Találatok a következő kifejezésre: 7 hónaposan néz ki a (11 db)

Hogyan néz ki 7 hónapos körüli babátoknak a BCG oltás helye?

Tudom az a jó ha többször kifakad,stb... De már 7,5 hónapos a lányom és még mindig váladékozik neki.Normális ez?

Legjobb válasz: Hát én úgy hallottam, hogy 6 hós koráig fakad ki többször, de utána már elkezd gyógyulgatni. Ezt még a kórházban mondták, aztán megkérdeztem a dokinkat, õ meg azt mondta, még kifakadhat most is. Majd elmúlik , de meg is maradhat a helye. Nekünk már 1-2 hónapja nem váladékozik, egyik babámon sem, kettõn már majdnem elmúlt, a harmadikon még látszik, sebes a teteje.

Hát én úgy hallottam, hogy 6 hós koráig fakad ki többször, de utána már elkezd gyógyulgatni. Ezt még a kórházban mondták, aztán megkérdeztem a dokinkat, õ meg azt mondta, még kifakadhat most is. Majd elmúlik , de meg is maradhat a helye. Nekünk már 1-2 hónapja nem váladékozik, egyik babámon sem, kettõn már majdnem elmúlt, a harmadikon még látszik, sebes a teteje.
Szia, Utolsó, gratulálok a hármasikrekhez és jó egészséget, kitartást, erõt a felnevelésükhöz! Bocs az Off-ért! Kérdésre válaszolva, nekünk kb. 6 hónapos kora óta nem váladékozik, most olyan rózsaszínû kis foltocska! Szép estét!
Az en 8 honapos babamnak nagyon latszik az oltas helye. Nem valadekozik, de olyan mint 1 szaraz krater.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Az én Kislányom 7 hónapos és egyáltalán nem látszik az oltás helye! Elképzelhetõ hogy valami tévedés miatt nem kapta meg?!
Utolsónak: mindenféleképpen szólj az orvosnak. Igaz, neki kellett volna ellenõriznie, hogy látszódott e. De egyáltalán nem is volt semmi? Még egy kis piros folt se, pukli? Mert van akinek, nem sikerül jól beadni újszülöttkorban, akkor meg kell ismételni ha jól tudom 6 hó körül. Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Elsõ voltam

7 hónaposan hogy néz ki a napotok? Mennyit pihentek /járkáltok?

Legjobb válasz: Hát én személyszerint enm sokat járkálok. Mostanában kicsit ellustultam. Igyekszem midennap a friss levegõn lenni,de hamara fáradok. És persze nagyon izgulok! 29 hetes kismami

Hát én személyszerint enm sokat járkálok. Mostanában kicsit ellustultam. Igyekszem midennap a friss levegõn lenni, de hamara fáradok. És persze nagyon izgulok! 29 hetes kismami
Én ma kb 3-kr bírtam kikelni az ágyból. :o( Mondjuk a hétvégét végig mászkáltam bababoltokba és levegõzés címszó alatt kirándultunk, de akkor a férjemuram itthon volt és akkor nagyobb kedvvel, nagyobb lendülettel vagyok. Egy átlagos napon azért tevékenykedem is, de délután kell pihenjek 1, 5-2 órát. Szép várakozást!
Szia. Én 32 hetes vagyok, még a héten dolgozom.... :) Most már nehezen bírom, sokszor olyan a hasam, mintha kövek lennének benne. Ettõl függetlenül aktívan élem a napjaimat, majd jövõ héttõl már pihenek. :) Sok negatív tünetem sincs, azt azért hozzá kell tenni. Boldog babavárást. :)
Én legkésõbb 8 kor kelek(nehezen), mert a 3éves fiam nem hagy más választást.Délelõtt a fiammal foglalkozok, majd fõzés, ebéd után 1-2óra alvás, aztán kis séta lent.Utána megint pihi.Az utóbbi 1-2 hétben elég fáradékony lettem sanjna. 30.hetes kismama
Én 29 hetes koromig abszolut aktív voltam, sokat jártam a városba intézkedni. De akkor sajna kórházba kerültem egy hétre, ahol feküdtem többségében. Onnan hazakerülve az elsõ hét szörnyû volt, alig tudtam mozogni, annyira fájt a hátam ( a fekvéstõl) és mivel a hasam is intenzívebben nõl már, nem tudtam hogy amúgy hogy lennék. Most 32 hetesen aránylag jól vagyok, bár régóta sokat keményedik a hasam, ezért többször kell pihennem. Reggel 7-kor kelek férjemmel, elmosogatok, rendet teszek a konyhában, pihenek egyet. Aztán elmegyek boltba, pihenek egyet, majd fõzök, és pihenek:-) Hetente általában kitakarítom a fürdõt és a szobát. Boltba minden nap elmegyek, hetente legalbb 1X, néha többsör bemegyek a városba intézkedni. + a kórházak, vizsgálatok, vérvételek... Tehát én aránylag aktív vagyok, de minden munka után pihenek fél-1-2 órát, mikor hogy jön ki. A lényeg, hogy jól érzed magad, és ha kell, tényleg pihenj! Nem szégyen ez, az egészség fontosabb, minthogy baj legyen a makacsságból.
Én a 37. hétben vagyok, és még mindig fõiskolára járok, reggel 8-tól délutánig, és utána tanulok (ha éppen van rá energiám, bár mostanában már egyre kevesebb)Úgyhogy én járkálok eleget :)
Szia! Én 30 hetes vagyok, és a 3-ik babámat várom. A kicsi 2 éves, tehát mellette nem lehet unatkozni. Ellátom a háztartást, ami ugye nem kis meló negyed magamra, mindennap kimozdulunk a gyerekekkel, összejárunk más gyerekesekkel is.Eléggé fárasztó, de szerintem szülés után mégjobban az lesz.Valahogy ezt a terhességem nehezebben viselem, nem is volt olyan idõszakom, hogy aktívabb, eddig az elejétõl fogva fáradékony vagyok, elég rossz a közérzetem, hányingerem van, sokat fáj a gyomrom...stb... Az jó az benn, hogy jobban alszom mint eddig.Nagyon rossz alvó voltam.Most elalszok éjfél körül, és reggel fél 7-7-ig tudok aludni.Napközben nincs lehetõségem aludni, és nem is tudnék, mert akkor éjjel nem menne. Boldog babavárást, jó egészséget.
Szis, 4. babámat várom, semmit nem változott a napirendem, reggel 6-este 10 ig fenn vagyok, bár néha elfáradok, de alapjában jól bírom. Sokat mozgok, kertészkedem, sétálok, egészséges kajákat eszem, futtatom a gyerekeimet. Irigylem, aki 3-ig alszik, bár nem tartom helyesnek a lustálkodást, mert szülés után baromi nehéz lesz így helytállni.

Hogy néz ki 7-8 hónapos babád napirendje evés szempontjából? Mikor, mit, mennyit eszik? Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?

Legjobb válasz: Szia, nekünk 7 hónapos múlt. Sajnos korán kellett pótolni tápszerrel. Most fél 7 körül kel, kb félóra játék az ágyban velünk, akkor eszik kb 150 ml tápszert. Fél 9-9 körül gyümi valamennyi husival, mert kell a fehérje (készen kapható), aztán nemsokkal késõbb leteszem aludni, kb 2 órát alszik. Felkel dél kölül, kis játék és kap fõzeléket husival, játék, majd fél 4 körül leteszem megint. Alszik kb 1 órát, felkel, adok neki tejpépet, játék. Fél 7-7 körül fürés, aztán vacsi és 8 körül teszem le, lefekvés elõtt megiszik kb 120 ml tápszert. Üdv,

Szia, nekünk 7 hónapos múlt. Sajnos korán kellett pótolni tápszerrel. Most fél 7 körül kel, kb félóra játék az ágyban velünk, akkor eszik kb 150 ml tápszert. Fél 9-9 körül gyümi valamennyi husival, mert kell a fehérje (készen kapható), aztán nemsokkal késõbb leteszem aludni, kb 2 órát alszik. Felkel dél kölül, kis játék és kap fõzeléket husival, játék, majd fél 4 körül leteszem megint. Alszik kb 1 órát, felkel, adok neki tejpépet, játék. Fél 7-7 körül fürés, aztán vacsi és 8 körül teszem le, lefekvés elõtt megiszik kb 120 ml tápszert. Üdv,
Ja és a hozzátáplálást, kb 4 hónaposan kezdtük gyümölccsel, majd ahogy egyre ügyesebb lett hipp hopp áttértünk az evésre.
Az én kislányom ma 7 hónapos, anyatejes.5 és fél hónaposan kezdtük a kóstoltatást, elég nyitott volt az új ízekre. Étkezési napirend általában a következõ: reggel ébredés után cici, tízóraira gyümölcs (kb. ha üvegest adok neki, akkor fél üveg), folyadék anyatej, ebéd 1-2 óra körül fõzelék, fõzelék+husi+ anyatej, uzsonna(4 körül) anyatej, fél 7 felé Sinlac, majd lefekvés elõtt cici. Étkezést még nem váltottunk ki, már csak azért sem, mert az egyetlen folyadék, amit elfogad, az az anyatej. Ja, és õ ebédre sem evett meg szinte soha egy teljes adagot, inkább csak felet.(Védõnõ szerint kb. 180-200 ml egy adag.)Sinlacot imádja, azért kezdtem neki adni, hogy tovább bírja éjszaka, mert egyszer még felkel cicizni.
Elsõ válaszoló vagyok, nekünk a "szilárd" étkezéseknél szinte mindig megeszik egy üveges méretû adagot, az kb 160g lehet. Szerencsére nagyon szereti a vizet, más folyadékot (gyümölcslé) nem adok neki. Evés után 1-2 korty csak, de kb 10 perc után nagyon sokat iszik. Van, hogy játék közben kínálom megfogja a cumisüveget és iszik magától.
Lányom most múlt 3.-án 8 hónapos.Reggel 7-7.30-kor kel. 8 óra:230ml tápszer 12 óra:fõzelék 220g 16 óra:tejpép vagy tejberizspép:180g+50g gyümölcs püré összekeverve 20 óra:250ml tápszer. 5hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást.Most ott tartunk, hogy mindent meg akar kóstolni, amit mi eszünk, semmit nem lehet elõtte enni, mert tuti balhézik, hanem kap belõle.:) (nyilván csak abból adunk neki, amit már ehet)
Elsõ vagyok. Úristen :) Az enyém 150 ml-t tud max meginni. Mondjuk õ 6szor eszik egy nap, abból csak reggel és este tápszert.
4. vagyok: az én kislányom sem tud mostanában meginni tápszerbõl 120 ml-nél többet. Pár hónapja egy idõben mindig tápot kapott elalváshoz, akkor még becsúszott a 170 ml, 200 ml simán. Már nem. Csak csodálkozom, amikor olvasom, más babák milyen sokat tudnak inni, aggaszt is. Bár ahogy olvasom, ott 4-5 étkezés van egy nap, nálunk meg, ha a szoptatást is beleveszem, 10 is van.
Úgy gondolom, hogy nálunk a reggeli és az esti tápszer "csak" hozzátartozik a rituáléhoz, ezért sem iszik belõle sokat. Reggel 150 ml, azzal elvan a tízóraiig, este pedig vacsorázik és csak közvetlen lefekvés elõtt issza a tápszert.
6.vagyok: Lányom már 4 hónapos korától csak 4x eszik, saját maga állította így be az evés idõpontjait.Súlya is bõven jó:7 hónapos státuszon volt 9.5kg és 74cm, azóta eltelt egy hónap és tuti nem fogyott. :)


A képen egy 7 hónapos német juhászkutya van. Így néz ki 7 hónaposan egy ordas németjuhász?

https://picasaweb.google.com/brigi.remusz/DropBox#

Legjobb válasz: Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.

Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.
Abból látom, hogy kan, hogy oda van írva alá. :)
Az elsõ 2 képen egy ordas németjuhász van , a 3. és 4. kép meg ugyan arról a keverékról készült(sztem) csak az utolsó kép fényesebb.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzuk: amúgy a kép alá van írva... Az elsõ 2 a 7 hónapos szuka, amit eddig meg szerettem volna venni és ivartalanítani akarjuk, hogy mégis legyen egy párja a mi 3 éves kan kutyánknak. A másik 2 képen a mi mostani kutyánk van 7 hósan és most 3 évesen, de õt is ordasnak vettük anno... Tehát nem szaporítani akarrom csak azt, hogy valahogy kinézzen a párja. Semmi ordas beütése nincsen? Nem azért hosszabb a pofija, meg vékonyabb, mert szuka? Nem mindegyik németjuhász hosszú szõrû.
A kicsi ordas kinézetû az biztos , viszont a nagykutyád nem.
Ezzel kellett volna kezdeni, de a 3. képen akkor is furi, meg nem mondanám, hogy a 3.-4. kép ugyanaz.Ha csak hobbyra a kan mellé kell, akkor egy nagyon szép kutya, felnõve ordas nj kinézetû lesz.Az árát tekintve, csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte, ha legalább 2 oltása van.Bár 7 hónaposan már mindnek meg kéne lenni, és akkor viszont még olcsó is a kutya.
Sõt, bocs ha ezt mondom, de a kis szuka sokkal inkább nj lesz mint a kanod.
Õszintén szólva mintha lenne egy kis keverék beütése
Társnak, kedvencnek megfelelne neked. Azt érd el, röntgen legyen a csípõjérõl és a könyökérõl. Elõröntgent már csinálnak ebben a korban. Bár kétlem hogy belemennél akár Te, akár az eladó, mert az ára kb a kutya árával egyenlõ.
ma 11:51 Tipikus ordas szuka , amit venni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Már írni akartam a nõnek, hogy nem kell, mert õk 100km-rõl hozzák és így is még nekem is mennem kell érte 60 km-t. Persze, ha akkor lesz dolguk Komáromban, amikor én is oda tudnék menni. Szóval még nem biztos, hogy sikerül, de nagyon elbizonytalanodtam. A lába sem túl hosszú? Megvegyem?
Ez egy ordas németjuhász szuka kinézetû kutyus (azért nem mondom , hogy az, mert nincs törzskönyve).Aki valamit is tud a németjuhászokról, az tudja , hogy ebben a korban még kissé "szétesetten néznek ki".Egyébként szerintem nagyon szép!
szép a kutya, de szûrését DP-re csináltass!
Tudod, egy munkakutyát úgy megvenni, hogy csak kép és utána a kezedbe nyomják....felelõtlenség. Nem a külseje miatt. Nem látod, milyen a vézene. Nem látod, félõs-e? Túl pörgõs-e? Stb. Egyáltalán, milyenek voltak a szülei? Miért válnak meg tõle? Ezer kérdés, amit csak személyesen tudnál ellenõrizni.
Fénykép alapján kutyát venni??? Nem látod milyen temperamentumú, hogy viselkedik, mennyire félõs... háááát....
Mibõl látod, hogy kan az uccsó kép?Szerintem meg nem lehet, hogy a szülei a 7 hónaposnak?Akkor viszont biztos keverék, mert a 3. képen egy keverék van.Az utolsón meg a kicsin nem egyértelmû..
Nem ordas, nem tiszta nj. Az enyém ilyen volt 7 hónaposan: http://kepkezelo.com/images/retok0vphbw28q8dir73.jpg
szerintem is keverék
Szerintem nincs keverék beütése. Egy ordas német juhásznak gy kell kinéznie. Nagyon szép kutyus egyébként :-)
Igen, így kell kinéznie. Viszont a szeme nagyon nem tetszik.
Elsõ vagyok. Igen, az utolsó kép már jobbra sikerült :) Viszont az ábrázata nekem sem tetszik annyira, de nem tudom megmondani miért...
A kérdező hozzászólása: A másik 2 képen a mi kan kutyánk van. Olyan helyrõl vettük, ahol csak németjuhászok vannak, mégsem látom teljesen annak.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a szemével? Meg szeretném venni. 15 ezerért árulják csak meg akarok bizonyosodni róla , hogy az-e ami. Valaki tud képet 7 hónaposról?
Szerintem is van benne még valami, nem tiszta németjuhász. Még a mi kutyusunk is sokkal inkább németjuhásznak néz ki, mint ez a kutyus, pedig a miénk roti-németjuhász keverék.
Ez egy 7 hós nj szuka, ordasba nem találtam szépet, de a méret és forma lemérhetõ róla is.http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images02.olx.hu/ui..
én a német juhászokhoz nem értek de a 15 ezer forintba benne van a chipp és az oltások? valamint ha a fajtában gyakori a csípõízületi DP...a szülõk szûrve vannak rá? vigyázz mit veszel, nagyon rosszul is járhatsz és még az a legkevesebb, hogy keverék
Mielõtt 15000-ért kutyát vennél, feltétlenül olvasd el ezt: http://olcsokutya.info/
Úgy látom, hogy az elsõ két kép a megvenni kívánt 7 hónapos szuka, a második két kép a saját 3 éves kanod. Ugye valamelyiket legalább ivartalaníttatni fogod?
Csak a 3. kép nem a 7 hónapos kutya.
De a negyedik sem a szuka, hanem a kan, csak fiatalabb korában.
"csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte" Sosem adnék szaporítónak egy fillért sem! Hasonló kutyák tömegei várnak gazdára álatvédõknél, menhelyeken, sintértelepeken... Azon kívül, hogy sosem vennék kutyát látatlanban. Sõt, elsõ látásra sem! A kutya lelki kérdés nálam, nem küllemi: http://szoporaz.hu/hogyan-valassz-kutyat Ha jól figyelsz befelé, meg fogod érezni, amikor meglátod Õt. Pontosan tudni fogod, hogy õ a te kutyád, nem lesz benned szemernyi kétség sem. Várd meg ezt a pillanatot, várd meg ezt a kutyát!

Mit tud a 7 hónapos babátok? Miket eszik? Hogy néz ki egy napotok?

Legjobb válasz: 5.én lesz 7 hós..már 5 hós kora óta kúszik..most kb 2 hete feláll..ülni nem akar :) mindent eszik már ..fõzelék kenyér kifli..egyedül tejet nem adtam neki azonkívûl ami nem fûszeres és nem allergizál azt már kostólta.. Tiéd?

5.én lesz 7 hós..már 5 hós kora óta kúszik..most kb 2 hete feláll..ülni nem akar :) mindent eszik már ..fõzelék kenyér kifli..egyedül tejet nem adtam neki azonkívûl ami nem fûszeres és nem allergizál azt már kostólta.. Tiéd?
Kúszik, gurul. A kúszást 1 hete kezdte, de minden nap tökéletesít rajta valamit. Eszik: Répa, krumpli, cukkini, tök, sütõtök, paradicsom, zöldborsó, zeller, fehérrépa, alma, banán, barack, szilva, körte, keksz, gabona, joghurt, kenyér, zsemle, vaj, buláta, puffasztott rizs, tészta. Ezeket eszi, folyamatosan tart a kóstoltatás. :) Egy nap 3*alszik 30 percet, közte eszik, játszik. 3* szilárdat eszik, 3* szopizik, a vacsi megosztott, fél adag gyümi, + szopi van. 7, 5 hós
Az én fiam már 9 hónapos, de 7 hónapos korában kezdett el kúszni, ami egészen mostanáig tartott, pár napja mászik. Sokszor mászó pozícióba "ugrott" és hintázott elõre hátra a zene hallatára vagy ha valami nem tetszett neki. 11 órát aludt éjszaka és 3x 4x napközben 1-1 1/2 néha két órát. 2 szilárd étkezés a többi tápszer, szopizást 6 hónapos korában abba hagyta. 8 hónapos kora óta kap 3x vagy 4x szilárdat, és most kezdett el mászni, felállni, lépegetni, ülni. Szóval nagy ugrás volt a napokban.
Az én babóm kb 2 hétig kúszott-mászott vegyesen és most úgy döntött, hogy 1 hét alatt mindent megcsinál. Elõször elkezdett mászni, felült majd gyorsan frissen fel is állt :) )) Megy az egy szótagos beszéd (ba-ba-ba, va-va-va, ma-ma-ma). Szilárdat csak darabosan eszik, kanállal csak a tejpépet fogadja el, így viszont sok mindent megeszik. Õ nappal 2-3x 30 percet alszik, sokat játszik. Foga még nincs, csak ömlik a nyála...

Nem eszik keveset a gyerekem? 7 hónapos 7280g 67cm. Így néz ki az étrendje:

6.30-7.30 reggeli tápszer 130-150 ml között többet nem birok beletömni 10. 00 körül gyümölcs kb.130-190 13. 00 körül fözelékkel próbálkozunk de nem igazán megy + tápszer 160ml attól függ mennyi fözeléket tudok beletömni 16.30-17. 00 tejpép 130 + tápszer attól függ mennyi tejpépet eszik 60-100 ml 21. 00 tápszer 160-200 ml Szerintetek?

Legjobb válasz: egyáltalán nem kevés szerintem.de miért,ki szerint az?

egyáltalán nem kevés szerintem.de miért, ki szerint az?
Szia! Sztem nem kevés ez se súlyra, se az étkezések mennyisége. Az én kislányom is 7hónapos. Fél évesen volt 7120 gramm és 66 cm. Õ nem eszik, inkább fal. Nála még kaja nem maradt cumisüvegben, se tányérban és így néz ki a napunk: 7.30-8.00: tápszer 150-160ml, 11.00: gyümi 150-180gramm, 14.00: fõzelék: 180-200 gramm, 17.00: kölespép egy kis gyümivel: 150 gramm, 20.00: tápszer 150-160 ml.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából csak én érzem kevésnek:) Ahogy itt olvasgattam a többi baba étrendjét nekem kevésnek tûnik.
tényleg nem kevés, viszont szerintem idõben nem épp a legjobb, de ezt ti tudjátok :) gyümi és a fõzelék között 1, 5-2 órának kéne eltelnie, persze ha teszel bele kekszet is, sokat akkor a 3 óra akár beleférhet, de önmagában a gyümölcs gyorsan bomló szénhidrát. majd az ebéd és az uzsi között is 4 óra eltelik, az is sok. majd a 9órás vacsit is késõinak találom, mind idõben, na meg ha ilyen korán kel, akkor fõleg :) én lehet kicsit összébb húznám az étkezéseket és 9 órára még betennék egy plusz étkezést :) de ha a babádnak jó így akkor csináld így, csak ha már kérdeztél, leírtam... :)

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.
Kaphat, de próbálj olyanokat bevezetni, amik kevésbé allergének.
kaphat, de szerintem nem nagyon fog enni.a fiamnak legalábbis elment az étvágya, vagy nagyon lecsökkent.nem is baj, igy jobban tud dolgozni az immunrendszer.csak azért nehogy azt hidd nem izlik neki, pedig csak nem kéri.talán várj vele pár napot, hogy helyes következtetést tudj levonni.

A délutáni tápszer helyett adhatok tejpépet a 7 hónapos picimnek? A tízórait már kiváltottuk gyümölcsre, a főzeléket csak most kóstolgatjuk, de úgy néz ki, hogy a tápszer már kevés neki.

Tudom, hogy egyszerre csak egy étkezés szoktak kiváltani, de nálunk elég lassan megy, f?leg, hogy én is tapasztalatlan vagyok:(

Legjobb válasz: Persze, hogy adhatsz neki. Én elõször csak kis adagot csináltam neki, hogy kóstolgassa, szokja, de amikor már evett volna belõle többet is, simán odaadtam neki az egész adagot. Üdv, és jó babázást!

Persze, hogy adhatsz neki. Én elõször csak kis adagot csináltam neki, hogy kóstolgassa, szokja, de amikor már evett volna belõle többet is, simán odaadtam neki az egész adagot. Üdv, és jó babázást!
Kisfiam 6 honapos pont ma, mi 2 hete kezdtuk a hozzataplalast. Az elso 3 napban csak ebedkor kapott fozeleket meg utanna megkinaltam tapszerrel a 3-dik nap utan vacsira (ami nallunk 18-kor van) kap tejpepet, tejpep+valami gyumolcs purevel keverve. Nagyon szereti. Eloszor csak par knallal adtam neki es gyumolcs nelkul de most mar bevag akkar 200ml-t is gyumivel keverve. Utanna van, hogy meg elfogad 40-50ml tapszert de van ugy, hogy csak viz kell neki. Lefekves elott este 8-kor meg kap 220ml tapszert.

7 hetes kismama vagyok de 5 napja nem tudom elvégezni a nagy dolgom, mit tegyek? Már úgy nézek ki mint 5 hónaposan szoktak. Alig vannak tüneteim és 5 napja a folyásom is sok vizes ez baj?

Legjobb válasz: Jaj,nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol,a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.

Jaj, nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol, a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.
Egy jo nagy pohar savanyu kaposzta leve+a kaposzta ha szereted eheted.Vagy aszalt szilva ez nekem mind bevalt a k.letol fel oran belul a wc-en voltam. A folyas az mindenkinel elofordul, nyugi minden ok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönönm a válaszokat majd próbálkozom.
Nekem a védõnõm tanácsa vált be: reggelente natúr joghurtba kb. 2 ek. búzakorpát és 1 ek. HÁZI!!! szilvalekvárt teszek. Ha nincs ilyen lekvárod, szerintem a beáztatott aszalt szilva is jó. Aztán, ha biztosra akarsz menni: kamillatea jó sok szõlõcukorral édesítve.
szia! Próbálj meg minél rostosabb ételeket, gyümölcsöt enni, nekem is csak az segített. Naponta egy jó kis gyümitál, vagy legalább 2 alma meghozta a hatását. Sajnos egy ideig kitart a próbálkozás, de megéri. Csak ne erõlködj. Engem a párom ráparancsolt a budira és ott állt velem, amíg legalább egy kicsi nem sikerült, hidd el volt néha bõgés. De a gyümi hatásos volt, azóta nincs baj. Boldog pocakos napokat! 37 hetes kismama
Szia, reggel egy kanál olivaolaj-ez hatásos..
Ha végképp nem megy, az ambulancián adnak kis olajas beöntést.De ezt csak akkor ha már a többiek tanácsa nem vált be. Nagyon kellemetlen ez :(
Ha a természetes dolgok nem válnak be, akkor a Tamarinlax lekvár segíthet. Egy kiskanál este, és reggel megvan az eredménye. Rá van írva, hogy terhesen is lehet szedni. Nekem bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!