Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes éjjel (22 db)

Tegnap voltam rákszürésen és betöltött 7 hetes kismama vagyok! éjjel görcsölt a hasam ugy szurkált :- ( pár másodpercig! Ugye nem lehet baja babánknak?

kismamák hasonló terhességi idövel hogy vagytok?normális ha szurkál a hasam ???légysziu irjatok

Legjobb válasz: Természetes ha szurkál rákszûrés után, nekem 14 hetesen kellett rákszûrést csinálnom, a doki felhívta utánna a figyelmem, hogy fog fájni, szúrkálni a hasam és lehet egy kicsi pecsételõ vérzés is lesz ami ilyenkor normális, szóval ne aggódj nincs gond, de azért pihenj sokat, mert az nagyon fontos, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Természetes ha szurkál rákszûrés után, nekem 14 hetesen kellett rákszûrést csinálnom, a doki felhívta utánna a figyelmem, hogy fog fájni, szúrkálni a hasam és lehet egy kicsi pecsételõ vérzés is lesz ami ilyenkor normális, szóval ne aggódj nincs gond, de azért pihenj sokat, mert az nagyon fontos, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Nekem is kicsit szurkalt a rákszürö után.Még kicsi vérzés sem baj.Ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: jajj nagyon szépen köszönöm nektek , mert tényleg aggódom de most jobb azért , köszönöm nagyon :-)mindenkinek jo egészséget kivánok és csodás baba várást
Tölem 16hetesen vettek kenetet és engem is felkészitett a doki, hogy ezek a tünetek elõfordulhatnak!Ne aggódj, egyébként gratulálok boldog babavárást:20hetes kismama

Miért van az, hogy 7 hetes kisfiam nap közben 3 órát is tud aludni, éjjel meg mindig hamarabb felkel?

4 óránként szopiztatom,elég sokat eszik, nap közben úgy van, hogy szopizás, büfizés,esetleg nézel?dik még kicsit, aztán olyan jókat tud aludni, hogy úgy kell ébresztenem, volt hogy 5 vagy 6 óra is eltelt a két szopi között.Este meg fürcsi után jól alszik, 2-3 körül kel els?nek, de aztán max 2 órát alszik, azután felkel, sokszor még nem is éhes.Ma is az volt, hogy fél 6kor evett, kb fél 7kor már az ágyában aludt és fél 8kor már felkelt....apa mondjuk elvolt vele még 1 órát,aztán fél9kor etettem.Nem értem miért lehet ez...amúgy jó kisfiú, általában akkor sír, mikor valami baja van, amúgy türelmes.

Legjobb válasz: húúú, ez egy jó kérdés. azt írod, nem éhes. ha semmi más baja nincs (túl hideg, túl meleg, hasfájás stb.) akkor szimplán egyszerû okra tudok gondolni: nem alakult ki még az alvási ritmusa. és néhányszor biztos vágyik Anyára is.. :) egy gondolat: én nem ébresztettem soha, az elején nálunk is volt, hogy 5-6 órát aludt, én kivártam, míg felébed és utána szopiztattam. viszont éjjel csak 1x kelt enni. abban nem vagyok járatos, hogy mikor beszélünk a nappal és az éjszaka megfordulásáról. hogy ilyen piciknél is elõfordulhat-e? ezt nem tudom. ennek próbálj utánaolvasni, meg hogy mi olyankor a teendõ.

húúú, ez egy jó kérdés. azt írod, nem éhes. ha semmi más baja nincs (túl hideg, túl meleg, hasfájás stb.) akkor szimplán egyszerû okra tudok gondolni: nem alakult ki még az alvási ritmusa. és néhányszor biztos vágyik Anyára is.. :) egy gondolat: én nem ébresztettem soha, az elején nálunk is volt, hogy 5-6 órát aludt, én kivártam, míg felébed és utána szopiztattam. viszont éjjel csak 1x kelt enni. abban nem vagyok járatos, hogy mikor beszélünk a nappal és az éjszaka megfordulásáról. hogy ilyen piciknél is elõfordulhat-e? ezt nem tudom. ennek próbálj utánaolvasni, meg hogy mi olyankor a teendõ.
Szerintem lehet, hogy megcserélte a nappalt az éjszakával!Próbáld meg nappal ébreszteni, tehát ne hagyd, hogy 4-5-6 órát is aludjon egyhuzamba!Tudom durva ébreszteni, nekem is csak 1-2X kellett kicsi korába ezt megtennem, de ahhoz, hogy beálljon a szervezete a nappalra-éjszakára, lehet, hogy ehhez kell folyamodnod! A Suttogóba olvastam, hogy ha egy baba nappal 3 óránál többet alszik akkor tuti felcseréli a nappalt az éjszakával!Jó tudom ez csak egy könyv de sztem egy próbát megér, hogy egy pár napig nem hagyod nappal aludni 3 óránál tovább!
A kérdező hozzászólása: köszi nektek...az ébresztgetést próbálom, remélem bejön és hamarosan sokat tudunk aludni éjszaka:)

Ugye nincs baj? Nem merünk szeretkezni a férjemmel mert volt már vetélésem. De az éjjel "jót" álmodtam és arra ébredtem hogy menzisen érzem a hasma. Nem görcsölt csak éreztem.7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami

Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami
Szia Az elsõ idõkbe nekem is mensi szerû fájdalmaim voltak a doki megnyugtatott hogy a méh növekedése miatt van nekem is volt már vetélésem viszont az elsõ 12 hétbe kerüljétek tényleg a szexet 32 hetes
Én is 7 hetes vagyok és amióta kiderült hogy terhes vagyok, mi sem voltunk együtt. Nekem is volt nemrég vetélésem:( A hányinger miatt nekem annyira nem is hiányzik most:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt amióta késik a menzi és a teszt pozitív lett. Bár nagyon hiányzik. Gondolom ezért álmodtam azt hogy szeretkeztünk a férjemmel... Nem görcsölök és nem volt vérzés sem, csak az a pici menzis érzés. De akkor megnyugodtam, köszönöm!
Persze h nincs baj.Én eddig kétszer álmodtam ilyet és szó szerint el is élveztem és méhösszehúzódásokra ébredtem.Mi ugyan együtt vagyunk de nagyon ritkán, mert a férjem nagyon félt minket.És a terheség elõtt szinte minden nap együtt voltunk csak akkor nem ha éjszakás volt.Így most ez a havi egy kettõ kevés, de már nem is olyan kényelmes meg nem is kívánim én sem mindig vagy bealszok.30 hetes+5napos
Semmi baj nem lesz, nyugi! nekünk sem szabadott szeretkezni, és én is legalább heti 1-szer álmodtam ilyet, és én is méhösszehúzódásokra ébredtem... Nagyon féltem, de semmi baj nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is a megnyugtató szavakat! :)

Hogyan szoktassam rá 7 hetes babámat, hogy ne éjjel 3kor aludjon el?

Sajnos éjjel 3ig fenn vagyunk minden nap. Fürdés után (7és 8 között)kaja és utána még kb 2x fél órát alszik. Végleg kb 3 körül reggel 6-7-ig.Utána megint visszaalszik még kb 10-11ig. De ezek után már össze- vissza. Nappal sem sokat alszik. Rajtam elalszik de ha leteszem felébred és sír. Már nagyon fáradt vagyok és nem tudom hogyan szoktassam rá hogy el?bb aludjon el.

Legjobb válasz: Szia velem is ezt csinálta a kisfiam ( igaz õ a hajnali négyig volt ébren) Én azt csináltam, amit a doktornõm javasolt. A délelõttöket hagytam a fenébe, csináljon azt, amit akar. Délután háromtól viszont nem hagytam aludni ( nálunk is 7 körül van fürdetés) Így annyira kidõlt,hogy aludt rögtön. Azóta is ez az egyetlen biztos pont nálunk, hogy 8-éjfélig alszik-A fárasztás nehéz ilyen piciknél én többször adatam kevesebbet neki, pelenkáztam hasra tettem. Te is elfáradsz majd de jobb lesz,nekem a párom segített ebben.

Szia velem is ezt csinálta a kisfiam ( igaz õ a hajnali négyig volt ébren) Én azt csináltam, amit a doktornõm javasolt. A délelõttöket hagytam a fenébe, csináljon azt, amit akar. Délután háromtól viszont nem hagytam aludni ( nálunk is 7 körül van fürdetés) Így annyira kidõlt, hogy aludt rögtön. Azóta is ez az egyetlen biztos pont nálunk, hogy 8-éjfélig alszik-A fárasztás nehéz ilyen piciknél én többször adatam kevesebbet neki, pelenkáztam hasra tettem. Te is elfáradsz majd de jobb lesz, nekem a párom segített ebben.
Jééé, nem én írtam ezt a kérdést??? :-))) 7 hetes a kisfiam, mi is 7-8 közt fürdünk, esti szopi, aztán kis felületes alvás, felkel, szopi, visszaalszik, megint nyöszörög, megint vissza alszik. Aztán minden áldott éjjel 3 és 4 óra között teljesen felébred. Annyira éber, hogy esélytelen a visszaaltatás. Kalimpál, tágra nyílt szemekkel nézelõdik, próbálgat oldalra fordulni, gõgicsélni, vigyorog....szóval buli van! Egészen 6-ig, vagy tovább. Aztán nekem is alszik utána vagy 9-10-ig. Már én is zombi vagyok, ráadásul van még egy 3 évesem is, aki pár kb. 4-5 hónapja alussza végig az éjszakát, ellenben nappal egy percre sem áll meg. Pedig, ha legalább délben aludna, és véletlenül akkor el tudna aludnia kistesó is (aki csak fél órákat alszik nappal), akkor talán én is tudnék valamikor egybefüggõen 2 óra hosszát aludni.....de nem! Én azzal vígasztalom magam, hogy el fog múlni ez az idõszak (jönnek majd új problémák...), valahogy kibírjuk. Sírni hagyni, aludni TANÍTANI nem fogom, tõlem nagyon idegen mindenféle idomító módszer. Kitartást neked is!
Elsõnek: én azt vettem észre a nagylányomon még kisebb korában, hogy ha nappal nagyon kifáradt, akkor éjszaka nagyon nyûgösen aludt. Ha nappal aludt vagy 1 órahosszát (már másfél - 2 éves kora körül), akkor viszonylag nyugisan tudott aludni éjjel. És apicúrnál is volt már ilyen, hogy elég zaklatottra sikerült a nap, nem nagyon tudta még azokat a félórácskákat se megaluni, na, olyankor katasztrófa volt az éjszaka. Mert alapesetben, ha felébred is, nem üvölt, csak nyöszörög, jelzi, hogy fent van. Akkor, mikor ki volt fáradva, akkor viszont két órán keresztül sétálgattam vele a házban, miközben üvöltött. Szerintem nagyon ki volt purcanva, már az elalváshoz is fáradt volt. Ja, meg csináltunk olyat, hogy nem 7-kor fürdettük, csak 9-kor, de ugyanúgy felkelt fél 4-kor, és teljesen éber volt órákig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem is van egy majdnem 3 éves fiam is, így nappal sem tudok pihenni. Már alig látok a fáradságtól. Azért jó tudni hogy nem vagyok egyedül.A környezetemben minden baba alszik éjjel és nem tudtam mit rontottam el.Próbáltam már hogy du nemhagyom aludni de ordított és mégis elaludt. Éjjel meg persze már nem...

7 hetes babám miért nem alszik este 8-tól éjjel 2-ig?

Van ötletetek? Éhes, fáradt, fáj a pocija? Már mindent végigpróbáltam: Éhes: Váltva odaadtam mindkét mellemet. 6 óra alatt laposra szívta mindkettőt. Utána tápszerrel is próbálkoztam, de alig kóstolta meg. Vagyis nem a tej kevés. Fáradt: Ringattam is, de nem úgy nem alszik el, ha mégis, akkor hamar felébred. Pocija fáj: Masszíroztam, Biogaia cseppeket kap.Nem egyértelműen húzogatja fel a lábait. Szóval, nem tudom. Nyűglődik, szopik, ha felveszem, akkor egy ideig nyugodtabb, de utána sírdogál. Cicin elszenderül egy kicsit, majd felébred. Már a 2. gyerekem, de tanácstalan vagyok. Általában 8 előtt fürdik, de csináltuk, hogy 7-kor vagy 10-kor vagy egyáltalán nem. A "nem alvás" program nem változik. Már hulla fáradt vagyok és égnek a mellbimbóim a sok szoptatástól is. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: juj-az nagyon gáz...fárasztó lehet.hát,6óra szoptatás az nem semmi.elég kell lenni 15-20 percnek.van elég tejed?esetleg mérleged,hogy mennyit eszik.tudom,az orvos nem javasolja,de én legtöbb evés elött-után mérem.szerintem nem hasfájós-csak mindent arra fognak-azt olyan egyszerû ráfogni.. 1.ne hagyd cicin elaludni-mert hozzászokik. 2.ne szoptasd percenként-ez is kellékké válik,és,ha pár kortyot iszik,csak a vizes részt szivja-ezzel nem lakik jól 3. 3óránként etesd-és utána picit ne hagyd elaludni.ha ásit tedd a kiságyba,maradj ott-próbáld hason altatni-ütögesd picit a hátát-sssss-hanggal.ettõl megnyugszanak. 4 ne add fel,pár nap alatt beválik,csak ne össze-vissza próbálkozz. sok sikert

juj-az nagyon gáz...fárasztó lehet.hát, 6óra szoptatás az nem semmi.elég kell lenni 15-20 percnek.van elég tejed?esetleg mérleged, hogy mennyit eszik.tudom, az orvos nem javasolja, de én legtöbb evés elött-után mérem.szerintem nem hasfájós-csak mindent arra fognak-azt olyan egyszerû ráfogni.. 1.ne hagyd cicin elaludni-mert hozzászokik. 2.ne szoptasd percenként-ez is kellékké válik, és, ha pár kortyot iszik, csak a vizes részt szivja-ezzel nem lakik jól 3. 3óránként etesd-és utána picit ne hagyd elaludni.ha ásit tedd a kiságyba, maradj ott-próbáld hason altatni-ütögesd picit a hátát-sssss-hanggal.ettõl megnyugszanak. 4 ne add fel, pár nap alatt beválik, csak ne össze-vissza próbálkozz. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat:-) Valóban túl sokat hagyom cicin és már elég fájdalmas. Csak egy idõ után beadom a derekam, mert úgy nem sír és jó látni, hogy megnyugszik és nem feszeng, hanem teljesen ellazul, ahogy a cici a szájába kerül:-)
A kérdező hozzászólása: Ja, mérem és van elég tejem, de egy idõ után csak cumizik rajta...a mûanyag cumi viszont egyáltalán nem érdekli.
ne add be a derekad-már ennyi idõsen is rafináltak-pár napig tartsd magad-megéri hidd el..
A kérdező hozzászólása: Ma egész nap próbál aludni, ha nem hagyom nagyon sír:-( A cicimet sem szopja ki rendesen...fáj is:-(
ma az enyém is zizi...front van
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Már nem bírtam tovább a nyûglõdést és hagytam aludni...majd éjjel megjárom!
mekkora a nagyobbik gyerek? nem lehet, hogy túlpörög szegény, mert egy kicsit a nagyobb gyerek nyüzsög, és az események nagyon izgatják a kicsit? lehet - ha van rá mód próbálj nyugalmat teremteni a picinek napközben, este felé...(bár elképzelni se tudom egy kisgyerek mellett hogy lehet kisbabázni, nekem egy gyerek van, és teljes a nyugalomban van, nem egy alvós (napközben 20-30 perceket huny), ámde nagyon cicizõs (komfortcicizik, ha nem spriccel a tej még 3 hónaposan is), de éjjel minimum 10 de akár 14 órát is (!) alszik, 2-3-4 órás ébredésekkel... ha látom, hogy túlpörög, kicsit ringatom, járkálok vele, ez bevált, nálunk nagyon ritka az esti "túlfeszített" sírás... használj bimbóvédõ krémet, az jót tesz a cicinek, én is azzal éltem túl a kis móhó vákuum babám cicimániáját...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-) Bocsánat, hogy csak most reagálok. A nagyobb 4 éves, de nagyon rendes, segít. Igaz hangos, pörgõs, de szerintem nem miatta van gond. Azt látom, hogy a bélmozgások zavarják, mert többször elalszik 8 és (most már "csak") 1 között, de felébred. Ja, meg az a gond, hogy utána ébred 4, 8 köröl és a köv. szopi után is visszaalszik, mert álmos...mivel tart még neki az éjszaka. Ha meg nem hagyom, akkor égtelen sírásba kezd:-(

A shar pei kolykom hamarosan 7 hetes.5 napja van nalam es gondunk van az alvassal. Tapasztalat hianyaban sokat olvasok, kisvarosi atok, h nincs kutyaovi. Tudom hagynom kell ejszaka, de a 4. ejjel is kepes volt 3 oran keresztul sirni. Valami javaslat?

Legjobb válasz: Akkor marad a füldugó. A pelenkáról leszoktatáshoz pedig elõre is sok sikert és kitartást kívánok, egy ilyen makacs fajtának biztos egyszerû lesz elmagyarázni, hogy eddig jó volt a lakásban kakálni, de mostantól felejtse el.

Akkor marad a füldugó. A pelenkáról leszoktatáshoz pedig elõre is sok sikert és kitartást kívánok, egy ilyen makacs fajtának biztos egyszerû lesz elmagyarázni, hogy eddig jó volt a lakásban kakálni, de mostantól felejtse el.
Legalább 8 hetes koráig az anyja mellett van minden kölyöknek a helye! Ahogy látom, ti már 6 hetesen elhoztátok, hát ne csodálkozzatok! Nem csak tréfából van így, hogy nem hozzuk el a kiskutyát hamarabb az alomból, a kölyöknek r.hadtul szüksége van a testvéreire és az anyjára, még pár nap is sokat számít ilyenkor. Nem tudok mit mondani, ti is felelõtlenek vagytok, a szaporító is ostoba, akitõl elhoztátok. Egy nyolc hetes kölyök ha a gazdájával van, nem sír így. Ennyi. Kár volt elhozni ilyen hamar. Örüljetek, ha késõbb nem lesz kommunikációs zavara más kutyákkal és emberekkel, és nem lesznek komolyabb gondok vele. De elég nagy az esély, hogy mégis lesznek.
Hol a kutyus? Sajnos, sok kicsi nem fog elhallgatni 4 nap után. Mikor sír? Elalvás elõtt, közben?
A kérdező hozzászólása: Ahogy irtam az elso kommentemben, egy szobaban vagyunk, az agytol fel meterre, a sajatjaban. De 6 kutyi utan az ember tudja mi a jo, ugyh ha nem megy maskepp akkor alszunk egyutt.
Semmi gond a korával. 10 hetes kutya is akár, ha sírós, ugyanúgy sírni fog. Most ez a trend. 8 hetes, meg 10 hetesig a mamánál, mert akkor a kiskutya már készen kerül a gazdához. Pedig azok közül is van, amelyik könnyen és van, amelyik nehezebben éli meg az új helyzetet. Egy nyugtalan kölyöknél segít, ha éjjel a gazdi csak a kezét szó nélkül odaérinti . Persze, így is változó, melyik, mennyi idõ alatt tanul meg végig aludni egy éjjelt. A pelussal sem lesz gond. Ahogy nagyobb lesz, megtanulja miként kell jeleznie, hogy ki kell mennie. Azt viszont érdemes, hogy a pelus lehetõleg az ajtó közelében legyen Ez segít neki abban, az ajtó lesz a kimenetel iránya, ha már jelezni tud. Ha vele vagy és látod, készül a pelusra, kicsit késõbb már szólhatsz neki, hogy várj, menj ki.
Remek úton vagy afelé, hogy a kutya irányítsa az életedet. Ne legyen igazam, de azért egy shar pei-jel nem játszanék ilyeneket :)
Szia, nekem border collie-m van. 3 éves, imádom.Nekem a fejemre nõtt...teljesen átalakította az életem. 5 hetesen kaptam, nem kértem.17éves voltam, elköltöztem otthonról albérletbe. Szóval õ is sírt állandóan, ezért vele aludtam állandóan a padlón az õ ágyikója mellett, minden reggel hozzám bújva találtam... Õszintén annyira rászoktam, hogy olyan pihe-puha kellemes tapintatású a kutyum, hogy a mai napig vele alszom. Nem tudom elképzelni, mi lesz velem, ha egyszer férjem lesz :D
Ha az ágyad mellett is sír, akkor vedd az ágyadba. 3-4 hónapos koráig szoktak így aludni a kiképzõk a kutyáikkal. Ajánlom Jan Fennell könyvei mellett a Kiképzõk kézikönyve címû könyvet...:) Sok érdekes és hasznos dolog van benne! Egy kölyök még nem fog emiatt a fejedre nõni, ha valakinek igen, az mást rontott el. (a 6 kutyás voltam:) )
én mindig együtt aludtam a kutyáimmal, (akkor nem sírtak)oda bújtak hozzám, és nem érezték magukat egyedül. aztán nagyobb korukban a saját helyükön aludtak... ki lehet utána szoktatni õket, ha akarod.de engem az sem zavar ha egy szobában vannak velem..
Igen, az mondjuk nem baj, ha eleinte egy szobában alszik veled, csak mondjuk nem az ágyon, hanem valamin, ami ott az õ helye. Akkor tulajdonképpen két legyet ütsz egy csapásra, mert megnyugtatod õt, hogy nincs egyedül, és megmutatod neki, hogy vannak korlátai, nem alhat veled az ágyon, hanem azon a helyen kell lennie, amit te kijelöltél neki.
De miért nem alszol vele?? Ha megmentetted, az tök jó, de akkor meg pláne fontos lenne, hogy maga mellett tudja álmában a világ egyetlen biztos pontját jelentõ anyapótlékot - téged. Kérlek, ha jót akarsz neki, próbáld ki legalább egyszer...
A kérdező hozzászólása: Koszonom.
A kérdező hozzászólása: Pontosan azert tettem fel ezt a kerdest, mert minden mas "jol megy". Mindig ugyanabban az idoben kapja a kajat, mar csak a pelusra urit, este jatszok vele hosszabban. Nagyon bujos, de inkabb dicseretkent adom be a derekam. Probalok kovetkezetes lenni, csak hat meg nagyon pici.
Napközben hogy bánsz vele? Ki van nyalva a pici feneke? :) Mindig simi, kajcsi, játék, akárhányszor kéri? Vagy meg vannak tiltva neki dolgok, fel vannak állítva szabályok, és tisztelnie kell azt, hogy ti mikor akartok foglalkozni vele és mikor nem? Ezek ugyanis a kutya általános viselkedését befolyásolják, így az éjszakai követelõzést is. Ha nappal megszokja, hogy nem ugráltok neki egész nap, akkor éjszaka sem fogja annyira követelni. De azért csak szerezz be egy füldugót, mert még pár nap sivalkodásra lehet számítani ;) És minél többször engedsz neki, annál tovább fogja csinálni.
A kérdező hozzászólása: Kozhelyekre nincs szukseg, hanem segitsegre. Itelkezni tudatlanul igen egyszeru. Nem elhoztam 6 hetesen, hanem megmentettem 6 hetesen. De koszi a biztatast!
A kérdező hozzászólása: Igyekszek. Koszonom!
hagyni kell mikor sír ezt ki kell bírni. Én azt csináltam hogy ha van egy rosszan póló amit hordtál és azt tedd mellé hogy érezze rajta az illatod így nem fog este annyit sírni. De 1 hét után ez a sírás meg fog szüni. Az enyémnek ennyi elég volt legalábbis...
A kérdező hozzászólása: A nappaliban van es lesz a helye, huzatmentes, a futotest mellett, sajat agyikoban. Egyenlore en is itt alszok. Elalvas elott nincs baj, egyedul elalszik, nem kell altatni, de gyakran felebred es ilyenkor rendszeresen sir.
Egyáltalán nem muszáj együtt aludni a kutyával. Bõven elég neki a gazda közelsége. Az elhozáskori sírás meg egyedi. Van, amelyik meg sem szólal, és van, amelyik akár hetekig nyávog. Ki kell bírni. A gazdának kell kitartónak lenni és nem engedni a sírásnak.

Miben altassam 7 hetes babámat 21 fokos szobában? Hány réteg, milyen ruha? Honnan tudom hogy fázik éjjel?

Legjobb válasz: Egy hosszú rugi ujjatlan body, és egy hálózsák. Ha fázik hideg a kezecskéje, szederjesedik a bõre, ha melege van a tarkója meleg és izzad.

Egy hosszú rugi ujjatlan body, és egy hálózsák. Ha fázik hideg a kezecskéje, szederjesedik a bõre, ha melege van a tarkója meleg és izzad.
Nekünk vegyesen van sima és plüss rugi is. Vegyesen adtam rá, most még egy vékony hálózsák elég rá, késõbb vegyél esetleg egy vastagat.
A kérdező hozzászólása: Milyen vastag legyen a zsák? A rugi plüss vagy sima?
Szia! Mikor ilyen pici volt és r. ujjú bodyban, sima vékonyabb h. ujú rugiban és egy vékonyabb hálózsákban altattam. Télen vastag hálózsákban.
nem a kezét kell nézni hogy hideg e, hanem mindig a tarkójukat.Nekik mindig hideg még a kezük meg a lábuk, de az nem azt jelenti hogy fáznak.
nekem is 7 hetes 22 fok van a szobájában, én rövid ujju bodi, hosszu ujju rugi, és takaro, zokni a rugi alá.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat:)

7 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy éjjel 10 órát alszom és méág délután is tudok 2 órát simán aludni? Más is volt ilyen aluszékony? Elmúlik?

Legjobb válasz: az elsõ trimeszterben álltalában ez így szokott lenni,amíg a szervezet át nem áll.a szervezetnek is új a helyzet.

az elsõ trimeszterben álltalában ez így szokott lenni, amíg a szervezet át nem áll.a szervezetnek is új a helyzet.
Fájna a végbeled és görcsölnél nagyon. De olvasd el a neten, rengeteg helyen van róla. Azért az ritka, és oka van legtöbbször, a legfontosabb, hogy ne nyugtalankodj. Nemsoká úgyis lát az orvos. Én is nagyon féltem tõle, hogy méhen kívüli, mert én nagyon görcsöltem, de meglátod, minden rendben lesz!
Én is így vagyok:) 6+4 vagyok, biztosan elmúlik:)
Én még 9 hetesen is képes vagyok átaludni akár az egész napot!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Csak pár nap múlva megyek az elsõ vizsgálatra, de már csomó kérdést összeírtam. :) ) Remélem jó helyen van a pici, lenne valami jele, ha méhen kívül lenne?
Én is így vagyok, bár én 12 órát alszom éjjel, plusz nappal egy kicsit. 14 hetes vagyok, de már nagyon zavar hogy szinte semmit nem tudok csinálni.

7 hetes babánál normális-e, ha nagyon különbözően szopik éjjel és nappal, és csökkenhet-e ettől a tej?

El?ször is: van egy másfél éves tesó, aki miatt próbálok egy napirendet tartani, ezért úgy néz ki, mintha óra szerint etetném a picit, pedig nem így van. Szeretném igény szerint szoptatni, és nagyon cumiellenes vagyok, de sétánál muszáj betennem a cumit neki, ha nem akarok félóra múlva hazarohanni az ordító gyerekkel, és a naggyal se akarom ezt megtenni, aki szeret sétálni és 1-1,5 órához van szokva. Séta után természetesen rögtön cicire teszem. Ezen kívül nem cumizunk, csak az esti lefekvésnél, amikor a nagyot altatom, Apa, ha muszáj, cumit ad neki pár percre, hogy addig csendben legyen, de utána én visszateszem cicire és ott alszik el.

Legjobb válasz: Szerintem akkor kezdj csak el fejni, ha netán átalussza az éjszakát, és nem kel fel enni. Akkor csökkenhet a mennyiség, de addig nem. Amúgy kislányom már 1 hónapos korában csak egyszer kelt éjszaka, és minimális mennyiséget szopizott ahhoz képest, amit nappal evett. Nappal viszont sokszor evett, volt, hogy óránként. 6 hónapos koráig szopott, aztán mikor elkezdtük a hozzátáplálást, egy idõ után már nem érdekelte a cici. Leválasztotta saját magát.

Szerintem akkor kezdj csak el fejni, ha netán átalussza az éjszakát, és nem kel fel enni. Akkor csökkenhet a mennyiség, de addig nem. Amúgy kislányom már 1 hónapos korában csak egyszer kelt éjszaka, és minimális mennyiséget szopizott ahhoz képest, amit nappal evett. Nappal viszont sokszor evett, volt, hogy óránként. 6 hónapos koráig szopott, aztán mikor elkezdtük a hozzátáplálást, egy idõ után már nem érdekelte a cici. Leválasztotta saját magát.

7 hetes baba mar atalussza az ejszakat a kisagyaban. Ma hangyairtas miatt nem tudunk otthon aludni, ahova megyunk ott velem tud egy agyban aludni.1 ej alatt megszokhatja, hogy nem a kisagyban van? Nem fog gyakrabban felebredni? Es kesobb?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az éjszakátok nehezebb lesz, bár gyereke válogatja. Megszokni biztos nem fogja egy alkalom után, hogy veled alszik. Az éjszakát meg nem csak megszokásból alussza át, hanem mert neki is jó hosszút aludni.

Lehet, hogy az éjszakátok nehezebb lesz, bár gyereke válogatja. Megszokni biztos nem fogja egy alkalom után, hogy veled alszik. Az éjszakát meg nem csak megszokásból alussza át, hanem mert neki is jó hosszút aludni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!