Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos vagyok. Mostanában nagyon (3 db)

7 hónapos terhes vagyok. Mostanában nagyon feszültnek érzem magamat, főleg lelkileg nem vagyok jól. Van, hogy sokat sírok, mintha depis lennék. Ez normális, árthat a baba további fejlődésének? Vagy nála is lelki eredetű lesz a probléma emiatt?

Legjobb válasz: Ha nincs minden rendben a családban(férjeddel)mindenképpen beszéljetek róla.Terhesség alatt elõfordulhat a depi,de el is fog múlni mert hamarosan egész mással leszel elfoglalva!A babádnak annyiban árthat,hogy õ is érzi a feszültséget ami benned dúl és neki pont olyan rossz mint neked.Próbáld meg õmiatta mésképp látni a világot és gondolj arra hogy hamarosan találkoztok!Sok sikert!

Ha nincs minden rendben a családban(férjeddel)mindenképpen beszéljetek róla.Terhesség alatt elõfordulhat a depi, de el is fog múlni mert hamarosan egész mással leszel elfoglalva!A babádnak annyiban árthat, hogy õ is érzi a feszültséget ami benned dúl és neki pont olyan rossz mint neked.Próbáld meg õmiatta mésképp látni a világot és gondolj arra hogy hamarosan találkoztok!Sok sikert!
Én azt olvastam hogy akinek a terhesség folyamán megmagyarázhatatlan (tehát nincs mögötte konkrét ok) lelki problémái vannak annál nagyobb valószínûséggel alakul ki a szülés utáni depresszió. Szerintem beszélj errõl a védõnõddel mert õ nem csak a testi hanem a lelki problémáiddal is kell hogy foglalkozzon és lehet hogy van valami jó ötlete a leküzdésére. Én csak annyit javasolnék hogy pihenj sokat, sétálj nagyokat és csinálj olyan dolgokat amiket szívesen teszel. Mellette persze gondolatban foglalkozz sokat a picivel és jó ötlet lehet még a vásárolgatás is (a babádnak vagy esetleg magadnak is) mert hát a 7. hónapban már azt is szabad!:)
Ez az elsõ három hónap után rendszerint elmúlik. Én is tiszta ideg voltam az elején, igaz, hogy nekem a párom is rátett egy lapáttal, nem nagyon tolerálta, hogy érzékenyebb vagyok mindenre, szerintem direkt provokált is mellé, de az is tény, hogy másokkal is sokkal türlemetlenebb voltam.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.

Miért kelhet 1, 5 óránként éjjel? 7, 5 hónapos! Eddig is rossz alvó volt, de mostanában újra kétszer eszik éjjel, sokszor felsír, nyűglődik! Ezt játsszuk 1 hónapja már nagyon fáradt vagyok! Napközben sem jó alvó ott kell lenni mellette végig!

Legjobb válasz: Foga jöhet? Szerintem erre még rájön a szeparációs szorongás is. Vagy valami új mozgásformát tanult mostanában? Ezek mind okozhatják az éjjeli ébredéseket...kitartás!!! :)

Foga jöhet? Szerintem erre még rájön a szeparációs szorongás is. Vagy valami új mozgásformát tanult mostanában? Ezek mind okozhatják az éjjeli ébredéseket...kitartás!!! :)
Sorstárs vagyok...8 hós kislány, az utóbbi két hónap maga volt a rémálom :-( mi is csak a fogára illetve a mozgásfejlõdésre tudunk gondolni. Igaz az én lányom napközben jól alszik, akkor nem kell altatni, de az éjszakák...már csak köztünk tud aludni de ott is nyûglõdik. A múltkor hajnali 1:30-tól 4:30-ig kellett vele kint játszanom :-DDD nagyon gáz. Kitartás!!!
Másfél óráig tart egy alvási periódus. Normál esetben nem ébred fel a gyermek, csak pl. fordul egyet ilyenkor. Sokat szenvedtem én is, mikor kisfiam ennyi idõs volt, találgattam, mi lehet az oka. Lehet mozgásfejlõdés, fogzás, túl sok inger éri napközben, kényelmetlen ágy (pl.másfél évesen mindig valahol nyomta a kiságy rácsa, és ahogy kicseréltük nagyobbra, nyugodtabban aludt), esetleg ha szoptatod, a Te hiányod ébreszti fel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!3 hónapos kora óta brutálisan nyáladzik azóta mondja a doki is hogy lassan jön a foga!hát sehol sincsen....most még nem mászik négykézlábra áll és ringatja magát ez az új mozgásfejlõdés nála!Már nem szopizik, velünk alszik 3 hete mert a kiságyban egyszerûen nem marad el még ennyit sem alszik akkor!!tehetetlennek érzem magam nem tudom mi a megoldás de ez így ultra gáz már!!!!
Próbáld nappal esetleg laktatóbb ételekkel etetni 2x fõzit vagy tejpépet. Hátha az segít. Csak egy ötlet.:) Elsõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!