Találatok a következő kifejezésre: 7 hós már van 2 (4 db)

A fogzás okozhat étvágytalanságot? Kislányom 7 hós, az alsó 2 fogacskája már kint van és gyanítom, hogy lassan a felső 2 is kibújik (meg van duzzadva az inye).

Mind az anyatejből, mind a zöldség/gyümölcsből keveset eszik és nem jó ízűen (ez főleg a szilárdra vonatkozik) másfél- 2 hete.

Legjobb válasz: igen, simán, a kisebbik fiam gyakorlatilag csak szopott a foga miatt, fogyott is. Át kell vészelni ezt az idõszakot.

igen, simán, a kisebbik fiam gyakorlatilag csak szopott a foga miatt, fogyott is. Át kell vészelni ezt az idõszakot.

Az activatort hogy használja fogzásra? Kenjem be az innyét? Vagy itassam vele? Már van 2 foga alul és most jön sztem a többi.7 hós

Legjobb válasz: Ha enyhe fájdalma van, kend az ínyét és maszírozd. Ha erõsebb, akkor nyugodtan itasd vele. Kilónként 2 csepp adható. Én anyatejbe szoktam tenni, és kiskanállal adni neki.

Ha enyhe fájdalma van, kend az ínyét és maszírozd. Ha erõsebb, akkor nyugodtan itasd vele. Kilónként 2 csepp adható. Én anyatejbe szoktam tenni, és kiskanállal adni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megpróbálom.

7 hós babámnak már van 2 foga! 3 nap különbséggel jöttek ki. És most az első foga nem csíkba van, hanem egy hegy. Miért hegy van neki?

És körülötte olyan mintha véres lenne,de nem vérzik neki. Ilyen vérpiros csík,de benne az inyébe. Ez normális? És most sokkal ny?gösebb. Lehet fáj még neki?

Legjobb válasz: Szerintem elõfordulhat, hogy fáj. Próbáld vmivel enyhíteni a fájdalmát. Lehet, hogy a felsõ foga is útra kész, azért van bedagadva az ínye.

Szerintem elõfordulhat, hogy fáj. Próbáld vmivel enyhíteni a fájdalmát. Lehet, hogy a felsõ foga is útra kész, azért van bedagadva az ínye.


Van összefügés vele? Lányomnál 7 hós adok 2 napja délben főzeléket rendes adagot. Azzal jobban jóllakik és ezért nem eszi meg késő délután a tejpépet, vagy unja már és mást kellene adnom neki? Van valami fini tejpép ami nektek bevállt?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 7 hónapos,ebédre kap egy fél üveg bébiételt,aztán arra még szopizik. Utána alvás van,és kb 4 óra körül cicizik megint,a tejpépet mi vacsorára esszük,de még arra is rácicizik,de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi,van amikor nem annyira.

Az én kisfiam is 7 hónapos, ebédre kap egy fél üveg bébiételt, aztán arra még szopizik. Utána alvás van, és kb 4 óra körül cicizik megint, a tejpépet mi vacsorára esszük, de még arra is rácicizik, de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi, van amikor nem annyira.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jó babázást:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!