Találatok a következő kifejezésre: 7 hónaposan néz (16 db)

A képen egy 7 hónapos német juhászkutya van. Így néz ki 7 hónaposan egy ordas németjuhász?

https://picasaweb.google.com/brigi.remusz/DropBox#

Legjobb válasz: Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.

Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.
Abból látom, hogy kan, hogy oda van írva alá. :)
Az elsõ 2 képen egy ordas németjuhász van , a 3. és 4. kép meg ugyan arról a keverékról készült(sztem) csak az utolsó kép fényesebb.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzuk: amúgy a kép alá van írva... Az elsõ 2 a 7 hónapos szuka, amit eddig meg szerettem volna venni és ivartalanítani akarjuk, hogy mégis legyen egy párja a mi 3 éves kan kutyánknak. A másik 2 képen a mi mostani kutyánk van 7 hósan és most 3 évesen, de õt is ordasnak vettük anno... Tehát nem szaporítani akarrom csak azt, hogy valahogy kinézzen a párja. Semmi ordas beütése nincsen? Nem azért hosszabb a pofija, meg vékonyabb, mert szuka? Nem mindegyik németjuhász hosszú szõrû.
A kicsi ordas kinézetû az biztos , viszont a nagykutyád nem.
Ezzel kellett volna kezdeni, de a 3. képen akkor is furi, meg nem mondanám, hogy a 3.-4. kép ugyanaz.Ha csak hobbyra a kan mellé kell, akkor egy nagyon szép kutya, felnõve ordas nj kinézetû lesz.Az árát tekintve, csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte, ha legalább 2 oltása van.Bár 7 hónaposan már mindnek meg kéne lenni, és akkor viszont még olcsó is a kutya.
Sõt, bocs ha ezt mondom, de a kis szuka sokkal inkább nj lesz mint a kanod.
Õszintén szólva mintha lenne egy kis keverék beütése
Társnak, kedvencnek megfelelne neked. Azt érd el, röntgen legyen a csípõjérõl és a könyökérõl. Elõröntgent már csinálnak ebben a korban. Bár kétlem hogy belemennél akár Te, akár az eladó, mert az ára kb a kutya árával egyenlõ.
ma 11:51 Tipikus ordas szuka , amit venni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Már írni akartam a nõnek, hogy nem kell, mert õk 100km-rõl hozzák és így is még nekem is mennem kell érte 60 km-t. Persze, ha akkor lesz dolguk Komáromban, amikor én is oda tudnék menni. Szóval még nem biztos, hogy sikerül, de nagyon elbizonytalanodtam. A lába sem túl hosszú? Megvegyem?
Ez egy ordas németjuhász szuka kinézetû kutyus (azért nem mondom , hogy az, mert nincs törzskönyve).Aki valamit is tud a németjuhászokról, az tudja , hogy ebben a korban még kissé "szétesetten néznek ki".Egyébként szerintem nagyon szép!
szép a kutya, de szûrését DP-re csináltass!
Tudod, egy munkakutyát úgy megvenni, hogy csak kép és utána a kezedbe nyomják....felelõtlenség. Nem a külseje miatt. Nem látod, milyen a vézene. Nem látod, félõs-e? Túl pörgõs-e? Stb. Egyáltalán, milyenek voltak a szülei? Miért válnak meg tõle? Ezer kérdés, amit csak személyesen tudnál ellenõrizni.
Fénykép alapján kutyát venni??? Nem látod milyen temperamentumú, hogy viselkedik, mennyire félõs... háááát....
Mibõl látod, hogy kan az uccsó kép?Szerintem meg nem lehet, hogy a szülei a 7 hónaposnak?Akkor viszont biztos keverék, mert a 3. képen egy keverék van.Az utolsón meg a kicsin nem egyértelmû..
Nem ordas, nem tiszta nj. Az enyém ilyen volt 7 hónaposan: http://kepkezelo.com/images/retok0vphbw28q8dir73.jpg
szerintem is keverék
Szerintem nincs keverék beütése. Egy ordas német juhásznak gy kell kinéznie. Nagyon szép kutyus egyébként :-)
Igen, így kell kinéznie. Viszont a szeme nagyon nem tetszik.
Elsõ vagyok. Igen, az utolsó kép már jobbra sikerült :) Viszont az ábrázata nekem sem tetszik annyira, de nem tudom megmondani miért...
A kérdező hozzászólása: A másik 2 képen a mi kan kutyánk van. Olyan helyrõl vettük, ahol csak németjuhászok vannak, mégsem látom teljesen annak.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a szemével? Meg szeretném venni. 15 ezerért árulják csak meg akarok bizonyosodni róla , hogy az-e ami. Valaki tud képet 7 hónaposról?
Szerintem is van benne még valami, nem tiszta németjuhász. Még a mi kutyusunk is sokkal inkább németjuhásznak néz ki, mint ez a kutyus, pedig a miénk roti-németjuhász keverék.
Ez egy 7 hós nj szuka, ordasba nem találtam szépet, de a méret és forma lemérhetõ róla is.http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images02.olx.hu/ui..
én a német juhászokhoz nem értek de a 15 ezer forintba benne van a chipp és az oltások? valamint ha a fajtában gyakori a csípõízületi DP...a szülõk szûrve vannak rá? vigyázz mit veszel, nagyon rosszul is járhatsz és még az a legkevesebb, hogy keverék
Mielõtt 15000-ért kutyát vennél, feltétlenül olvasd el ezt: http://olcsokutya.info/
Úgy látom, hogy az elsõ két kép a megvenni kívánt 7 hónapos szuka, a második két kép a saját 3 éves kanod. Ugye valamelyiket legalább ivartalaníttatni fogod?
Csak a 3. kép nem a 7 hónapos kutya.
De a negyedik sem a szuka, hanem a kan, csak fiatalabb korában.
"csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte" Sosem adnék szaporítónak egy fillért sem! Hasonló kutyák tömegei várnak gazdára álatvédõknél, menhelyeken, sintértelepeken... Azon kívül, hogy sosem vennék kutyát látatlanban. Sõt, elsõ látásra sem! A kutya lelki kérdés nálam, nem küllemi: http://szoporaz.hu/hogyan-valassz-kutyat Ha jól figyelsz befelé, meg fogod érezni, amikor meglátod Õt. Pontosan tudni fogod, hogy õ a te kutyád, nem lesz benned szemernyi kétség sem. Várd meg ezt a pillanatot, várd meg ezt a kutyát!

7 hónapos, anyatejes babátok napi étkezése, hogy néz ki? Mindenre kíváncsi vagyok. Köszi.

Legjobb válasz: Nálunk így volt amikor 7 hós volt. 6 hósan kezdtem hozzátáplálni. Gyümölcsel kezdtünk délelõtt, mint tízórai. Mindég szopi elõtt adtam neki, aztán szopizott. Kb. 7 hós korára váltotta ki azt a szopit gyümire. 7 hó körül kezdõdtek a zöldségek, azokat adtam neki ebédre. Az "ebédszopit", 8 hós korára váltottuk ki. Nappal 5x szopizott, éjjel 2-3x.

Nálunk így volt amikor 7 hós volt. 6 hósan kezdtem hozzátáplálni. Gyümölcsel kezdtünk délelõtt, mint tízórai. Mindég szopi elõtt adtam neki, aztán szopizott. Kb. 7 hós korára váltotta ki azt a szopit gyümire. 7 hó körül kezdõdtek a zöldségek, azokat adtam neki ebédre. Az "ebédszopit", 8 hós korára váltottuk ki. Nappal 5x szopizott, éjjel 2-3x.
elsõ vagyok. ha még valamire kíváncsi vagy, akkor írd le kommentben:-)
A kérdező hozzászólása: Igen erre lettem volna kíváncsi, hogy volt kihagyás a szopi és a tízórai és az ebéd közt, de látom, hogy kaja után mindjárt szopit kapott.Megpróbálom én is így, mert nálunk még csak 10órait hajlandó enni és utána 1-másfél óra múlva szopizik csak.Köszönöm.

7 honapos Baba étrendje hogy néz ki nálatok (anyatejes)?

Legjobb válasz: mi 4 hónaposan kezdtük. most 6,5 hónapos. 3 óránként ugyanúgy szopizik, délelõtt gyümölcsöt kap (alma, barack), délután valamilyen fõzeléket (tök, répa, cukkini), este tejpépet. ezeket mindig két szoptatás között kapja.

mi 4 hónaposan kezdtük. most 6, 5 hónapos. 3 óránként ugyanúgy szopizik, délelõtt gyümölcsöt kap (alma, barack), délután valamilyen fõzeléket (tök, répa, cukkini), este tejpépet. ezeket mindig két szoptatás között kapja.
A kérdező hozzászólása: Lányom 8800 gramm reggel szopi délelött gyümi szopi ebéd fözi +szopi délután kesz gyümi szopi és szopi utána éjjel is igény szerint van szoptatva idöhöz nincs kötve
6 hós koráig csak anyatejet kapott. Utána elkezdte délelõtt kapni szopi elõtt a gyümikkel. Ezekkel 2 hét után végeztünk, utána kezdtük ebédre a zöldségeket szintén szopi elõtt. 7 hós korára kiváltotta a tízórai szopit a gyümölcsökre. Nem kellett neki a cici. A zöldségek után még szopizott ebédre. A többi étkezés anyatej volt 3, 5-4 óránként. Közben már ivott teát, és gyümileveket is.
7 és fél hos. 5 hosan kezdtük. Reggel szopi meg egy kifli 10 orai gyümi délbe fözi, zöldség, husi uzsira gyümi vacsira tejbegriz tejberizs vagy zöldség elalvás elõtt szopi éjjel max 1x szopi de az nem mindig.


Mit tud a 7 hónapos babátok? Miket eszik? Hogy néz ki egy napotok?

Legjobb válasz: 5.én lesz 7 hós..már 5 hós kora óta kúszik..most kb 2 hete feláll..ülni nem akar :) mindent eszik már ..fõzelék kenyér kifli..egyedül tejet nem adtam neki azonkívûl ami nem fûszeres és nem allergizál azt már kostólta.. Tiéd?

5.én lesz 7 hós..már 5 hós kora óta kúszik..most kb 2 hete feláll..ülni nem akar :) mindent eszik már ..fõzelék kenyér kifli..egyedül tejet nem adtam neki azonkívûl ami nem fûszeres és nem allergizál azt már kostólta.. Tiéd?
Kúszik, gurul. A kúszást 1 hete kezdte, de minden nap tökéletesít rajta valamit. Eszik: Répa, krumpli, cukkini, tök, sütõtök, paradicsom, zöldborsó, zeller, fehérrépa, alma, banán, barack, szilva, körte, keksz, gabona, joghurt, kenyér, zsemle, vaj, buláta, puffasztott rizs, tészta. Ezeket eszi, folyamatosan tart a kóstoltatás. :) Egy nap 3*alszik 30 percet, közte eszik, játszik. 3* szilárdat eszik, 3* szopizik, a vacsi megosztott, fél adag gyümi, + szopi van. 7, 5 hós
Az én fiam már 9 hónapos, de 7 hónapos korában kezdett el kúszni, ami egészen mostanáig tartott, pár napja mászik. Sokszor mászó pozícióba "ugrott" és hintázott elõre hátra a zene hallatára vagy ha valami nem tetszett neki. 11 órát aludt éjszaka és 3x 4x napközben 1-1 1/2 néha két órát. 2 szilárd étkezés a többi tápszer, szopizást 6 hónapos korában abba hagyta. 8 hónapos kora óta kap 3x vagy 4x szilárdat, és most kezdett el mászni, felállni, lépegetni, ülni. Szóval nagy ugrás volt a napokban.
Az én babóm kb 2 hétig kúszott-mászott vegyesen és most úgy döntött, hogy 1 hét alatt mindent megcsinál. Elõször elkezdett mászni, felült majd gyorsan frissen fel is állt :) )) Megy az egy szótagos beszéd (ba-ba-ba, va-va-va, ma-ma-ma). Szilárdat csak darabosan eszik, kanállal csak a tejpépet fogadja el, így viszont sok mindent megeszik. Õ nappal 2-3x 30 percet alszik, sokat játszik. Foga még nincs, csak ömlik a nyála...

Nem eszik keveset a gyerekem? 7 hónapos 7280g 67cm. Így néz ki az étrendje:

6.30-7.30 reggeli tápszer 130-150 ml között többet nem birok beletömni 10. 00 körül gyümölcs kb.130-190 13. 00 körül fözelékkel próbálkozunk de nem igazán megy + tápszer 160ml attól függ mennyi fözeléket tudok beletömni 16.30-17. 00 tejpép 130 + tápszer attól függ mennyi tejpépet eszik 60-100 ml 21. 00 tápszer 160-200 ml Szerintetek?

Legjobb válasz: egyáltalán nem kevés szerintem.de miért,ki szerint az?

egyáltalán nem kevés szerintem.de miért, ki szerint az?
Szia! Sztem nem kevés ez se súlyra, se az étkezések mennyisége. Az én kislányom is 7hónapos. Fél évesen volt 7120 gramm és 66 cm. Õ nem eszik, inkább fal. Nála még kaja nem maradt cumisüvegben, se tányérban és így néz ki a napunk: 7.30-8.00: tápszer 150-160ml, 11.00: gyümi 150-180gramm, 14.00: fõzelék: 180-200 gramm, 17.00: kölespép egy kis gyümivel: 150 gramm, 20.00: tápszer 150-160 ml.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából csak én érzem kevésnek:) Ahogy itt olvasgattam a többi baba étrendjét nekem kevésnek tûnik.
tényleg nem kevés, viszont szerintem idõben nem épp a legjobb, de ezt ti tudjátok :) gyümi és a fõzelék között 1, 5-2 órának kéne eltelnie, persze ha teszel bele kekszet is, sokat akkor a 3 óra akár beleférhet, de önmagában a gyümölcs gyorsan bomló szénhidrát. majd az ebéd és az uzsi között is 4 óra eltelik, az is sok. majd a 9órás vacsit is késõinak találom, mind idõben, na meg ha ilyen korán kel, akkor fõleg :) én lehet kicsit összébb húznám az étkezéseket és 9 órára még betennék egy plusz étkezést :) de ha a babádnak jó így akkor csináld így, csak ha már kérdeztél, leírtam... :)

7 hónaposan még nem néz egyértelműen a leeső tárgyak után a kisfiam. Mekkora baj lehet ez?

6 hónapos felméréskor azt mondta a véd?n? hogy nem baj van amelyik baba kés?bb néz lees? tárgyak után. De már 7 hónapos, és ha az ölemben van nem nagyon követi a szemével amit ledobok. De ha fekszik vagy hasal, és fentr?l mutatok neki valamit és ledobom, akkor azért követni szokta a szemével. Elég ennyi?

Legjobb válasz: Elég. Pár nap, max hét és követni fogja.

Elég. Pár nap, max hét és követni fogja.
hm....a mozgó tárgyakra figyel fel elõször, szóval szerintem ennek max 3 hónapos korára rendezõdnie kellett volna... Szerintem vidd el egy specialistához. Nem mondom egyértelmûen, hogy baj, hiszen nem vagyok szakember, de nekem is gyanús a dolog. Ügyes vagy hogy észlelted a problémát, és ne hagyd annyiban!
A kérdező hozzászólása: A mozgó tárgyakat már régóta követi a szemével, csak ez a bizonyos leesõ tárgy aggaszt engem, bár nem tudom konkrétan ennek mi a jelentõsége. Igaz, most is pl. ahogy hanyatt feküdt, utána nézett annak amit mellé dobtam le.
Leesõ tárgy követése, azt jelenti, hogyha játszik valamivel és kiesik a kezébõl akkor utánanéz. Nem neked kell ledobni mellé.

7 honapos babatoknak, hogy nez ki egy napja, miket eszik es mit tud csinalni? Ha, mar eszik darabos eteleket, hogy csinaltatok, hogy szoktattatok ra a ragasra? (Mennyit eszik es hany kg? )

A kisfiam 7 honapos mult egy hete. 4 honapos kora ota hozzataplaljuk.Mar sokmindent eszik,de baby eteleket. Szeretnem ha ragcsalna,mert szeretnek neki fozni. O reggelkel 7:30kor akkor rizspudingot kap ket uveggel,neha melle gyumit. 11:30-12:00 korul ebed,fozelek,(ket uveg)kicsi gyumi, 15:00 tapszer 210ml,este 7:00-7:30 korul furdetes es 210ml tapszer pici kakaoval,mert nem nagyon akarja meginni. (De mar lassan igy se) Utana reggelig alvas,neha rosszabb napjain ejszaka felebred iszik egy kis vizet es szundi tovabb.

Legjobb válasz: 75 cm es 11,5 kg. Tud forogni,ulni ugy ahogy de meg el szokott dolni.Nem magatol ul fel.Neha hatra fele tolja magat egy kicsit,de nem sokat. Ha hason van akkor rogozik a labaval es ma reggel vettem eszre,hogy a pocijat egy kicsit fel is emelte. Ha felallitjuk azt nagyon szereti,all mint a covek.O eddig sokat volt ugraloban es hintaban,de probalom minnel tobbet foldre tenni,ha birja,hogy fejlodjon. Bar olvastam ,hogy valamelyik vallasban a gyereket 1 eves koraig bebugyolalva tartjak es amikor kivettek belole hamar vegig ment a fejlodesi lepcsokon.Erdekes. Neked megeszi a tapszert a baboca? Mert nekem mar nagyon nem akarja.Meddig kell neki tapszert adni,vagy is meddig ajanlatos?

A kérdező hozzászólása: 75 cm es 11, 5 kg. Tud forogni, ulni ugy ahogy de meg el szokott dolni.Nem magatol ul fel.Neha hatra fele tolja magat egy kicsit, de nem sokat. Ha hason van akkor rogozik a labaval es ma reggel vettem eszre, hogy a pocijat egy kicsit fel is emelte. Ha felallitjuk azt nagyon szereti, all mint a covek.O eddig sokat volt ugraloban es hintaban, de probalom minnel tobbet foldre tenni, ha birja, hogy fejlodjon. Bar olvastam , hogy valamelyik vallasban a gyereket 1 eves koraig bebugyolalva tartjak es amikor kivettek belole hamar vegig ment a fejlodesi lepcsokon.Erdekes. Neked megeszi a tapszert a baboca? Mert nekem mar nagyon nem akarja.Meddig kell neki tapszert adni, vagy is meddig ajanlatos?
A kérdező hozzászólása: Nalunk az alvas ugy nez ki, hogy minden eves utan alszik. 3 honapos kora ota atalussza az ejszakat, de mostansag mar ebred egy kis vizert vagy cumiert.Mar 8 foga van.Lehet azert az is bezavart nala meg sokszor eldugul az orra, de parologtatunk es megis.Jujj o is nagyon tudja mondani a magaet.Anya, nyanya, tyatya, gaaa, gaa.stb.:D Olyan edes meg olyan mint aki az abc-t gyakorolja.:D En foztem neki krumplit a spenotba, jo puhara. Ragcsalta nem is volt gond, elotte puha banant es koretet probaltam, csak ugy , de nem nagyon akarta.Oklendezett tole.De ma kapott szajban olvados kekszet azt ragcsalta kicsit.Egyszer kohogott tole egy picit, de elvolt vele. Azt lehet adni neki nem? Ugy nem tud tul nagy falatot leharapni?

A délutáni tápszer helyett adhatok tejpépet a 7 hónapos picimnek? A tízórait már kiváltottuk gyümölcsre, a főzeléket csak most kóstolgatjuk, de úgy néz ki, hogy a tápszer már kevés neki.

Tudom, hogy egyszerre csak egy étkezés szoktak kiváltani, de nálunk elég lassan megy, f?leg, hogy én is tapasztalatlan vagyok:(

Legjobb válasz: Persze, hogy adhatsz neki. Én elõször csak kis adagot csináltam neki, hogy kóstolgassa, szokja, de amikor már evett volna belõle többet is, simán odaadtam neki az egész adagot. Üdv, és jó babázást!

Persze, hogy adhatsz neki. Én elõször csak kis adagot csináltam neki, hogy kóstolgassa, szokja, de amikor már evett volna belõle többet is, simán odaadtam neki az egész adagot. Üdv, és jó babázást!
Kisfiam 6 honapos pont ma, mi 2 hete kezdtuk a hozzataplalast. Az elso 3 napban csak ebedkor kapott fozeleket meg utanna megkinaltam tapszerrel a 3-dik nap utan vacsira (ami nallunk 18-kor van) kap tejpepet, tejpep+valami gyumolcs purevel keverve. Nagyon szereti. Eloszor csak par knallal adtam neki es gyumolcs nelkul de most mar bevag akkar 200ml-t is gyumivel keverve. Utanna van, hogy meg elfogad 40-50ml tapszert de van ugy, hogy csak viz kell neki. Lefekves elott este 8-kor meg kap 220ml tapszert.

Hogyan néz ki 7 hónapos körüli babátoknak a BCG oltás helye?

Tudom az a jó ha többször kifakad,stb... De már 7,5 hónapos a lányom és még mindig váladékozik neki.Normális ez?

Legjobb válasz: Hát én úgy hallottam, hogy 6 hós koráig fakad ki többször, de utána már elkezd gyógyulgatni. Ezt még a kórházban mondták, aztán megkérdeztem a dokinkat, õ meg azt mondta, még kifakadhat most is. Majd elmúlik , de meg is maradhat a helye. Nekünk már 1-2 hónapja nem váladékozik, egyik babámon sem, kettõn már majdnem elmúlt, a harmadikon még látszik, sebes a teteje.

Hát én úgy hallottam, hogy 6 hós koráig fakad ki többször, de utána már elkezd gyógyulgatni. Ezt még a kórházban mondták, aztán megkérdeztem a dokinkat, õ meg azt mondta, még kifakadhat most is. Majd elmúlik , de meg is maradhat a helye. Nekünk már 1-2 hónapja nem váladékozik, egyik babámon sem, kettõn már majdnem elmúlt, a harmadikon még látszik, sebes a teteje.
Szia, Utolsó, gratulálok a hármasikrekhez és jó egészséget, kitartást, erõt a felnevelésükhöz! Bocs az Off-ért! Kérdésre válaszolva, nekünk kb. 6 hónapos kora óta nem váladékozik, most olyan rózsaszínû kis foltocska! Szép estét!
Az en 8 honapos babamnak nagyon latszik az oltas helye. Nem valadekozik, de olyan mint 1 szaraz krater.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Az én Kislányom 7 hónapos és egyáltalán nem látszik az oltás helye! Elképzelhetõ hogy valami tévedés miatt nem kapta meg?!
Utolsónak: mindenféleképpen szólj az orvosnak. Igaz, neki kellett volna ellenõriznie, hogy látszódott e. De egyáltalán nem is volt semmi? Még egy kis piros folt se, pukli? Mert van akinek, nem sikerül jól beadni újszülöttkorban, akkor meg kell ismételni ha jól tudom 6 hó körül. Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Elsõ voltam

Úgy néz ki, hogy 7 hónapos babámnak BCG túl reakciója van. Más is járt így?

Még az 1. oltás, nem kellett ismételni. Nagyon csúnya, nem fakad ki a genny, csak vörös púpos. A doktorn? fontolgatja, hogy elküldi a törökbálinti tüd?gondozóba immunológiai vizsgálatra. Ott mit csinálnak? Megint kínozni fogják?

Legjobb válasz: Köszönöm. Hát elég ijesztõ, nem szeretném, hogy felnyissák, feleslegesen ne bántsák szegénykémet.A doktornõ nézte a hónalját, 1 hete még rendben volt. Majd írok, hogy hogy végzõdik a történet.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hát elég ijesztõ, nem szeretném, hogy felnyissák, feleslegesen ne bántsák szegénykémet.A doktornõ nézte a hónalját, 1 hete még rendben volt. Majd írok, hogy hogy végzõdik a történet.
van valami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsi, nem írtam. Elmentünk, közölték, hogy semmi baj nincs vele, majd kiürül magától, aznap estére meg is volt az elsõ ürülés. Azóta már 3x ürült. Rendben vagyunk. :-)
örülök neki:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!