Találatok a következő kifejezésre: 7 hónaposan nem (573 db)

A képen egy 7 hónapos német juhászkutya van. Így néz ki 7 hónaposan egy ordas németjuhász?

https://picasaweb.google.com/brigi.remusz/DropBox#

Legjobb válasz: Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.

Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.
Abból látom, hogy kan, hogy oda van írva alá. :)
Az elsõ 2 képen egy ordas németjuhász van , a 3. és 4. kép meg ugyan arról a keverékról készült(sztem) csak az utolsó kép fényesebb.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzuk: amúgy a kép alá van írva... Az elsõ 2 a 7 hónapos szuka, amit eddig meg szerettem volna venni és ivartalanítani akarjuk, hogy mégis legyen egy párja a mi 3 éves kan kutyánknak. A másik 2 képen a mi mostani kutyánk van 7 hósan és most 3 évesen, de õt is ordasnak vettük anno... Tehát nem szaporítani akarrom csak azt, hogy valahogy kinézzen a párja. Semmi ordas beütése nincsen? Nem azért hosszabb a pofija, meg vékonyabb, mert szuka? Nem mindegyik németjuhász hosszú szõrû.
A kicsi ordas kinézetû az biztos , viszont a nagykutyád nem.
Ezzel kellett volna kezdeni, de a 3. képen akkor is furi, meg nem mondanám, hogy a 3.-4. kép ugyanaz.Ha csak hobbyra a kan mellé kell, akkor egy nagyon szép kutya, felnõve ordas nj kinézetû lesz.Az árát tekintve, csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte, ha legalább 2 oltása van.Bár 7 hónaposan már mindnek meg kéne lenni, és akkor viszont még olcsó is a kutya.
Sõt, bocs ha ezt mondom, de a kis szuka sokkal inkább nj lesz mint a kanod.
Õszintén szólva mintha lenne egy kis keverék beütése
Társnak, kedvencnek megfelelne neked. Azt érd el, röntgen legyen a csípõjérõl és a könyökérõl. Elõröntgent már csinálnak ebben a korban. Bár kétlem hogy belemennél akár Te, akár az eladó, mert az ára kb a kutya árával egyenlõ.
ma 11:51 Tipikus ordas szuka , amit venni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Már írni akartam a nõnek, hogy nem kell, mert õk 100km-rõl hozzák és így is még nekem is mennem kell érte 60 km-t. Persze, ha akkor lesz dolguk Komáromban, amikor én is oda tudnék menni. Szóval még nem biztos, hogy sikerül, de nagyon elbizonytalanodtam. A lába sem túl hosszú? Megvegyem?
Ez egy ordas németjuhász szuka kinézetû kutyus (azért nem mondom , hogy az, mert nincs törzskönyve).Aki valamit is tud a németjuhászokról, az tudja , hogy ebben a korban még kissé "szétesetten néznek ki".Egyébként szerintem nagyon szép!
szép a kutya, de szûrését DP-re csináltass!
Tudod, egy munkakutyát úgy megvenni, hogy csak kép és utána a kezedbe nyomják....felelõtlenség. Nem a külseje miatt. Nem látod, milyen a vézene. Nem látod, félõs-e? Túl pörgõs-e? Stb. Egyáltalán, milyenek voltak a szülei? Miért válnak meg tõle? Ezer kérdés, amit csak személyesen tudnál ellenõrizni.
Fénykép alapján kutyát venni??? Nem látod milyen temperamentumú, hogy viselkedik, mennyire félõs... háááát....
Mibõl látod, hogy kan az uccsó kép?Szerintem meg nem lehet, hogy a szülei a 7 hónaposnak?Akkor viszont biztos keverék, mert a 3. képen egy keverék van.Az utolsón meg a kicsin nem egyértelmû..
Nem ordas, nem tiszta nj. Az enyém ilyen volt 7 hónaposan: http://kepkezelo.com/images/retok0vphbw28q8dir73.jpg
szerintem is keverék
Szerintem nincs keverék beütése. Egy ordas német juhásznak gy kell kinéznie. Nagyon szép kutyus egyébként :-)
Igen, így kell kinéznie. Viszont a szeme nagyon nem tetszik.
Elsõ vagyok. Igen, az utolsó kép már jobbra sikerült :) Viszont az ábrázata nekem sem tetszik annyira, de nem tudom megmondani miért...
A kérdező hozzászólása: A másik 2 képen a mi kan kutyánk van. Olyan helyrõl vettük, ahol csak németjuhászok vannak, mégsem látom teljesen annak.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a szemével? Meg szeretném venni. 15 ezerért árulják csak meg akarok bizonyosodni róla , hogy az-e ami. Valaki tud képet 7 hónaposról?
Szerintem is van benne még valami, nem tiszta németjuhász. Még a mi kutyusunk is sokkal inkább németjuhásznak néz ki, mint ez a kutyus, pedig a miénk roti-németjuhász keverék.
Ez egy 7 hós nj szuka, ordasba nem találtam szépet, de a méret és forma lemérhetõ róla is.http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images02.olx.hu/ui..
én a német juhászokhoz nem értek de a 15 ezer forintba benne van a chipp és az oltások? valamint ha a fajtában gyakori a csípõízületi DP...a szülõk szûrve vannak rá? vigyázz mit veszel, nagyon rosszul is járhatsz és még az a legkevesebb, hogy keverék
Mielõtt 15000-ért kutyát vennél, feltétlenül olvasd el ezt: http://olcsokutya.info/
Úgy látom, hogy az elsõ két kép a megvenni kívánt 7 hónapos szuka, a második két kép a saját 3 éves kanod. Ugye valamelyiket legalább ivartalaníttatni fogod?
Csak a 3. kép nem a 7 hónapos kutya.
De a negyedik sem a szuka, hanem a kan, csak fiatalabb korában.
"csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte" Sosem adnék szaporítónak egy fillért sem! Hasonló kutyák tömegei várnak gazdára álatvédõknél, menhelyeken, sintértelepeken... Azon kívül, hogy sosem vennék kutyát látatlanban. Sõt, elsõ látásra sem! A kutya lelki kérdés nálam, nem küllemi: http://szoporaz.hu/hogyan-valassz-kutyat Ha jól figyelsz befelé, meg fogod érezni, amikor meglátod Õt. Pontosan tudni fogod, hogy õ a te kutyád, nem lesz benned szemernyi kétség sem. Várd meg ezt a pillanatot, várd meg ezt a kutyát!

Normális dolog, hogy 7 hónaposom nem ül, de áll?

1 hete kezdett el mászni. Tegnap volt 7 hós, de már 2 napja, mindenhol feláll ahol meg tud kapaszkodni. Lépked az ágy, szekrény mellett. Ma át kapaszkodott az ágytól a fotelhez. De nem tud ülni. Akkor sem ül meg ha én ültetem fel. Fel húzza az egyik, majd a másik lábát térdel? pozícióba, aztán feláll. Valami baja lenne, vagy ez normális? Szokták így felcserélni a dolgokat a babák? Vannak gyerekek körülöttem, (barátoknak) de egyik sem csinálta ezt. Nagyon furcsa.

Legjobb válasz: Enyém 6 hónaposan felállt, egy napig néha leült a sarkára, aztán rájött,hogy állva több dolgot lát és ér el, 8 hónaposan volt hajlandó ülni, szintén teljesen egyedül jött rá,hogy kell. Minden normális nálatok, nagyon szépen, gyorsan fejlõdik a gyermeked, nincs miért aggódni, de kérdezz rá a védõnõnél, meg fog nyugtatni.

Enyém 6 hónaposan felállt, egy napig néha leült a sarkára, aztán rájött, hogy állva több dolgot lát és ér el, 8 hónaposan volt hajlandó ülni, szintén teljesen egyedül jött rá, hogy kell. Minden normális nálatok, nagyon szépen, gyorsan fejlõdik a gyermeked, nincs miért aggódni, de kérdezz rá a védõnõnél, meg fog nyugtatni.
ha úgy látod te is, vagy megkérdõjelezted eleve, hogy ez nem-e túl korai, akkor én is inkább egy alkalommal elvinném gyógytornászhoz- ezzel ártani nem ártasz, és legalább megnyugtatod magad vele. :)
Normális. Babám is akkor állt fel mikor még csak egyik kezére támaszkodva tudott ülni. Rá 3 hétre tudott ülni önállóan, de elõtte már számtalanszor felállt mindenhol.
Vidd el gyógytornászhoz, nem kellene kimaradnia a mászásnak.a túl korai mozgásfejlõdés nem jó.
Nálunk is így volt, 7 hónaposan mászott, nem volt még 8 amikor felállt és azóta is ha tehetné csak állna. Most 8 és fél hónaposan kezdett magától ülni, 2 nap alatt stabilan megtanult ülni, már játszani is szokott úgy. Szerintem teljesen normális, egészséges így és a doktornéni szerint is. Nem kell aggodnod :)
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm a gyors válaszokat. Én attól féltem, hogy bajt jelent ha fel cseréli a dolgokat. De egy kicsit megnyugtattatok! Akkor remélem lassan ülni is meg tanul. Azt hittem az álláshoz nagyobb erõ kell, de ezek szerint nem. :D
Jajj, ne aggódj, nem hiszem, hogy ez baj. Az én lányom a 6 hós szülinapján állt fel, most 7 hós, de nem ül, akkor sem, ha megpróbálom leültetni. Miért kéne gyógytornász?? Nem is értem... Majd megtanul ülni, ha megérett rá.
pont igy a tokeletes, eloszor all, aztan ul, a lanyom is igy csinalta, de az elso felulestol kezdve stabilan ult. Nagyon ugyes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos és megnyugtató válaszokat!

7 hónapos, nem köhög (csak néha), viszont az orra tele van.4 napja tart ez, vigyem el orvoshoz?

Semmi más tünete nincs, jókedvű, mint szokott.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak akkor menjetek orvoshoz, ha belázasodik. Tengervizes orrspray+ orrszívó-porszívó.Nálunk be szokott válni(leszámítva,hogy utálja). Pár nap és elmúlik. Jobbulást! Egy 8 hónapos kisfiú anyukája.

Szia! Szerintem csak akkor menjetek orvoshoz, ha belázasodik. Tengervizes orrspray+ orrszívó-porszívó.Nálunk be szokott válni(leszámítva, hogy utálja). Pár nap és elmúlik. Jobbulást! Egy 8 hónapos kisfiú anyukája.
Nem akarok beleokoskodni de a Nasivinnel csak óvatosan, nálunk az orvos csak 12 óránként javasolta...a tengervizes orrspray a legkevésbé ártalmas...
sztem nyugodtan adj neki calcimuscot a doki megkérdezése nélkül is. az én kisfiam 10 hónapos múlt és ennyi adagolást javasolt a doki (elfelezni egy üveget egy nap)
nem kell annyit várni, vagyis nem tudom mennyit kéne várni. én az elsõ egy pár befújás után tapasztaltam, hogy rögtön nem hozott ki semmit, aztán 20-30 perc múlva mikor újra kiszivtam akkor jött minden csöstül:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld kéz!!Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Jajj, tényleg!! A calcimuscot akartam is kérdezni, mert az van itthon! Azt adhatom neki?
megint 21:54es vagyok nekünk 5-6 napig tartott
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ennyien segítettek. Még nem bújt ki egy fogacska sem, szóval azt várjuk...Ettõl lenne? Nasivinünk van elvileg, de nem találom, holnap elmegyek a gyógyszertárba, mert a Cebion is fogyóban van. Utolsó válaszoló! A Nasivin után 20 percet kell várni az orrszívással?
21:54es vagyok plusz calcimusc oldatot irt fel a doki a babám köhécselésére. az üveg egyik felét reggel, a másikat este adni neki
Nasivin baba orrcsepp (kíméletesebb, mint a tengervizes orrspré) nálunk nagyon bevált. befújtam és kb. 20 perc múlva kihozta a nagyon hátul lévõ taknyot is a porszívó. plusz cebion cseppek. és állandó szívás. lehet a fogzástól is a nátha. nem jön a foga véletlenül?
12.36-os hsz. vagyok. A Cebiont nem írtam , bizony ahogy az elõttem író is írta, azzal klasszul megtámogatod az immunrendszerét..nekünk is kellett szedni és adom neki most is. kg-ként kell egy csepp...folyadékban feloldani. Leírom a mi orvosunk által javasolttakat. Az én lányom 9és fél hós. 3*8 csepp Fenisztil pár nap után csak 2*8mert álmosit 2* fél csom Fluimucil ha hurutosan köhécsel a babád és napi x csepp cebion , ahány kg a súlya a babának. Remélem tudtam segíteni
Ami nálunk mindig segít: Fenistil csepp + Cebion. Ezen kívül gyakori orrszívás, ha muszáj. Jobbulást a picinek!
Nálunk ugyan ez volt... Fenistil cseppeket kellett adnom a kislányomnak és Fluimucilt. Elvittem orvoshoz, pont a köhécselés miatt ezért is kapta a Fluimucilt, mert volt egy kis "zörej"a tüdején. Amig nem köhögött én sem vittem...de ahogy elkezdett és tényleg csak egyszer-kétszer köhögni...inkább elvittem, nehogy tüdõgyulladása legyen. Feltelefonáltam a rendelõbe, h mikor vannak sokan és csak a rendelés végére estünk be:) Nem vagyok az a tipikusan orvoshoz rohangálós tipus...de Õk még picik nem tudják megmondani, hol és mi fáj...szóval elvinném! Mielõbbi jobbulást kívánok!
Ja igen, tengervizes spray és szívni. Ennyi. Esetleg Cataflam csepp babáknak ha van otthon. Nekünk ezt még régebben írta a doki ilyen esetre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Én is arra gondoltam, hogy az orvos is ennyit javasolna valószínûleg, ezért feleslegesen nem tenném ki a váróteremben lévõ baciknak.
szia! orvos is csak tengervizes orrsprayt, esetleg baby orrcseppet javasolna. Szívjátok gyakran, át fog menni rajta.
nekünk 3x ajánlotta egy nap a doki a nasivint. bocs ezt nem irtam valóban

Körözöttet adtam a 7 hónapos német juhászomnak. Lehet tőle valami baja?

tudom hogy nem szabad fűszeres kaját adni nem is szokásom ez volt az első és utolsó, a körözöttben volt ugye túró ami még jót is tesz a kutyáknak , valamint fokhagyma amit szintén úgy tudom hogy kis mennyiségben egészség nekik meg nekünk embereknek is :D de volt benne piros paprika fűszer is azzal mi a helyzet ? Köszönöm a segítséget! ( már vagy 2 órája ette látszólag semmi baja )

Legjobb válasz: Inkább az lehet a gond, hogy még nagyon fiatal és a gyomra mondjuk nem bírja. Ha még sem tett jót neki, akkor vagy hány egy jót, vagy hasmenése lesz. De szerintem nem lesz semmi baja, nem 1 kg-ot evett belõle gondolom.

Inkább az lehet a gond, hogy még nagyon fiatal és a gyomra mondjuk nem bírja. Ha még sem tett jót neki, akkor vagy hány egy jót, vagy hasmenése lesz. De szerintem nem lesz semmi baja, nem 1 kg-ot evett belõle gondolom.
Gondolom, nem két kilót adtál neki. Nem lesz semmi baja. Bár, vannak érzékeny gyomrú kutyák. Azokat meghajthatja egy kicsit. Csak zárójelben megjegyezve sokan pirospaprikát adnak az nj-nek, hogy szép legyen a vörös szín benne.
haha, 1-es de ugyanazt írtuk
Ha ízlik neki, legközelebb követelni fogja. :) Az meg nem a kutya baja lesz, hanem a Tiéd, hogy nem jut. Az égvilágon semmi baja nem lesz tõle, még két kilótól sem.
Mért lenne már baja ettõl. Totál agymosottak vagytok. Kevesebb reklámot kéne nézni. Ezer meg ezer kutya eszik ételmaradékot és jól érzi magát. Esküszöm, virágzó vállalkozást lehetne építeni egy kutyagundel étterem lácra ahol kicsit se lennének nyomottak az árak. Agymosó videó helyett inkább nézzétek meg ezt a yutubot: https://www.youtube.com/watch?v=EVwlMVYqMu4
töb 100ezren élnek úgy hogy napi 1000 kalóriát se esznek meg naponta(az hogy mibõl fel se hozom) és tök jól elvannak próbáld ki hátha bejön neked is.. A moslék nem jó a kutyának aki el akarja tüntetni vegyen disznót mindenevõ lévén neki tökéletesen megfelel.. Baja amúgy ilyentõl csak hosszútávon lehet ha néha adsz neki egy keveset akkor nem igazán lesz tõle baja, bár ha már csinálsz kõrözöttet akkor amit a kutyának szánsz ne keverd be és kész :) Visszatérve a moslékal etetéshez, persze élnek azok a kutyák.. csak el kezdenél velük monjduk sportolni valamit az lenne a legkevesebb bajuk hogy nem bírják 5percig...
5-ös én eddig nem látom, azt hogy bárki azt írta volna, hogy baja lesz tõle. Ugy hogy az agymosott szöveg most nem jött be. Bocsi
Szerintem bejöött, mert még egy mondatot se sikerült értelmezned. Szájbarágósan: a kérdezõ kérdésére válaszoltam és nem a hozzászólásokra reagáltam.Õ meg gondolom azért tette fel ezt a kérdést mert megijedt, hogy valami baja lesz a kutyájának. Gondolom nem csak úgy eszébe jutott, hanem valahol meglátott egy reklámot, hogy a kutyák csak a legjobb kutyakajától lesznek boldogok, netalán ha mást merészel nekik adni akkor annak a kutyának annyi.

Csak az én kisfiam van így lemaradva? 7 hónapos, nem ül nem kúszik, mászik, áll.

Itt csak olyat olvasok,hogy ilyen korú babák már ezeket csinálják.

Legjobb válasz: Nincsen lemaradva egyáltalán!Minden baba más és más ütemben fejlõdik.Az én lányom 3 hét alatt hirtelen kezdett mindent csinálni(mászik,ül,feláll).Azóta viszont nagyon rosszul alszik.Lehet,hogy nálatok is így lesz:)

Nincsen lemaradva egyáltalán!Minden baba más és más ütemben fejlõdik.Az én lányom 3 hét alatt hirtelen kezdett mindent csinálni(mászik, ül, feláll).Azóta viszont nagyon rosszul alszik.Lehet, hogy nálatok is így lesz:)
Ebben a korban még 1-2 hét korkülönbség is sokat számít:)
egyáltalán nincs lemaradva. A kúszással esetleg próbálkozhatna már, de a többivel még ráér. Nekem mindkét gyerekem 8 hónaposan kezdett felülni, felállni, mászni. Akkor 2-3 hét alatt kialakult gyorsan minden. Kisfiam is most 9 hónapos, 8 hónaposan 2 hét leforgása alatt tanult meg felülni, felállni, mászni. Az elsõ mászás után pár nappal teljesen egyedül, egy lendülettel felmászott a lépcsõn az emeletre (mögötte álltam, ha visszaesne). Azóta se lehet megállítani.
Az én kisfiam 7 hónaposan még nem kúszott csak a saját tengelye körül, nem mászott és nem is állt fel. A nagykönyv szerint sem kell feltétlenül tudnia ezeket a babának 7 hónaposan. Aztán 8 hónapos korában max. 2 hét alatt felült, elkezdett hátrafelé kúszni, elkezdett négykézláb menni és felállt. Szintén ezalatt az idõ alatt kijött két foga és azóta õ is elég rosszul alszik.

Ha 7 hónaposan nem csíkos a hasam akor már nem is lesz?

Legjobb válasz: Szia! Lehet, de nekem is a 35. héten lett csak az. Pedig azt hittem, megúszom?(

Szia! Lehet, de nekem is a 35. héten lett csak az. Pedig azt hittem, megúszom?(
Hát azért nem teljesen biztos. Nekem is egyetlen egy volt, ami valamikor az utolsó hetekben keletkezett.
A csikozódás nem igen feltünö míg a bör feszül, az majd amikor a böröd alol kikerül ami feszíti akkor látszik jobban. de van akinek semmi nem lesz. én 2 kiló hízástól olyan vagyok mint a zebra.
Hát én csak akkor vettem észre mikor megszületett a fiam és hirtelen lapos lette a hasam:(
38hetes voltam, mikor a doki egy hétfõi napon közölte velem, hogy pénteken megcsászároz.Gyönyörû volt a bõr a hasamon egészen szerdáig.Tusoláskor vettem észre, hogy a köldököm körül kirepedezett.Tehát eddig kibirta és nem is gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténik.Ja egyébként kentem mindennel amivel csak lehetett.
Szia! Én megúsztam a 40 hetet úgy, hogy nem csíkosodtam. De 2 héttel túlhordtam a kisfiamat, és annyi idõ elég volt arra, hogy az egész hasam berepedjen. :-(

Van egy 7 hónapos német juhászom. Hogy tudom leszoktatni arról, arról hogy ne támadja az idegent?

Azt csinálja, hogy általában ha a háta mögött van az idegen embernek akkor támadja, szemből hagyja magát megsimogatni de mi helyest a háta mögé kerül már támadja.

Legjobb válasz: Kutyaiskola. Lehetne itt tanácsokat írni, mit csináljál, de egy ilyen kialakult, veszélyes magatartásforma esetén én jó szívvel csak ennyit írhatok. Ráadásul ezt amit írsz, látni kellene.

Kutyaiskola. Lehetne itt tanácsokat írni, mit csináljál, de egy ilyen kialakult, veszélyes magatartásforma esetén én jó szívvel csak ennyit írhatok. Ráadásul ezt amit írsz, látni kellene.
Kutyaiskola és olyant keress, ahol a gazdák képzése is kiemelt, egyértelmûen félrenevelted... Ilyen, akkor szokott elõfordulni, amikor a gyerekek kergetõznek a kutyával kölyökként és nincs semmilyen módon kontrollálva. Ez rögzült benn, Õ a fogó...Egyáltalán nem vicces, teljesen ellentétes a kutya jellemével, ha hátulról támad, akkor nagy a baj. Ha nem kap megfelelõ képzést és átnevelést, 1-2 év múlva ez a kutya az utcára fog szökni és MINDENKIT levadászik, egyértelmûen domináns vadász ösztönt sikerült elõ hozni belõle. A nj egy csodálatos kutya, de ha elzüllik, például rákap a vadászatra akkor egy ilyen kutya télen a környék összes õzét kiirthatja például, mert semmi sem állíthatja már meg. Sürgõsen kérj segítséget, nagyon veszélyessé válhat!
Nagyon gyorsan neveld meg a kutyàd mert a nj szerintem rosszabb az összes harci kutyànàl!!!! Annyi van belöle mint a nyúl szar és elöbb tàmad mint akàr meik fajta kutya..! Engem is nj harapott meg 3x ! Szoval neveld ki belöle mert sok bajod lesz vele!

Kislányom 7 hónapos. Nem vagyunk még elkésve, ha bölcsibe akarom íratni?

Eddig még nem volt biztos,hogy mi lesz ha betölti 2 évét.Most már tudom,vissza kell mennem dolgozni.

Legjobb válasz: Menj el a helyi bölcsibe, vagy amelyiket kinézted, s kérdezz rá, mikor célszerû beíratnod, hogy 2 évesen kezdhessen!

Menj el a helyi bölcsibe, vagy amelyiket kinézted, s kérdezz rá, mikor célszerû beíratnod, hogy 2 évesen kezdhessen!
2-3 hónap után már elvileg simán teherbe eshetsz újra.
nekem 12 hónap van a kettõ között. 2 évig szoptattam egyfolytában
Hát ha nem védekeztetek, igen akár szülés után 1 (!) hónappal is teherbe eshetsz... A szoptatás nem fogamzásgátló módszer! szülés után a elsõ 6 hónapban esetlegesen blokkolja a petesejt-érést, menstruációt , de ez nem "szentkõ", bármikor újra termékeny lehetsz.
Az, hogy elég-e ennyi idõ, szerintem nem megválaszolható. A gyerekeid közt így 16 hónap különbség lesz, ami ugyan elég kevés, de nem ritka. Sõt, van ahol még ennél korábban jön a tesó. Az eleje nehéz, de ahogy telnek az évek, mindig könnyebb lesz. Tesztet csináltál már?
de mondjuk még valami! Most ebben a hónapban nem jött meg, vagy egyátalán nem is volt mensid? Mert még az is lehet, hogy pl. 8-9. hónapban jön meg legelõször. Teszt, az a tuti!!!
Nalunk bo 14 honap van a gyerekek kozott (a nagyobbik most lesz 19 honapos, a kicsi elmult 4 honapos). Es mi direkt vallaltuk igy, meg ovutesztet is hasznaltam, hogy minel hamarabb jojjon a kisteso. Semmi gond nem volt a terhesseg soran, a 40. hetre szuletett a kisfiam makk egeszsegesen. Azota sincs gondunk, nem azt mondom, hogy sokat pihenek napkozben, de a gyerekek el vannak latva, foglalkozom veluk, tiszta a haz, rendezett az udvar es minden nap van fott kaja. Neha orultekhaza van, neha nyugos vagyok es faradt, neha a gyerekek is azok, de mindenki boldog.
A kérdező hozzászólása: én két hónapig szoptattam(nem volt több tejem).rendesen eddíg megjött a szülés után mindjárt.most késik már lassan egy hónapja.tesztet még nem csináltam de fogok.ha jön a kistesó akkor sem lessz baj mert szeretnénk, csak nem gondoltud volna hogy ilyen gyorsan sikerül(ha terhes lennék)

Kisfiam 7 hónapos. Nem kúszva közlekedik, hanem forogva. Annyira édes. Más babája is csinálta így?

Legjobb válasz: Igen, pl én is így közlekedtem, vannak róla fényképek is :-D Elõbb tudtam így forogni és bukfencezni, mint kúszni :-D

Igen, pl én is így közlekedtem, vannak róla fényképek is :-D Elõbb tudtam így forogni és bukfencezni, mint kúszni :-D
Igen, nálunk kb 5 és fél hónapos kora óta úgy közlekedett, hogy pörgött. Aztán jött a négykézlábra állás, a kukac-járás, és 7 hónapos korára 1 hét alatt annyit fejlõdött, hogy tökéletesen megtanult mászni, meg fel is állt. De ilyenkor tényleg nagyon arik, mikor csak úgy pörögnek.
Az én fiam is így közlekedett mielõtt elkezdett kúszni-mászni, tényleg nagyon aranyos. De akkor is, mikor el kezdi tanulni a mászást, mint egy kiskutya:) Most már 9 hónapos, most meg már inkább az állás érdekli.
Nekem a lányom nem forgott, hanem a fenekét rakosgatta arrébb és körkörösen haladt.Hát haláli volt... :) Biztos édes, vedd fel.Késöbb jó lessz vissza nézni.
Kislányom 6 hónapos, õ is így közlekedik pár hete a lakásban. Fõleg amikor négykézláb van és rugózik, irtó édes tud lenni.
Az enyém tökélyre fejlesztette a forgást annak idején. Még a bonyolultabb S-kanyarokat is bevette forogva. Mindent elért így közlekedett a szobákban, egyikbõl ki a másikba be. Elég sokáig csinálta már alig vártam, hogy elkezdjen mászni állandóan beverte a fejét mert olyan volt mint egy úthenger. Mindenen átgázolt. Utánna egyik napról a másikra elkezdett mászni és egy hónap leforgása alatt már azt vettük észzre, hogy megy a falak mellet.Úgy, hogy ne aggódj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!