Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes éjjel alig (2 db)

7 hetes kisfiam éjjel alig tud enni a hörgése miatt. Az orra azonban nem váladékozik. Hetek óta van ez, de egyre kellemetlenebb. Napközben nem hörög, de néha nyitott szájjal alszik. Megfázott volna vagy visszafolyik a tej?

Köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: Szia! A csecsmõk nem tudnak még a szájukon levegõt venni, csak az orrukon. Mindenképp vidd el tanácsadásra és halgasson rá az orvos. A másik próbáld meg orrszívóval leszívni az orrát hátha mégis van váladék. Az is lehet,hogy nagyobbak vmiért az orrmandulái. De ezeket kizárni csak a doki tudja. Az én kisfiam tortyog ha fúlj a szél. Semmmmi más .. a doki néni szerint érzékenyebb a szélre. 5 hós fiús anyuka.

Szia! A csecsmõk nem tudnak még a szájukon levegõt venni, csak az orrukon. Mindenképp vidd el tanácsadásra és halgasson rá az orvos. A másik próbáld meg orrszívóval leszívni az orrát hátha mégis van váladék. Az is lehet, hogy nagyobbak vmiért az orrmandulái. De ezeket kizárni csak a doki tudja. Az én kisfiam tortyog ha fúlj a szél. Semmmmi más .. a doki néni szerint érzékenyebb a szélre. 5 hós fiús anyuka.
Vegyél tengervizes orrsprayt és azzal laztsd fel neki majd szívd le orrszívóval. Biztos, hogy a visszajött tejcsi okozza, mi is így vagyunk. Mi 10 hetes fiammal minden hajnalban ordítás közepette véghez visszük ezt a mûveletet, mert aludni sem tud így.
szia, 7 hetesek vagyunk állando a szörcsögés, hiába fujom be sooldatos vizzel és szivom le, folyamatosan szörcsög aztán is, amit szerintem tejcsi okoz, nem tudok mit csinálni vele, mi már ezért voltunk ügyeleten ahol ezt mondták csak amit csinálok minden nap de szörcsög akkor is.
volt ilyen, persze.lehet, nem éhes annyira.szerintem ha nem eszik következõ 2-3 alkalommal sem, akkor hívd a védõnõt.
Majd most pisil egy nagyot.:) Figyeld tovább. Lehet majd most bepótolja az evést.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem arra gondoltam, hogy keveset eszik (ilyen van többször is), hanem hogy nem pisil. De reggelre volt pisi az éjszakai kaja után. Amúgy az a tippem, hogy a tápszer is bekavarhatott, mert kb 2 naponta kapnak tápszert a tesóval, a többi anyatej. Mondjuk a tesó õ pisilt. De hát kétpetéjûek lehet ezért is van különbség... de lehet hogy tévedek! :) Köszönöm a válaszokat mégegyszer.
Hát egy párszor!:) Bár én nem hívtam ezért senkit! Nekik is lehet olyan, hogy nem éhesek annyira.
Rendszeresen csinál ilyet és volt úgy hogy 200ml-t evett sete 9kor és reggel 7 kor semmi. Aggódtam nyomtam a teát a tápszerre reggel és akkor pisilt egy csomót. Már 5 hós a jövõhéten és elfogadtam hogy õ ilyen a lányom fele vagy negyed ennyit evett ivott és volt mindig pisi. Ne aggódj a védõnõ úgyis beparáztat.
4-es, legalább könnyû lesz az ágytisztaságra nevelni:)
jaj, azért mert ikrek, nem kell egyszerre pisilniük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!