Találatok a következő kifejezésre: 7 hós már van 2 foga! (2 db)

7 hós babámnak már van 2 foga! 3 nap különbséggel jöttek ki. És most az első foga nem csíkba van, hanem egy hegy. Miért hegy van neki?

És körülötte olyan mintha véres lenne,de nem vérzik neki. Ilyen vérpiros csík,de benne az inyébe. Ez normális? És most sokkal ny?gösebb. Lehet fáj még neki?

Legjobb válasz: Szerintem elõfordulhat, hogy fáj. Próbáld vmivel enyhíteni a fájdalmát. Lehet, hogy a felsõ foga is útra kész, azért van bedagadva az ínye.

Szerintem elõfordulhat, hogy fáj. Próbáld vmivel enyhíteni a fájdalmát. Lehet, hogy a felsõ foga is útra kész, azért van bedagadva az ínye.

Az activatort hogy használja fogzásra? Kenjem be az innyét? Vagy itassam vele? Már van 2 foga alul és most jön sztem a többi.7 hós

Legjobb válasz: Ha enyhe fájdalma van, kend az ínyét és maszírozd. Ha erõsebb, akkor nyugodtan itasd vele. Kilónként 2 csepp adható. Én anyatejbe szoktam tenni, és kiskanállal adni neki.

Ha enyhe fájdalma van, kend az ínyét és maszírozd. Ha erõsebb, akkor nyugodtan itasd vele. Kilónként 2 csepp adható. Én anyatejbe szoktam tenni, és kiskanállal adni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megpróbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!