Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapos észrevettük, (3 db)

7 hónapos a kislányom, ma észrevettem egy ősz hajszálat a hajában. Mitől lehet?

Legjobb válasz: helyi pigmenthiány. egy bnõmnek gyerekkora óta van 3 õsz hajszála a sötét hajában, egymáshoz elég közel. nem kóros, ne izgulj.

helyi pigmenthiány. egy bnõmnek gyerekkora óta van 3 õsz hajszála a sötét hajában, egymáshoz elég közel. nem kóros, ne izgulj.

7 hónapos kisfiamnál észrevettük, hogy az egyik szemére kicsit kancsal. Vigyem el szemészetre vagy ezt még elnövi?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ez még normális. Talán 1 éves kor körül ráér. Ha akadályozza a fejlõdésben (nem jól lát fényben vagy félhomályban, nem tud megfogni tárgyakat) mindenképp kérdezd a gyerekorvost.

Én úgy tudom, ez még normális. Talán 1 éves kor körül ráér. Ha akadályozza a fejlõdésben (nem jól lát fényben vagy félhomályban, nem tud megfogni tárgyakat) mindenképp kérdezd a gyerekorvost.
Szia! Elvileg kinövik, kisbaba korban nagyon gyakori a kancsalság!Nálunk is elõfordult, most 15 hónapos a kislányom és elmúlt! Minden jót!!
ugyanez a szitum, a gyerekorvos aztmondta 1 eves koraig normalis
hát ez érdekes. próbálj fejni hátha... sok sikert! :)
Szerintem most már kár megbolygatni a babát ezzel. Szopipárti vagyok teljesen, de szerintem több gondot okozna ez neki is neked is, mint amennyi elõnye lenne...
Én a helyedben lefejném és úgy adnám neki. Sõt ha annyi van még le is fagyasztanék késõbbre. Sok sikert hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!