ha nem, mégiscsak rózsaszín.:( Drukkolok, hogy rendben legyen minden a Babával, és írj majd!
1-2 csepp még nem hiszem, hogy nagy baj, lehet hogy a méhszájtól jön. Érdemes lenne azért 7fõn elmenni a dokishoz, õ tud választ adni, hogy minden oké-e?
A kérdező hozzászólása: Szia. Igen, az elsõ babánk. Nagyon pozitív a hozzáállásom, mert úgy gondolom, a pozitív gondolkodás nagyon sokat segít. Elsõre sikerült teherbe esnem annak ellenére, hogy PCOS (policisztás) voltam. Nem hittük volna, hogy sikerül, de mégis megtörtént, akkor eldöntöttem, hogy semmi baja sem lehet a babánknak, hiszen erõs vagyok. Az immunrendszerem és a fizikai állapotom is nagyon jó. Nagyon bízom benne, hogy csak valami apróság miatt lehetett. Mint ismételtem, mára már nyoma sincs, pedig ma igazán nem volt alkalmam pihenni. Köszi a támogatást, holnap jelentkezem. Neked meg csak annyit mondanék, hogy õszintén sajnálom, hogy ez történt veled, és kívánok neked nagyon sok jót! szia
15.23-as vagyok. Akkor egy kis biztatás: képzeld, nekem is azt mondták anno, hogy PCO-s vagyok, és nekem is sikerült spontán teherbe esnem nem sokkal azután, hogy ez kiderült.:) Viszont én is barnáztam, nagyon megijedtem, így azonnal mentünk az ügyeletre. Ott kaptam gyógyszert, meg pár napig bent tartottak megfigyelésen, utána szigorúan pihennem kellett, de hála az égnek nem lett semmi baj, egészséges Babám született.:) Ja, és PCO-san spontán másodszorra is sikerült teherbe esnem, de ezúttal az orvosnál kezdtünk, és a biztonság kedvéért írattam fel gyógyszert. Ja, igen, és én is biztos voltam benne, hogy nem lehet semmi baja a kicsikémnek. Nagyon remélem, hogy Te is hasonlóan szerencsés leszel/vagy, mint én! De mindenekelõtt holnap ORVOS, ORVOS! És ahogy elõttem is írták, egyetértek, szerintem menj másikhoz, olyan kell, akire lehet számítani!
Kedves Laura! Tegnapi 10:14-es vagyok. Az Utrogestan az progeszteron hormon. Normál esetben ez termelõdik elegendõ mennyiségben az anyukában. Nálunk nem :) Tehát semmi baja nem lesz a babócának. És egyik Válaszoló írta a Magne B6-ot, azt én el is felejtettem, ezt is szedd, napi 3-at. Drukkolok, és írj majd ma! :) És szerintem is érdemes megfontolni a dokiváltást... Ha már az elején ilyen felelõtlen.... Persze, lehet, hogy ma, mire mész minden rendben lesz, de a progeszteron hormontól akkor sem lenne bajod, ha "feleslegesen" szednéd. Szerintem is a legfontosabb a pozitív hozzáállás, így biztosan minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kedves Barátok! Most jövök az ultrahangról. Semmi baj Hál'Istennek. Meghallgathattam a kicsikém szívhangját! Fantasztikus volt. Az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, valószínû, hogy vagy álmenses vagy terhességi beágyazódás miatt lehetett. Bár az utóbbit nem igazán értem, a terhességi beágyazódásról úgy tudtam, hogy a fogantatás után történik..mindegy Kérdeztem az utrogestant, hogy elkezdhetem-e szedni, de azt mondta, egyenlõre nem kell. Megjegyzem, ez most nem a saját orvosom volt. Viszont megjegyezte, hogy minden vérzéses tünetnél el kell menni uh-ra. Úgyhogy azt mondta, jól tettem, hogy ma elmentem. Köszönöm még egyszer mindenkinek!! Aranyosak vagytok! 10.14-es örülök, hogy nálatok is minden rendben volt! Gratulálok!
Örülök, hogy minden rendben!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kismamák! Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek!? Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kismamák! Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek! Köszönöm
Én Elevitet szedek. Szerintem nagyon jó. Elsõ babával is ezt szedtem.
Szia, Gravidát. Már amikor terveztük, a terhesség és a szoptatás alatt is. Most a másodikkal csak folytatom (szoptatás mellett jött a gólya), és most is úgy tervezem, hogy amíg szoptatok, szedni fogom. Az 1 éves baba anyukája :) (már 18 hete km) A Gravidával annyi, hogy amennyiben pajzsmirigy TÚLmûködésed van, nem szabad szedned, akkor Elevitre kell váltanod. (a jód a pajzsmirigy mûködését serkenti, és a Gravidában van) Az elevitben 2x annyi a vas, ha vashiányra hajlamos vagy, azt ajánlom. Üdv!
Pihenni tudsz, tényleg ennyi. Nekem minimális volt, mégse maradt meg, örültem, hogy barnázok, már nem rózsaszín, erre el is vették a kedvem, hogy azért barna, mert már megalvadt. Nekem csak gest gyûrûm volt, 5 mm-es 6+3nál, nem jól fejlõdött. PIHENJ!!!És holnap gyere!!! Elsõ baba lenne??
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kedves kismama társaim! Megfogadtam a tanácsotokat, és úgy döntöttem, hogy holnap(hétfõn) elmegyek az orvoshoz. Ma alkalmanként ellenõriztem, hogy van-e "vérzés" Hál'Istennek ma tünetmentes vagyok. Remélem, most már végleg megszûnik a problémám, de a gyógyszerhez (Utrogestan) mindenképpen ragaszkodni fogok! Tényleg NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK MIND! Feltétlen beszámolok, holnap, hogy mit mondtak! Üdv: L
Ne kérdezz, menj dokihoz õ aki megmondja mi a helyzet, mert ha a neten nézelõdsz megbolondulsz, és az sem neked sem a babának nem jó!a doki tudja, hogy ilyenkor többet aggodunk és nem veszi rossz néven, én mindig kérdezek, inkább legyen felesleges mint össze vissza aggódjam magam!
Menj el orvoshoz!!!!!! Fenyegetõ vetélés. Mindkettõ terhességemmel így voltam. Kaptam utrogestant, és semmi baj nem lett. A második babával nem vettem komolyan, "csak" feküdtem, de a boyót nem tartottam sürgetõnek (az utrogestan az progeszteron hormon, amire addig van szüksége a szervezetnek, amíg nem alakult ki a placenta; kb 12-14. hétig). Amikor 4 nappal késõbb elmentem dokihoz, látszott egy méh méretû bevérzés a méhem mellett. Ne tudd meg, mennyire nagyon szégyelltem magam, hogy nem azonnal mentem dokihoz! Amúgy nekem úgy volt, hogy este rózsaszínes volt, majd másnap barnás, több. Mintha barna fehérfolyásom lett volna. A lányom 12 hónapos múlt a pici még idebent van, 16 hetes :) Amúgy, ha kapsz rá hormont, és pihensz, nem emels nagyot, nem tornázol, nem szexelsz, akkor semmi baj nem lesz! Ez még nem annyira vészes, csak kevés valószínûleg a te szervezetedben is a progeszteron.
sajnos veteles lesz a vege...keress fel egy orvost mert lehet hogy megmentheto...
utolsó vagyok, írd majd meg, mit mondott a doki. és egyébként nekem is azt mondták, hogy vérzés mellett kb 30% az esély, hogy a baba megmaradjon. ha a hormonhiány okozza a vérzést, akkor a gyógyszer segít, és megmarad a baba. menj el, a doki csinál ultrahangot, látni fogjátok, hogy minden rendben van, dobog a pici szíve :) Írj majd!!!! Drukkolok. Mondanám, ne aggódj, de én ilyenkor órákon át bõgtem. De minden rendben lett :)
10:14-es voltam, bocsi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kedves Ismeretlenek! Csak szeretném elmondani, hogy ennyi aggódást, törõdést még ez ideáig sohasem kaptam, fõleg nem idegenektõl. Mindenkinek NAGYON HÁLÁS VAGYOK, hogy idõt és fáradtságot nem sajnálva válaszolt! Azért voltam kíváncsi a Ti véleményetekre is, mert a dokit hiába hívtam fel a problémámmal, õ azt mondta, hogy ágynyugalom, és majd a megbeszélt idõpontba menjek, ami két hét múlva esedékes. De minekután olvastam a hozzászólásaitokat, kedden elmegyek egy ultrahangra meg az orvost is meglátogatom. Még annyit kérdeznék, azoktól a kismamáktól, akik szedtek vetélés elleni gyógyszert, hogy annak semmilyen kárósító hatása nem lehet a babára nézve ugye??? Még egyszer köszönök mindent! Ígérem Ti lesztek az elsõk, akiket tájékoztatok! Nagyon sok jót kívánok mindenkinek! Üdv.: Laura
az eg vilagon semmi baja nem lehet a babanak ezektol a terhessegmegtarto gyogyszerektol...az egyetlen dolog ami tortenhet hogy kicsit erosebbek lesznek a hanyingerek de a babara nem artalams...jo hogy mesz uhra mert jobb biztosat tudni mint felni a bizonytalantol...amig nem lat doki addig szigoru fekves mert ez mar onnmagaban nagyon sokat segithet es ha gorcsolsz akkor magne b6 napi 3x1...varjuk a leleteket es addig meg probalj meg ne izgulni
Én is 7 hetes vagyok és három hete pecsételek. UH-n kiderült, hogy van egy kis hematóma a méhemben, amíg fel nem szívódik/ki nem ürül, szigorú fekvés szükséges, különben a vetélés veszélyének teszem ki magam. A klinikán azt mondták, ne aggódjak, ez elég gyakori, nem tudni az okát. Szóval Neked: 1; Doki mihamarabb 2; Fekvés 3; Lelki nyugalom
Az elõzõ hozzászóló vagyok. 4; Válts dokit (bocs, de szerintem ez a 2 hét nonszensz)
Kedves Laura! Ezekben a gyógyszerekben (Utrogestan vagy Duphaston) progeszteron van. Ez egy hormon, ami segít megtartani a terhességet, és semmiféle magzatkárosító hatása nincs. Én a helyedben nem várnék keddig, hanem fognám magam, és bemennék az ügyeletre még ma. Minden jót, és írj majd! Egyik korábbi válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lányok! 7 hetes vagyok és most vettem észre, hogy enyhe barnás folyásom van. Nem tömény, hanem ilyen tojásfehérje szerû és egy két barna folt. Baj van?

Legjobb válasz: Nem, nincs nagy baj, de lásson orvos! Lehet bármi. Leggyakrabban progeszteron hiány, ödéma, hajszálér, stb. Jobb, ha orvos nézi meg!

Nem, nincs nagy baj, de lásson orvos! Lehet bármi. Leggyakrabban progeszteron hiány, ödéma, hajszálér, stb. Jobb, ha orvos nézi meg!
:( hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: sajna egy hét után hajnalban megint elkezdõdött...irány a doki
nekem is volt ilyen, utrotól elmúlt, most 10 hetes vagyok és még nem jött vissza
A kérdező hozzászólása: most jöttem németre járok, fekszek.Most is volt kicsi barna a papíron remélem elmúlik holnapra.aggódok a picikéért azért..aranyosak vagytok, jól esik h írtok és bíztattok:) millió puszi:) vki még kismama itt?
Szia! Veled örülünk! Azért próbáld meg kímélni magad, ne most csináld meg az évi nagytakarítást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.remélem így is marad minden rendben:) pihengetek azért, de hát csinálni kell a dolgokat, nem lehet egész nap feküdni.
Gratulálok a Kismanóhoz! :) )) Örülök, hogy semmi baj! :) ))
A kérdező hozzászólása: Most értem vissza, kaptam ultrogestan hüvelykúpot, nem mondott semmit a barnára, vmi progesteron hiány lehet..10.8 mm a picikém:)
Ennek tényleg sok oka lehet, a hormonhiánytól kezdve egy kis vérömlenyig, megpattant hajszálérig... 98%-ban kezelhetõ, de sajnos, jelentheti vetélés kezdetét is, éppen ezért nagyon jól teszed, ha elmész dokihoz. Reméljük, csak valami apró semmiség ez.
A kérdező hozzászólása: Erre nem gondoltam.Lehet , hogy most lenne itt az ideje. Remélem nincs gond.
Nyugi, ez nem feltétlenül baj, de menj el dokihoz. Nekem is volt és az égvilágon nem lett emmi baj. Úgy magyarázta a doki, hogy a szervezet "emlékszik" és meg akarna jönni, de ugye nem tud. Nem mostanában menstruálnál, ha nem lennél kismami?
tényleg mindenképpen menj orvoshoz
Szinte minden terhes nõnek van folyása, és ez normális, amig szagtalan. De fontos, hogy orvos is megvizsgáljon, mert persze lehet más oka is a folyásnak.
A kérdező hozzászólása: Párom nemsokára vissza ér akkor elmegyünk orvoshoz.Nagyon aggódok, ilyen még nem volt.
A kérdező hozzászólása: meghalt a baba a 7.hétben. szerdán mûtenek:( de nem adjuk fel! köszi h aggódtatok sok puszi mindenkinek.

7 hetes anyatejes babám tegnap nehezebben kakilt, és a színe is sötétebb - barnás. Eddig nem volt vele gond. Lehet mert megfázott, vagy vmi más oka lehet?

Legjobb válasz: Nekünk is volt ilyen.A védönõ azt mondta mindig ha nem haragos zöld és nem bûzös akkor belefér,hogy 1x-1x más a szine.De ha többször egymás után napokig akkor jelezni kell az orvosnak.Ne aggódj lehet a következõ kaki normális lesz.

Nekünk is volt ilyen.A védönõ azt mondta mindig ha nem haragos zöld és nem bûzös akkor belefér, hogy 1x-1x más a szine.De ha többször egymás után napokig akkor jelezni kell az orvosnak.Ne aggódj lehet a következõ kaki normális lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szerncsére ma már minden rendben volt:)

7 hetes várandós vagyok és barnás pecsételésem van. Bajt okozhat ha emelgetnem kell 1o hónapos kisfiamat?

Akiknek volt ilyen, okozott gondot a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz, nehogy baj legyen! A.

Menj orvoshoz, nehogy baj legyen! A.
Egészséges terhességnek egyáltalán nem árt az emelgetés. Fenyegetõ vetélés esetén azonban még állni sem szabad. Én nem tudhatom, mi van veled, inkább kérdezd meg az orvosodat.
Menj orvoshoz! És ne emelgess, ha nem muszáj!!!
Sajnos lehet baj. :( Nekem így kezddõdött, barnázással, de csak 1-2órát tartott, és missed ab lett a vége 3 héttel a barnázás után... Lehet, hogy az emelés okozta, hiszen a 7. hét még bõven a beágyzódás ideje... Kíméld magad, és "fuss" a dokihoz némi progeszteronpótlásért!

Kb 7 hetes terhes vagyok és vannak olyan napok amikor a bugyimon barnás folyást tapasztalok normálos ez?

Legjobb válasz: Nem normális, illetve gyakran elõfordul, de mindig ki kell vizsgálni. Orvos!!!!!

Nem normális, illetve gyakran elõfordul, de mindig ki kell vizsgálni. Orvos!!!!!
Szia!Valakinél teljesen normális, valakinél abszolut nem.Sajnos nálam se volt az...6 hetesen volt pár csepp barna folyásom-elment a baba!De rengeteget hallok akiknél normális!Doki!!!!!!
elvileg lehetnek itt ott folyások, de én a helyedben megmutatnám orvosnak
Elõször én is azt hittem, hogy elõfordul, de aztán kiderült hogy haematómám van, 9 hetes voltam akkor. Szerncsére 2 hét fekvés-pihenés után felszívodott. Úgyhogy mindenképpen menj orvoshos!!
A kérdező hozzászólása: azt monják hogy még a hormonok miatt van mert még nagyon fiatal a terhesség és a szervezetem igy reagálja le szt azidöszakot amikor közelít a menzeszem idõpontja!és még van ilyen barnás leválásom mint amikor amenzes elmúlik olyan és akkor tályt is van mikor máskor megjött
Szia. Nekem is volt ilyenem, megmutattam orvosnak. Azt mondta elég egy csepp vér és azt a szervezet napokig ilyen barnás folyásban távolítja el a szervezetbõl. Ez a barnás folyás a lebontott vér. Nekem azt mondta kerüljem a nehéz fizikai munkát, ne emeljek, pihenjek sokat, ne eröltessem meg magam. A saját megnyugtatásod miatt menj el orvoshoz, de ha nem görcsölsz, nem fáj semmid és nem vérzel, ne aggódj sokat, mert az rossz neked is és a kisbabádnak is. Vigyázz magatokra.
szia Nekem is pont a 7-dik hétben volt ilyen.Én azonnal dokihiz mentem mert 4 évvel elötte volt vetélésem.Kaptam rá hcg hormon injekciokat és elmúlt attol.Azóta már 7 hós a kiscsaj!boldog babavárást!!!
Szia! Én most vagyok 9 hetes terhes. Ikrekkel. 7+3 voltam, amikor egyik éjszaka a szokásos pisilésem után észrevettem, hogy a papíron van egy kevés kis barnás folyásszerûség. Aztán alig bírtam elaludni, hogy mitõl lehet ez, reggel újra volt, aztán mindig, de csak a papíron látszódott, még a bugyimon sem. Gyorsan beírtam neten keresõbe, mindenhol rossz dolgokat írt ki, ezért irány az ügyelet, és milyen jól tettem, mert hogy ott derült ki, hogy ikrek, de a lényeg, hogy be is fektettek fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt. Kaptam rá gyógyszereket, és legalább rendesen ki is vizsgáltak. Holnap megyek kontrollra. Remélem, minden rendben van. Szóval sose lehet tudni, az biztos hogy engem csak az nyugtatott meg, hogy látott orvos, és megmondta mi a helyzet. És nem véletlen fektettek be.
Nemigazán normális.Nekem is volt úgy 7 hetes koromtól teljesen mostanáig, de nekem a méhszájtól jön.Azt a részt kezelni is kellesz majd januárban.Persze addig is sokat kellett feküdni, tilos a szex és 11 hetes koromig kaptam rá sárgatesthormont.Menj orvoshoz, abból nem lesz bajod ha megmutatod magad:) 13 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!