Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos milyen (216 db)

7 honaposan milyen joghurtot ehet?

Mennyit ehet egy héten?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a gyerekorvos 7 hónaposan engedélyezte a joghurt adását a kislányomnak. De csak a NATÚR JOGHURTOT!!! A többiben sok a tartósítószer és ízfokozó. Én a natúr joghurtba tettem bele a friss gyümölcsöt (reszelt alma, barack, banán, szilva) és úgy ette a kislányom. 1 héten 2-3 alkalommal adtam neki uzsira és nagyon szerette! Ja, és túrót is 7 hónapos korától adhattam neki, szintén gyümivel összekeverve. :-) 17 hós kislány anyukája

Szia! Nekem a gyerekorvos 7 hónaposan engedélyezte a joghurt adását a kislányomnak. De csak a NATÚR JOGHURTOT!!! A többiben sok a tartósítószer és ízfokozó. Én a natúr joghurtba tettem bele a friss gyümölcsöt (reszelt alma, barack, banán, szilva) és úgy ette a kislányom. 1 héten 2-3 alkalommal adtam neki uzsira és nagyon szerette! Ja, és túrót is 7 hónapos korától adhattam neki, szintén gyümivel összekeverve. :-) 17 hós kislány anyukája
Actívia natúr v. Édesfehér.A többiben sok az ízfokozó és alig van benne gyümi.Én keverek inkább hozzá.Mondjuk a lányom már 10.5 hónapos õ minden nap eszik 1-et.Sztem fokozatosan ehet.
Semmilyet és semennyit. Majd 1 év után natúr joghurtot, elõször egy kávéskanállal gyümibe, majd kétnaponta többet, hogy meglásd, nincs-e baja. De amúgy is jobb túróval kezdeni a tejtermékeket. (ugyanilyen lépésekben)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is natur joghurtot fogok neki adni. Csak már mostanság fogalmam sincs hogy mit ehet. Pedig már a 3-ik gyerek.

Szoptatós Anyukák! 7 hónaposan milyen ételeket eszik babátok? Mikor kezdtétek a hozzátáplálást? Hogy haladtok?

Legjobb válasz: 5 hónaposan kezdtük, most 7 hónapos. Ami eddig megvolt: alma, barack, sütõtök, krumpli, sárgarépa, cékla, meggy, szilva, pasztinák, gesztenye, brokkoli, cukkini, spenót, banán, zöldborsó, brokkoli, és csirkehús.

5 hónaposan kezdtük, most 7 hónapos. Ami eddig megvolt: alma, barack, sütõtök, krumpli, sárgarépa, cékla, meggy, szilva, pasztinák, gesztenye, brokkoli, cukkini, spenót, banán, zöldborsó, brokkoli, és csirkehús.

Van itt más is akinek 6kg a babája 7 hónaposan? Milyen autósülést használtok?

Milyet vesztek ha majd már tud ülni? Ti nem aggódtok,hogy hogy lehet ilyen pici a babátok? Kislányom teljesen egészséges, ügyesen forog, már négykézláb megáll, mégis néha aggódom a súlya miatt, pedig az orvos szerint is minden rendben.

Legjobb válasz: Én kislányom 3,5 hónapos és 6300 g, én aggódnék a helyedben, mondjuk én mindig aggódok valami miatt :) Mennyi volt a születési súlya?

Én kislányom 3, 5 hónapos és 6300 g, én aggódnék a helyedben, mondjuk én mindig aggódok valami miatt :) Mennyi volt a születési súlya?
Szerintem nincs okod aggódni ha az orvos mindent rendbe talál. Az én kisfiam 3hónapos és 7350gramm rajtunk meg csodálkoznak.Mi vettünk 0-18kg gyerekülést valamennyire dönthetõ de nekem mégis nagyon mereven "ül" benne ezért még nem merem használni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, hogy még ki is szeretnéd bökni a szemem ezzel a táblázattal. Ez az, tartsunk össze mi nõk és anyák! Nyilván nem aggódnék ha kis súllyal született volna..Nem a stresszeléssel telnek a hétköznapjaim, és ezután sem fognak még a válaszod miatt sem. egyébként pedig a kissúllyú babák anyukáit kérdeztem... de mindegy, ülj otthon boldogan a táblázanak megfelelõ súlyú gyermekeddel.Gratulálok hozzá!
Anyukák miért kell támadni egymást, szerintem az elsõ semmi rosszat nem akart írni, de megmondom õszintén az én lányom 7 hónaposan 7200 g volt (egy kicsit vissza is esett , mert hasmenéssel kórházban voltunk) , de én még õmiatta is aggódtam, látva más fiatalabb vagy egyidõs babák súlyát. Ja és 3050 g volt születéskor. És egyáltalán nem akarlak bántani, teljesen jó szándékuan írtam.
Ez attól függ, hogy milyen izomzata van a babádnak. Amennyiben már majdnem tud ülni, vagy esetleg fel tud állni, akkor a hordozóból nyugodtan kiveheted és beültetheted egy nagyobbaknak való ülésbe. A kilók nem azért vannak meghatározva, hogy na akkor csak annyi kilós gyerek ülhet bele, hanem azért, mert mondjuk egy 9 kilós gyerek nagy valószínûséggel már olyan idõs, hogy tud ülni, izomzata kifejlõdött. Az én fiam 5 hónaposan volt 9 kiló. Extrém döm-dö-döm volt. Mégsem volt elég fejlett a hordozónál eggyel nagyobb üléshez. Azt kell megnézned, hogy milyen magas a gyerek, mert az övnek kell a vállánál lennie. Szerintem olyan ülést nézz, ami korban neki való (9-15kg), ne foglalkozz azzal, hogy nincs még 9 kiló, csak figyelj oda, hogy a biztonsági övet tudd több pozícióba állítani. Huhh, remélem érthetõ voltam:)
Igen boldogan ülök itthon a "táblázatnak megfelelõ súlyú gyermekemmel" a te szavaiddal élve. És nem rosszból írtam, úgyhogy nem kéne betámadnod.. Akkor meg minek minek teszel fel kérdést? Ha az orvos azt mondta minden oké akkor ne aggódj, ha meg kétségeid vannak mutasd meg egy másik orvosnak is hogy megnyugodj. Az enyém se volt mindig a "táblázatnak megfelelõ" képzeld!
Ne aggódj, az én kislányom 8, 5 hónapos és 7220 gr. Az orvos rendben találja, miért kellene ennél ducibbnak lennie??? Mi még most is hordózóban utazunk, most kezdem nézni az üléseket, bár már ül, még egyedül nem ült fel.


Akinek 4x evett egy nap a babája kb.6-7 hónaposan, milyen mennyiségeket evett? Lányom nagyon nem akar ötször enni, félek, hogy az éjszakai alvás rovására megy.

kel reggel 7 fele, akkor eszik tápszert 120-170ml között (van, hogy 2 részletben, egy óra különbséggel, mert egyszerre nem akarja)

7 hónaposnak milyen márkáju gyerekülést vegyek ami még dönthető is amig nem tud ülni rendesen? A hordozot kinövi lassan.

Legjobb válasz: Nekünk BeSafe Izi Comfort X3 van. http://www.mocibababolt.hu/termekek/biztonsagi_autosules/9-1.. Mi is akkor vettük, mikor még nem tudott stabilan ülni. Majdnem annyira dönthetõ, mint a hordozó.

Nekünk BeSafe Izi Comfort X3 van. http://www.mocibababolt.hu/termekek/biztonsagi_autosules/9-1.. Mi is akkor vettük, mikor még nem tudott stabilan ülni. Majdnem annyira dönthetõ, mint a hordozó.
Nekünk ilyen van: http://bababolt.echt.hu/autosules/maxicosi?cid=57528 Dönthetõ, olyan mintha a hordozóban lenne. Mi nagyon szeretjük.
Nekünk ilyen van!Nem tud még ülni!7.5 hónapos!Még most menetiránynak háttal van!Ha majd megtanul ülni akkor fordítjuk meg menetiránnyal szemben!Mi is kinõttük a hordozót már 5 hónaposan.:) De ezt imádja a lányom! http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/27614

7 hónaposnak milyen új ételeket kell bevezetni?

Gyümölcsre, tejtermékre, gluténre gondoltam.

A babátok mit csinál 7 hónaposan? Milyen szociális és mozgásbeli fejlődések várhatók ebben a korban?

Mi hasról hanyatt fordulunk, de vissza még nem megy. Ücsörögni egy darabig tud, de utána eld?l a gömböly? fenekén valamelyik irányba, de most már legalább kirakja a kezét, és próbál kapaszkodót keresni hogy ne d?ljön el.Négykézlábra áll, és hintáztatja a kis fenekét, nyújtózkodik, küzd és valamilyen szinten el?re fele el is mozdul a játékok irányában. Kúszik azt hiszem, bár elég viccesen csinálja.:) Február 8-án leszünk 7 hónaposak, kíváncsi vagyok, milyen új dolgokat fog még produkálni. Már van 4 fogacskánk is.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszaitokat sokat segítettek.:) Kisfiam talán egy kicsikét lustább, nem tudom, hogy hol kellene állnia a fejlõdésben, de a te manód amint olvastam nagyon ügyes, ha már ennyi mindent tud!:) Az én babám 9 kg és 70 cm, hatalmas nagy baba, igaz születési súlyunk sem volt éppen átlagos. De most már mi is egyre többet mocorgunk, és már ledolgozzuk magunkat a játszószõnyegrõl is:) Jó egészséget nektek és a picúrotoknak.:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat sokat segítettek.:) Kisfiam talán egy kicsikét lustább, nem tudom, hogy hol kellene állnia a fejlõdésben, de a te manód amint olvastam nagyon ügyes, ha már ennyi mindent tud!:) Az én babám 9 kg és 70 cm, hatalmas nagy baba, igaz születési súlyunk sem volt éppen átlagos. De most már mi is egyre többet mocorgunk, és már ledolgozzuk magunkat a játszószõnyegrõl is:) Jó egészséget nektek és a picúrotoknak.:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó hsz! Köszönöm a válaszodat. Akkor valóban egy kis örökmozgód van! És az éjszakáitok milyenek? Mi szinte egész nap alszunk és persze éjjel is. Este 21-tõl reggel 9-ig- 10-ig és még délben is van 2-2, 5 óra alvásunk, meg most így estefele is van 1-1, 5 óra szundi még a fürcsi elõtt. Sokat pihen, mindenki ezen csodálkozik, hogy ennyire jó baba, de állítólag az apukája volt még annó ilyen jó gyerek... Én is roppant kíváncsi vagyok, hogy most mivel rukkol majd elõ, de elég vicces ahogyan próbál kúszni, és az egyik lábát a feje felé emeli...:)
Szia! Az én fiam, már úgy teper négykézláb utánam, meg már mindenhova feláll egyedül, iszonyú nehéz ez az idõszak, mert mindenhol a nyomában kell lenni, mert leülni még nem tud, csak eldõlni, amibõl sírás lesz, ha beüti magát. ha fogod a kezét lépeget. A doki azt mondta, hogy 8-9 hónaposnak felel meg amit csinál.
Szia! Nekem most lesz 8 hónapos a babám.Kb 5, 5hónapos volt, mikor mászni kezdett, és 6, 5, amikor felállt. Õ is most már kotor, és mindenhol feláll, és hajlamos el is engedni a bútort, ami kicsit ijesztõ. A dokinéni szerint talán ezt még nem kellene, de nem én erõltettem! Õ ül is már szépen, de általában vagy négykézlábról, vagy állásból ül ki. Fel ülésbe nem húzza magát, csak állásba. Õ is nagy baba 9600g és 71 cm. 4400g-mal született. Azért is csodálkoznak, hogy ilyen eleven, mert a nagyobb babák általában lustábbak. Ne aggódj, nem vagytok elkésve, minden babucinak megvan a saját fejlõdési üteme! Fogsz még sokta szaladgálni utána!

Anyukák, hová lehet elvinni a 7 hónapos lányomat ha nagyon hízik? Milyen dokihoz?

Tegnap tettem ki egy kérdést és azt írták vigyem el kivizsgálták. Na de a doki azt mondta ilyen korban nem vizsgálják meg! Tényleg????

Legjobb válasz: Lehet, h a dokinak van igaza??:) Orvoshoz emiatt ennyi idõsen? Egyébként láttam egy kisfiút aki 9 hónaposan 12 kg volt, és kevesebb súllyal született, mint a te lányod, erõs , szép, formás, egészséges baba volt. Az én fiam 4 hónaposan 8 kg volt, 7,5 hónaposan volt 10 kg, egy évesen 11,5, szóval lelassult a gyarapodása. Eszembe nem jutott emaitt dokihoz vinni:) Ne etesd túl és gyakran, lesz majd idõ amikor hiányolni fogod a hurkáit:)

Lehet, h a dokinak van igaza??:) Orvoshoz emiatt ennyi idõsen? Egyébként láttam egy kisfiút aki 9 hónaposan 12 kg volt, és kevesebb súllyal született, mint a te lányod, erõs , szép, formás, egészséges baba volt. Az én fiam 4 hónaposan 8 kg volt, 7, 5 hónaposan volt 10 kg, egy évesen 11, 5, szóval lelassult a gyarapodása. Eszembe nem jutott emaitt dokihoz vinni:) Ne etesd túl és gyakran, lesz majd idõ amikor hiányolni fogod a hurkáit:)
Elõzõ vagyok......a lányom 48 centivel és 3 kg-mal született!Már négy éves, csinos kis csajszi lett belõle!:)
Semmi baja a babádnak!!!Lányom anya tejes volt, és 10 hónaposan 12 kg volt!A gyerek orvos mindig azt mondta, hogy kicsattan a gyerek az egészségtõl!:)
Szerintem azért nem küld még sehova a gyerekorvos, mert ha még a felsõ határon is van a picid, mégis lehet, hogy "belefér" a normális tartományba. Meg egy 7hós gyereket hogy vizsgálnak? Lehet, hogy soknak tûnik a súlya, de ahogy mások is írták, késõbb ez biztos le fog állni. Én türelmesebb lennék ezzek az orvosi vizsgálattal, ha változtatsz az étrendjén az elég lesz elsõ lépésnek. Nyilván aggódsz és figyelsz rá, ez jó, de ha majd késõbb is ekkora lesz, akkor kell majd ezzel jobban foglalkozni. Lehet egy vérvétel nem ártana, de én nem tenném ki a picit mindenféle vizsgálatnak- MÉG. Ezt mondom úgy, hogy az én kicsim meg nem hízott, és én is rohangáltam vele a dokihoz, azaz sûrûbben jártam a gyerekorvoshoz. Én is megkaptam az étrendváltoztatást! azt- hogy tömjem a gyereket. Tömtem... hol jobb volt, hol nem. De õ is beállt 1éves kora után. 3050grammal született, 8kg volt egy évesen, ami nem kevés, csak ahhoz képest, hogy 5hósan volt 7kg. MI onnantól voltunk vendégek a gyerekorvosnál sûrûbben. Aztán felmerült a gluténérzékenység, mert napi 7-8 széklete volt, így diéta... stb. Utána kiderült mégsem. (csak mivel állandóan tömtem kajával- állandóan kakált szegény) KB 15hós korától az étvágya az emésztése mindene nagyon jól kezdett beállni mindenféle trükközés nélkül. 2évesen 11kg volt. Most 2, 5éves és 12kg. Totál rendben van a gyerek mostmár. SZóval én várnék a helyedben- de tudom hogy ezt könnyû mondani. Az én esetem a másik véglet volt, akkor mit meg nem adtam volna érte, hogy hízzon a gyerekem!! :) ) Szóval ez sem jobb, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen aranyos de sztem nem normális ez és nagyon aggódom. A doki meg nem küld el sehova. Most változtattam ugye az étrendjén várok jövõ hónapig megnézem hogy mennyit hízott és meglátom hogy elvigyem e vagy nem.
Szerintem is nagyon sok és én is elvinném orvoshoz, akár magán úton is. Lehet, hogy le fog csökkeni a hízás üteme, ha elindul, de az is lehet, hogy nem. Mivel már most is mozog, valószínûbb hogy nem. Nekem is van olyan barátnõm, akinek a kislánya is ilyen súlyú volt ennyi idõsen, most 5 éves és a súlya 30 kg körül van és nem szép látvány, amikor ennyire kövér eg kisgyerek. Nála nem jött be, hogy majd lemozogja. Nem értem, miért írjátok, hogy nem baj, mert ha beteg lesz, majd lesz mibõl fogynia. Kislányom vékony, nem fogy mégsem több kg-t akkor, amikor beteg. Nem attól egészséges valaki, mert 1 évesen már 15 kg. Mivel a kérdezõ kislánya nem átlag súllyal született, rá nem vonatkozik az, hogy félévesen duplázni, 1 évesen triplázni kell a súlyát. Komolyan gondoljátok, hogy 1 évesen közel 14 kg kéne hogy legyen a kicsi? A Kérdezõ aggódik és nem tartja normálisnak, hogy ennyire hízik a kislánya. Ti meg nekiestek. Ezt a választ is lepontozhatjátok, mert úgy látszik, aki nem azt írja, hogy milyen szuper, hogy 10 kg és nem sok, az lepontozódik.
9-es vagyok! Igen, én is így látom Utolsó! Lehet nem probléma, de ami tény az tény. Biztos nagyon aranyos baba, de az egészségére kell figyelni! Nyílván figyelsz.. Ebben nem kételkedek, de keress fel egy dokit.
én sem értek egyet, 7 hónaposan ez a súly rengeteg. Én tuti utánajárnék, ha más nem, magánúton.
Azért nem nagyon értek egyet itt pár emberrel. 10, 5kg nagyon sok, fõleg ha gyorsan hízik, sok mozgás mellett is. Elsõnek a gyermekorvosnak mond el a panaszod, majd ha szükséges Õ továbbküld téged (úgy sem fog). Azt fogja mondani, hogy az étrendjén változtass. Több gyümölcs, napi 5 étkezés. Nálunk erre állt be. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, néha meg egy plusz étkezés, de az ritka. Kislányom 7, 5 hónapos és 7 kg. 3040-el született.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hidd el hagyom élni. Csak nem tudom te mit szólnál ha az én helyzetemben lennél. Mert most akkora a súlya mint pl egy 1 évesnek.
Hagyd már szerencsétlen gyereket élni! 6 hónaposan 2szeres a súlyuk (születési) azaz nálatok 9040 akkor mit vársz? Majd lelassul, basszus 7 hónaposan ugysem vonhatsz meg tõle ételt, és nem is fogyóztathatod :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Elsõ azért irtam ki mert a tegnapit lehet má nem nézik. Reméllem tényleg nincs gond.
Nem vészes az a 10, 5 kg, és hamarosan feláll, elindul és akkor gizda lesz. A fiam kb 10 kg volt 1 évesen, most 2 éves és 10, 6 kg, csak a magassága nõ, és vékony lett, nem áll meg egész nap. Legyen egy kis tartalék a lányodon mert betegség alatt fogyni szoktak, nincs étvágyuk. Egyébként amikor megszültetett a lányod, akkor sem volt kicsi!! Normális neki ez a súly.
A testvérem három gyereke közül mindegyik 10 kiló fölött volt 6 hónaposan, sõt az egyik konkrétan 12. 3500-4000 gr között volt a születési súlyuk. Már nagyok, semmi bajuk. Kb. 1 éves korukig mondhatom, hogy ducik voltak, utána már nem. 2-3 évesen meg már teljesen átlagos testalkatúak voltak.
Az én lányom 3200 gr született egy évesen 12 kg volt.Ki voltam, hogy egyfolytában hízott, és minden hónapban leszúrt a doktornõ.De 2 évesesen 12kg 80 dkg volt.Most 4 éves és teljesen áttlagos.Amikor elindult, már nem hizott annyit.Ne aggódj:)
Az elõzõ voltam. (Azt nem igazán értem, hogy mi értelme volt feltenni ezt a kérdest, úgy, hogy egyszer már összezavartak itt a gyik-on....)
A kérdező hozzászólása: 15-ös. Igen sztem azért nem szólt mert anyatejes. Nekem is azt mondta a doki ha anyatejes lenne semmi baj nem lenne, de tápszeres

7 hónapos babátok milyen hosszú és mennyi a súlya? Mennyivel született?

Az enyém 7700g és 71 cm. Ma egy helyettes véd?n? volt, és azt mondta, hogy ez már közel egy éves baba méretei. Én a többi babához mérten nem látom olyan nagynak. Ruhákban is pont a korának megfelel?ket hordja.

Legjobb válasz: Mi 6,5 fél hónaposak vagyunk, de csak a 6 hónapos státuszt tudom Neked mondani, ami: 7000g és 65 cm. 6580g és 50cm volt születésnél. Az én kislányomnak hízási problémái is vannak, mert nagyon nehezen eszik, eléggé étvágytalan. De 7 hónapos korára szerintem meglesz a Ti súlyotok. Vagy legalább is ahhoz közeli. Na most akkor az én babám is nagy, vagy a védõnõ volt ...... :) Amúgy szerintem teljesen normális méretekkel rendelkezik a babád :)

Mi 6, 5 fél hónaposak vagyunk, de csak a 6 hónapos státuszt tudom Neked mondani, ami: 7000g és 65 cm. 6580g és 50cm volt születésnél. Az én kislányomnak hízási problémái is vannak, mert nagyon nehezen eszik, eléggé étvágytalan. De 7 hónapos korára szerintem meglesz a Ti súlyotok. Vagy legalább is ahhoz közeli. Na most akkor az én babám is nagy, vagy a védõnõ volt ...... :) Amúgy szerintem teljesen normális méretekkel rendelkezik a babád :)
Ikreim 33. héten születtek. Ma 7 hónaposak (-2 hónap), tehát korrigált koruk szerint 5 hónaposak.Fiam 1770 g és 42 cm volt, most 7880gramm és 64 cm. Lányom 1310 g és 38 cm volt, most 6440 gramm és 62 cm. Nagyon jól esznek és szépen fejlõdnek.
Az én kisfiam 6hósan volt 8290g és 68cm! 35hétre született 2200g-mal és 46cm-rel. Ez miden babánál változó! Függ attól is, hogy szopizik-e vagy sem!
Az én Kisfiam ma 8 hós, de 7 hósan 70 cm és 7600 gr volt. Akkor is volt ott egy másik baba, aki 1 centivel és pár grammal volt nagyobb, és ugyanezt mondták, hogy közel egy 1 éves baba méret. Nem értem miért, sztem pont koruknak megfelelõ.
Elõzõ vagyok, 50 cm-vel és 3450 gr-mal született.
a kislányom 67 cm és 8300 grmamm volt 7 hósan. 2650 gr-mal született, anyatejes volt. jó husis volt, a hossza átlagos. függ a szülõk magasságától is, ha ti magasak vagytok, vagy nagypapa stb, akkor lehet ekltérõ az átlagtól a baba hossza. most nézem a táblázatot, a lányoknál az átlag 1 évesen kb. 73-75 cm, a fiúknál kicsit több, a súly pedig kb. 10 kg, a fiúknál ez is több kb. szóvala védõnõnek nem feltétlenül van igaza. figyelembe kell azt is venni, hogy minél idõsebb a baba, annál jobban lelassul a súly- és hossznövekedése.
Juuuuj elsõ vagyok, nagyon elírtam, 3680g-al született a lányom :D Hát ilyen sem volt még, hogy ennyire félre zongoráztam a számokat :D Bocsi.... :)
A kislányom 8 kiló és 67 cm volt 7 hósan, 3240gr-mal és 49 cm-rel született
Szia!kisfiam 4070 grammal és 58 cm-rel született, 7 hónaposan kereken 10 kg volt és 74 cm.Most 9 és fél hónapos 11 kg és 77 cm.
Lányom anyatejes, és már a tízórai és az ebéd gyümi ill. fõzelék. Születésekor 3340g és 56cm volt, a hét hónapos státusz: 6900g és 69, 5cm. Õ nagyon vékonyka és hosszú baba, pedig eszik szépen. Ebbõl kiindulva a tiéd szerintem pont jó!!!! Tényleg az egy évesek 10kg körüliek általában! Nem értem a védõnõket.....
Az én kislányom most tölti a 7 hónapot. 73-74 centi és 9300 gramm. 4 kilóval és 57 cm-el született. Nem volt kövér ennek ellenére és most sem néz ki annak. Én és az apa is magasak vagyunk meg vékonyak.
Kislanyom pont ma 7 honapos: 9.04 kg(!!!) 71 cm. En egyeltalan nem aggodom e miatt. 3.750 volt szuletesekor 52 cm.
7180 és 72 cm volt hét hónaposan. 52 cm-rel és 3400 grammmal született. Nálunk is voltak hízási problémák, már idõsebb a lányom, 1 évesen csak 8 kg volt és 80 cm.

Vannak itt váci anyukák? Milyen helyekre lehet itt a babaúszáson kívül menni 7 hónapos leányzóval?

Jó lenne egy kis társaság! Milyen helyekre lehet itt a babaúszáson kívül menni 7 hónapos leányzóval?

Legjobb válasz: Itt vagyok! :) Fiam 7,5 hónapos :). A védõnõtõl már én is kérdeztem, hogy milyen lehetõségeink vannak, de semmi nekik való... Már hívtam a csiri-biri tornásokat is, de õk is csak 1 éves kor felett ajánlják a foglalkozásokat. Hihetetlen, hogy ekkora város, és semmi babás program :( Nekünk a babaúszás nem jött be sajna.

Itt vagyok! :) Fiam 7, 5 hónapos :) . A védõnõtõl már én is kérdeztem, hogy milyen lehetõségeink vannak, de semmi nekik való... Már hívtam a csiri-biri tornásokat is, de õk is csak 1 éves kor felett ajánlják a foglalkozásokat. Hihetetlen, hogy ekkora város, és semmi babás program :( Nekünk a babaúszás nem jött be sajna.
A kérdező hozzászólása: Szia! A lányom is 7, 5 hónapos:) mikor született a kisfiad? A lányom március 2.-án. Én Dunakeszin kinéztem baba-mama tornát csütörtök reggelente, de egyedül nehezen veszem rá magam... Még láttam baba-mama jógát, de az meg nem vonz annyira.
Március 12-én született a kisfiam. A jóga tõlem is távol áll. Ha írnál privátba, lehet hogy könnyebb lenne együtt kutakodni :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Írtam privit :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!