Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos vagyok (307 db)

7 honapos vagyok. Van egy olyan sejtésem hogy a férjem joba van a barátnömmel, mit tegyek?

Ideges vagyoknagyon. Jelekis vannak de a férjemtagad mindent.

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, h csak beképzeled magadnak? Mert elképzelhetõ, h sokkal érzékenyebb vagy, emiatt mindent negatívabban látsz. Én is gyakran érzem úgy, h az egész világ összeesküdött ellenem, és mikor kibeszélem magamból a bánatomat, már-már nevetek magamon. Persze, mikor épp benne vagyok, nem hiszem el, h nem áldozat vagyok- és án is érzek/látok jeleket, amin nevetek végül. Remélem, veled is ez a helyzet, és nemsokára legyintesz. Voltak hasonló jellegû gondolataid? Mert akkor lehet, megint errõl van s. Ha viszont nem, akkor remélem, valaki tud neked tanácsot adni. Minden jót!

Szia! Nem lehet, h csak beképzeled magadnak? Mert elképzelhetõ, h sokkal érzékenyebb vagy, emiatt mindent negatívabban látsz. Én is gyakran érzem úgy, h az egész világ összeesküdött ellenem, és mikor kibeszélem magamból a bánatomat, már-már nevetek magamon. Persze, mikor épp benne vagyok, nem hiszem el, h nem áldozat vagyok- és án is érzek/látok jeleket, amin nevetek végül. Remélem, veled is ez a helyzet, és nemsokára legyintesz. Voltak hasonló jellegû gondolataid? Mert akkor lehet, megint errõl van s. Ha viszont nem, akkor remélem, valaki tud neked tanácsot adni. Minden jót!
mik azok a jelek?
Ha majdnem biztos vagy benne hogy kamatyolnak tedd próbára azzal hogy kitálalsz neki hogy régóta forgatod a fejedben hogy beveszed egy körre 3.-nak mit szól hozzá, meg hozzáfûzheted ha tényleg szemmel láthatóan jó barátnõ, hogy kicsi te is bele vagy esve, ezek után figyeld erõsen a reakcióját és ha bebizonyosodik dobd ki. De bízom benne hogy alaptalan mert akkor tönkre vágtátok a saját meg a barátnõ kapcsolatot is.

Kell e valami úszógatya vagy valami hasonló a fürdőpelusára? Vagy elég a fürdőpelenka is? Más mibe viszi be a vízbe a kisfiát? 7 hónaposak vagyunk.

Most vinném els? alkalommal baba úszásra kisfiamat.

Legjobb válasz: én csak fürdöpelusba láttam babát egy usziba

én csak fürdöpelusba láttam babát egy usziba
Elég a fürdõpelus.Én egyszer vittem fürdõruhát is neki de azt csak a fényképezés miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Mi járunk babaúszásra és ott nem elég a fürdõpelus. Ugyanis nem zár rendesen és kifolyik belõle. Kell még rá egy másik gatyó. Akár házilag készített, akár a monopaneltõl, vagy a bambino world-tõl. Mi a swimshopban vettük, az is jó. Kérdezz rá ahová mentek hogy oda kell-e. Megjegyzem ha nem kell, akkor én oda nem mennék. Van olyan hely ahova úszósapka is kell a babáknak is, hiszen nekik hullik a legjobban ilyenkor a hajuk.

Mit csináljak? A barátommal 7 hónaposak vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Vele van az első komolyabb kapcsolatom és szexuálisan is csak vele érintkeztem eddig. A szex jó és élvezzük, de nem tudom más téren kielégíteni.

Nem tudom miért de valahogy mindig elbénázom a dolgokat pedig tényleg próbálkozom.Szeretnék neki örömöt okozni de egyszerűen érzem hogy nem élvezi sem orálisan sem ha kézzel csinálom és nem vele van a gond. De ez egy lánynak nagyon el tudja venni a bátorságát.. Ráadásul ő ki tud engem elégíteni és sokkal jobban csinálja a dolgokat. Lehet hogy ő tapasztaltabb de már több mint 7 hónapja együtt vagyunk és ennyi idő alatt nekem is ügyesednem kellett volna.Mondta hogy jobban csinálom mint az elején de nekem ez nem elég. Azt akarom hogy élvezze.És tudni, hogy vajon hol rontom el..Ha valakinek van bármilyen ötlete hogy hogyan legyek jobb ebben nagyon örülnék neki, mert ez tényleg fontos dolog.Aki normális az átérzi a helyzetet szerintem.

Legjobb válasz: szerintem jól csinálod, nem hiszem hogy ezt bárhogy is russzul lehetne csinálni. nem gondolod hogy csak elakar tiporni hogy õ tûnjön a jónak? amúgy hány éves vagy?

szerintem jól csinálod, nem hiszem hogy ezt bárhogy is russzul lehetne csinálni. nem gondolod hogy csak elakar tiporni hogy õ tûnjön a jónak? amúgy hány éves vagy?
A fiúk nagy részét a pornós cuccok beindítják, tegyél úgy mintha te is maximálisan élveznéd a dolgot (mintha szexuálisan ingerelnének), nyögjél sokat, sóhajtsál.
ja, és olykor néz kacéran a szemébe! Mosolyodj el! Az ilyen extrák sokat számítanak.
nem kell izgulni mert nem megy ez a tanulas egyik naprol a masikra! meg 7 ho is keves. de azert kicsitt jobban odafigyelhetnel ra, es kozbe kerdezd meg hogy mikor mi jo neki. az azert durva hogy nem tudod kiverni se neki!!!!!!1
rosszul*** elírtam, bocsi
A kérdező hozzászólása: de persze volt már hogy elment mikor ilyen téren elégítettem ki, csak nagyon ritkán. Köszönöm az eddigi válaszokat nagyon megértõek vagytok!! Amúgy 16 vagyok
én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és énsem voltam annyira ügyes..persze azért élvezte, mert nemlehet nem élvezni, de azért nemis volt annyira nagyon jó...és olyan 2 hónap elteltével már elkezdte mondani h mit és hogy csináljak, és így nagyon jó neki is és nekem is..szeretem ha megmondja h mit és hogy csináljak, és nem nekem kell kitalálni, hogy mi a jó neki:)
én elég tapasztaltnak mondanám magam, de a páromat (aki szintén nem ma kezdte, 30 éves) pl kézzel eddig egyszer próbáltam meg kielégíteni, és egy idõ után annyit mondott félig nevetve, hogy ezt inkább hagyjuk (ekkor már nekem is kínomban nevetnem kellett). Szájjal más a helyzet, de azt meg nem szeretem igazából annyira, szóval max. az elõjátékba van nálunk beépítve. Korábbi partnereim közül azonban volt, akinek simán "elintéztem" kézzel, szerintem a mostani páromnak ez egyszerûen nem jön be (ha rendszeres a szexuális élete, orálisan nem is lehet kielégíteni, élvezi, szereti, de nem tud úgy elmenni), talán a te barátodnak sem!

Másnak is váltott ki allergiás bőrreakciót a babájánál a Gabi habfürdő ill. a termékcsalád vmelyik tagja? Hol lett kiütéses a baba? A lányomnak az arcán két oldalt a fülénél apró pöttyök jelentek meg. Lehet a Gabi habfürdőtől? 7 hónaposak vagyunk.

Legjobb válasz: Lehet a fürdetõtõl is, bár mondjuk akkor test szerte kellene jelentkeznie a pöttyöknek (bár nem tudom). S mit evett mostanában? Valami újdonság nem volt? Mondjuk, ha a fürdetõ új, akkor valószínû az lesz a ludas. Nálunk a Niveás babaolajtól lett pöttyös a lányom, szinte mindenhol, de fõleg a pocakjánál.

Lehet a fürdetõtõl is, bár mondjuk akkor test szerte kellene jelentkeznie a pöttyöknek (bár nem tudom). S mit evett mostanában? Valami újdonság nem volt? Mondjuk, ha a fürdetõ új, akkor valószínû az lesz a ludas. Nálunk a Niveás babaolajtól lett pöttyös a lányom, szinte mindenhol, de fõleg a pocakjánál.
A kérdező hozzászólása: nem volt, odafigyelek erre. több ismerõsöm is mondta hogy 1-2 hét használat után jött ki nekik is.
Nem csak a gyerekeimet, engem is kicsapott a Gabi
Szia! Mi 6 hónapos kora óta használtuk a Gabi termékeket kb. a hozzátáplálással egy idõben. A babám ekcémás lett, akkor azt tehénfehérje allergiával magyarázták. Nagyon csúnya volt a bõre. Most már nem allergiás a tejre, de még mindig csúnya volt nem sokkal ezelõttig a bõre. Kb. 1 hónapja elhagytam azt fürdetõszert és már nagyon szépen alakul. Nem feltétlen, hogy van összefüggés a bõre és a fürdetõ között, mindenesetre nagyon örülök, hogy alakul neki.

Lassan 7 honaposak vagyunk mikortol kell pohárra szoktatni a babát, probálkoztam de eldobja most már odaadtam játszon vele hogy szokja és közbe láttom hogy rágja a csörét?

Legjobb válasz: én 6 hó óta, ahogy kap fõzeléket, utána mindig adok kis poharat (likõrös poharat) a kezébe, persze közben fogom. 1-2 kortyot mindig iszik.

én 6 hó óta, ahogy kap fõzeléket, utána mindig adok kis poharat (likõrös poharat) a kezébe, persze közben fogom. 1-2 kortyot mindig iszik.
A fiam 6, 5 hós .Már 5 hós kora óta iszik a csõrösbõl de olyan lendülettel szívja, hogy állandóan fuldoklik.Az Õ kedvét nem veszi ez el, de én már nem bírtam hallgatni és így elkedtük a poharazást.Élvezi nagyon de még az Õ kezébe nem lehet adni mert magára önti.Inni viszont iszik belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Harmadik babámat várom, (7 hónapos vagyok) és most derült ki, a páromnak hónapok óta szeretője van! Mit tegyek?

30 éves vagyok, már van 2 gyerekem, 2 különböz? apától. most várom a jelenlegi élettársammal a harmadikat. tegnap lebukott mikor a szeret?jével beszélt meg randit telefonban, hallottam! rákérdeztem, ? meg elintézte a dolgot egy vállrándítással, hogy "igen, megcsallak. és" ! én ezt nem tudom tolerálni! kidobjam?? vagy ne?? mi lesz így a közös gyerekünkkel, ha már a születése el?tt szétmegyünk?? hogy képesek a férfiak ezt tenni?????? ://

Legjobb válasz: ha õ így áll hozzá, mit tudsz tenni vele? Talán kérdezd meg, miért tette, mit tervez a jövõben? Szereti-e a másikat? Ezek alapján döntsd el, hogy kap-e még esélyt.

ha õ így áll hozzá, mit tudsz tenni vele? Talán kérdezd meg, miért tette, mit tervez a jövõben? Szereti-e a másikat? Ezek alapján döntsd el, hogy kap-e még esélyt.
Mennyi ideje vagytok együtt?
na ezért fog nekem maximum 1 gyerekem lenni...
Istenem, hát ez iszonyú :( Egy ilyen reakció után én nem számítanék arra, hogy meg lehet vele beszélni normálisan a dolgokat, de megint szétválni gondolom egy rémálom lenne. Érzel rá némi esélyt, hogy egy alapos beszélgetés után észhez tér? Nem akarom javasolni a veszekedést és a különválást, mert tudom, hogy nehéz döntés és megtenni is nehéz.
Dobd ki. Keress egy 4.-et.
Hááát, azért Te sem vagy egy Szeplõtelen szûz...3 gyerek 3 apától...
3 baba 3 apától?.... mit várhatunk tõled is kismama?.....
Lehet, hogy nem szép dolog ilyenkor mégegyet rugni valakibe, de.. Gondolkozz el azon, hogy 3 gyerek, 3 apától nem abszurd-e egy kicsit? Biztos, hogy felelõsen döntöttél a gyerekvállalás mellett amikor két elõzõ téves döntésed is volt? Menyire hibás a férfi, hogy máshol kereste a boldogságot, ha Te ennyire rossz emberismerõ vagy? Végezetül kérnélek, hogy minnél szélesebb körben terjeszd a történetedet, fõleg azok körében akik be kívánják vezetni a "szingli adót" és akik a magyarság kihalásától félnek!!!!!
1 f4szi 1 gyerek...
nincs gyerekem és elég fiatal is vok 19 éves.de tanulok biológiát elég keményen és pszichológiát is fogok.és azt tanultuk és ez elég sok ember tapasztalata is, h míg te várod a párod gyermekét elég sok esetben elmarad azalatt a 9 hónap alatt a szexualitás a kapcsolatokban.és mivel a férfinek szüksége van rá más után kutat, akivel lehet, h érzelmek nélkül de mindenképp kiéli szexuális vágyait. szerintem várj míg megszületik a kicsi és utána aztán dobd be magad.dolgozz az alakodon, h minnél elõbb szex lehess.persze ez ne menjen a baba rovására. ha ez sem használ, próbáljátok ki, h pár hétre külön mentek és ha szereti egy kicsit is a babát úgyis meg akarja látogatni és mikor meg megjelenik légy elbûvölõ.ezzel tuti visszahódítod.
Még mielõtt lelõnétek: nem olvastam az elõbbi válaszokat. Én a helyedben pofánvágtam volna, és leintéztem volna annyival, hogy "igen, pofán vágtalak, és?" Én kihajigálnám az összes holmiját az ablakon, hazafele jövet szedje fel, és menjen a szeretõjéhez Isten hírével! A zárat lecseréltetném az ajtón, és mikor megszületik a baba, kérném a gyerektartást - elvégre õ az apja, és ha cserben hagyta a gyerekét, meg a gyereke anyját, legalább fizessen. Nem vagyok számító ember, de azt én se nyelném le, ha megcsalna, pláne akkor, mikor a közös gyerekünket várom!
Szerintem ha valakinek erkölcsi problémája van a kérdezõvel, azt tartsa meg magának! Attól hogy 3 apától 3 gyereke van még nem gonosz, rossz stb., jelenleg nehéz helyzetben van és tanácsot kért. A bunkó beszólásait mindenki megtarthatja magának. Különben szerintem ez a "megcsaltalak, na és" a megbocsáthatatlan, nem a megcsalás. Lehet, hogy most nem lesz erõd szakítani vele, de nem hiszem hogy egy ilyen emberrel (aki így áttapos a lelkeden) hosszú távon együtt lehetne élni. És nem is érdemes, mindenkinek is olyan párra van szüksége, akinek számítasz. És a sok bunkó beszólogatónak abban sajnos igaza van, hogy ha 3 gyereked van 3 férfitól, akkor valami baj van az emberismereteddel, valószínûleg naiv lehetsz, aki "felveszi a rózsaszín szemüveget".
Volt itt egy hasonló kérdés nem rég és kérlek szépen le állszenteztek amiért én nem csaltam meg a páromat és hú milyen prûd vagyok szóval ez a mai világnak már elfogadott. Veled is gond van amiért elhagytak az eddigi apák és miért vállaltál ennyi gyereket ilyen helyzetbe???Vele is gond van amiért megcsalta a terhes nõt én levágnám a farkát...Nem fogadnám vissza, de mit teszel??Van hová menni, van ki segítsen??Egyedül 3 gyerek???Nehéz lesz férfit találnod a 3 gyerek miatt mert ez nagyon nagy felelõség és anyagi teher.
"- mééééér csaltáááááál meeg? - nem tudom. annyira vonzott. de téged szeretlek, veled akarok maradni. - de akkor mééért? - nem bírtam ellenállni" sok férfi végigélte már ezt a párbeszédet. a megcsalásnak nem volt oka, egyszerûen találkozott disco-ban, munkahelyen más nõkkel, akik vonzóak voltak, flörtöltek vele, aztán õ nem bírt ellenállni. Saját bevallásuk szerint(!) mindent megkaptak otthon és szeretik a párjukat. Na erre varrjatok gombot :(
Szia! Én nem szakítanék vele. Ha ennyiszer elõfordult az életedben ez a jelenség akkor annak oka van. Ok nélkül megcsalás sincs, fõleg hogy mind komoly volt, mivel babák lettek belõle. Te is hibás vagy, elõbb azt próbáld megoldani, utána a pároddal beszélj és béküljetek ki.
minden élettársadnak szülsz gyereket? a saját érdekedbe remélem nem lesz több pasid. mert ritka felelõtlen vagy
Kedves Kérdezõ! Én már válaszoltam korábban, így most csak offolok: Ne hallgass a bunkó válaszokra, csak azokból szelektálj, amik segítenek Neked döntést hozni. Senkinek ne hagyd, hogy elítéljenek!!! Semmi joguk hozzá. A hibáidon- ha vannak- javíts, de nem te érezd magad bûnösnek ebben a helyzetben!
így jár az aki minden szembejõvõ pasinak gyereket szül. nyugi lesz majd egy 4. gyerek is egy 4. férfitól....
Hát aki egy vállrándítással elintézi, ha megcsalja a terhes feleségét, az egy disznó, és látható, hogy nem tisztel téged, mert akkor legalább megjátszaná, hogy mennyire sajnálja, még ha nem is lenne igaz.
De "szeretem" ezt a hozzáállást. Ha egy pasi megcsal egy nõt, egybõl mindig a nõ a hibás, szegény szerencsétlen pasi meg nem tehet semmirõl. Aha, a ló**szt nem, nem a nõ dugott félre, nem õ randizgatott mással. Persze, furcsa, hogy ez már a harmadik balul végzõdött, gyereket nemzõ kapcsoalt. Ennyibõl azonban nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. Bár épp ez az, amin a kedves Kérdezõnek el kéne gondolkoznia, hogy vajon ennek mi az oka? Mielõt félreértenéd, nem Téged okollak a történtek miatt, csupán segíteni szeretnék, hogy legalább a továbbiakban ne ismétlõdjön ez meg. Szóval lehet pusztán nagyon szerencsétlen véletlen is, bár ez elég valószínûtlen. Mindenesetre ha így van, akkor is a továbbiakban legyél kicsit gyanakvóbb a férfiakkal! Lehet, hogy szerencsétlen módon az ilyen fajta pasik jönnek be, az amolyan "kemény pasik", akik nem fognak azon vacakolni, hogy megoldják, ha valami gondjuk van, inkább továbbállnak, vagy más után néznek. Lehet, hogy túl naiv vagy, túl beleéled magad a dolgokba, annyira szeretnél valaki mellett megállapodni, hogy ez elvakít, így a pasik könnyen kihasználnak. A lényeg: Neked kell észen lenni! Ha úgy érzed, hogy valami gond van, tessék leülni és megbeszélni! Elvégre egy normális kapcsolat egyik ismérve, hogy ha valami gond van, azt a felek megbeszélik egymással. Igen, itt a pasi pont ebben hibázott, hogy a könnyebbik utat választotta, ahelyett, hogy megbeszélte volna Veled az esetleges gondjait. Sokmindent nem tudtál volna tenni, legfeljebb jobban résen lenni, nyilván voltak arra utaló jelek, hogy meg akar csalni téged. Amúgy meg ilyen taplót ne tûrj meg magad mellett!
Figyelj ha valami történik veled abban te is hibás vagy. Benned is van valami hogy senki nem tud melletted megmaradni. Ezt akkor is el kell ismerned ha fáj. Kapcsolat két személyrõl szól.
Mindenesetre üljetek le komolyan megbeszélni ezt a dolgot (is). Kérdezd meg, hogy miért tette és lehet, hogy a válaszán te is meglepõdsz és érdemes lesz elgondolkodni rajta.
Jó, de ha kidobod, akkor hogyan milyen pénzbõl neveled a három gyereket. Ha el tudod õket tartani, akkor végülis kidobhatod. Olyan ismerõsöm van, és teljesen normális tanult ember (könyvelõ), akinek a két gyerek után az élettársától lett egy harmadik. Õ azonban szerencsésebb nálad, mert az élettárs az összes gyereket nagyon szereti. A döntésed attól is függ, hogy mennyire gyorsan tudsz új férfit vinni a házhoz, mennyire tudsz könnyen ismerkedni.
Gondolkoztam eze a három gyerek három apától szlogenen. Szerintem vannak nõk, akiknek az életében sok sok barát volt, van és lesz, vizsont õk irtóznak a gyerekvállalástól és nagyon vigyáznak.Kérdezõnk valószínûleg érzelmesebb típus, akibe szerelmes volt, vállalta is tõle a gyereket, bízott is abban, hogy szép család lettek.Aztán csalódott, mert más is csalódik, szakít, csak kevesen vállalnak gyereket.El is vetethette volna õket, most nem dobálnátok követ rá és nem lenne ilyen patt helyzetben.Megpróbálta még egyszer.Valószínûleg megfogadta, hogy most majd szép lesz minden.2. alkalommal is csalódott.Valószínúleg megfogadta, hogy soha többet.Aztán jött egy férfi, aki bebizonyította, hogy benne érdemes bízni.aztán kiderült, hogy átvágás volt. Mit tennék a helyében? Elküldeném még most afenébe, hogy amikor a kicsi megszületik nem legyenek veszekedések, viták, nyugodtan nevelkedhessen, akár szegényen is, de nyugodtan. És utána megmûttetném magam 3 gyerek után már símán mehet, hogy soha többé ne szüljek gyereket ilyen apáknak, hanem azt a 3-at szépen neveljem és õk legyenek a fontosak és egy férfi sem számít igazán. Ja, férfiellenes vagyok?:_)))
Rendkívül bunkók és alpáriak a magyar férfiak - ez nekem is a tapasztalatom. Külföldi férjem van, õ ha meg is csalna, sokkal "tapintatosabban" csinálná, nem így....!!!
A párod is akarta a gyereket vagy csak te?Eddig nem vettél észre rajta semmi?Mert aki válvonnással intézi el, azon már alapból látszik h. milyen alak lehet.AMúgy tény h. ha minden ok a kapcsolatban, akkor nem fog megcsalni úgy h. nincs bûntudata.Ha a párod így lerendezi, akkor ott tuti volt már elõjel.Nem lehet h. ez a kpcsolat alapból nem volt tökéletes?
Szomorú a történeted. Tanácsot adni sajnos nem tudok, de nekem eszembejutott errõl egy ige: Azon a napon hét asszony ragad majd meg egy férfit, és azt mondja: "A saját kenyerünket esszük, és a magunk ruhájába öltözünk. Csak a nevedet hadd viselhessük, szabadíts meg minket a gyalázattól!" Szomorú, hogy nem találsz egy tisztességes férfit, aki kitart melletted. Erõt és türelmet kívánok neked.
19:01: azt lehet szediteni, aki hagyja magat. Akit mar ketszer atvertek ugyanigy, az tudhatna, hogy mire figyeljen. 2 gyerekes anyakent felelossege, hogy normalis emberrel alljon ossze. Mindenkit megcsalhatnak, de ha valakit mindenki megcsal, mutatja, hogy azzal a szemellyel (is) gond van. A gyerekek isszak meg a levet az egesznek. Tulajdonkeppen egyiknek sincs apja. Nem irigylem oket.
Érdekes, hogy arra senki nem gondol, hány olyan gazember él köztünk, akik direkt az elesett embereket szédítik, mert ugye az önbizalomhiány azért látszik egy nõn. Ha meg ez a harmadik "apuka" olyan nagyon nem akarta volna a picit, talán elõre is szólhatott volna. A kiírásból látom, pár napod van hátra. Hogy vagy most?
Ne haragudj, de en ugy gondolom, hogy ez elsosorban a te felelotlenseged miatt van. Van olyan, hogy valakit megcsalnak, de akit mar 3 ferfi csal meg mindig gyerekkel, az mutatja, hogy nagyon rosszul valasztottal. Felelotlenseg ennyi gyereket bevallalni kulonbozo ferfiaktol.
Csak a válaszok elejét olvastam. Miért kell azért osztani a Kérdezõt, mert 3 gyereke van 3 különbözõ apától? Ez azt is jelentheti, hogy õ szeretett volna komoly kapcsolatot, családot, és nem volt szerencséje. Úgy látom, most sincs. Én nem mentegetném a kérdezõ "párját", mint a 19 éves LÁNY. :S A reakciója még csak megbánást sem mutat. Én a helyedben kiraknám a "páromat" és megpróbálnám egyedül nevelni a gyerekeket, 3 gyerekre azért elég sok támogatást adnak, ott vannak a gyerektartások is. Ne abban nõjön fel a gyerek, hogy az apja lábtörlõnek nézi az anyját.
No, azt már látom a kibicnek semmi sem drága ! De jól tudtok tanácsot adni! Grat! Ja, persze nem rólatok van szó! Az anyuka meg.... 3 háromtól..... szem, legyen egy negyedik, aztán ha nem, hát jöhet a többi ! Majd csak véget ér , aztám már nem lehet több gyereke ! Akkor lehet örülni !
Nem tudom h miert kell a kerdezot bunko modon lehurrogni. ha vkinek nincs normalis valasza akkor inkabb ne szoljon hozza es velemenyet tartsa meg. szerintem is valogasd ki azt a keves etkezlab valaszt ami itt van a tobbivel meg ne foglalkozz. en sem ertem miert mindig a no a hibas az ilyen szemet pali meg az artatlan barany. en 3 gyerek mellett is kipenderitenem mint a huzat, mert az ilyen nem erdemli meg h mellette maradj, meg a valaszabol itelve nem is szeret, meg tisztel igazan. pl. nekem nehez szulesem volt es kb 6 honapig utana nem kivantama sex-et, nem voltam kepes ra, a ferjem megsem csalt meg, hanem kivarta. sosem csalna meg mert ez utkozik az erkolcsi moraljaval. Sajnos ilyen keves hapsi szaladgal, 90%uk egy jerk. es abbol a 10%bol nehez valogatni...ez van.. kedves kerdezo neked sok kitartast kivanok szeresd azt a picit nagyon, es legkozelebb vigyazz a pasikkal.
19 éves lány.Nem azt mondtam, h ez a normális sõt egyáltalán nem szép dolog, de nagyon sok pasi ezt csinálja sajnos.és ezt én is elítélem, még ha nem is így jött le sok embernek.de úgy gondolom, h ha igazán szereti a társát és a gyereke is fontos, akkor meg fogják tudni oldani a problémákat.
Talán nem kéne minden pasitól szülni egy gyereket.Ha most minden nõ minden exétõl pasijától alkalmi sz*xpartnerétõl szülne egy gyereket már lelógna az emberíség a földrõl.
11:33-as válaszra reagálnék is: amit te írtál az nem normális dolog. A nõ ugyanúgy kívánhatja a szexet mikor terhes, a férfi pedig a már anyává elõlépett feleségre még inkább Nõként képes tekinteni, mint elõtte. Hányszor hallottam már én is párokról, akik a szülés elõtti pár hétben is "egymásnak estek". Emberek általában azért vállalnak gyereket, mert szeretik, tisztelik egymást és a kapcsolatuk megérett a biztos, közös jövõre. Olyan nincs, hogy ezek 9 hónapig szünetelnek, addig mindenki azt csinálja amit akar, aztán utána majd lesz valahogy... Kérdezõ: nehéz helyzetben lehetsz, hiszen, ha dobod az élettársad, egyedül kell nevelned a három gyereket. Remélem a szüleid, rokonaid, barátaid tudnak neked segíteni, mert ez nem elfogadható viselkedés a párodtól, meg kell tõle szabadulnod... :/
miért kell mindnek gyereket szülni? látod, ezzel nem lehet megfogni 1 pasit se...
4. gyermeked 4. apja ennél is kevésbé fog megbecsülni. Sajnos aki hõsiesen neveli, viseli a meglévõ gyerekek nyûgjét az vár is valami kompenzációt.
Én ott hagynám. Nagyon nehéz lépés lehet, de ezek után nekem még nehezebb lenne együtt élnem vele és látni miket mûvel, meg hogy mennyire nem érdeklem én meg a saját gyereke. Most csak a kicsivel foglalkozz..és Magaddal. Ne hagyd, hogy tönkre tegye ezt az egész idõszakot.
Én lehet tom mi itt a baj. sokan nem veszik észre, és hiába elvállnak, szakítanak egy rossz kapcsolattal, a másikba ugyanazt a rosszat találják meg, csak késõn veszik észre, hiába kiveri a szemüket a kész tény. Elmondhatom, mert nincs név kirakva, nekem anyunak van a harmadik férje, montam neki akkoriban, hogy anyu ez is iszik mint apu aztmondja még hogy ez???? oszt késõbb derült ki, hogy iszik mint az állat ez is, és most is balhé van otthol, pakol kifele mindent a házunkból mert hogy pár dolgot õ csinált, azaz férfiként dolgozott a házon. Vedd már észre magad kedves kérdezõ, hogy mindig is ilyen szennyeket fogsz találni ha neked nem lesz jó a normális, és szerény típus is, csak ugye a vagány faxi az jobban mutat mi? Akkor igyad a levét. :P és ne hari hogy így fejeztem be a levelet de a gyerekeid is szívni fognak a butaságod miatt késõbb.
Én adnék még egy esélyt neki...
én is 19 vagyok de sztem is nagy hülyeség ez a pasinak sexre van szüksége. elég bele gondolni, hogy akkor pár nem maradna együtt...pff...nehogy már ez legyen a normális.
Eleg meredek a story, de en ugy vagnam hatba szivlapattal, hogy arrol kodulna!
Jujj de tudunk ítélkezni... Gratulálok, ezek szerint ti mind tökéletes emberek vagytok. Ha õ ennyivel reagálja le a dolgot, akkor mindenképp küldd el. De azt tényleg jó lenne tudni, hogy miért lépett félre, mi nem volt jó neki. De akkor nem kellett volna belemennie, hogy közös babátok legyen, ha nem volt benned biztos. Érdekes, hogy ilyen hamar félrelépett.:/ Sajnálom.
kb 7 hónapja lehetnek együtt
Modern világunkban javasolnám a nyitott kapcsolatot. Most önérzetbõl ezt nehéz lenyelni, pedig a 4. pasinak éppen Te leszel a szeretõje, vagyis akár a mostanit is megtarthatnád szeretõnek.
Mondjátok már meg hogy miért van az, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, s nem éppen szokványos helyzetben van, akkor miért kell elítélni? Nem szokványos, de nem is annyira egyedi szerintem, az volt a 'bûne' hogy rosszul választ. De sajnos egyre többször hallom én is a környezetemben hogy szétmegy egy kapcsolat, házasság, s bizony néhol gyerek is van. Örüljetek annak, hogy ti nem élitek át ezt, mert biztos nehéz lehet neki, viszont én is úgy gondolom hogy inkább hagyja ott azt a pasit, mert most még mindig könnyebb változtatni mint amikor már megszületett a pici. Család vagy barátok segítségét kell kérni, biztos segítenek, de ne hagyd magad megalázni szerintem. Minden jót kívánok: 2 gyerekes anyuka
A hûség döntés kérdése, viszont nem jár alanyi jogon. Gyerek mellett se.
"ha megcsal, te vagy az oka, nézz magadba" Hát persze... õ, aki megcsal, õ egy áldozat, egy ártatlan lélek! Lehet, hogy a kérdezõnek van valami olyan konstans paramétere, ami miatt minden férfi megcsalja, és senki sem veszi komolyan hosszútávon. De ez akkor sem mentség egyik pasinak sem! Akkor nem megcsalni kell, hanem megbeszélni a dolgot. Mellesleg 2-3 gyerekkel az átlag pasik nehezen birkóznak meg, ha nem az övék a gyerek... lehet ez is oka a nehézségeknek :/ De: akkor sem mentség ez egyetlen egy pasinak sem!
Az rendben van, de nemvágod, hogy attól hogy te nem csaltad meg egyiket sem még benned is lehet hiba? Ha más nem is akkor az, hogy felrakod ugyanazt a lemezt, csak talán a borítója más. Nézz körül, mondom anyu is ezt csinálja, csinálta, neki is harmadik férje van, okés nem három gyerek, de ugyanaz a séma, ugyanaz a rakás, xar, fos élet, amit amúgy ezálltal biztosított, biztosít nekünk is.
De valamiért csak megcsalt mind a három. :o Nem lehet, hogy megvan ennek az oka? Én elõször leülnék vele megbeszélni, mi az amit hiányol a kapcsolatból. Ha menthetetlen, akkor pedig hagynám a fenébe.
ha egy pasi megcsal annak oka van, nézz magadba... nem mindig csak õk a hibásak. de remélem ezzel sikerült már észhez térned, mert te tényleg nem ismered a pasikat, azt hitted hogy 3 éve vele vagy akkor már minden oké lesz? egyáltalán akarta õ is ezt a gyereket? mert kétlem. komolyan, most mire vársz még? ha egyszer megcsal és leszarja az egészet akkor meg fog utána is csalni ugyanúgy, miért nem basztad még ki? miért itt kérdezel minket? nem látszik hogy semmibe vesz téged és a gyerekét? ezekután még vele akarsz maradni?
Kedves Kérdezõ! Arra nem gondoltál, hogy EGYMÁSSAL kellene megbeszélnetek ezt a dolgot? Ha más dolgokat is így szoktál lereagálni, hogy "én nem vagyok hibás, csak õ!", akkor ne csodálkozz, ha vállrándítást kapsz! Talán még örülhetsz is, hogy nem lépett még le, "csak" csal.
Elõbb kellett volna gondolkodni, ha minden pasid megcsalt én elgonbdolkodnék h miért is?A férfiakat nem lehet babával megfogni.
A kérdező hozzászólása: 3 éve vagyunk együtt. de ezek után, azt hiszem befejeztem vele. mire számíthatnék tõle a jövõben?? minden évben 5 hónapra talál majd mellém egy másik nõt?? kutyából nem lesz szalonna! ((((( szegény pocaklakóm..
A kérdező hozzászólása: lehet hogy mindhárom gyermekem más-más apától sikerült, de én legalább nem csaltam meg soha senkit!! normális komoly kapcsoltaokból születtek. arról nem tehetek, hogy minden pasi akivel összehozott eddig a sors megcsalt, aztán gyerekestül elhagyott. szégyen, hogy a nagy többség férfit nem érdekli a gyereke. mit számít az!
Te tudod meg tudsz-e neki bocsátani. Bár ilyen reakció után, én biztos nem tenném, de te más helyzetben vagy. Mégis csak gyerekek is vannak, lesz...Szóval, jól gondold át.
11.33, ugye ezt nem gondoltad komolyan, mert ha igen, borzasztó nagy baj van mind az értékítéleteddel, mind a pszichológiatudásoddal. Nekem ne próbáld bemagyarázni, hogy egy kapcsolatban normális és elfogadható, ahogy amíg a nõ gyereket vár, a férfi csalja, mert szexre van szükséges. Kislány vagy te még ehhez, és ez a jobbik eset, a rosszabbik az, ha tapasztalatból beszélsz, mert akkor viszont a személyiségeddel meg az önértékeléseddel van gáz, ha rémlik valami pszichológiából. Más kérdés, hogy a elgondolkodtató, hogy ha a kérdezõnek 3 gyereke van 3 különbözõ apától, mennyire hibáztatható õ, és mennyire a partnerei, hogy így alakult az élete.

Baj ha 1 nap alatt többször is csuklik a babám? 7 hónapos vagyok

Legjobb válasz: Nem baj, nekem is olyankor napi 3 alkalom is volt jó hosszan, most a 40. héten napi 1 van. Amúgy innem tudod, hogy jól mûködik a gyomra a rekeszizmai, és hogy jól tud lakni, most még csak magzatvízzel, de a gyomortelítõdés fontos!

Nem baj, nekem is olyankor napi 3 alkalom is volt jó hosszan, most a 40. héten napi 1 van. Amúgy innem tudod, hogy jól mûködik a gyomra a rekeszizmai, és hogy jól tud lakni, most még csak magzatvízzel, de a gyomortelítõdés fontos!
nem baj! nálam is ez volt, dokitól is kérdeztem, és ez egy teljesen természetes dolog. Nagyokat kortyol a magzatvízbõl a drága :) , ne aggódj miatta

30 hetes terhes vagyok a védöm azt monta hogy 7 honapos terhességnek felel meg de én ugy számoltam hogy 8 taposom akkor most mennyi vagyok?

csak azért kérdezem mert haránt fekvéses a babám és monta a dokim hogy az nagyon veszéjes hamarab is jöhet a baba de nem mindegy hogy 8 honapra vagy 7 re jön 2007 9 30 án volt utoljára menszeszem

Legjobb válasz: Elõször is: Még csak 29 hetes vagy és nem harminc,és még 75 napod van szülésig.Számoljunk átlag 30 napos hónapokkal.Az még 2,5 hónap.Tehát még csak a 7. hónapban vagy,és nem a 8.ban.A 8.ba úgy 2 hét múlva fogsz lépni.(Akkor lesz még vissza 60 nap.) Amúgy tök mindegy,hogy 7 vagy 8 hónapos koraszülött,ugyanis egy koraszülött mindig is az..persze mondanak ilyeneket,hogy a 7. ben nagyobb az esély mint a 8 ban az életben maradásra,de errõl hivatalos statisztika nincs.Hidd el,azért bent fog õ maradni a 36. hétig:)

Elõször is: Még csak 29 hetes vagy és nem harminc, és még 75 napod van szülésig.Számoljunk átlag 30 napos hónapokkal.Az még 2, 5 hónap.Tehát még csak a 7. hónapban vagy, és nem a 8.ban.A 8.ba úgy 2 hét múlva fogsz lépni.(Akkor lesz még vissza 60 nap.) Amúgy tök mindegy, hogy 7 vagy 8 hónapos koraszülött, ugyanis egy koraszülött mindig is az..persze mondanak ilyeneket, hogy a 7. ben nagyobb az esély mint a 8 ban az életben maradásra, de errõl hivatalos statisztika nincs.Hidd el, azért bent fog õ maradni a 36. hétig:)
a 32. héten lépsz be a 8. hónapba!
Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2008-07-06 Fogamzás feltételezett ideje: 2007-10-14 Betöltött hét: 29 Hátralévõ napok száma: 75 Trimeszter: harmadik Magzat átlagos méretei: * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 363 milliméter * BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 77 milliméter * THQ (mellkas átmérõ): 72 milliméter * FL (combcsonthossz): 55 milliméter * Súly: 1250 gramm * HC (fej körfogat): 272 milliméter * AC (has körfogat): 192 milliméter
Szia! Az én babám is harántfekvéses volt még a 32. héten is, aztán szépen befordult már azóta. Most már 40 hetes és 5 napos vagyok, nem jött elõbb. Sõõt... Szerintem csupán ettõl nem lesz koraszülött, nem kellene aggódnod.
Szia! Ne izgulj, a barátnõnek a babája 39.héten fordult be, õ is harántos baba volt végig. Múlt hét hétfõn megfordult neki, és szombaton megszült. Nagyon vigyázz magatokra. Kellemes további terhességet! 23 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de nem mindegyik kalkulátor egyforma terhességi hetet mutat

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

Legjobb válasz: Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?

Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?
3 honapos, anyatejes es 7-9 alkalommal etetem. Nem problema mert orulok h van tejem. Ejjel 1x v 2x ebred amugy 2 v 3 orankent eszik. Valtozo attol fuggoen hogy van ebren es mikor jelez.
4 hónapos lesz 5-én a fiam. Õ átlagban 5-6 alkalommal eszik napközben de ha éjjel felkell akkor megvan 8-9 alkalommal is. Teljesen õ szabja meg. csak anyatejes.

7 hónapos babátok hány órát bír ki ébren napközben? Hány cm-t nőtt mióta megszületett? Most hány cm? Mennyit hízott és most mekkora? Lány vagy fiú?

Fiam, 20cm-t n?tt most 67cm, 5,5kg-ot hízott, így most 8 kg.

Legjobb válasz: Kislányom 2,5-3 órákat volt ébren. 2950 grammal, 48 cm-rel született, 7 hónaposan 7430 g és 66 cm volt (ez 4480g és 18 cm növekedés). 6 hónapig kizárólag anyatejet kapott, de még 7 hónaposan is csupán néhány kanálnyi szilárd ételt evett.

Kislányom 2, 5-3 órákat volt ébren. 2950 grammal, 48 cm-rel született, 7 hónaposan 7430 g és 66 cm volt (ez 4480g és 18 cm növekedés). 6 hónapig kizárólag anyatejet kapott, de még 7 hónaposan is csupán néhány kanálnyi szilárd ételt evett.
Lányom 7430 gramm és 74 centi volt(3480 grammot, 18 centit nõtt) Már nem emlékszem, emmnyit bírt ébren, fõként anytejes volt, napi 1 szilárd kaját evett, éjjel is cicizett.
én lányom 15 cm-t nõtt, 3, 7kg-t hízott. kb.2-3 órát van ébren.
Szia.Az én kislányom 2700g és 49cm-el született.7 hósan 7500g és 72cm volt.3-4 órákat bír ébren lenni.:) Most 8 hós 8000g és 73 cm.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!