Találatok a következő kifejezésre: 7 hós már (149 db)

Itt egy csomóan irjátok hogy a babátok már 6hósan egyedül ül és 7 hósan már fel áll! Akkor az én babám le van maradva mert 7 hós múlt és még csak forog meg kúszik! Nem kevés ez?

Legjobb válasz: ahány baba, annyi féle. ne törõdj ezzel a versengéssel. 2 gyerekem van, iszonyú különbségekkel. egyik hamarabb beszélt , másik ügyesebben mozgott...

ahány baba, annyi féle. ne törõdj ezzel a versengéssel. 2 gyerekem van, iszonyú különbségekkel. egyik hamarabb beszélt , másik ügyesebben mozgott...
Aki elég értelmes az nem kérkedik hanem szimplán közli mikor áll vagy indul el a gyereke. Az én lányom 8 hósan állt fel magától, azonnal lépegetett is. De ez nem az én nagy szuperanyaságom miatt van, és még a gyerekemet sem tartom emiatt szuperügyesnek. Így sikerült és kész.Lehet, hogy az én lányom meg késõbb fog beszéni és majd irígykedek, hogy teszem azt a tiéd meg csacsog.:-)
nem biztos hogy kérkednek az anyukák, miért ne lehetne, mi is 7 hósan álltunk fel.és van ennél korábban felállt babák is.viszont még ma se megy egyedül pedig már másnap lépegetett az ágynál.az a baj, hogy az emberben rossz érzés alakul ki.mert azt érzi az ember, hogy valamit nem csinál, vagy rosszul csinál és ezért nem forog, jár, vagy ül a baba.2 gyerekem van, mégis megdobban a szívem amikor azt olvasom, hogy 10 hónapos babák egyedül mennek.de láttam saját szememmel is.és persze pontosan tudom, hogy ezt siettetni nem szabad, de mégis..
ne foglalkozz az ilyen magamutogató kisebbségi komplexussal küzdõ emberekkel.a babók nem a szomszéd gyerek hantás szüleihez képest fejlõdnek, hanem saját tempójuk van. játszatok sokat és meg lesz az eredmény. ezekkel a szerencsétlenekkel meg nem kell foglalkozni, csak a gõg meg az irigység beszél belõlük. és elveszítenek rengeteg csodálatos pillanatot, mert csak azzal vannak elfoglalva, hogy elõbb csináljon dolgokat az õ gyermekük mint a szomszédé.
persze.... mert itt ha nem tudnád, csodababák vannak és tökéletes anyukák! Egyébként negyedét ne hidd, amit ez a sok ...anyuka ír. Egyáltalán nincs lemaradva a picid, tökéletesen rendben fejlõdik.
ÓÓ felét se hidd el :) ) Nekem a szomszédaim ilyenek, 7 hós babákat állítgatnak meg mutogatták nekem múltkor is hogy nézd hogy feláll...hát igen, csak közben szerencsétlen dûlöngél jobbra balra meg lóg az anyja kezén, egyfolytában beveri magát mindenhová..szóval én ezt nem hívom állásnak. Hagyd hogy a saját tempójában fejlõdjön és ne aggódj teljesen okék vagytok :) Én sose erõltettem semmit a gyerekeimnél, mégis mindent megtanultak ahogy kell, csak azzal a különbséggel hogy mivel nem erõszakoltam rájuk olyan mozgásformát amire még nem érettek, ezért mikor elkezdtek állni-menni-szaladni stb. olyan biztosan csinálták hogy nem estek-keltek lépten nyomon. És ez nekem fontosabb volt mint az "attrakció" hogy húúú már 6 hósan áll-megy-fut-szalad és 7 nyelven beszél :) ))
Mindenki szeret kérkedni, ne aggódj a babáddal semmi baj. Ez tökéletesen megfelel a korának.
Jó kérdés. Az én babám 8 hós háton kúszik, forog elég gyorsan de nem mászik még elõre, nem ül egyedül, nem áll fel. Én is meglepõdve néztem amikor a barátnõm pár héttel fiatalabb babája már mindezt megteszi. Szóval megértelek. De tényleg rossz más babájával hasonlítgatni a sajátunk. Vagy 8 hósan kevés ez? Minden jót nektek!
7 hósan kúszik, az tök jó. Pici lányom ma 9 hós és 5 napja kúszik. 7 hósan még "csak" gurult, de állítólag az nagyon jó. Kis haverja nála 2 nappal idõsebb, õ már 6 hósan kúszott, és Mikuláskor (8 hósan) felállt. Különbözõek a gyerekek, mint ahogy a felnõttek is. Hagyni kell, hogy a maga tempójában jöjjön rá a dolgokra, nem szabad siettetni, mert azzal többet ártasz, mint segítesz.
Igaza van az elõttem szólóknak.Csak annyit fûznék még hozzá.hogy nem biztos, hogy itt mindenki igazat ír.Lehet, hogy csak dicsekszik.Az a fontos csak, hogy egy baba fejlõdjön, mind megtanul majd ülni, járni, a tied is.
Az én fiam igaz hogy 8 hósan felállt, De csak 14 hónaposan indult el. Viszont meg sem áll már , ugy szaladgál, és izmos.
Miért lenne ez kevés? Minden baba a saját ütemében fejlõdik, egyik az egyik mozgásformát hamarabb, a másikat késõbb tanulja meg. Ebben nincs semmi különös. Még a testvérek se ugyanabban az ütemben tanulnak meg egyes dolgokat (nekem 4 gyerkõcöm van, mindegyik máshogy fejlõdött). Mi felnõttek se vagyunk egyformák, a babák se azok :) ) Hagyd, hogy a babád a saját ütemében fejlõdjön, ne akarj "segíteni" neki! Amikor eljön az ideje, a tiéd is megtanul mindent, csak ki kell várni :) ))
Ne aggódj, nagyon is jó ahol a babád tart. Az enyém 8 hónapos lesz holnapután és ugyanezeket csinálja. Egyébként megértelek, mert én is sokszor csak nézek, hogy más babák hol tartanak már. Az enyém még nem is ül egyedül és foga sincs. És 7 kg, ami nem a "cukidundibaba" kategória. De nem baj, imádom! :)

A hozzátáplálás kezdete után mennyi idő, míg kiváltotok egy étkezést, 7 hósan már ki kellene egyet váltani, melyiket?

Legjobb válasz: Igazából te döntheted el, hogy ki akarod-e váltani a szoptatást, ebben az eseteben szoptatás elõtt kell megetetni a picit, utána szoptatni és így fokozatosan elvenni az anyatejet. Ha nem akarod kiváltani, akkor szopi után etesd meg a babát, ezt ajánlják a "szoptatópártiak":) Attól ne félj, hogy nem fogadja el a szopi után a kaját, a lányom rá az élõ példa:) Az én manóm 9 hós, hála Istennek még mindig van bõven tejem így én szopi után etetem és bizony megeszik egy üveges bébikajának megfelelõ adagot:)

Igazából te döntheted el, hogy ki akarod-e váltani a szoptatást, ebben az eseteben szoptatás elõtt kell megetetni a picit, utána szoptatni és így fokozatosan elvenni az anyatejet. Ha nem akarod kiváltani, akkor szopi után etesd meg a babát, ezt ajánlják a "szoptatópártiak":) Attól ne félj, hogy nem fogadja el a szopi után a kaját, a lányom rá az élõ példa:) Az én manóm 9 hós, hála Istennek még mindig van bõven tejem így én szopi után etetem és bizony megeszik egy üveges bébikajának megfelelõ adagot:)
Szia ! én is a szoptatás mellett vagyok bár én úgy voltam vele, hogy anyum mondta kezdjem el idõben mert én is és az öcsém is egyik napról a másikra mondtuk azt, hogy köszi nem kell több tej.Így én 4.5hónaposan már elkezdtem a hozzá táplálást.Nem bántam meg, most 10hónapos múlt és még este és éjjel szopizik meg reggel..Én a reggelivel kezdtem, hogy kb 6körül szopizott és olyan 8.30körül kap tejpépet gyümivel, utána jött az ebéd majd az uzsi és a vacsi még olyan, hogy kap vacsit fürdés elõtt olyan fél 7körül, fürdés után olyan 8körül tápszer és szopi ..de ez már csak olyan nyugtató. Minden esetre az estit haggya el utóljára majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azt hittem van erre valami szabály, hogy 8 hós koráig már egy étkezést el kell hagyni vagy valami, de akkor nem. Én is imádom szoptatni, köszönöm a tapasztalatokat!

Mit kell adni egy 7 hós már hozzátáplált, de még szopizó babának vacsorára?

Még hozzáteszem, hogy este már volt, hogy tápszeres kiegészítést kapott.

Legjobb válasz: én a cicimet adom

én a cicimet adom
Tápszer vagy anyatej. Ilyen korban még nem kell ennél "komolyabb" vacsora.
Én este fürdés elõtt( este 6 kor) tejpépet adok, majd fürdés(7 kor) után cici.

Akik 4, 5-5 hó körül kezdték a hozzátáplálást /kóstolást/, azoknak 6-7 hósan miket evett már a babája?

Én nagyon keveslem ahol járunk! :(

Legjobb válasz: 4 hósan kezdtem mert a tápszert nem fogadta el de a gyümölcsöt igen. gyümölcsleveket és gyümölcspürét kapott burgonyával sütõtökkel. 6-7 hósan már fõzelékeket evett hússal. zöldségpürét rizzsel és durumtésztát öntettel természetesen turmixolva. nem volt nagyétkü de 8 hósan már megevett 190gr-ot - egy üvegnyi bébiételnek megfelelõ mennyiséget. -

4 hósan kezdtem mert a tápszert nem fogadta el de a gyümölcsöt igen. gyümölcsleveket és gyümölcspürét kapott burgonyával sütõtökkel. 6-7 hósan már fõzelékeket evett hússal. zöldségpürét rizzsel és durumtésztát öntettel természetesen turmixolva. nem volt nagyétkü de 8 hósan már megevett 190gr-ot - egy üvegnyi bébiételnek megfelelõ mennyiséget. -
Csirkehús is lehet beleteszed a turmixolás elött egy kiskanálnyi adagot. sk bébiétel: nem muszáj de amig keveset eszik érdemes és ha otthon vagytok praktikus utazáshoz meg sétához jöhet az üveges. hány kanállal? a baba tudja ha izlik nem lehet elvenni tõle ha nem jön be neki napoljátok el azt az ételt 2 héttel.
Szia!Mi is nem rég kezdtük a hozzátáplálás!6 hónapos a kisfiam.még õ sem evett csirkehúst, most kezdjük el.Én bébiétellel kezdem a husikat.De ha saját magad készíted akkor jó puhára meg kell fõzni és turmixolni a fõzelékhez ahogy írtad.Egyébként mint minden új ételnél 2-3 kanállal próbálj meg adni, ha ízlik neki akkor következõ nap már 4-6 kanállal.És így lassan elérik a teljes adagot.Nem kell még elõrébb járnotok, mert még ráértek.Idõben vagytok!Kitartás!szia

7 hós babának milyen kajákat lehet adni már? Tápszeres baba már 5 hós korától eszik tejpépeket meg gyümiket de a krumplit nem szereti! Mit adjak neki?

Legjobb válasz: Én ezeket meg is szoktam csinálni http://www.babaszoba.hu/services/babakonyha/lista?f_kor=2 itt nincs 7 hónapos,hanem 6 és 8,de jók a receptek a lányom 7 hónapos,ezeket már kapja: cékla,répa,fehérrépa,brokkoli,kelkáposzta,cukkini,borsó,spen ót,sóska,kelbimbó csirke,pulyka,sertéshús,máj sárgabarack,õszibarack,szilva,banán,körte fõzibe 100mként 1 kkanál olaj gyümibe 100mlként 1 db háztartási keksz reszelve õ HA tápit kap,de még 7 hótól lehet adni túrót is,próbáld ki natur túrórudival,csak szedd le a csokit,de a Hippnek van túros bébidesszert

Én ezeket meg is szoktam csinálni http://www.babaszoba.hu/services/babakonyha/lista?f_kor=2 itt nincs 7 hónapos, hanem 6 és 8, de jók a receptek a lányom 7 hónapos, ezeket már kapja: cékla, répa, fehérrépa, brokkoli, kelkáposzta, cukkini, borsó, spenót, sóska, kelbimbó csirke, pulyka, sertéshús, máj sárgabarack, õszibarack, szilva, banán, körte fõzibe 100mként 1 kkanál olaj gyümibe 100mlként 1 db háztartási keksz reszelve õ HA tápit kap, de még 7 hótól lehet adni túrót is, próbáld ki natur túrórudival, csak szedd le a csokit, de a Hippnek van túros bébidesszert
A fõzeléket akkor ne krumplival sûrítsd, hanem rizsliszttel, és tálalás elõtt tegyél bele néhány kanál tápot, hogy táplálóbb legyen.

Tegnap olvastam itt egy kérdést. Egy lány azt írta, hogy nem akarja megszülni a kicsijét, pedig már 7 hós terhes. Válaszoltam rá de már nincs a megválaszoltjaim között. KÍváncsi lennék mi lett a vita vége?

Legjobb válasz: a moderátorok kitörölték? Az lett a vita vége hogy ne csináljon butaságot hanem kérjen segítséget, mert egy 7 hós magzatot elvetetni már nem, csak megölni lehet, az pedig bûncselekmény. de szerintem kamu, mert a csaj semmit sem reagált a válaszainkra.... legalábbis remélem...

a moderátorok kitörölték? Az lett a vita vége hogy ne csináljon butaságot hanem kérjen segítséget, mert egy 7 hós magzatot elvetetni már nem, csak megölni lehet, az pedig bûncselekmény. de szerintem kamu, mert a csaj semmit sem reagált a válaszainkra.... legalábbis remélem...
50 véleményt kapott összesen.Segítséget próbált valamilyen módon mindenki nyújtani és õ ezt azzal hálálta meg hogy mindenkit leribancozott a végén! Na itt telt be a pohár!Bezzeg annyi vér nem volt a pucájába, hogy magyarázatot adja miért tett fel ilyen kérdést! A 14.44-es folytatása voltam
Bocs!Én voltam az aki jelezte a moderátorok felé, hogy ezzel csak felzaklat mindenkit! Már nem volt türelmem hozzá.Az ilyennek nincs helye ezen a fórumon!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy válaszoltál, nem találtam a kérdést, valami értelmiségi lepontozott, pedig nem bunkóztam egyáltalán csak azt írtam én is hogy kérjen segítséget
Arra nem gondoltatok, h kamu kérdés volt?Esetleg unatkozó tizenéves(vagy évesek)kérdése, aki(k) provokálni akart(ak)?Ettõl függetlenül borzasztó.Még a gondolata is.
A kérdező hozzászólása: Jól tetted! Én nem aláztam a kis csajt, de megérdemelte volna. Na mind1 az õ baja az õ élete, csak a gyerekét sajnálom.
Már más is kiírta tegnap este, hogy eltûnt ez a kérdés, válaszoltam is rá, de az a kérdés is eltûnt (a válaszommal együtt)...
Tegnap én írtam, hogy eltûnt. Bizony aztán az én kérdésem is eltûnt, de a moderátorok egy levélben tájékoztattak ennek okáról. Jobb is hogy törölve lett az a kérdés......

Most 7 hós a kisfiam, de még nem tud, se üllni, se mászni. Ha leülltetem a lábamra, akkor már szépen tartsa magát. Nincs elmaradva ezekkel a dolgokkal?

Legjobb válasz: 7 hós babának még nem kell sem ülni, sem mászni. Nincs elmaradva. Sokat kell hason lennie, meg kell tanulnia kúszni, aztán négykézláb hintázni (ezzel erõsíti az izmait és tanul egyensúlyozni), aztán egyszer majd elindul mászásban és utána tanul meg felülni. Persze a babák másképp fejlõdnek, ezért lehetnek egyedi eltérések, kihagyhatnak egy-egy lépcsõfokot, de ez normális. Ültetni nem szabad amíg nem tud magától ülni, mert az terheli a gerincét. A kisfiam 8 hós mostmár hintázik négykézláb, de még mindig nem indult el. Nem is ül meg magától, ha leültetjük, ritkán van úgy, hogy ül, akkor is, ha muszáj (evés közben). Tehát nyugi, majd megtanulja õ is!

7 hós babának még nem kell sem ülni, sem mászni. Nincs elmaradva. Sokat kell hason lennie, meg kell tanulnia kúszni, aztán négykézláb hintázni (ezzel erõsíti az izmait és tanul egyensúlyozni), aztán egyszer majd elindul mászásban és utána tanul meg felülni. Persze a babák másképp fejlõdnek, ezért lehetnek egyedi eltérések, kihagyhatnak egy-egy lépcsõfokot, de ez normális. Ültetni nem szabad amíg nem tud magától ülni, mert az terheli a gerincét. A kisfiam 8 hós mostmár hintázik négykézláb, de még mindig nem indult el. Nem is ül meg magától, ha leültetjük, ritkán van úgy, hogy ül, akkor is, ha muszáj (evés közben). Tehát nyugi, majd megtanulja õ is!
az én abbám 7 hónaposan kezdett kúszni, 8 hósan mászni, de magától még õ sem ült fel. most 8 és fél hós.
Az én kisfiam mindent nagyon késõn, pontosabban az utolsó pillanatban kezdett el. Nagyon el voltam kenõdve én is, mikor mindenkitõl hallottam, hogy az õ gyerek már ezt meg azt csinál. De ne aggódj, majd rájön és egyik pillanatról a másikra fog elkezdeni fejlõdni rohamosan. Kisfiam 6 hósan fordult át elõször, 8, 5hósan kezdett el kúszni. Ma 10 hós és már kúszik - mászik (ha nagyon akar, de inkábbb kúszik mert úgy fénysebességgel halad), stabilan ül és feláll. Szóval ne aggódj, nincs elmaradva, mert minden baba más és más :) egyszercsak rájön és nem gyõzöd majd követni, figyelni (aggódni) :) az én fiam pl a mászással le van maradva, de mivel egészséges ügyes kisbaba, megfelelõ izommozgásokkal, így már nem aggódom :) Kitartás, lesz még naaagy rohangálás hónapokon belül :)
hat ugyanzilyen kerdeseket tettem fel egy honappal ezelott en is.akkor nekem is 7hos volt a babam, es meg alig kuszot.mar azt hittem sosem fog maszni stb.de ebben a honapban at ment tan az osszes fejlodesen;)hirtelen elkezdett kuszni, ket napra ra negykezlab hintazni, egy hetre ra maszni, erre ket napra ra maszasbol felult, es holnap lessz 8honapos es ket nappal ezelott felalt az asztalba kapaszkodva.most mar csak azt varhatom mikor kezd el jarni;)ezt foleg azert irom, mert komolyan mondom egy honappal ezelpott olyan gyengecskenek nezett ki es kerem szepen, most futkosshatok utana.nefelj 1.nincs lemaradva, 2.barmikor elkezdheti es akkor mar rohamoss lessz afejlodes, 3.elvezd azt, hogy meg nyugissan egyhelyben van;)szep babazast
Igaza van az elõttem szolónak. Ha egyszer elkezdi nincs megállás. Se neked, se neki a fejlõdésben. Az én kisfiam egy héten belül produkálta a négykézláb hintázást, a mászást és a felülést. Nem profi módon, de rengeteget próbálkozott. Minél többet tedd le a földre hasra.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitokat nagyon szépen köszönöm, már nagyon aggódtam a picúr miatt. Most már megnyugodtam, mert tudom, hogy ezzel a problémával nem csak én voltam igy. Mégegyszer köszi és további szép babázást kivánok mindenkinek.

8, 5 hós kislányunk 7 hós kora óta feláll kapaszkodva. Pár napja már egy kézzel kapaszkodik. Mennyi idő míg abszolút megáll egyedül? Általában mi a tendencia?

Tudom, hogy mindenkinél más és más, de érdekelne, hogy kb. mikor fog egyedül, kapaszkodás nélkül megállni. Most még eldől, vagy lehuppan, ha elengedi amibe kapaszkodik.

Legjobb válasz: Az én lányom ugyanígy kezdte, kb 9-9,5 hósan már egyedül állt, aztán 10 hós volt, mikor vettem neki egy kis bébitaxit, amit õ tologatott (volt egy kis mûanyag kapaszkodója hátul). Nem az, amibe beleültetik, mert az tök káros és veszélyes! Tologatta pár napig, aztán egyszer csak elengedte, és elindult egyedül. Tudom, úgy terveztem, majd 1 évesen veszek neki cipõt, de el kellett rohannom egy szandálért. Utána nem volt megállás:)

Az én lányom ugyanígy kezdte, kb 9-9, 5 hósan már egyedül állt, aztán 10 hós volt, mikor vettem neki egy kis bébitaxit, amit õ tologatott (volt egy kis mûanyag kapaszkodója hátul). Nem az, amibe beleültetik, mert az tök káros és veszélyes! Tologatta pár napig, aztán egyszer csak elengedte, és elindult egyedül. Tudom, úgy terveztem, majd 1 évesen veszek neki cipõt, de el kellett rohannom egy szandálért. Utána nem volt megállás:)
Lányom is 7 hósan állt fel anno. Ülni nem tudott csak 9!! hónaposan, elõtte egy kézzel kapaszkodott ülve és a másikkal játszott. 10 hónaposan állt meg egyedül.
Mintha én tettem volna fel a kérdést :) Az én fiam is 7hónaposan állt fel most 8, 5hónapos áll egy kézzel kapaszkodva stabilan az elmúlt 2hétben próbálkozik az önálló allassal de persze másodpercek alatt eldõl összeesik Én is nagyon kíváncsi vagyok mikor áll meg önállóan
A kérdező hozzászólása: Kislányunk a héten ült fel elõször egyedül. Eddig nem is próbálkozott, mert szinte egész nap csak állt. :) Aztán egyszer csak 4kézláb helyzetbõl hátra tolatott a kis popóval és szép egyenesen felült. Vettem neki egy Fisher price tanuló asztalkát, imádja. Egész nap ott áll, és zenél. Azóta próbálkozik az egy kezes kapaszkodással, ami már nagyon szépen megy neki. Szerencsére kevesebbet is esik mostmár. Korábban iszonyat sokat koppant szegénykém feje. Köszönöm a válaszokat, akkor én is nézek valami tologatós játékot. Mondjuk Õ a gurulós ruhaszárítónál szokott álldogálni, ami szépen gurul elõtt és Õ lépeget. :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Linkelném nekem egy olyan bébitaxit kérlek, ami nektek volt? Köszönöm! :)
hihi. mintha én tettem volna fel... :) a kislányomat ma is figyeltem hogy már szinte mindenhol feláll és egy kézzel el is engedi amibe kapaszkodik de csak néz a nagy szemeivel aztán lehuppan és robog tovább (mászik ezerrel)
Elsõ vagyok. Ilyet találtam: http://www.brendon.hu/Products/Details/25207 A miénk jóval egyszerûbb és olcsóbb volt, a lényeg a kapaszkodó hátul, nálunk sokáig favorit volt. A fiam is imádta.

Kislányom 7 hós, és nappal alig alszik. Legjobb esetben is 2x 1/2 órát. Nem kevés ez. Este már 8-ra beájul, nem alussza végig az éjszakát, azaz félálomban eszik 1x és reggel kb.7-8 alszik. Nem kevés ez?

Legjobb válasz: szia, a mi kisfiunk 15 hónapos, de 3 hós kora óta alig alszik nap közben. folyton "úton van", nagyon aktiv, nem is értettem soha hogy lehet elég az az 1-1,5 órácska neki. már nem agyalok rajta, ha fáradt úgyis elalszik :) Ági

szia, a mi kisfiunk 15 hónapos, de 3 hós kora óta alig alszik nap közben. folyton "úton van", nagyon aktiv, nem is értettem soha hogy lehet elég az az 1-1, 5 órácska neki. már nem agyalok rajta, ha fáradt úgyis elalszik :) Ági

Hogyan telik 7 hós babátok napja? Miket eszik, mikor? Mennyit alszik és mikor? Miket tud már?

Legjobb válasz: Örülök, hogy ilyen részletesen leírtad. :) Nálunk is hasonlóan alakul a nap. Reggel 6-7 körül kel és egy darabig még a kiságyban játszik, addig én pakolok, reggelit csinálok, beágyazok, felöltözök. Utána kiveszem kicsit az ágyunkra játszani és 9 körül tízóraizik õ is. Én gyümölcsös bébiételt szoktam neki adni, újabban keksszel, mert mát nem nagyon tûr csak a "sima" bébiétellel. Utána alszik egy fél órát, majd ha felébred játszik megint vagy az ágyon, vagy ha fõznöm kell, akkor a járókában. Illetve vettünk neki egy rugós hintát, abba is bele szoktam tenni egy kicsit. Ebéd olyan fél-12 és fél-1 között van (attól függ meddig bírja), ami után újra alvás, de megint csak egy fél óra. Ébredés után játszunk egy órácskát, majd kiviszem sétálni, még ekkor is szokott aludni egy kicsit, ha hazaértünk (3-4 között) pedig uzsonna. Erre pépet szoktam neki adni, megeszik 200 g-ot. :) Ilyenkor már nem szokott aludni estig. Nálunk már fél 7 körül jelzi, hogy már nem tetszik neki a dolog, ezért mi akkor szoktuk fürdetni, utána cici és alszik. Õ is kel még éjszaka egyszer 2-3 körül cicizni, de vissza alszik egybõl szerencsére. Õ már majdnem mászik, nagyon ügyes. A kúszás már nagyon jól megy, most már arra is rájött, hogy a kezét is tennie kell elõre, így szép lassan halad. Négykézlábból kiül oldalra, forog minden irányba. Azt hiszem semmit nem hagytam ki. :)

A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy ilyen részletesen leírtad. :) Nálunk is hasonlóan alakul a nap. Reggel 6-7 körül kel és egy darabig még a kiságyban játszik, addig én pakolok, reggelit csinálok, beágyazok, felöltözök. Utána kiveszem kicsit az ágyunkra játszani és 9 körül tízóraizik õ is. Én gyümölcsös bébiételt szoktam neki adni, újabban keksszel, mert mát nem nagyon tûr csak a "sima" bébiétellel. Utána alszik egy fél órát, majd ha felébred játszik megint vagy az ágyon, vagy ha fõznöm kell, akkor a járókában. Illetve vettünk neki egy rugós hintát, abba is bele szoktam tenni egy kicsit. Ebéd olyan fél-12 és fél-1 között van (attól függ meddig bírja), ami után újra alvás, de megint csak egy fél óra. Ébredés után játszunk egy órácskát, majd kiviszem sétálni, még ekkor is szokott aludni egy kicsit, ha hazaértünk (3-4 között) pedig uzsonna. Erre pépet szoktam neki adni, megeszik 200 g-ot. :) Ilyenkor már nem szokott aludni estig. Nálunk már fél 7 körül jelzi, hogy már nem tetszik neki a dolog, ezért mi akkor szoktuk fürdetni, utána cici és alszik. Õ is kel még éjszaka egyszer 2-3 körül cicizni, de vissza alszik egybõl szerencsére. Õ már majdnem mászik, nagyon ügyes. A kúszás már nagyon jól megy, most már arra is rájött, hogy a kezét is tennie kell elõre, így szép lassan halad. Négykézlábból kiül oldalra, forog minden irányba. Azt hiszem semmit nem hagytam ki. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!