Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos ha nem elég (3 db)

Németjuhász kutyusom 7 honapos, ha leultettem leul de a hátso jobb lábát elégé kirakja nemul szépen! Mi a megoldás? Hogy lehet helyrehozni a problémát!

Legjobb válasz: 7 hónaposan még lehet kajla, nem kell túl komolyan venni az esetleges "bohóckodását". A lényeg, hogy 10-bõl 10-szer csinálja meg. Kézzel lehet korrigálni a testhelyzetét és a kívánt "vigyázzülés" elérésekor nagyon-nagyon dicsérd meg. Ha azonban mindig csak a jobb lábát nem hajlítja eléggé, nézesd meg alkalmasint, nincs-e valami a térdízületénél.

7 hónaposan még lehet kajla, nem kell túl komolyan venni az esetleges "bohóckodását". A lényeg, hogy 10-bõl 10-szer csinálja meg. Kézzel lehet korrigálni a testhelyzetét és a kívánt "vigyázzülés" elérésekor nagyon-nagyon dicsérd meg. Ha azonban mindig csak a jobb lábát nem hajlítja eléggé, nézesd meg alkalmasint, nincs-e valami a térdízületénél.
Németjuhász betegségnek számit, hogy a csipõjük nem az igazi. vidd el dokihoz, röntgenezzék meg!Anyum kutyájának is ez volt a baja!Ugy volt, meg kell müteni, mert a bal combcsontja és a medencéje közt igen nagy távolság volt.Kapott porcerõsitõt.Fortiflex525mg.2*3hónapig szedte, és helyre jött neki.
ez sajnos lehet rossz csípõ jele, figyeld meg ha figyel vmire ülve feszülten, akkor is így ül e, mert akkor azért teszi mert úgy fáj neki.
Nagyon sokáig a kölykök ülnek ebben a pózban. Nekik így kényelmes.Egy elõröntgen nem árt, de nem az ülés formája miatt. Az az ülés, amit mi elvárunk a kutyától, komoly izom munka árán jön létre.

7 hónapos babának ha nem elég 230ml tápszer kaphat többet?

A dobozra csak annyi van írva hogy 6 hótól 230ml.Ha már több kell neki vacsira csinálhatok többet?Reggeli meg a vacsi a tápszer

Legjobb válasz: Szia.Igen, adhatsz. Vacsira adhatsz még egy fõzeléket, fõleg húsosat. Ez ugyanis laktatósabb. Elalvas elõtt megkínálhatod mág tápszerrel.

Szia.Igen, adhatsz. Vacsira adhatsz még egy fõzeléket, fõleg húsosat. Ez ugyanis laktatósabb. Elalvas elõtt megkínálhatod mág tápszerrel.
Persze, hogy adhatsz neki! Amennyit csak kíván ;)! egy fiatal bébiszitter
nyugodtan lehet más is a vacsi, nem kell azt a tápszert tömni a gyerekbe, de ha éhes adni kell neki!Az elsõ hozzászólóra voksolok.

Van a mamáméknál egy kb.7 hónapos kiscica elég vadóc és nem annyira szereti ha megsimogatják. A kiscicának nincs tesója. Õ egy keverék házimacska és hím. Hogyan tudnám megszelidíteni a kiscicát?

Az anyja sem szelíd mert ha hozzányúlnak mindig elfut

Legjobb válasz: Nekünk is voltak "vadmacskáink". Mi semmivel nem tudtuk õket megszelídíteni.

Nekünk is voltak "vadmacskáink". Mi semmivel nem tudtuk õket megszelídíteni.
Én sokat voltam vele és mindig csak én adtam neki enni ...ez nálam bevált :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!