Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos anyukája vagyok, (4 db)

7 hónapos kislány anyukája vagyok. Szülés óta maradt rajtam +7 kg és szeretném idén nyáron sok zöldség fogyasztásával leadni, de nem drasztikusan hanem lightosan, mivel szoptatok. Ebből lehet baja a tejemnek ill. a babámnak?

Legjobb válasz: remélem nem,mert ugyanígy vagyok.én elkezdtem lassan tornázni itthon(csípõ,fenék,comb),de csak addig amíg érzem h nem erõltetem meg magam.kaját egyelõre nem vonok meg magunktól.

remélem nem, mert ugyanígy vagyok.én elkezdtem lassan tornázni itthon(csípõ, fenék, comb), de csak addig amíg érzem h nem erõltetem meg magam.kaját egyelõre nem vonok meg magunktól.
Elvileg lehet a tejed kevesebb. Én pl ha nem eszek fõttet 2 nap, kevesebb. Rajtam is van 6-7 kg +, én az étrendemen próbálok változtatni. 9 hósak a fiaim, szintén szoptatok.
Ha egy egészséges diétát követsz, akkor semmi baj nem lehet. Én lightosan sportoltam és diétáztam minden gyerekem szoptatása mellett, és nem ment a rovására, különben nyilván nem csinálom.
Én 2éves koráig szoptattam a kislányomat.Bármit tettem, diéta, torna, egy deka nem ment le rólam.Mikor abba hagytam a a szoptatást, kb 1hónap mulva diétázni kezdtem+egy kis mozgás, le is ment 3hét alatt 6kiló.Persze nem vagyunk egyformák.Az én szervezetem a vízet is raktározta rendesen ez látszott is rajtam.

7, 5 honapos baba anyukája vagyok. A babámnak ugy látom mintha egy picikét meg lenne dagadval a szemhéja. Mi lehet az?

Mar jo lenne egy vizeletet megnézetni,de,hogy kell t?le levenni.Nem e a kis veseje miatt.Szerintetek?

Legjobb válasz: Kisfiú? Kislány? Vizeletvételbe fiúnál profi vagyok:)

Kisfiú? Kislány? Vizeletvételbe fiúnál profi vagyok:)
Szerintem vidd el dokihoz, ha ilyenre gyanakodsz. Nem fejelt bele a kis játékába? Nekünk úgy lett egy kis moncsink :(
Vizelet vétel, fiúknál: lehet venni a patikában olyan zacskót, amit rá kell ragasztani és elvileg abba bele pisil. Ha ez nem jön össze, akkor vattára pisiljen, és abból egy pár cseppet ki lehet csavarni. Remélem tudtam valamennyire segíteni. Jó egészséget kívánok.
A zacsit nem mindenhol fogadják el, a vattás módszerrel meg bele fogsz a kezeddel kenni nem kevés bacit, nem ajánlom! A cél, hogy minél sterilebben legyen a pisi levéve, még mielõtt olyan bacira kapna gyogyszert, ami nem is benne volt. Kisfiú esetén -ezért kérdeztem korábban a nemét- steril üveget a gyógyszertárból, miután evett, ivott, rögtön kibontani a pelusból, neomagnolos vizzel letörölni a kukiját, aztán mivel nemrég ivott, pisilni fog. Sugárba belepisiltetni az üvegbe, szépen alá lehet tartani anélkül, hogy a kukijához nyulnál. Igy biztos csak az õ bacijai lesznek az üvegben, nem a tiéd!
A kérdező hozzászólása: Kisfiuról van szó.Arra már án is gondoltam, hogy evés után kipelusozni de nagyon picikét pisilt.És ugy szabad, hogy összegyüjteni egy napi vizeletét és ugy leadni megnézetni.
Elõbb vidd el dokihoz, és majd õ megmondja, hogy kell e egyáltalán vizeletminta és ha kell, akkor hogyan kell levenni.

Egy 7, 5 honapos baba anyukája vagyok. A picurkámnak általában kivörösödik az arca. Biztos allergiás. De még csak szoptatom. Talán megeszek valamit olyasmit és attól? Mi lehet az. Mit tegyek.

Legjobb válasz: Mikor vörösödik ki az arca? Nem lehet, hogy csak melege van? 7és fél hónap alatt már kiderült volna, ha olyasmire allergiás amit te eszel. Nem lehet, hogy a széltõl vagy új mosószer, ilyesmi? De a fogzáskor is spontán ki szokott pirosodni a pofijuk.

Mikor vörösödik ki az arca? Nem lehet, hogy csak melege van? 7és fél hónap alatt már kiderült volna, ha olyasmire allergiás amit te eszel. Nem lehet, hogy a széltõl vagy új mosószer, ilyesmi? De a fogzáskor is spontán ki szokott pirosodni a pofijuk.
Szió! Az én lányomnak atópiás dermatitise van, ami legelõször az arcán jelentkezett. Kipirosodott és pici hólyagocskák jelentek meg rajta. Azóta is fõként itt jelentkeznek a tünetek. Kérdezz rá a gyerekorvosra, ha mentek tanácsadásra.


7 hónapos kisbaba anyukája vagyok, akit még szoptatok. Szeretném elkezdeni az almaecet kapszulát, vagy almaecet ivását. Szoptatás alatt lehet szedni, inni?

Legjobb válasz: Minek? Fogyni szeretnél?? ugysem ettõl fogsz? Miért nem jutott elõbb eszedbe a kérdés, hogy inkább mozogj? mozogni kéne? hidd el hasznosabb mint bármi féle szart összeenni :D

Minek? Fogyni szeretnél?? ugysem ettõl fogsz? Miért nem jutott elõbb eszedbe a kérdés, hogy inkább mozogj? mozogni kéne? hidd el hasznosabb mint bármi féle szart összeenni :D
Az ecet minden formában savasít, és ha te eszed, akkor az anyatejbe is bekerül. A savasodásból ered az a mondás, hogy valaki besavanyodik... Egyszerre savanyítasz be két embert.
Sajnos az almaecettel való fogyás nem ismerem. De anyukaként adnék egy tanácsot: most amíg szoptatsz ne kezdj el fogyózni. Fontosabb, hogy még sokáig tudj szoptani. Ha már végképp nem megy jöhet a hiúságnuk és lehet kicsit fogyizni ahogy tetszik. Addig meg légy büszek magadra. Ügyes vagy, hogy még szoptatsz és gondolj bele milyen sok szép élményed van a picurral. További szép napokat: ÉLJEN AZ ANYASÁG.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!