Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapja a yasminellet (5 db)

Érdekelne, hogy szedtem 7 hónapug Cypromixet de mivel sok rosszat hallottam róla plusz hullik a hajam vissza váltottam a régi gyógyszeremre a Yasminellre. Véd így is vagy várni kell 1 hónapot?

Pattanások miatt írták ki a Cypromixet és érdekelne h a pattanásim vissza fognak e térni ?

Legjobb válasz: Gondolom, a doki elmondta, mikor felírta.

Gondolom, a doki elmondta, mikor felírta.
A kérdező hozzászólása: a pattanás oké mert régen a yasminelle-t arra kaptam. de a másikról nem mondott semmit.
A stressz is okozhatja, vagy életmódváltás, étrendváltás. Sokminden lehet, csak légy türelemmel :)
ne aggódj miatta:) .én is azt a gyógyszert szedem és nekem eddig mindig szerdán jött meg és már átolódott csütire:) .elõször én is megijjedtem de mikor már másodjára is ez volt már tudtam h.csak megint tolódik:) !bizti h.nálad is ez van:) , ne aggódj!

3 hónapig szedtem Milligestet, de nagyon feszült a mellem. A doki Yasminellet írt fel. Megtartottam a 7 napos szünetet és úgy kezdtem el. Az 5. nap együtt voltam a barátommal. Ugye nem lehet gond?

Legjobb válasz: én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?

én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?

Fogamzásgátlót szedek (yasminelle). Ha a tabletta mentes napokat ami ugye 7, megrövidítem, akkor a következő hónapban annyi nappal korábban fog megjönni ahány nappal megrövidítettem?

Ez azért lenne fontos nekem, mert én a múlt hónapban csütörtökön kezdtem el szedni, így feltehet?en hétvégére fog megjönni. Azt szeretném elérni, hogy hétf?n jöjjön meg, így pont azon a héten nem kell majd szednem a gyógyszert, csak következ? hét hétf?n.

Legjobb válasz: Nem teljesen világos.Most kezdtél el tablettát szedni,vagyis ez lenne az elsõ 7 napos szüneted? Ezt abból szûrtem le,hogy nem tudod pontosan,hogy melyik napon szokott lenni a vérzésed.Ha például csütürtükün veszed be az utolsót,akkor még kell pár nap,nekem álalában 4,hogy megjöjjön.Ahhoz a naphoz képest számold ki,hogy mikor van hétfõ és annyival rövidítsd meg a szünetet.3 napnál ne legyen kevesebb a szünet,mert pecsételõ vérzésed lehet a következõ levélnél.

Nem teljesen világos.Most kezdtél el tablettát szedni, vagyis ez lenne az elsõ 7 napos szüneted? Ezt abból szûrtem le, hogy nem tudod pontosan, hogy melyik napon szokott lenni a vérzésed.Ha például csütürtükün veszed be az utolsót, akkor még kell pár nap, nekem álalában 4, hogy megjöjjön.Ahhoz a naphoz képest számold ki, hogy mikor van hétfõ és annyival rövidítsd meg a szünetet.3 napnál ne legyen kevesebb a szünet, mert pecsételõ vérzésed lehet a következõ levélnél.
A kérdező hozzászólása: ma hagytam abba, most van az elsõ nap a hétbõl!vagyis akkor pénteken-vasárnapig kellene megjönnie kb! pl ha szombaton jön meg, akkor mikor kell bevennem hogy hétfõn jöjjön meg? mert akkor így mindig hétvégére fog megjönni és nekem ez nem jó :S
Hiába számolgatok, a hétfõi kezdés megoldható, de nem jársz jól vele.Keddig tudod elõre hozni úgy, hogy ne legyen pecsételõ vérzésed.Azt írtad csütörtökön kezdted el szedni, vagyis ma, szerdán vetted be az utolsót és holnaptól számítjuk a 7 napos szünet elsõ napját.Tegyük fel, hogy szombaton fog megjönni.Mint mondtam 3 napnál ne tarts rövidebb szünetet, mert a következõ levélnél pecsételõ vérzésed lehet!Vagyis, csütörtök, péntek, szombat, ez a 3 napos szüneted most és vasárnap kezdheted az új levelet.Ez azt jelenti, hogy következõ szünetben 4 nappal korábban fog megjönni, vagyis kedden.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!