Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos milyen kajákat (2 db)

7 hónapos yorkink szörnyen válogatós! Ti milyen kajákat adtok a yorkiaitoknak?

-Nem eszi meg,vagy csak ritkán a royal canin yorki tápot.

Legjobb válasz: én fõzök nekik.az enyéim is ezt csinálták.vagyis az egyik.csirkecombot,rizzsel,de a rizst általában kiválogatják.:-) ne stresszelj ezen,ha éhes,ugyis eszik.régen csináltam,h vagy 4félét adtam neki,egyik se kellett,akkor berágtam,és kimaradt az etetés.ne félj,a legközelebbi etetésnél enni fog.nekem már egy évesek elmúltak,és reggel szárazat kapnak,ezt napközben rágcsálják,este meg a fõtt kaját.Próbáld meg a szárazat vmi húsleveslével,vagy ilyesmivel leönteni.vettem én is drága száraztápokat,de a kedvencük a pedigree. és ne nagyon nasiztasd napközbe,lehet,h azért sem eszik.nekem is,ha sokat adok neki amikor mi eszünk,amit tudom nem szabadna,akkor van,hogy nem is vacsiznak.Az Esztergomi park centerbe szoktál járni?

én fõzök nekik.az enyéim is ezt csinálták.vagyis az egyik.csirkecombot, rizzsel, de a rizst általában kiválogatják.:-) ne stresszelj ezen, ha éhes, ugyis eszik.régen csináltam, h vagy 4félét adtam neki, egyik se kellett, akkor berágtam, és kimaradt az etetés.ne félj, a legközelebbi etetésnél enni fog.nekem már egy évesek elmúltak, és reggel szárazat kapnak, ezt napközben rágcsálják, este meg a fõtt kaját.Próbáld meg a szárazat vmi húsleveslével, vagy ilyesmivel leönteni.vettem én is drága száraztápokat, de a kedvencük a pedigree. és ne nagyon nasiztasd napközbe, lehet, h azért sem eszik.nekem is, ha sokat adok neki amikor mi eszünk, amit tudom nem szabadna, akkor van, hogy nem is vacsiznak.Az Esztergomi park centerbe szoktál járni?
A kérdező hozzászólása: A fehérváriba szoktunk!:) De sztem ugyanazok a kaják, ott is Freshnapf van, nem?
Szia! Nekem 10 hónapos yorkim van, és õ is nagyon válogatós... Nem eszik tápot, jóformán csak konzervet, ami nem nagyon egészséges, mert tele van szójával és nem is tápláló...szoktam neki adni abból a kajából amit én is eszek, persze csak szilárd, tej nélküli ételeket...azokat szereti, de néha már azt is kiválogatja...:) Azt mondták az egyik kutyásboltban, h az a legjobb ha legtöbbször tápot kap. Most arra próbálom rászoktatni, hogy tápot egyen úgy hogy semmi mást nem kap. Ajánlom neked is, de mindenképp figyeld, h azért eszik e, nehogy lesoványodjon. De elvileg ez használ. Semmiképp se elõrecsomagolt tápot vegyél, hanem ezeket a zsákosokat, amiket kimérve letet venni. Különben érdekes az én yorkim sem eszi meg a royal canin-t és már hallottam másik yorkikról is.. Remélem tudsz valamit "kezdeni" a kutyusoddal!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi. Hát most voltunk a park centerben, és kapott ottani kaját, egész rendesen eszi...Csak hát nem valami olcsó:D :)
Szia.elsõ vagyok. Nem, esztergomba semmi sincs.mármint ilyen állatos bolt.a legközelebbi fressnapf óbudán van.kaját állatos boltban(kissebben) veszünk, vagy a kutyakozmetikusnál. régen nem ették a royal canint, ma vettem kimérve juniort, csak egy kicsit kóstolónak, nagyon bejött nekik.meg is lepõdtem.

7 hónapos babának milyen kajákat lehet adni?

Vajas kenyér picikre lecsipegetve pl mehet? Szegény biztos enne már valami ujjat.Hust, gyümölcsöt kapott idáig

Legjobb válasz: Szia!Én a nagyobbiknak egy éves koráig nem adtam tejet meg lisztet, de ezen kívül amit mi ettünk és turmixolható volt, azt mindent.A www.babaszoba.hu oldalon nagyon jó receptek vannak, életkor szerint is rá tudsz keresni.

Szia!Én a nagyobbiknak egy éves koráig nem adtam tejet meg lisztet, de ezen kívül amit mi ettünk és turmixolható volt, azt mindent.A http://www.babaszoba.hu oldalon nagyon jó receptek vannak, életkor szerint is rá tudsz keresni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!