Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos anyukája (8 db)

7 honapos babak anyukaja! Miben all napi programotokat (hanykor keltek, hanykor esztek, mit eszetek, napkozbe hanyszor alusztok es mennyit, ejjel ha felebred hogy altassatok vissza, hanyszor keltek ejjel)? Eloreis koszi

Legjobb válasz: Szia! Igaz mi még nem vagyunk 7 hónaposak, de igy néz ki egy napunk. Reggel 6-7 között ébredés, reggeli 200ml tápszer. Aztán van amikor visszaalszik a kicsi, de az nagyon ritka. 10körül gyümölcs, aztán alvás 30perc. Dél körül valamilyen fözelék,alvás 30perc(se több, se kevesebb) 3 körül tápszer, uzsira megint gyümi, és még van egy 30perces alvás, és este 7-kor fürdés, utánna vacsora 200ml tápszer. Álltalában nem kelünk fel éjszaka, de mostanában elkezdõdött a fogzás, és már volt pár nyügis éjszakánk. Van amikor csak a cumi kell neki. éjszaka nem szoktunk enni. Hamar visszaalszik. Üdv: 6,5 hónapos kisfiu anyukája

Szia! Igaz mi még nem vagyunk 7 hónaposak, de igy néz ki egy napunk. Reggel 6-7 között ébredés, reggeli 200ml tápszer. Aztán van amikor visszaalszik a kicsi, de az nagyon ritka. 10körül gyümölcs, aztán alvás 30perc. Dél körül valamilyen fözelék, alvás 30perc(se több, se kevesebb) 3 körül tápszer, uzsira megint gyümi, és még van egy 30perces alvás, és este 7-kor fürdés, utánna vacsora 200ml tápszer. Álltalában nem kelünk fel éjszaka, de mostanában elkezdõdött a fogzás, és már volt pár nyügis éjszakánk. Van amikor csak a cumi kell neki. éjszaka nem szoktunk enni. Hamar visszaalszik. Üdv: 6, 5 hónapos kisfiu anyukája
Nektek milyenek a napok? (1 voltam)
Mi is hét hónaposak vagyunk.Reggel hét körül tápszer, 10 fele valami gyümi, délben fõzi, három fele gyümi, 7után tápszer.
A kérdező hozzászólása: Nekunk reggel 6-7kor cici, meg alszik 8-ig, majd jatej, 10 korul alszik 30 percet, 11kor gyumi kekszel, jatek, 1 korul seta akkor alszik a levegon 30 percet, jo esetben 1 orat, 15kor fozelek, jatek, 17korul alszik 30 percet, 19kor tejpep, majd furdes es 21kor cici es alszik.Ejjel viszont n-szer felkel, fogunk meg nincs, foleg hajnalban van gond, mert csak mellettem alszik vissza s ugy csempeszem be az agyaba, s olyankor fel orankent ebred, s persze egy kis cici is kell.
Dologél nekünk nem jött be, inkább a dentinox. 7 hónapos kislány anyukája :)
A méz és a propoloisz nem ugyanaz. Nyilván a forgalmazók végiggondolták, mielõtt piacra dobták. Amúgy nekünk is a Dentinox vált be jobban.
A dologél homeopátiás szer, nem tartalmaz hatóanyagot (mint az összes homeopátiás szer), így adható bármikor bárkinek, ártani biztos nem árt. Hogy használ-e, az egy másik kérdés... Dentinox egyik gyerekemnél nagyon bejött, másiknál nem. Nála csak a szopizás (fél éjszaka), áttörés elõtti egy-két napban Nurofen is kellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Dologél van itthon, kipróbálom. Sejtem, h nem gáz a propolisz, de szeretem kicsit túlaggódni a dolgokat:) Ha nem jön be, akkor dentinox.
Èn Dologèllel kentem neki ahànyszor nagyon nyügi volt, èjjeli alvàshoz kapott Panadol szuszpenziòt ès a fogzàs idejèn is aludt èjjel. Nappal a kenegetès mellett bizony felèbredt, felsírt. Ezzel kenheted ahànyszor akarod, míg a Dentinox max. napi 2-3 alkalom...
Igen, csak éppen a Dentinoxban van hatóanyag (Lidokain, fájdalomcsillapító), míg a Dologélben semmi. Egyébként a Dentinox leírásában az áll, hogy borsónyi mennyiségbõl lehet naponta kb. 3x rákenni, na most én egy alkalommal maximum negyed borsónyit tettem, így akár napi 6-8x is bekentem vele minden szívfájdalom nélkül.
Nálunk bevált, most már a lányom kéri (20 hónapos), hogy kenjük be neki. Azért is jó, mert akárhányszor kenheted az ínyére. Próbáltuk a Dentinoxot is, de az nem volt jó. Kinek mi válik be.

7 hónapos kislány anyukája vagyok. Szülés óta maradt rajtam +7 kg és szeretném idén nyáron sok zöldség fogyasztásával leadni, de nem drasztikusan hanem lightosan, mivel szoptatok. Ebből lehet baja a tejemnek ill. a babámnak?

Legjobb válasz: remélem nem,mert ugyanígy vagyok.én elkezdtem lassan tornázni itthon(csípõ,fenék,comb),de csak addig amíg érzem h nem erõltetem meg magam.kaját egyelõre nem vonok meg magunktól.

remélem nem, mert ugyanígy vagyok.én elkezdtem lassan tornázni itthon(csípõ, fenék, comb), de csak addig amíg érzem h nem erõltetem meg magam.kaját egyelõre nem vonok meg magunktól.
Elvileg lehet a tejed kevesebb. Én pl ha nem eszek fõttet 2 nap, kevesebb. Rajtam is van 6-7 kg +, én az étrendemen próbálok változtatni. 9 hósak a fiaim, szintén szoptatok.
Ha egy egészséges diétát követsz, akkor semmi baj nem lehet. Én lightosan sportoltam és diétáztam minden gyerekem szoptatása mellett, és nem ment a rovására, különben nyilván nem csinálom.
Én 2éves koráig szoptattam a kislányomat.Bármit tettem, diéta, torna, egy deka nem ment le rólam.Mikor abba hagytam a a szoptatást, kb 1hónap mulva diétázni kezdtem+egy kis mozgás, le is ment 3hét alatt 6kiló.Persze nem vagyunk egyformák.Az én szervezetem a vízet is raktározta rendesen ez látszott is rajtam.


Mennyi idő után jön ki a baba foga, hogy ha nagyon duzzadt az ínnye? 7 hónapos baba anyukája

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat!Tegnap voltunk orvosnál és az orvosmondta, hogy a náthára is most azért fogékony, mert nagyon be van duzzadva az ínnye. 2.5 hónapos korától folyik a nyála,...ideje lenne, hogy kijöjjön.Hõemelkedése is volt, közben beteg is.Köhög.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Tegnap voltunk orvosnál és az orvosmondta, hogy a náthára is most azért fogékony, mert nagyon be van duzzadva az ínnye. 2.5 hónapos korától folyik a nyála, ...ideje lenne, hogy kijöjjön.Hõemelkedése is volt, közben beteg is.Köhög.
2 hónapos kora óta nyáladzik, töm mindent a szájába, idõközönként megy egy picit a hasa, néha néha pelenkakiütéses, nagyon duzzadt az ínye, egyszóval minden fogzási tünet van/volt már!most 8 hós és még egy db fogunk sincs!!
Nagyon gyerekfüggõ. Kislányomnak 6 hónapos korától volt megduzzadva az ínye és 14!!! hós volt, mire az elsõ 2 foga kibújt.
4 hónapos kora óta duzzad az ínye, most 7 hónapos és még nem jött ki egy foga sem.
Nálunk kb. 2hét. 6 hónapos és most jön neki a 6. fogacska :) 3, 5 hónaposan jött az elsõ kettõ, most pár hete jön neki 4 ebbõl 3 már kit van.

Előre félek az óra átállításától! Most végre beálltunk egy napirendre és ez teljesen fel fog borulni. Ti hogy oldjátok meg? 7 hónapos baba anyukája

Legjobb válasz: én elõre gondolkodtam :) fél éves a babám, 3 hete már ott tartottunk, hogy este 7kor már csukódott le a szeme, reggel fél 8ig aludt. mondom ez így nem lesz jó, télen már hatkor rakhatom le aludni? na ezt nem. :) és akkor elkezdtem a napirendjét 10 percekkel csúsztatni, most ott tartunk, hogy negyed 9kor alszik el este, és fél 9kor ébred. ebbõl óraállításra ugyanott vagyok szinte, ahonnan indultam. amúgy 2 hét alatt meg tudtam csinálni, neked is van még rá idõd. jobbat nem tudok. :)

én elõre gondolkodtam :) fél éves a babám, 3 hete már ott tartottunk, hogy este 7kor már csukódott le a szeme, reggel fél 8ig aludt. mondom ez így nem lesz jó, télen már hatkor rakhatom le aludni? na ezt nem. :) és akkor elkezdtem a napirendjét 10 percekkel csúsztatni, most ott tartunk, hogy negyed 9kor alszik el este, és fél 9kor ébred. ebbõl óraállításra ugyanott vagyok szinte, ahonnan indultam. amúgy 2 hét alatt meg tudtam csinálni, neked is van még rá idõd. jobbat nem tudok. :)
En nem felek, mert nalunk eleg rugalmas a napi rend. Attol fugg, h milyen faradt a kicsi, ahhoz igazitom az altatast. Egy ora nalunk siman belefer, devolt mar ra pelda, h kettot is csuszott, vagy mert olyan faradt volt, vagy mert nem lehetett leallitani:-)
Csak egy ötlet. Nem ismerem ugyan a napirendeteket, de próbálj meg annyit alakítani (ha kell), hogy világoson (azaz délután 4 elõtt) menjetek mindenképpen sétálni. Ez fontos, hadd erõsödjön a kicsid szeme a szabadban való nézelõdéstõl. Sötétedés után be tudjátok pótolni a benti dolgokat, úgyis egyre hidegebb lesz.
Én ugyanazt csináltam/csinálom mit az elsõ válaszoló. Mindíg tolok pár percet az idõkön, eddig 8kor volt alvás, most fél9kor, mire eljön az óraátállítás akkor 9re tervezem... ebbe persze azért a lányom is beleszól!! Most 7, 5hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! megpróbálok én is csalni egy kicsit. bár a kislányom már 7.30-kor olyan nyûgi, hogy muszáj fürödni és feküdni. de majd kitalálunk valamit.

7 hónapos kisbaba anyukája vagyok, akit még szoptatok. Szeretném elkezdeni az almaecet kapszulát, vagy almaecet ivását. Szoptatás alatt lehet szedni, inni?

Legjobb válasz: Minek? Fogyni szeretnél?? ugysem ettõl fogsz? Miért nem jutott elõbb eszedbe a kérdés, hogy inkább mozogj? mozogni kéne? hidd el hasznosabb mint bármi féle szart összeenni :D

Minek? Fogyni szeretnél?? ugysem ettõl fogsz? Miért nem jutott elõbb eszedbe a kérdés, hogy inkább mozogj? mozogni kéne? hidd el hasznosabb mint bármi féle szart összeenni :D
Az ecet minden formában savasít, és ha te eszed, akkor az anyatejbe is bekerül. A savasodásból ered az a mondás, hogy valaki besavanyodik... Egyszerre savanyítasz be két embert.
Sajnos az almaecettel való fogyás nem ismerem. De anyukaként adnék egy tanácsot: most amíg szoptatsz ne kezdj el fogyózni. Fontosabb, hogy még sokáig tudj szoptani. Ha már végképp nem megy jöhet a hiúságnuk és lehet kicsit fogyizni ahogy tetszik. Addig meg légy büszek magadra. Ügyes vagy, hogy még szoptatsz és gondolj bele milyen sok szép élményed van a picurral. További szép napokat: ÉLJEN AZ ANYASÁG.

7, 5 honapos baba anyukája vagyok. A babámnak ugy látom mintha egy picikét meg lenne dagadval a szemhéja. Mi lehet az?

Mar jo lenne egy vizeletet megnézetni,de,hogy kell t?le levenni.Nem e a kis veseje miatt.Szerintetek?

Legjobb válasz: Kisfiú? Kislány? Vizeletvételbe fiúnál profi vagyok:)

Kisfiú? Kislány? Vizeletvételbe fiúnál profi vagyok:)
Szerintem vidd el dokihoz, ha ilyenre gyanakodsz. Nem fejelt bele a kis játékába? Nekünk úgy lett egy kis moncsink :(
Vizelet vétel, fiúknál: lehet venni a patikában olyan zacskót, amit rá kell ragasztani és elvileg abba bele pisil. Ha ez nem jön össze, akkor vattára pisiljen, és abból egy pár cseppet ki lehet csavarni. Remélem tudtam valamennyire segíteni. Jó egészséget kívánok.
A zacsit nem mindenhol fogadják el, a vattás módszerrel meg bele fogsz a kezeddel kenni nem kevés bacit, nem ajánlom! A cél, hogy minél sterilebben legyen a pisi levéve, még mielõtt olyan bacira kapna gyogyszert, ami nem is benne volt. Kisfiú esetén -ezért kérdeztem korábban a nemét- steril üveget a gyógyszertárból, miután evett, ivott, rögtön kibontani a pelusból, neomagnolos vizzel letörölni a kukiját, aztán mivel nemrég ivott, pisilni fog. Sugárba belepisiltetni az üvegbe, szépen alá lehet tartani anélkül, hogy a kukijához nyulnál. Igy biztos csak az õ bacijai lesznek az üvegben, nem a tiéd!
A kérdező hozzászólása: Kisfiuról van szó.Arra már án is gondoltam, hogy evés után kipelusozni de nagyon picikét pisilt.És ugy szabad, hogy összegyüjteni egy napi vizeletét és ugy leadni megnézetni.
Elõbb vidd el dokihoz, és majd õ megmondja, hogy kell e egyáltalán vizeletminta és ha kell, akkor hogyan kell levenni.

Egy 7, 5 honapos baba anyukája vagyok. A picurkámnak általában kivörösödik az arca. Biztos allergiás. De még csak szoptatom. Talán megeszek valamit olyasmit és attól? Mi lehet az. Mit tegyek.

Legjobb válasz: Mikor vörösödik ki az arca? Nem lehet, hogy csak melege van? 7és fél hónap alatt már kiderült volna, ha olyasmire allergiás amit te eszel. Nem lehet, hogy a széltõl vagy új mosószer, ilyesmi? De a fogzáskor is spontán ki szokott pirosodni a pofijuk.

Mikor vörösödik ki az arca? Nem lehet, hogy csak melege van? 7és fél hónap alatt már kiderült volna, ha olyasmire allergiás amit te eszel. Nem lehet, hogy a széltõl vagy új mosószer, ilyesmi? De a fogzáskor is spontán ki szokott pirosodni a pofijuk.
Szió! Az én lányomnak atópiás dermatitise van, ami legelõször az arcán jelentkezett. Kipirosodott és pici hólyagocskák jelentek meg rajta. Azóta is fõként itt jelentkeznek a tünetek. Kérdezz rá a gyerekorvosra, ha mentek tanácsadásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!