Találatok a következő kifejezésre: 7 hete az (289 db)

2 uh. Között 7 hét az nem túl sok? Föleg igy az elején. Aggódom.

Legjobb válasz: Nem Te írtad be ezt a kérdést délután is? Szerintem ne aggódj. Nem túl sok. Ezt ilyenkor így szokták. Nekem is így volt. De ha nagyon aggódnál, hogy minden rendben van-e a bébivel (én is aggódtam), akkor nyugodtan mondd az orvosodnak, hogy szeretnéd, ha megnézne a 7 hét alatt még egyszer. Biztosan nem fog elküldeni. egy 36 hetes kismami

Nem Te írtad be ezt a kérdést délután is? Szerintem ne aggódj. Nem túl sok. Ezt ilyenkor így szokták. Nekem is így volt. De ha nagyon aggódnál, hogy minden rendben van-e a bébivel (én is aggódtam), akkor nyugodtan mondd az orvosodnak, hogy szeretnéd, ha megnézne a 7 hét alatt még egyszer. Biztosan nem fog elküldeni. egy 36 hetes kismami
:)
Ugyan, dehogy sok! Nem az uh-tól lesz rendben a baba, csak arra gondolj, hogy egészséges és bent növekszik. A hivatalos és törvényben szabályozott gyakorlat szerint egyébként Magyarországon összesen 4 uh lenne kötelezõ a terhesség alatt, kb minden nyolcasra végzõdõ héten lenne egy, tehát 8. 18. 28. 38. héten. Csak sokan magánorvoshoz járnak és nekik a doki (jó pénzért természetesen) nagy boldogan csinálja az uh-t, ha van a rendelõben, mert így az anyuka is mozizhat, a doki is mehet nyaralni. :-D (Mellesleg én nem ott élek és itt az egész terhesség alatt két uh van, a 12. és a 20. héten. Punktum. Nem esnek túlzásba. Én speciel azért imádkozom, hogy ettõl ne is legyen több, mert az annyit jelentene, hogy valami baj van és a sürgõsségin uh-znak, amibõl inkább nem kérek. Hidd el, nem születik kevesebb egészséges baba itt sem, mint ott, a kevés uh ellenére.)
Szia!A legutolsó uh-m 18 hetesen volt, a legközelebbi ezután a 32.heti lesz. 28 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi. Erre vártam. Du. nem irta senki, hogy vele is igy volt, mindenki azt irta, hogy volt 3 uh.-ja az elején igy mégjobban elkeseredtem. Most már ok. köszönöm.

Normális a 7. héten az, hogy fáj a derekam és az alhasam ugy görcsöl, mint amikor megkéne jönnie? Nem fáj igazán csak kellemetlen. Tudok valami kárt okozni azzal, hogy ahogy felhejezem a hüvelykúpot megsértem magam?

Legjobb válasz: Miért akarnál kúpot felhelyezni.Szerintem ne tedd,mert lehet,hogy baja lehet a babádnak.Én nem tenném.A terhességem alatt még egy Algopirint sem mertem bevenni.Ha pedig görcsölsz inkább keress fel egy orvos még mielõtt elvetélnél.Ez csak jó tanács.Boldog babavárást.

Miért akarnál kúpot felhelyezni.Szerintem ne tedd, mert lehet, hogy baja lehet a babádnak.Én nem tenném.A terhességem alatt még egy Algopirint sem mertem bevenni.Ha pedig görcsölsz inkább keress fel egy orvos még mielõtt elvetélnél.Ez csak jó tanács.Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: az orvos irta fel nekem az utrot. csak attol tartok, hogy ahogy felhelyezem megsértem magam. szoval a derékfájás norma? na meg a görcsök?
Az utrogestantól semmi bajod nem lehet. Ha az orvosod írta fel, miért bírálod és kérdõjelezed meg??? A görcsökre jó a MagneB6. Ha nagyon fájdogálsz, görcsölgetsz szedheted a maximális (3x2) adagot is.
Én is használtam hüvelykúpot a 9. héten az orvos írta fel mert polipot talált a méhnyakon.Abszolút semmi kockázata nincs a babára nézve. A görcsöt vedd komolyan , és mond el a dokidnak én Magne B6-ot szedek 3×2-t , igaz nem görcsölök, de volt a 10 héten egy kis vérzésem és akkor írta fel nehogy begörcsöljek.
Amikor az az idõszak van, amikor a ciklusod szerint meg kellett volna jönnie, elõfordulhatnak mensi szerû görcsök, tünetek. Nekem ez 3 hónapos koromig volt így. Ha a szakorvosod írta fel a kúpot, biztosan nem lesz semmi bajotok. A Magne B6-ot szedheted nyugodtan a görcsökre. Ha pedig nyugtalan vagy, inkább keresd fel újból az orvosodat.

Miért a 8. héten a leggyakoribb a vetélés vagy ikreknél az egyik felszívódása? 7. hétbe léptem, ikrekkel, van-e félnivalóm, ha eddig minden rendben?

Addig minden rendben zajlik általában és a vetélést vagy a felszívódást leggyakrabban a 8. hétre írják az édesanyák. Vajon miért?

Legjobb válasz: ez nem igaz a legangyobb esléy a vetélésre 6. hétig van, utána 8. hét utén megint csökken az esélye és 12. hét után uygebár már szinte biztos hogy megmarad. 7-8 hetes magzat már nem is szokott felszivodni mivel már nagy ahhoz ennyi idösen már szibnte biztos a mütéti befejezés. a felszivodás elöbb a 6. hétig gyakori.

ez nem igaz a legangyobb esléy a vetélésre 6. hétig van, utána 8. hét utén megint csökken az esélye és 12. hét után uygebár már szinte biztos hogy megmarad. 7-8 hetes magzat már nem is szokott felszivodni mivel már nagy ahhoz ennyi idösen már szibnte biztos a mütéti befejezés. a felszivodás elöbb a 6. hétig gyakori.
Elsõ vetélésemmel üres petezsákot hordtam a szívem alatt a 12 hetes koromig, második vetéléssel ikrek lettek volna, 7 és 6 hetesnek mondták õket, mikor 8+3 hetesen voltam uh-on. Akkor már nem éltek. És nem szívódtak fel.
Èn s 20-ikhèten vetèltem el! Ok nem volt.. Nem hiszem hogy ez a 8-as szám büvös lenne...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és sajnálom, hogy így alakult. Azért kockázatosabb az ikerterhesség, akárhogy is nézem, izgulok is rendesen.
A statisztika semmit sem ér! Az is hülyeség, hogy a 12. hét után meg lehet nyugodni. 24 hetesen kellett halott magzatot szülnöm egy felszálló fertõzés miatt.
Legyél pozitív és minden renden lesz! A 21 hósaim még alszanak a szobájukban, ki se akartak jönni, mikor császárom volt 38+5 hetesen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó nagyon nehéz volt az ikerterhesség? Nehéz egyszerre kettõvel? Egyszerre szopiztak, aludtak? Esetleg jó tanács terhesség vagy babagondozás terén? Minden jó tanács érdekel! Köszönöm!
Mensitõl.
menstruációtól. Valahol azt olvastam, hogy ha pontosan volt peteérés, akkor 5 hét 6 naposan látható a szívmozgás.

Első alkalommal kb. a 7. hét környékén üres petezsákot találtak, missed. Ab kellett csinálni. Akinek így végződött az első terhessége, mi lett a folytatás?

Második terhességnél kell e ilyen esetben különösebb vizsgálatokat végezni,gyógyszert szedni vagy ilyesmi hogy ne forduljon el? mégegyszer?

Legjobb válasz: Az elsõ terhességem sajnos elhalt a 7. héten missed ab. Engem nem küldtek akkor kivizsgálásra, azt monta a doki egy után még nem indokolt. Gyógyteákat ittam pé.-ig málnalevél, utána palástfû. Néhány hónap után újra pozitív lett a tesztem és nem hagytam abba a palástfüvet csak a 12. hét után, mert semmi gyógyszert nem kaptam. Most a 20. hétben járok és remélem, hogy végig rendben lesz minden. Sok sikert kívánok neked!

Az elsõ terhességem sajnos elhalt a 7. héten missed ab. Engem nem küldtek akkor kivizsgálásra, azt monta a doki egy után még nem indokolt. Gyógyteákat ittam pé.-ig málnalevél, utána palástfû. Néhány hónap után újra pozitív lett a tesztem és nem hagytam abba a palástfüvet csak a 12. hét után, mert semmi gyógyszert nem kaptam. Most a 20. hétben járok és remélem, hogy végig rendben lesz minden. Sok sikert kívánok neked!
Szia!Sajnálom ami veled történt!Nekem tavaly nyáron volt ilyen esetem.Elõször 5hetesen voltam UH-n nem láttak semmit a petezsákban, 1hét múlva visszamentem és akkor sem történt semmi.Mûtét lett, az orvosom nem mondta, hogy kell majd valamilyen vizsgálat ilyenkor.Én úgy tudom ha 2x egymás után történik ez akkor elküldenek (párodat is) genetikai vizsgálatra.Megvártuk a 3hónapot és a negyedik menszi után decemberben teherbe estem.Volt 1kis vérzésem a 6.héten kaptam DUPHASTONT, veszélyeztetett terhes lettem és itthon vagyok táppénzen.Azóta minden rendben.Pozitívan kell hozzáállnod a dolgokhoz és akkor minden rendben lesz.Minden jót kívánok nektek! 13hetes

Az ultrahang vizsgálaton a leletemre ezt írták: 18mm átlagátmérőjű a petezsák. Grav. S.5. De a menstruációm 7 hete nem jött meg. Most akkor 7 hetes vagy 5 hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: a mérte szerint 5 hetes vagy. de a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják hivatalosan. nálam kb. a 10 hétig mindig kevesebb hetet állapítottak meg az uh szerint (sajnos hetente kellett járnom uh-ra). de aztán szépen megnõtt és kiírt idõre született

a mérte szerint 5 hetes vagy. de a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják hivatalosan. nálam kb. a 10 hétig mindig kevesebb hetet állapítottak meg az uh szerint (sajnos hetente kellett járnom uh-ra). de aztán szépen megnõtt és kiírt idõre született
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már érthetõbb.
Nekem a 7. héten 11.32mm volt a CRL (ülõmagasság).
http://www.timmermann.hu itt választ kapsz a kérdésedre
A 6. hetet 4 mm-rel kezdi a táblázat szerint, s a hét végére már 1 cm-es! :)
Itt a méretet is tudod és láthatod is hogy néz ki: http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=28&language=38

7+1 hetesen már láthat szívhangot az orvos, ha 34 napos volt a cilkusom? Vagy várjam inkább meg a 8. hetet, az a biztos.

Dilemmába vagyok, hogy mikor menjek el?sz?r orvoshoz. Mivel nem normál 28 napos volt a ciklusom, ezért még plusz 1 hetet gondolom rá kell számolni. És hiába 7 hetes terhesnek számítók, mivel kés?bb történik minden, az igaziból még csk 6 hét. Szerintetek? 7 vagy 8. héten menjek? Csak bedilizek még 2 hetet várni:)

Legjobb válasz: Nekem 33 napos volt a ciklusom, pontosan tudom mikor fogant. 6+2 naposan már volt pulzálás! De ha nincs semmi panaszod és türelmes típus vagy, ráérsz még menni, elég 1 hét múlva. Én türelmetlen voltam, de nálunk már volt akkor is. De ha elmész és még nincs, akkor sincs gond, visszahív és akkor már tuti lesz! Gratulálok! 7 hetes baba anyukája

Nekem 33 napos volt a ciklusom, pontosan tudom mikor fogant. 6+2 naposan már volt pulzálás! De ha nincs semmi panaszod és türelmes típus vagy, ráérsz még menni, elég 1 hét múlva. Én türelmetlen voltam, de nálunk már volt akkor is. De ha elmész és még nincs, akkor sincs gond, visszahív és akkor már tuti lesz! Gratulálok! 7 hetes baba anyukája
Szerintem, ha már nem bírod tovább, nyugodtan menj el. Én is korán mentem, 1 hét mensi késés után. Vissza kellett mennem 1 hétre rá és akkor már látszott a szívmûködés. Én azért is mentem, hogy jó helyen van-e a beágyazódás, nem-e méhenkívüli esetleg a terhességem.
Szerintem is menj nyugodtan. Nekem 35 napos volt a ciklusom és én is 6+2 voltam amikor mentem orvoshoz és már látszott, hogy pulzál a szíve. Elõtte sajnos nekem is volt egy elhalt terhességem a 9. héten. Ami meglepõ, hogy eddig azt mondták végig, hogy megfelel a mérete a korának, pedig én is azt hittem, hogy egy héttel kisebb, mert nekem sem 28 napos volt a ciklusom. Kíváncsi vagygok, hogy most mekkora lesz majd, hétfõn megyek uh-ra. 18 km
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem megyek, mert nem bírnék ki még egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, ezt természetesen tudom. Csak a második válaszoló azt írta, hogy neki 33 napos volt a ciklusa, ponosan tudja, hogy mikor fogant és 6+2 naposan már volt szívhang. És az ahhoz képest elég korai, ezért kérdeztem tõle, hátha én nem jól gondolom.
nekem 28naposak a ciklusaim, és a 6.héten már volt szívhang. szerintem már elmehetsz most!!! én nagyon kész voltam, amíg nem látott doki. menj nyugodtan! :-)
Az elsõ vagyok, az utolsó mensi dátumát szokták figyelembe venni. Sok terhességi kalkulátor van, pl.: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy nem vagyok türelmes. :) Volt egy elhalt terhességem, valószínû ez is közrejátszik, hogy mindent rendben akarok tudni. Utolsó kérdezõhöz: te az utolsó mensi elsõ napjához képest voltál 6+2 naposan, vagy a fogantatástól számítva?
A kérdező hozzászólása: Akkor most te is megerõsítettél a menetelben. Teljesen úgy gondoltam, ha csúszik egy hetet a ciklus, akkor az az uh-on is úgy van, de akkor ez mégsem. De jó! Remélem nálam is minden rendben lesz! Sok sikert mindenkinek!

Május 21-én volt meg utoljára a vérzésem. Ez alapján szerdán tölteném a 9. hetet. Múlt hét szerdán voltam UH-on ott azt mondta az orvos, hogy 7 hét 2 napos vagyok - vagyis ma töltöm a 8. hetet. Mennyi idős várandós vagyok?

A plusz még a dologban, hogy kiírva pedig február 28-ra vagyok és nem 25-re ahogy a neten lehet számolni. Akkor most mit mondjak, ha valaki megkérdezi?? Véd?n?khöz mikor menjek??

Legjobb válasz: Szia,én is ugyan igy voltam nekem a dokim is mást mondott,meg a védönõm is,2 hét különbség volt,soha nemtudtam pontosan,hogy hány hetes vagyok,most már annyi vagyok amennyinek én is számoltam,a 12.hétben ugyis az ultrahang alapján mondják majd meg,hogy hány hetes vagy,legalábbis nálam igy volt

Szia, én is ugyan igy voltam nekem a dokim is mást mondott, meg a védönõm is, 2 hét különbség volt, soha nemtudtam pontosan, hogy hány hetes vagyok, most már annyi vagyok amennyinek én is számoltam, a 12.hétben ugyis az ultrahang alapján mondják majd meg, hogy hány hetes vagy, legalábbis nálam igy volt
Amikor lesz UH-os leleted, az lesz a mérvadó!! Nekem 3-an 3 féle idõpontot mondtak, aztán csak az UH-terminus szerinti idõpont a lényeg, mindenki csak azt veszi figyelembe!
Nekem tavaly május 20-án volt az utolsó mensim és idén február 27-re voltam kiírva, a kis törpim 29-én született. Az én dokim is így számolta nem ami a net szerint kijön, de olymindegy az a 3 nap, hisz úgyis akkor jön a picúr amikor õ jónak érzi.
A kérdező hozzászólása: Nem is a szülés idõpontjával van nekem "problémám", hiszen a z elsõ gyermekem sem a várt idõpontkor született meg. Hanem, a kérdésem elsõ fele lenne inkább a fontosabb...
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html ez egy nagyon jó oldal nézd meg itt üdv 36.hetes kismami :D
Ne aggodj az elejen mi is folyton el voltunk szamolva, mindig kevesebb idos voltam az uh szerint mint amennyi valojaban.Ami a vicces h a baratnommel egyszerre vagyunk terhesek meg napra is 1 idosok es ot meg 2 hettel nagyobbnak mondtak :o)... Aztan 1x csak megegyeztek az adatok. A doki altalaban azt az adatot diktalja be amit az uh mutat. Tolem is megkerdezte h megegyezet az uh szerinti het a valossal es mondtam h nem... E miatt ne aggodj! Nekem a http://www.babaszoba.hu-n jott be a szulesi kalkulator (a 9 honap alpontban talalod meg-itt mindent megtudhatsz magadrol es a babarol). Gratulalok a babahoz! 20hetes pocakos
Én pölö augusztus 25.-ére vagyok kiírva pedig A jó idõpont augusztus 22.Mivel az utsó mensim 2007.november.16. Értetlenül számolnak :D

Mitől lehet ez? Az utóbbi két hétben az eddiginél kevesebbet aludtam (kb 7-7, 5 órát) és mégsem vagyok fáradt annyira mint régen voltam.

És azóta minden nap álmodni is szoktam, ráadásul az egész estét végigálmodom. Minden éjszakát nagyon hosszúnak érzek. Nem tudtam melyik kategóriába írjam ezt a kérdést így hát ide írtam. Remélem tud valaki választ rá.

Legjobb válasz: A sok alvástól is van hogy fáradt az ember, lehet neked pont ez az ideális alvásidõd. Egyébként 7 óra?:D Grat, én örülök ha 5 összejön XD

A sok alvástól is van hogy fáradt az ember, lehet neked pont ez az ideális alvásidõd. Egyébként 7 óra?:D Grat, én örülök ha 5 összejön XD
A kérdező hozzászólása: Több oka is van hogy nekem az ideális 9 lenne :D De annyi hétköznap nem nagyon jön össze :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!