Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapja együtt (58 db)

Ti engednétek a 15éves lányotoknak hogy a 18 éves barátjánál aludjon, akivel már 7 hónapja együtt vannak?

Ismernétek a fiút már kiskora óta , és jóba lennétek vele és a családdal is.

Legjobb válasz: Nem nem engedném,egy 15 éves még nagyon gyerek,7 hónap ebben a korban nem olyan sok,nem engedném az együtt alvás ilyen fiatalon,és nem normális hogy nemi életet akar élni,még a személyisége sincs kifejlõdve,nem engedném hanem elbeszélgetnék vele,hogyha még 17 évesen is együtt vannak akkor hétvégente aludhatnak együtt.

Nem nem engedném, egy 15 éves még nagyon gyerek, 7 hónap ebben a korban nem olyan sok, nem engedném az együtt alvás ilyen fiatalon, és nem normális hogy nemi életet akar élni, még a személyisége sincs kifejlõdve, nem engedném hanem elbeszélgetnék vele, hogyha még 17 évesen is együtt vannak akkor hétvégente aludhatnak együtt.
Jesszus! Milyen világot élünk! Én biztos, hogy nem engedném, jöjjön a fiú. De én Õt sem engedném ottaludni!
Nem. Nem tudom elégszer leírni. Az együttalvás felnõtt kapcsolatok kiváltsága. Nem alszunk egymásnál gimi alatt. Ennyi. Akárhány éve vannak együtt. Én ezt nem tartom helyesnek. A fokozatosság a kapcsolatokban is fontos. A szexrõl már nem beszélek, gondolom, feleslegesen papolnék arról, hogy 15 évesen mekkora hiba ez. Mindegy is. Nem az én lányom vagy, netrõl meg nem gyõzlek meg soha, hogy miért ekkora gond ez. A válaszom, nem.
Röviden, tömören, NEM! 15 éves lánynak este otthon a helye, a nemi élet meg várhat még legalább 1-2 évet!
Ebben az esetben engedném legalább szem elõtt vannak a fiatalok, nem titkolva, bujkálva oldanák meg! A kislányt elvinném nõgyógyászhoz, egy beszélgetésre a védekezéssel kapcsolatban.
Szerintem simán elengedheted :)
Most komolyan, az a normalis, hogy egy 15 eves nemi eletet el?????
Nem. Kicsit maradi vagyok, egy gyereknek nem kell meg nemi életet élnie es egy 15 eves az meg nagyon gyerek....
én is inkább annak örülnék ha hozzánk jönne a fiú és nem a lányom menne
én inkább annak örülnék, ha a fiú jönne hozzánk...
ja és 23 vagyok, , 21 évesen szültem a fiam és nem hiszem, hogy 15 évesen kéne kiélni magát, majd 18 felett addig nem
20 éves vagyok, engem is engedett Anya ott aludni lassan 5 éve az akkori barátomnál, akivel késõbb két évig együtt voltunk. Mivel mindent megbeszéltünk (tényleg mindent) ezért elõtte elmentünk nõdokihoz, tudta, hogy ha meg is történik a dolog, mindenre ügyelni fogunk. Egész életemben úgy nevelt, hogy felelõsen döntsek mindenrõl , és ha rosszul döntök, akkor is vállaljam érte a felelõsséget. És ha nekem lányom lesz remélem ugyanolyan kapcsolatom lesz vele, mint nekem Anyával. Amíg maximálisan meglehet benne bízni, addig igen, elengedném. Még mindig jobb ha otthon szexelnek, mintha kint a szigeten csinálnák.... Úgy is megoldják, ha otthon vannak, ha nem..
15 évesen nem gondolom, hogy egy gyerek (mert még az!) bármirõl felelõsségteljesen tudjon dönteni. Ebben a korban jó eséllyel átmenetiek a párkapcsolatok és a sokadik lefekvés után nagyon könnyen ki lehet égni. Tudom mirõl beszélek, én korán kezdtem, nekem is megengedték. Felnõtt fejjel szenvedem ennek a következményeit és ezzel kivétel nélkül minden barátnõm így van, akikkel annak idején hasonlóan cselekedtünk! 20 évesen még mindig fiatal vagy, ezt kevésbé tapasztalod még.
Igen fontos a jó kapcsolat és a bizalom, de ha jól neveled a lányod nem talál ki ilyeneket, hogy fiúnál aludjon 15 éves gyerekként, és egy 15 éves 0 élettapasztalattal nem fog tudni elég felelõsségteljesen dönteni, és nem attól lesz tapasztalata hogy fiúnál alszik.A másik ez mai újdonság, hogy a gyerek azt csinál amit akar majd tanul a hibájából pl anyuka írta hogy a 3éves gyerek beakarta vinni a drága játékot a kádba, és Õ nem akadályozta meg mert ha tönkre megy majd a gyerek megtanulja, hogy ne csináljon ilyet, nos ennyi erõvel ne akadályozzuk meg, hogy a gyerek szaladgáljon az úton majd elüti az autó és megtanulja, hogy nem szabad...ez a liberális nevelés röhejes, és katasztrófa
off: mondjuk ez lelkiismeret dolga, feldolgozni, hogy nem csak gyermekeid apjával volt nemi kapcsolatod életed során, 20évesen már 3, hm, bár sokfélék az emberek
Nem ítélkezik senki. 20 évesen a 3. kapcsolat. Még hány lesz? Ez nem ribancság, vagy nem ribancság kérdése. Nem is az abortuszról és a nemi betegségekrõl szól. Hanem arról, hogy miképpen hat a személyiségre mindez. Fõleg, hogy a legtöbb fiatal egyáltalán nem gondolkodik éretten és az érzelmek háttérbe szorulnak a kapcsolataikban. Igazából a falnak nem szeretnék papolni. Fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozom munkám során. Ha tudnád, hány egészségesnek látszó, de sérült van köztük. Nem mondom elõfordul, de irodalmi ritkaság az olyan kapcsolat, ahol azt mondanám, hogy a sérülés veszélye nélkül lehet együtt lenni 15 évesen szexuálisan.
"És nem, nem vagyok antiszociális sem, vannak barátaim, boldog vagyok, és szerintem édesanyámék semmit nem rontottak se az én, se a két idõsebb testvérem nevelésében." Még szép, hogy nem vagy antiszociális. Az antiszociális ember a bûnözõ karakter, maga a fogalom társadalom ellenességet jelent. A nevelés hatása pedig hosszútávú, sokszor akkor jelennek meg fontos momentumok, amikor már Te a saját családodat neveled. Emellett senki nem szidta a szüleidet, hiszen erre sem nekem, sem másnak nincsen sem jogi, sem erkölcsi alapja. Én csak azzal nem értek egyet, hogy 15 évesen az együtt alvásra valaki zöld utat adjon. Természetesen a szülõ sem tud mindent megakadályozni, de erre akkor sem adnám a beleegyezésem, ha a hátam mögött történik. Az más kérdés, hogy a bizalmamnak egy jó idõre lõnének abban az esetben.
38%os csak gratulálni tudok, hogy simán normálisnak tekinted hogy a 15 éves gyereked dugja egy 20 éves felnõtt férfi, te sem vagy 100as az biztos..
Az a szülõ, aki a "felgyorsult világra" és a "modern nézeteire" hivatkozva engedi, hogy a 15 éves gyereklányát egy felnõtt férfi dugja napi szinten, az nem csak hogy nem szülõ a szememben, de még annál is rosszabb. Könnyebb lazán odadobni a gyerekünket az életnek, mint NEVELNI és alternatívákat mutatni neki, hogy igenis lehet erkölccsel és határokkal is élni, és értékelni az élet olyan különleges és szép dolgait, mint a párkapcsolat. Nem tudnék beszélgetni veled, mint anyával, mert nem tartalak annak, sajnos. De kevesebb gondod van, több marad magadra.
bár a megnevelést nem most kellett volna kezdeni. Már csak fellázadna ellened. Úgy kellett volna nevelned, hogy fel se merüljön benne ez az egész.
egyértelmûen NEM! Még egy-két év múlva sem!!!! Mi?????? 15 évesen???? Gondolkozzatok már egy kicsit!!!!! Majd ha már a közös jövõjüket tervezgetik, nyilván minimum 18 évesen. Mert ha meg úgyse õ a nagy Õ, te simán elfogadod, h a srác megnyomja a lányod, majd keres egy másikat és a lányod úgyszintén? Bár legalább az ilyen szülõk értelmet adnak a hpv elleni oltásnak! Arra se lenne semmi szükség ugye, ha a mai fiatalokban lenne némi erkölcsi tartás. De ha már a szülõ se neveli meg a gyerekét...
Nem örülnék neki, ha 15 évese szexelne a gyerekem. De úgyis hiába tiltja az ember, ha akarnak szexelni, megoldják. Inkább legyen õszinte a gyerek. Aludhatnának együtt, mondjuk nálunk, nyitott szobaajtónál :)
A mostani felgyorsult világban is nagyon komoly személyiségbeli sérülést okoz az idõ elõtti nemi élet és az ezzel járó következmények. Gondolom utsó ez neked semmit sem mondd, majd fog késõbb. Sajnálom a lányodat, mert az anyja azt hiszi, hogy ettõl lesz jófej, hogy mindent szabadon megenged és nem tanítja meg, hogy mi az ami érték.
Megengedném, természeten. Nekem is van egy 15 éves lányom, aki egy 20 éves fiúval jár és minden hétvégén nálunk szexelnek. Mostani felgyorsult világban ez elfogadott dolog. Sajnálom azokat a lányokat akiknek a szülei begyepesedett nézetet vallnak. Csak védekezzetek és ennyi.
nem, engem sem engedtek ott aludni.
Nem. Majd 1-2 év múlva talán.

Együtt vagyok egy fiúval aki 18, én 25 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Csak az egész kapcsolat titokban megy, mert félek környezetünk reakciójától. Van ennek a kapcsolatnak értelme? Merjem felvállalni?

De viszont vannak olyan dolgai, amiben sokban különbözünk. Õ nem olyan figyelmes még... tudom hisz még 18.Nem tudom mit tegyek....

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.

Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.
Szerintem ha igazán szereted vállald fel. Én is idõsebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ha szeret akkor a biológiai órád ketyegését is figyelembe fogja venni. Amikor én megismertem a páromat õ 21 volt én 26. Azóta eltelt 5 év és most vagyunk a családalapításon. Nagyon szeretjük egymást és az a legjobb hogy mivel fiatalabb olyanra formálhatod amilyennek te szeretnéd. A párom sem volt igazán tapasztalt mikor összejöttünk de most már nem panaszkodhatok. Az hogy nem elég figyelmes még nem jelent semmit. Szerintem nem volt olyan sok tapasztalata. Ülj le vele és beszéljétek meg neki és neked mi az ami jól esik. Nem mindenki jön rá magától.
Nagy a rizikó mert valamennyire még egy taknyossal jársz.Azt mondom neked, hogy csak sodródj az árral!:)

Mit tegyek? 7 Hónapja együtt élek Párommal/aki egy47 éves 15 évig egyedül élő Nő/, az elején"megzabált"kb 1 hónapig. / Aztán szépen lassan elkezdtek elmaradnidolgok

Szóvá tettem ezt megsértődött, "mert csak kötözködni akarok, Van egy Fia/27 éves/aki anyuci kicsi9 fiacskája volt, és most rendesen féltékeny vagyok, mert görcsösen mindig a Fia jár az eszében, Ha a Fia jelen van, AKKOR ÉN ELTÜNÖK FELEDÉSBE MERÜLÖK, bálványozza a Fiát, és én mintha ottsem lennék. Nemlehet megölelnem a párom, nemlehet puszit adni, nemlehet hozzáérni. //MERT MEGLÁTJA A FIA//az őrület határán vagyok, már sokat veszekedünk, A szex őrült jóvolt eleinte. Mostmár lassan csak a kifogások maradtak, mert ha éjjeles akkor azért /régebben nemvolt baj/mostmár ha délelőttös azsem jó, MINDENRE MEGVAN A GYÁRTOTT INDOK. és nekem ez nagyon fáj, mert szerintem elhidegül tőlem. Én nagyon szeretem, és ezt Õis tudja. SEGITSÉG. /tudnák még irni nagyon sokat. SEGITSÉG.Õ miért nem akar megölelni néha ?ezt kérnem kell ? miért nem simit meg néha ? miért nem Õ jön oda néha?/Az elején azt mondta hogy Õbújós tipus./én nemezt érzem.A szexben azt mondja,tökéletes vagyok,és imád./mostmár jó ha egy héten egyszer együtt vagyunk/és jönnek A KIFOGÁSOK,és azt mondja"dehát mindig együtt vagyunk."ijenkor tudnék felrobbanni,mert tudom hogy már egy hete nemvoltunk együtt./neken pedig szükségem lenne a rendszeres szexre.MIT TEGYEK.

Legjobb válasz: A leírásod alapján én úgy látom,hogy túlságosan is ráakaszkodsz.Ok,hogy szereted,de nyílvánvaló,hogy zavarja,ha pl a fia jelenlétében is "nyalni-falni" akarod.Legyen egy kis önkontrolod mert ezzel a viselkedéssel elriasztod magadtól.

A leírásod alapján én úgy látom, hogy túlságosan is ráakaszkodsz.Ok, hogy szereted, de nyílvánvaló, hogy zavarja, ha pl a fia jelenlétében is "nyalni-falni" akarod.Legyen egy kis önkontrolod mert ezzel a viselkedéssel elriasztod magadtól.
Te hány éves vagy? Nem túl nagy köztetek a korkülönbség?
Egy 47 éves, 15 évig egyedül élõ nõvel vagy együtt és heti egy szex neked nem elég? a rendszerességrõl meg ne beszéljünk mert szerintem nem ismered akkor a szó jelentését... Igen, néha külön kell kérned dolgokat, mert ami neked evidens, az a másiknak nem feltétlenül. Felteszem egyedül kellett felnevelnie a fiát, megküzdeni a gyerek és a munka körül felmerülõ problémákkal úgy, hogy 15 évig senkitõl nem kapott támogatást. Ne csodálkozz rajta ha közben megkeményedett és nem olvad egybõl ha meglát, már nem 16 éves tinilány. Ha te több törõdést igényelsz, akkor meg kell neki mondanod pontosan úgy ahogy ide leírtad. De egy ponton túl ne várd el hogy mindenben a te igényeid szerint fog alakítani saját magán és az életén, mert errõl szól az együtt élés. Mindenki igazodik a másikhoz. Pl. te megmondod neki hogy rosszul érint hogy a fia elõtt tabu az érintés stb., megkéred hogy ezen változtassatok, nyugodtan elejthetsz egy-egy simogatást ha elhaladsz mellette, de ne rendezz már féltékenységi jelenetet csak mert ott van a fia. Neked sokkal több idõd van a nõvel lenni, ne akard hogy akkor is az öledbe üljön. Társaságban amúgy se árt teret adni a másiknak, egyrészt mert etikátlan, gusztustalan és gyerekes ha folyton egymáson lógtok, másrészt meg egy idõ után halálra idegesíted, úgy fogja érezni hogy megfojtod és akkor még ennél is kevesebb törõdést fogsz kapni. Ha hagyod kicsit levegõzni, utána magától is oda fog bújni hozzád. Megsértõdhetsz azon amit írtam, de el is gondolkodhatsz rajta. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy az átlagnál érzékenyebb, érzelmesebb férfi vagy, de azt ne felejtsd el hogy nem minden nõ vágyik ilyen társra. Elõfordulhat hogy a párod úgy érzi, hogy miután a fia kirepült, most megkapott téged, aki ugyanannyi figyelmet igényel, mint egy gyerek és ez kimeríti így majdnem 50 évesen. Szóval elõször is gondolkozz el, és halld meg amit mond, meg amit nem mond ki. Aztán nem ártana kezdened valamit a féltékenységeddel mert ez nem egészséges. Fel kellene ismerned hogy nem ugyan olyan minõségben vagytok jelen a párod életében, mint ahogy gondolom a legjobb barátnõre sem vagy féltékeny amiért figyelmet kap tõle. Csak azért mert az illetõ szintén hímnemû? Ez elég hímsoviniszta hozzáállás lenne... Megoldás lehet az is ha te is nyitsz a világ felé. Barátkozz, keress hobbit, edzõtársakat, akikkel ugyan olyan jól el tudod tölteni az idõdet mint a pároddal. A lényeg, hogy ne úgy tekints rá mint az egyetlen szeretetforrásra az életedben, mert nagyon sok helyrõl kaphatnál még támogatást, és akkor a párod sem érezné úgy hogy kiszipolyozod és nem hagysz neki idõt hogy új energiákat vigyen a kapcsolatotokba.
A kérdező hozzászólása: Csak annyi a probléma, hogy Õ KEVÉS IDÕT HAGY ARRA HOGY "KEDVESKEDHESSÜNK EGYMÁSNAK.HA EZT A KEVÉS IDÕT IS AZ ÖNURALMAMMAL TÖLTÖM EL, AKKOR MINEK ÉLÜNK EGYÜTT ?PL FONTOSABB A TV./HAZAÉREK ESTE A MELÓBÓL, ÉS MÁR NEM ÖLEL ÁT MINT RÉG, HANEM NYUGODTAN NÉZI A TV-T.HA GONDUNK VAN, ÉS MEGKELLENE BESZÉLNÜNK, AKKORIS TV-T NÉZ.A SZEXRE PEDIG MÁR SZINTE NINCS IS ALKALOM, MERT MINDIOG MEGVAN MAGYARÁZVA, HOGY "MOST MIÉRT NEM. AKKOR MIT TEGYEK ?MENJEK HAVEROZNI ?MERT AKKOR AZ A BAJ.//KEVÉSBÉ FOGLALKOZOK VELE AKKOR AZ A BAJA HOGY HIDEG VAGYOK.//MÉGIS MIT KELLENE TENNEM.?IRIGYKEDVE HALGATOK HAVEROKAT, HOGY NÁLUK "ROHADTJÓ A SZEX"ÉS NEMTUDOM HOGY MI A BAJ.

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk, 1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Õ azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom el?tt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ? is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár. Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

Legjobb válasz: 23 éves korban én nem hiszem,hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz,így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom,1 év(vagy még annyi sem),és be fog próbálkozni.

23 éves korban én nem hiszem, hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz, így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom, 1 év(vagy még annyi sem), és be fog próbálkozni.
úgysem várod meg a 18- at... adok neked 3 hónapot... többet nem. NE legyen igazam...
ÁÁÁ! Ez gáz! Te is, hogy nem elég 16, neked 18 kell... Bukta!
Te még kislány vagy, õ meg már majdnem felnõtt férfi. Te elhiszed neki, hogy várni fog 18 éves korodig? Kizárt.
Szerintem egyrészt sok így az a 7 év. Teljesen más szinten kellene mozognotok. De ez még hagyján... Szerintem is az lesz, hogy vagy te nem fogsz várni 18 éves korodig, vagy õ nem fogja bírni a 3 évet és dobbant, vagy pedig oké kihúzza 3 évig, de nem marad hûséges. Azt gondolom, hogy ezt elvárni is kínzás tõle. 20L
jol mondja az elottem levo...szopni fogsz mint 1 torkos borz
Készülj, ha nem csal meg, akkor 3 évig sokat cumizol Baby... 28/F
Sok. Egy 23 évesnek nem egy gyerekkel kellene kezdenie, te meg úgyse fogsz várni 18 éves korodig, fõleg ha jól sül el a kapcsolat.
Igen, sok. Kétlem, hogy még 3 évet várna rád, hûségesen...
te még kislány vagy, õ már komolyabban gondolkodó fiú. nekem is volt 14 és 15 éves "barátnõm", mikor én 23 körül jártam (igaz a szexig sajnos nem tudtam eljutni velük). De tapasztalatból mondom, amit a te kis agyad még nem tud felfogni: elképzelhetetlen, hogy téged komolyan vegyen. Én is sokáig elmentem volna, hogy megdugjam õket, de sajnos nem így jött össze...
Beszélj vele! Mióta változott meg? Elõtte mennyire volt romantikus, és most milyen?

7 hónapja együtt vagyok a párommal, vagy nem?

Õ nem Mo. -on él, de ha együtt vagyunk, teljesen olyan, mint egy párkapcsolat, együtt élünk, aktív a szexuális életünk, az érzelmi háttere is megvan a dolognak. Kézen fogva járunk-kelünk és lelakatoltuk a 'szerelmünket' aminek a kulcsát a folyóba dobtuk. De! Soha nem mondta hogy szeret, és soha nem kért meg rá, hogy legyek a barátn?je. Tudom, hogy volt egy el?z? (évekkel ezel?tt) kapcsolata, ami még mindig fontos a számára és talán megfogadta, hogy soha többé nem fog mást szeretni vagy mit tudom én. A kérdésem: Most akkor a barátn?je vagyok és h?séggel tartozunk egymás iránt? Vagy teljesen normális, hogy ha nem vagyunk együtt, akkor másokkal is ismerkedjünk, mert 'hivatalosan' nem vagyok a barátn?je. Ne mondd, hogy kérdezzem meg t?le, mert nem fogom. Egyszer kérdeztem, neten, mikor terveztük hogy újra találkozunk, és azt mondta hogy hivatalosan még nem vagyunk együtt. Azóta taliztunk ismét és minden sokkal szorosabb lett köztünk, de még mindig nem vagyunk együtt. Vagy igen?

Legjobb válasz: Azért elég fontos dolgokat hagytál ki... Bizony ezek jelentenek valamit.

Azért elég fontos dolgokat hagytál ki... Bizony ezek jelentenek valamit.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy szerelmemnek szólítjuk egymást egy azt már hallottam tõle, hogy 'Csak a tiéd vagyok'. Vagy ez sem jelent semmit? :( Jó lenne tudni hányadán állunk.
szerintem akkor a barátnõje vagy:) van akinek nehezen megy azt a szót kimondani de ez nem jelenti azt hogy nem is érzi 21/L
hát ezt mi nem tudhatjuk, ezt nektek kell megbeszélnetek.

S. O. S! Van egy barátom 7 hónapja vagyunk együtt és csak a szex a témája. Nem tudom eldönteni, hogy miért is van velem, csak a szex miatt? De mindig kapom tőle, hogy szeretlek meg csók ilyenek, nem hiszem, hogy szeretne nem értem, mitévő legyek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!

Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!
1. Attól, hogy szeret, még nem lesz aszexuális. 2. A tetteibõl kellene megítélni, hogy szeret-e, például abból, hogy mennyire számíthatsz rá a bajban.
Már 7 hónapja vár arra, hogy végre megdugjon. Miért nem szakítotok? Mással boldog lehetne, te meg csak hitegeted vagy mi a f*?

7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretnék vele összeköltözni. Jó ötlet lenne?

Õ 21, én 20 vagyok. Nagyon szeretem, és minden percben vele akarok lenni, minden reggel mellette akarok ébredni. Tudom, hogy az összeköltözés nagy lépés, de én bele mernék vágni. Vele is beszéltem már err?l, és egyetértett velem, de kis bizonytalanságot éreztem rajta... Félhet az 'elkötelez?dést?l'? Egyébként is: ennyi id?sen, ennyi id? után jó ötlet összeköltözni?

Legjobb válasz: Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy,fokozatosan haladjatok.Szal,ne egybõl összeköltözés,hanem mondjuk,hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert,SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És,azért fõznöd is kéne rá,meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D),és lehet,hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet,hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait,és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15

Hát nem tudom.. Sztem még várj vele..Vagy, fokozatosan haladjatok.Szal, ne egybõl összeköltözés, hanem mondjuk, hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható) Mert, SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És, azért fõznöd is kéne rá, meg takarítanod (gondolom nem bejáró nõtök lenne :D), és lehet, hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet, hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait, és ebbõl lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.) Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:) L.15
*bejárónõ
Korainak találom, egy kicsit még várjatok vele. Pláne hogy érezted a párodon, hogy van benne egy kis bizonytalanság. Próbáljátok ki, amit az elsõ válaszoló írt. Aztán ha mûködik és párod is benne lenne akkor összeköltözhettek. :)
18 voltam mikor a párom 21.5 hónap után összeköltöztünk. Nem bántam meg.
Igazából majdhogynem mindegy mikor költöztök össze . Ha müködik a dolog akkor úgyis együtt maradtok , ha meg valamit nem bírtok elviselni a másikban úgyis belátható idõn belül elvállnak az útjaitok . És ezek a dolgok mindegy hogy fél éves kapcsolatban vagy 3 éves kapcsolatban derülnek ki .
Igen, szerintem is teljesen mindegy. Csináljátok bátran, ideje elkezdeni férfivé és nõvé válnotok.
A nõk könnyebben eljutnak ehhez a döntéshez mint a férfiak, mert a nõk csak érzelmek alapján döntenek, míg a férfi egyéb szempontokat is figyelembe vesz.A bizonytalanság lehet az miatt is hogy váratlanul érte, és még át kell gondolnia.Ha továbbra is érzed a bizonytalanságot, akkor ne erõltesd, mert ez azt jelenti hogy korainak gondolja az összeköltözést, bár elvileg, sõt gyakorlatilag is ismerek olyan párt, akik három hónap után összeköltöztek, és ma már házasok, és gyerekük van.

Mennyi az esély, hogy terhes vagyok? Kb.2 hónapja együtt voltam az akkori barátommal (azóta szakítottunk) a 7 napos szünetben!

Nem aggódtam hiszen tudtam,hogy a tabi ilyenkor is véd,én pedig rendesen szedtem,nem szedtem semmi olyat,ami a hatást befolyásolhatta volna(tudtommal az immunrendszer er?sít?k,és a halolaj kapszula nem befolyásolja a hatást,csak az antibiotikumfélék,am mercilont szedek),és nem is voltam beteg vagy ilyesmi.A köv. 7 napos szünetben ugyanúgy megjött,ahogy szokott.Viszont most,mivel a levél végér?l maradt ki egy szem ezért nem szabad szünetet tartanom,viszont így megvonásos vérzés sem lesz,azt írja a tájékoztató,szal aggódhatok:(Ugyanis a következ? tünetek vannak:kicsit magasabb testh?,kb 2 kilót híztam,és fel vagyok puffadva,meg egyszer egy picit hányingerem volt,de ennyi...kb. 2 hete szednem kell maltofert vashiányra,ennek lehet esetleg köze ezekhez a tünetekhez?Nagyon kétségbe vagyok esve,fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz,ja és a volt barátomra se támaszkodhatnék ezzel kapcsolatban!

Legjobb válasz: Terhességi teszt,ha viszont 2 hónapja voltál együtt vele,akkor azt észre kéne venned ha terhes vagy.

Terhességi teszt, ha viszont 2 hónapja voltál együtt vele, akkor azt észre kéne venned ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Am a maltofer szedését kb. 1 hete abbahagytam, ma kezdtem el szedni a másikat, de a tünetek nem szüntek meg, nagyobb a hasam, fel vagyok állandóan fújódva, és a hõm is folyamatosan nagyobb egy picit az átlagnál:(:(:(...egy csomó oldalt olvastam, ahol többen arról írtak h megjött nekik, a teszt is negatív lett és mégis terhesek...áááá, istenem remélem velem nem ez van:'(
A kérdező hozzászólása: Már átálltam egy másik gyógyszerre(ferra folgama), rem. attól valamelyest javul majd a helyzet.
Szia! Ahogy elõzõleg írtam, nálam is hasonló mellékhatásai voltak ennek a gyógyszernek. A vastól kicsit lanyhul a bélmûködés így elõfordulhatnak ilyen panaszok. Szerintem mond el ezeket a dokinak aki felírta a Maltofert és kérj tõle másik fajta gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Most megnyugodtam:) ......csak az a kérdés h akkor miért vannak ilyen tüneteim?hízás, nagyobb has, állandó puffadás(függetlenül a kaja mennyiségétõl)...vmi ötlet?
Kimutatja az úgyis ha nem reggel csináltad. Rá van írva. :P Nyugodj meg, nem vagy babás. :)
Szia! Két hónapos terhességet már minden teszt kimutat! Nyugodj meg, ha negatív lett az eredmény, akkor nem vagy terhes!!!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a Lilys tesztet, amit javasoltál és negatív lett, bár délután csináltam!De elv, ha terhes vagyok, akkor a szex után 2 hónappal akkor is kijelezné, ha pozitív lenne, ha nem reggel csináltam, nem?
Szia! Nekem is voltak ilyen tüneteim: gyakori hányinger, hányás is, hõemelkedés vagy 3x-4x, úgy, hogy nem voltam náthás se semmi, mellfeszülés, és mégsem voltam terhes, persze nagyon paráztam, annak ellenére, hogy hozzád hasonlóan gyógyszert szedtem, mert hát ez mégiscsak sok terhességre illõ tünet... teszteltem, nem voltam babás, a tünetek megszûntek, máig sem tudom, miért voltak.... :/ Ha javasolhatok annyit: Lily nevû 2 db-os tesztet vegyél, mert az a legolcsóbb, Rossmannban lehet kapni. :) Megbízható és ha egynek nem hiszel, ott van a másik is. :P Ha elhiszed az elsõ negatívat, félrerakod a másikat késõbbre, és remélni fogod, hogy nem mostanában fog kelleni. :-) Én az utóbbit tettem. :P
A kérdező hozzászólása: Holnap veszek egy tesztet és majd írok....de ha pozitív lesz nekem az életem megy tönkre:(
Szia! Ne félj! Ha azóta már egyszer megjött, nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél. De azért, hogy megnyugodj, vegyél egy terhességi tesztet (a teszt eredményét nem befolyásolja, hogy gyógyszert szedsz). Amikor nekem Maltofert írtak fel én is hasonló tüneteket produkáltam.
A kérdező hozzászólása: Az számíthat esetleg vmit, h a 7 napos szünet után(amiben együtt voltunk) ugye elkezdtem szedni újra a gyógyszert és a második hét közepétõl antibiotikumot kellett szednem kb. 10 napig, mert beteg voltam?
A kérdező hozzászólása: Csak ezeket a tüneteket vettem észre magamon, mást nem!Nagyon-nagyon félek...
Szia! Jajj ugyan, hogyan lennél terhes? Ne butáskodj. Negatív teszt, megjött a vérzésed, védekeztél, a terhesség kizárt :) Akik azt mondják megjött nekik terhesség alatt, azoknak fogalmuk sincs, hogy az nem is menstruáció. Eltér színben, mennyiségben, minõségben. Lehetetlen nem észrevenni. A megemelkedett testhõ és a hízás megsúgom miért van: Jön a tél :) Ilyenkor mindenki hízik :) Az alap testhõmérséklet pedig változik. Megnyugtatna, ha egészségügyis zárná ki az ismert adatok alapján a terhességedet? Mert akkor teljes mértékben megnyugodhatsz :) Jah és akik azt állítják negatív volt a tesztjük, azok elsõ menstruáció elmaradása vagy +-7 napban teszteltek negatívat, ilyenkor még lehet kevés a HCG koncentráció. Viszont 2 hónapos terhességnél gyakorlatilag nincs olyan teszt, ami nem mutatná ki :) Ha nagyon félsz vegyél egy másikat, bármilyen jó :) Garantáltan nem vagy terhes :)

7 hónapja vagyunk együtt a párommal. Most lesz a névnapja. Jövőhéten meg a születésnapja. Mit vegyek neki ajándékot? Lány vagyok. Köszi.

Legjobb válasz: 7 hónap alatt már megismerhetted volna annyira, hogy tudd miket szeret. Névnapra csokit, szülinapra, meg amit akarsz.

7 hónap alatt már megismerhetted volna annyira, hogy tudd miket szeret. Névnapra csokit, szülinapra, meg amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ötleteket vártam...
Mondjuk, tényleg egyén függõ, hogy ki mit szeret! Ha szereti az édességet, akkor összeállíthatsz neki egy ilyen édesség csomagot, csokik, kekszek, de tehetsz bele chipset, italt, ilyesmiket. belerakod egy kosárba, átlátszó celofánnal becsomagolod és teszel rá egy masnit, mutatós nagyon. :) Vehetsz neki karórát, italt, pendrive-ot, könyvet, újság elõfizetést, albumot, amelyben közös képeket raksz bele, tusfürdõ csomagot, parfümöt/dezodort, pénztárcát, inget/pólót, nyakkendõt, társasjátékot, alsónadrágot, szép tollat, ha cigizik akkor öngyújtót, hamutartót, hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!