Találatok a következő kifejezésre: 7 hónapja a (561 db)

Érezhetem 27 hetesen (7. hónapan) a következőket?

A várandósság során fellazulnak a köt?szövetrostok, ennek következtében a medence és a szeméremcsont közötti ízület is kiszélesedik, növelve a medence átmér?jét a szüléshez. Ez rendszerint nem jár semmiféle fájdalommal vagy kellemetlenséggel. El?fordulhat azonban egyénenként változó mérték? fájdalom a szeméremcsont tájékán, különösen séta, terpesztés, lábemelés vagy fekv? helyzetben történ? mozgás közben. A fájdalom átterjedhet a hátra, a kereszt-csontra, az ágyékra és a comb bels? részére is.

Legjobb válasz: Persze hogy érezheted! Van aki sokkal hamarabb megérzi.

Persze hogy érezheted! Van aki sokkal hamarabb megérzi.
Persze, hogy érezheted. Arra igyázz, hogy ez a fellazulás nem csak a medencét érinti, hanem valamennyi izületet. Ezért szoktak a kismamák gyakrabban elesni, elbotlani. Nem csak a megváltozott súlyelosztás miatt, hanem a laza izületek könnyebben okoznak bicsaklást. Hogy még sem esik bajuk az azért van mert viszont lassabban járnak, és egyébként is... velük van a baba õrangyala is. :) ))
Nekem ez eloszor a 17.heten jelentkezett ez a fajdalom a szemeremcsont kornyeken egy kiados seta utan. 2 napig alig tudtam jarni mert minden nagyobb lepesnel fajt. Ugyhogy nalad 27. hetben biztosan erezheted. Gratulalok a babadhoz!

3. babámat szültem lassan 7 hónapja. A hasam még mindig nagy és lóg is. Fog ez még változni?

Nem vagyok kövér, átlagos testalkatú vagyok. Plusz kiló nem is nagyon maradt rajtam, de a hasamon a b?r annyira lóg :( Félek így marad... Sokgyerekesek változni fog még ennyi id? után vagy ez már így marad? A 2. szülés után fél évvel azért már szépen visszahúzódott.

Legjobb válasz: A barátnõmnek ilyen maradt és tb alapon megplasztikázták neki. Ha neked is ilyen marad, akkor esetleg járj utána.

A barátnõmnek ilyen maradt és tb alapon megplasztikázták neki. Ha neked is ilyen marad, akkor esetleg járj utána.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! azért még reménykedem. Anyukám azt mondja, neki legalàbb egy év kellett a 3. terhessège után, hogy normàlis legyen ùjra a hasa. Mûtéttõl èn tartanék nagyon. Kedves 3. válaszoló! 2-2 év van a gyerekek között, ez igazán nem kis korkülönbség. Gondolkodtunk, pont így terveztûk, hogy játszòtársai lehessenek egymásnak. Sokan választják ezt a 2 év korkülönbséget, azt meg nem lehet tudni elõre ùgyse, hogy mennyire bírja az ember bõre. Van akinek egy terhesség után ilyen lesz, és még csíkos is - én megúsztam azt legalább- Persze nem örülök, hogy ilyen a hasam, de nem csinálnám másképp.
kérdésedben benne van a válasz is, 3 gyerek 4 év alatt, ez nagyon megterhelõ, ne csodálkozz, gondolkozz mielõtt cselekszel!!
6 os vagyok, értem 7es. Én úgy fél éve jártam utána ennek, lehet azóta megváltozott :( De nem lehet hogy barátnõd mondjuk 50 kiló volt amúgy (vagy az a normál BMI-je) terhesen meg mondjuk 80 ? és úgy jött ki? Na nem biztos, csak érdeklõdöm tényleg.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok :) Kis vígasz, hogy nem egyedül járok ebben a cipõben... Mûtéttel nekem az is a bajom, hogy én már láttam ilyen mûtét utáni hasat. Valóban szép laposabb hasa lesz az embernek, de csúnya ám a heg, nem olyan, mint mondjuk egy császár után. Hosszabb, vastagabb jóval. Tehát bikinit azzal tuti nem lehet felvenni pl, csak ruhában mutat jobban. Ruhában nekem nem annyira gáz, szóval ezért sem gondolkozom mûtétben. Meg hát bizakodom, csak lesz azért kisebb is, még ha nem is a régi...
Utolsónak: pedig a barátnõmnek most csinálták meg, még a papírján is rajta van, hogy a terhességet követõ súlyvesztés miatt alakult ki a kötényhasa. Tb alapon ráadásul. Úgyhogy ez elég friss info, de ettõl még javasoltam a kérdezõnek, hogy járjon utána, az a biztos, nem a hallomásból kapott tájékoztatás:)
Ó ne magyarázkodj szerintem felesleges aki nem érti nem érti.:) 3 kicsim van a legnagyobb 5 éves:) Tudom mirõl beszélsz:) Én fogytam is jó 10-12 kilót az utolsó megszületése után és nekem elég rossz bõröm és kötõszövetem van mégis egy év kellett hozzá hogy nagyjából normális legyen!! Közel se lóg úgy mint mondjuk mikor még 5 hónapos volt a picim. Sportolok mondjuk. Futok heti 4szer. De nem hiszem hogy attól. A tb akkor támogatja amúgy ha olyan nagy változás volt ami nem is tudom pontosan valami jó nagy fogyással BMI változással jár. Ha "csak " terhes voltál de amúgy normál súlyú vagy akkor nem jár:(( Egyébként meg én 29 vagyok és sajnos bikinit már én se húzhatok.
Hasonló cipõben járok. Hármaskám 7 hónapos (5 a nagy). Van még rajtam némi túlsúly is, de ahogy fogyok, egyre jobban lóg a hasamon a bõr, amivel semmit nem tudok kezdeni, mert az tényleg csak bõr.
Szia! Én most töltöm a 24-et, 2 éves a lányom és lóg a mellem bármit csinálok. sajnos szerintem ez a folyamat már nem visszafordítható, talán egy kis masszírozással és bõrfeszesítõ krémmel "csodát" lehet mûvelni. Átérzem....:)
Kedves kérdezõ, én is láttam már ilyen mûtéten átesett hasat, és ha nem mesélik el, észre sem vettem volna, mert annyira finoman volt egy bõrredõbe eldugva a vágás, és olyan szépen el lett dolgozva, hogy szinte semmi nyoma sincs. TB alapon csinálták neki is.

Hogy fogom kibírni 7 hónapig a szerelmem nélkül? (Egyéb okok miatt sehogy sem tudjuk tartani a kapcsolatot. )

Nagyon elszomorodtam, és nagyon tanácstalannak érzem magamat. :( Fogalmam sincs, hogy fogok átvészelni több mint fél évet anélkül, hogy láthatnám, vagy beszélhetnénk.

Legjobb válasz: Levelezni sem tudtok? Posta csak van ott, ahol lesz. Nem mondom, nehéz lesz, de gondolj arra, hogy sokan kibírták már ezt, nektek is menni fog!

Levelezni sem tudtok? Posta csak van ott, ahol lesz. Nem mondom, nehéz lesz, de gondolj arra, hogy sokan kibírták már ezt, nektek is menni fog!
Nem rosszból irom, de ha még beszélni sem fogtok tudni, akkor szerintem törõdj bele, hogy vége ennek a kapcsolatnak. 7 hónap túl sok idõ szerintem. De attól is függy mennyi ideje vagytok együtt, mennyire komoly a kapcsolat, miért kell 7 hónapig nélkülöznötök egymást, stb. Igy elég nehéz válaszolni, hogy semmit nem irtál.
internet?????? jézusom tanyán laktok?
Börtön?
7 hónap? Bagatell.
Szerintem törõdj bele a kapcsolat végének. Nincs az a szerelem , ami ennyit kibírna, úgy h közben semmi kapcsolat, sem levél sem telefon nincs. Ha másért nem , el fogtok idegenedni egymástól. Sajnálom!!
Attól függ, hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, hová megy a párod..Én éltem távkapcsolatban, igaz nem sokáig, mert fiatal voltam, alig jártunk pár hónapot amikor kiment külföldre dolgozni, és így utólag már bánom, hogy nem mentem elsõs fõsulis koromba bulizni, mert õ azt mondta h nem szeretné ha mennék. Persze szétmentünk, és azt az elvesztegetett idõt sem adja vissza már senki sem. Én a helyedben szakítanék, élném a kis életem, aztán ha 7 hónap múlva még úgy gondoljátok, lehet folytatni.
Gondolj arra h regen is kibirtak amikor katonasag volt. :) Foglald el magad mindig valamivel, szamold vissza a napokat. Kitartas!!
Te figyelj, én a zambiai szavannáról is megoldottam, hogy rendszeresen tartsam a kapcsolatot a barátommal, fél éven át! MINDENT lehet, csak akarni kell, mindkét félnek!!! Ha a barátod nem akarja, akkor viszont tényleg nem lesz ideje. De én nem hiszem el, hogy 7 hónapon keresztül olyan élete legyen, hogy ne legyen ideje hetente mondjuk 2-3szor leülni a gép elé és skypolni veled. Manapság mindenhol van internet, mondom még a szavannákon is. :)
Én 1500 km-re mentem férjhez, és mindennap beszélgetek a szüleimmel. Ha akarná, meg tudná oldani...
Internet? Skype? Van hogy szombat reggel skype-on keresztul reggelizem egyutt a csaladommal. En is most is 600 km-re vagyok Toluk.
"Nem, nem börtönbe megy, hála Istennek! :) A munkája miatt kell külföldre mennie, és nagyon gyakran utazik egyik helyrõl a másikra, ezért nem tudunk levelezni, esetleg csak nagyritkán interneten keresztül. :(" Ez szerintem lekoptatószöveg a részérõl... egy ismerõsöm, pedig vele csak barátságból leveleztem, munkaügyben távol volt, de csak azért megálltak, hogy írhasson egy e-mailt egy netkávézóból. Feltartotta a kollégáit, vállata, hogy kicsit késnek, csak azért... máskor pedig nyaralásra egy ismerõsétõl kért kölcsön netsticket a laptopjához, hogy onnan is írhasson, nehogy 2 hétig ne tudjunk beszélni... Szóval ez csak blabla, hogy nem lesz módja írni a barátodnak... inkább szakíts vele, nem túl nagy reményû a kapcsolatod, idõpazarlás.
Mi 3 évet húztunk le külön, és kibírtuk. Manapság internet mindenhol van. Ha nem is otthon, akkor netkávézóban, vagy könyvtárban. Az meg egy jótanács, hogy neki ne nyavalyogj, meg siránkozz, mert neki arra van szüksége, hogy lássa erõs vagy. Ha 7 hónap miatt feszkózol, akkor mi lesz, ha az élet valóban nagy próbatétel elé állít titeket?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem börtönbe megy, hála Istennek! :) A munkája miatt kell külföldre mennie, és nagyon gyakran utazik egyik helyrõl a másikra, ezért nem tudunk levelezni, esetleg csak nagyritkán interneten keresztül. :(
Börtönbe megy? Mert mást el sem tudok képzelni a mai világban, hogy nem lehet sehogy beszélni...
Ami pontos és belátható idõ az nem lehet akadály. 7 hónap és ez fix. Az igazi szerelem nincs térhez és idõhöz kötve, és ha nem tudjátok tartani a kapcsolatot, attól még nem múlik el. Ha igazi.

Mennyire normális a 7. hónapban a 115 pulzus?

Legjobb válasz: Egy kicsit sok,nem? De ha doki mérte,és nem szólt miatta,akkor nem gáz.Viszont ha magadnak mérted,akkor meg menj el a körzeti orvosodhoz.

Egy kicsit sok, nem? De ha doki mérte, és nem szólt miatta, akkor nem gáz.Viszont ha magadnak mérted, akkor meg menj el a körzeti orvosodhoz.
Nekem alapjáraton 120/90, szóval nem is olyan sok, mert elviekben terhesen magasabb, mint nem terhesen. 140-ig nincs baj, szerintem, de ha baj lenne, akkor a védõnõd már amúgy is szólt volna.

Mi a véleményed arról, ha valaki 7 hónappal a férje halála után megismerkedik valakivel?

Tudom, senkinek semmi köze hozzá, csak én most ebben a cipőben járok, és végre kicsit boldog vagyok, csak nem tudom, hogy ezt a környezetem hogy fogja lereagálni.

Legjobb válasz: Lesznek akik keresztre feszítenek érte, mert szerintük életed végéig lehajtott fejjel kéne járnod fekete fátyolban. Nem lehet tudni, hogy kinek milyen volt a házassága, vannak akik már csak úgy éltek együtt mint két idegen lakótárs vagy a másik fél testi/lelki terrorban tartotta a másikat. Ebben a helyzetben természetes, ha valaki nem gyászol évekig.. Próbáljatok egy ideig diszkrétebben találkozni, aztán ha már stabil kapcsolatnak látszik, akkor vállaljátok fel nagyobb nyilvánosság elõtt.

Lesznek akik keresztre feszítenek érte, mert szerintük életed végéig lehajtott fejjel kéne járnod fekete fátyolban. Nem lehet tudni, hogy kinek milyen volt a házassága, vannak akik már csak úgy éltek együtt mint két idegen lakótárs vagy a másik fél testi/lelki terrorban tartotta a másikat. Ebben a helyzetben természetes, ha valaki nem gyászol évekig.. Próbáljatok egy ideig diszkrétebben találkozni, aztán ha már stabil kapcsolatnak látszik, akkor vállaljátok fel nagyobb nyilvánosság elõtt.
Szerintem tényleg nem, csak ahogy írtam is, azért nem árt ezt tapintatosan és diszkréten kezelni az elején. Ne okozz fájdalmat másoknak, ha nem muszáj. A szívedben biztos megmarad a szereteted a volt férjed iránt, de nem élhetsz örökké ennek az árnyékában. Az elõbb azt hiszem 2-es válaszoló voltam :)
Én nem ítélném el, az élõkkel kell foglalkozni elsõsorban, az élet pedig megy tovább, a saját boldogságod legyen az elsõ, akinek meg jól esik had ítélkezzen!
Lesz aki letámad. Különösen lehet erre számítani a volt férj családjának részérõl. Viszont nem tudni, hogyan éltetek, mennyire viselt meg a halála (nyilván szomorú eset, mert nem hiszem, hogy normális ember a házastársa halálát kívánja), de ha voltak esetleg gondjaitok, esetleg nem volt már normális kapcsolat, csak látszatházasság érzelmek nélkül, akkor szerintem nem elítélendõ. Pláne, ha esetleg fiatal is vagy még. De nyilván ezt nagyon kívülállóként mondom, hál istennek nem történt hasonló eset a családomban, de ha mondjuk lenne egy bátyám, akinek a halála után a feleség pasizni kezd, akkor tuti érzelembõl reagálnék, és utálnám az özvegyet. Szóval csak okosan :) bár gondolom nem vagy olyan buta, hogy a régi család fájdalmára nem vagy tekintettel. Láttam már olyat, hogy az özvegy pasi alig fél év múlva a facebookon osztotta meg az új szerelmével közös, mosolygós képeit. Az valóban visszatetszõ. Nem azért, mert az élet megállt, csak több embernek is fájdalmat okozott vele.
Nos... az élet megy tovább, meg minden... bár én legutóbb még egy sima szakítás után is egy teljes évig képtelen voltam mással randizni.
Voltam a Te cipõdben, nem tartott sokáig, mert visszaestem, Neked viszont sok erõt és boldog idõket kívánok. Egy jótanács, a "valakinek" ne mondd el, mi történt Veled nemrég, már ha megteheted. Én nem is attól tartanék, hogy mit szólnak a többiek, hanem ahhoz, hogy az új páromnak ne okozzak fájdalmat. Nem akarok károgni, de biztos készen állsz egy újra?
Az a véleményem, hogy nem szerette a férjét az aki képes 7 hónappal a halála után más férfivel..
Az ember ha szeret valakit, akkor nem képes ilyen hamar továbblépni, és elfelejteni az emlékét. Te magadat szereted a legjobban szerintem.
Hát szerintem ez undorító.
Az, hogy ez a te dolgod. Én ne ítéllek el érte. Annyi jegyzek meg összesen, hogy a normál gyász ideje kb. 1-1, 5 év között mozog. Természetesen van, aki hamarabb fel tudja dolgozni a házastárs elvesztését is (amely a legsúlyosabb stresszfaktor: a 100-as skálán az elsõ helyen áll), de van olyan ember is, aki nem képes feldolgozni, hanem a gyászt lerúgva magáról azt elfojtja, és belemenekül egy újabb kapcsolatba. Gondokozz el azon, hogy mit miért csinálsz, és dönts a magad feje és szíve szerint. Ezek pusztán tanácsok és megjegyzések voltam tõlem - mert kérdezted, hogy mi a véleményem.
Szerinted a halott férjed mit várna tõled? Tedd fel fordítva a kérdést: Te mondjuk, ha a férjed maradna egyedül, akit szeretsz, elvárnád, hogy beleõrüljön a gyászba és az egyedüllétbe? Szerintem, biztos azt akarnád, hogy màs oldalán boldog legyen. Szerintem a házastárs hiánya nem azon múlik, hogy ki meddig hord fekete fátylat. Azért, mert megpróbálsz mást is szeretni, nem gyalázod az emlékét. Tegyél róla, hogy a férjed emléke valami "alig fájdalommá" szelìdüljön...Ha boldog vagy, szerintem nem baj, de azért óvatosan. Hagyj idõt a kapcsolatnak, ne siess. És nagyon figyelj arra hogy ne bántsd meg a férjed családját (ezt nagyon jól mondják az elõzõ hozzászólók.) Az biztos, hogy nagyon nehéz jól cselekedni, hogy senkirõl se horzsold le a bõrt, miközben az életedet rendezed. De ha úgy érzed, ez a kapcsolat fontos neked, ne mulaszd el
Akit tiszta szívbõl szeretünk annak csak a boldogságát kívánjuk, akkor is ha az a boldogság nem velünk adatik meg.
Szerintem meg nem kell ezt túllihegni. Mindig egyedi esetek vannak, egyedi történések és egyedi körülmények. Lehet egy ismerkedés két évvel is kegyeletsértõ és lehet pár hónap után is nemes. Ebben a témában aztán sokminden elõfordul. Pl., az elõzõtõl függetlenül, anyám volt élettársa 9 év után úgy keresett társat az interneten, hogy az anyám a másik szobában haldoklott.
Kérdezõ, mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Lesznek olyan álszentek, akik még a hét évet is keveslik, és lesznek, akik megengedõbbek. Én az utóbbiakhoz tartozom. De mint néhányan jelezték, vigyázz, mert a fájdalom idõ elõtti eltemmetése visszaüthet. Sajnos, (vagy nem sajnos) az ember így van összerakva: a nagy érzéseket meg kell élni.
Szerintem gusztustalan, akárki akármit mond
mig a halal el nem valaszt... hat elvalasztotta igy akar 3 nap mulva ujra ferjhez is mehet. A gyasz olyan egyedi van akinek egy honap van akinek 20 ev. Meg az egyhaz is azt mondja fiatal ozvegyek ujra menjenek ferfjhez hiszen az embernek nem jo egyedul. sok boldogsagot es senkivel ne torodj komolyan.
31-es, azért kíváncsi lennék, hogy a magad helyzetében ezt mennyire mernéd így kijelenteni...
Ja, itt mindenki tudja a tutit, amíg nem róla van szó.
"31-es, azért kíváncsi lennék, hogy a magad helyzetében ezt mennyire mernéd így kijelenteni..." Pontosan mire gondolsz?
Arra gondolok, hogy itt mindenki úgy el tudja ítélni a másikat. Megnézném ezeket az embereket, hogy egy ilyen lelki válság után nem esne-e jól újra megszeretni valakit...És hogy hagyná-e az egészet csak azért, mert 7 hónap. A gyász, meg a legtöbb érzés nem ilyen külsõségeken múlik. Nem akarok persze én se ítélkezni, mert mindenki a maga szájíze szerint, de legusztustalanozni a másikat ilyen helyzetben szerintem nincs rendben...
Elítélniiiiii? Te lábon hordtad ki az agyhalált! "Kérdezõ, mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Lesznek olyan álszentek, akik még a hét évet is keveslik, és lesznek, akik megengedõbbek. Én az utóbbiakhoz tartozom. De mint néhányan jelezték, vigyázz, mert a fájdalom idõ elõtti eltemmetése visszaüthet. Sajnos, (vagy nem sajnos) az ember így van összerakva: a nagy érzéseket meg kell élni." Ez volt a kommentem, amibe belekötöttél. Hol látsz ebben elítélést?
Jójó, bocsánat! Elnéztem, az utánad levõre írtam, a tiedet nem is olvastam. (De azért nyugi van, normálisan is lehet írni...)
Oks, én is bocsi.
ha én lennék az a bizonyos környezet, én örülnék és drukkolnék neked! Nem tudom, miért jó bárkinek is, hogy a szerettük szenved? Nem gyászolhatsz örökké, attól nem szereted kevésbé a volt férjed emlékét, de tovább kell lépni. Ha ez mondjuk 1 hónappal utána történik, akkor sem ítélnélek el, nem tudod befolyásolni az érzéseidet, de akkor még furcsa lenne, annyi idõ alatt talán még nem lehet feldolgozni. De emiatt szerintem nem kell rosszul érezned magad.
Szíve joga, a férje is azt akarná, hogy boldog legyen, persze csak akkor, ha szereti. Képmutatás emiatt lenézni szerencsétlen nõt.
A kérdező hozzászólása: AZt még leírom, hogy fiatal vagyok, és nagyon szerettük egymást a férjemmel. Szó sincs róla, hogy nem voltunk boldogok. Nagyon kemény hónapokon vagyok túl, nem kívánom senkinek. Ez az egész új dolog, meg hirtelen betoppant az életembe, és azóta kezdem össze szedni magam. Ez elítélendõ?
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, hogy mennyire állok készen egy újra, de azt egy szóval nem mondtam, hogy elfelejtettem az emlékét. Soha nem fogom, és nem is szeretném!
Nem az emlékére gondoltam, hanem a sírásos szakaszra. Szép estét.
Még nem veszítettem el szerelmet, de milyen kis gusztustalan férgek vagytok, hogy ki meritek jelenteni, hogy nem szerette a férjét.
Én is átéltem és bár 5 év után léptem tovább úgy gondolom, engedd el Õt. Sok vagy kevés a hét hónap? Ki és milyen jogon szabhatja meg, hogy mibõl mennyi az elég? Azon a napon ... egy másik fejezet kezdõdött az életedben. Az elõzõ veled lesz ha akarod ha nem de természetes, hogy a helyére fog kerülni.
Ez pont olyan vesztség, mint mikor szakít egy pár. Nyilván a te esetedben olyan, mintha nem te dobnád ki a párodat, hanem téged ejtenének, egy olyan férfi, akit nagyon szerettél. Teljesen normális, ha már akár pár hónappal egy ilyen veszteség után - legyen az szakítás vagy haláleset - valaki teljesen készen áll egy újabb kapcsolatra, és bele is kezd. Szóval ne legyen lelkifurid, nyugodtan élvezd az életet az új partnereddel.
A környezeted vegyesen fogja lereagálni. Lesz egy pár ember, aki kiakad, és minimum 5 év gyászt írna neked elõ, de ne foglalkozz velük. Az élet megy tovább, és ha szerettétek egymást a férjeddel, biztos õ sem akarná, hogy magányos légy és szenvedj. Az élõkre kell koncentrálni, a meghaltaknak sajnos már mindegy.
Én meg úgy gondolom, hogy pontosan azért, mert nagyon szerettétek egymást a férjeddel, neked ez kell a túléléshez! Lehet, hogy nem állsz még készen egy új szerelemhez, ez valószínû, de segíteni fog, a nehéz hónapok után egy kicsit talpra állni. Ne foglalkozz másokkal!
ez valahol egy menekülés egy segitség felbukkanása hogy könnyebb legyen. nem itélem el de nem feltétlen lesz belöle jo vég mert rájön az ember elöbb utobb hogy csak támasznak kell.ha nem igy van mázlid van... lehet hülye példa de a legtöbb ember az imádott kutyája halála után is szerez másikat egy két honapon belül. nem ugyanaz lezs mint az elözö, azt sose felejted el de az ujat is szereted és vigaszt nyujt. mondjuk erre lehet elég lenne egy jobarát. azt mérlegelned kell hogy a pasi menyire fogja dijazni ha kiborullsz a férjed miatt idönként. biztos lesz oylan.
Ha az embert ilyesmirõl kérdezik, szerintem általában úgy gondol bele a szituációba, hogy " ha történne velem valami, és a párom találna valakit 7 hónap után.. aki beköltözne a hátrahagyott életembe, a szobámba, az ágyamba.. " Még a gondolattól is kiráz a hideg. Másik oldalról nézve pedig mindenkinek joga van a boldogsághoz, az élet megy tovább. Nézõpont kérdése az egész.
Én is fiatalon lettem özvegy, ezért tapasztalatból beszélek. Ennyi idõ alatt nem tudtál még túljutni a férjed elvesztésén. Hiányzik az a társ neked, aki a férjed volt, ami természetes. Óvatosan az új kapcsolattal, amíg jobban nem ismered meg, hagyj hosszabb idõt az elmélyítésére. Ilyenkor hajlamos az ember olyan tulajdonságokkal felruházni az illetõt, amilyen a férje volt. Ez nem mindig igaz. Ne a környezeted véleményétõl "félj", hanem a saját érzelmeidtõl. Ne értékeld többre ezt a kapcsolatot, mint amilyen.
Mindenki máshogy dolgozza fel a veszteséget. Az se mindegy, hogy az ember hogy veszti el a szerettét. Hosszú betegség után, amikor több hónapon keresztül készül a majdani lelki megpróbáltatásra, és tudat alatt elõre felkészül az egyedüli életére, vagy hirtelen egyik napról a másikra hirtelen kell szembenézni az eseményekkel. Úgy gondolom, hogy mindenki maga tudja, hogy éppen mire van szüksége. Ha úgy érzed, hogy készen állsz, vagy csak szükséged van a szeretetre, a társra egy ölelésre és arra, hogy valakivel megoszd az életed, akkor mások esetlegesen negatív véleménye miatt ne dobd el a lehetõséget. Majd úgyis alakul.
Nézd, az a legfontosabb, hogy boldog legyél. Én nem vitatom, hogy szeretted-e a férjedet, biztos borzasztó volt elveszíteni, fõleg fiatalon. Közhely, de az élet tényleg megy tovább. Csak legyél egy kicsit mértéktartó, óvatos és ne verd egybõl nagy dobra. Vigyázz a kis lelkedre is, nehogy csalódás legyen belõle. Ha már abban segít ez a férfi, hogy egy kicsit összefésüld az életed, kizökkent a gyászból, akkor szerintem már megéri. Biztos lesz, aki majd köpköd rád, de ne bánkódj emiatt. Biztos vagyok benne, hogy a férjed se szeretné, hogy egyedül öregedj meg, amikor még elõtted az élet.
Az hogy ami történt szörnyû de az élet megy tovább, és aki elment nem jön vissza, ám neked és azoknak akik ebben a helyzetben vannak joguk van tovább lépni új életett kezdeni és boldognak lenni. Akár 7 hónap akár 1 év akár 5 év múlva. Senkinek semmi köze hozzá.
Lehet, hogy már nem aktuális, de leírom. Nekem a keresztanyum halt meg 2010 októberében. Keresztapám decemberben, mikor jött hozzánk bejelentette, hogy új barátnõje van. 2011 nyarán már feleségül is vette azt a nõt. Hát a te sztorid ahhoz képest semmi.

Fogamzásgátlót szedtem symiciát kb 6-7 hónapig, a gyógyszert este szoktam bevenni, 2alkalommal volt h a felszívódási idő ugye 4 óra én pedig éjszaka felkeltem és 5-6 órával a bevétel után hánytam, de kb a semmit hánytam ki. Most akkor ez mi?

Egy hónapra abbahagytam a gyógyszer szedését magánjelleg? okok miatt, és most h elkezdtem szedni pár nap mulva eléggé szar a gyomrom napközbe, nem hánytam meg semi ilyen, de ma éjszaka is felkeltem és kellett valamit ennem mer nagyon üresnek éreztem a gyomrom. Lehet, hogyha este keveset eszek akor marja a gyomromat?Ha eddig nem volt a gyógyszert?l bajom, akkor most lehet h ezek a tünetek a gyógyszert?l vannak? Napközbe is van és ha eszek elmúlik, de ezért nagyon ideges vagyok h valami baj van a gyógyszerrel. Egyébként az elmúlt napokban eléggé ideges is voltam. Arra is gondoltam h talán attól lehet. Ha nem múlik el, akkor mennyi id? múlva keressem fel a n?gyógyászomat?És ha a gyógyszert?l vannak ezek a dolgok akkor lehet valami bajom a gyógyszert?l? Bocsi de nagyon félek. Lécci értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem bírod ezt a fajta gyógyszert. Mindenképpen azt ajánlom, h menj dokihoz hiszen veszíteni valód nincs vele. Max felír egy másikat! Persze az is lehet h a gyomrod nem bírja... bármi lehet... viszont óvatosan a szex-el, mert ha kihányod.. stb. nem biztos a védelem!

Szia! Szerintem nem bírod ezt a fajta gyógyszert. Mindenképpen azt ajánlom, h menj dokihoz hiszen veszíteni valód nincs vele. Max felír egy másikat! Persze az is lehet h a gyomrod nem bírja... bármi lehet... viszont óvatosan a szex-el, mert ha kihányod.. stb. nem biztos a védelem!
Általában a gyógyszereket célszerü étkezés után bevenni, mert a gyomor nem az ilyen szerekre készült. Az ismételt gyógyszerre váltás miatt lehetnek panaszaid, ami elmúlik, fõleg, hogy ez már nálad egy bevált gyógyszer. A feszültség, idegesség elsõ tünete pedig a gyomorbántalmak, hányás, hasmenés. Nyugodj meg és várj egy kicsit mielõtt dokihoz rohangálsz.

A páromnak herevisszere van. 7 hónapja próbálkozunk és semmi. Van még esélyünk, hogy műtét nélkül összejön a baba?

Nos a páromnak herevisszere van. Amivel már két orvosnál is voltunk. Mindkét orvos ugyanazt mondta, hogy az esetek 80%-ban m?tét nélkül is lehet kisbabánk. Nos már lassan 7 hónapja próbálkozunk és semmi. Van olyan köztetek, aki hasonló cip?ben jár és m?tét nélkül öszejött a baba? Vagy kellett a m?tét? Vagy lehet nálam van valami probléma? Írjatok!

Legjobb válasz: 7 hónap, az semmi. Az elsõ baba megfoganására 2 év a türelmi idõ. Vagyis még van másfél év a teherbeesésre. Sõt mivel nálatok tuti apánál van kis gond, ne legyél meglepõdve ha még jó 1 év mire sikerül. Nekem az elsõ baba 7 hónap alatt jött össze. A második pedig 18 hónap alatt. Pedig állítólag mindketten rendben vagyunk. Türelem, ha sokat görcsölsz a dolgon, az csak lassítja az eseményeket.

7 hónap, az semmi. Az elsõ baba megfoganására 2 év a türelmi idõ. Vagyis még van másfél év a teherbeesésre. Sõt mivel nálatok tuti apánál van kis gond, ne legyél meglepõdve ha még jó 1 év mire sikerül. Nekem az elsõ baba 7 hónap alatt jött össze. A második pedig 18 hónap alatt. Pedig állítólag mindketten rendben vagyunk. Türelem, ha sokat görcsölsz a dolgon, az csak lassítja az eseményeket.
A kérdező hozzászólása: még mûtét elõtt azért jó volna egy perma vizsgálat szerintem, vagy nem? De hol végeznek ilyet? Pesti érdekelne fõleg! A neten semmi normálisat nem, találtam rá! Ha estleg valaki volt már ilyenen a párjával, akkor leírhatná, hogy hol, és kinél? és mi kell hozzá?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok-sok választ nektek.:) ))
Mintegy 90 nap szükséges ahhoz, hogy a sikeres kezelés után egészséges és megfelelõ spermaszámú ondó képzõdjék. Ezért az ondóvizsgálatot a mûtét után 3-6 hónappal szokták megismételni.A gyermeket kívánó és terméketlenség miatt herevisszérrel mûtött férfiak, mintegy fele a mûtét utáni egy éven belül arról tud beszámolni, hogy sikerült gyermeket nemzenie.
A kérdező hozzászólása: megköszönném, ha megtennéd
Õk már lassan egy éve probálkoznak. Nem tudom mennyi a gyógyulási idõ, de megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: ja és mennyi a felépülési idõ a mûtét után ezt nem kérdeznéd meg nekem?
A kérdező hozzászólása: szia! és a barátnõdék mióta próbálkoztak? Vagy még nem is próbálkoznak?
szia. barátnõméknek ua. a problémájuk mint nektek. Tegnap voltak orvosnál és az orvos szerint muszály mûteni, mert ez miatt kisebb az esélye a teherbeesésnek. 1 hét múlva mûtik és 3 napig kell a korházban lenni.
A kérdező hozzászólása: szia!köszi a választ, de valakinek a fentlévõk között, vagy ismeretségben nincs hasonló helyzete? Kérlek írjatok!
A kérdező hozzászólása: még mûtét elõtt azért jó volna egy sperma vizsgálat, vagy nem? Valaki tud egy helyet, ahol ilyet végeznek. Fõleg pesti érdekelne! Mi kell hozzá?

Ha febr.19-re vagyok kiírva akkor én most a 7. hónapban vagyok? Mindenki csak hetekben számol, ezért nem vagyok biztos benne.

Legjobb válasz: Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba

Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Jó babavárást Nektek! csak mikor megkérdezi valaki hogy hanyadik hónapban vagyok, akkor elég ciki hogy nem tudom pontosan :) , de én is így gondoltam.
Én is február 19-re vagyok kiírva. Most vagyunk 7 és fél hónaposak. Én visszafelé számolom most már, tehát jan. 19-én töltjük a 8. hónapot. Esetleg felvehetnénk egymással a kapcsolatot, hogy megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.
Én pedig február 13-ra :-) Mivel az utolsó mensim május 9-én volt, ezért én úgy számolom, hogy nekem akkor fordulnak a hónapok, azaz most a 7. ben vagyok, december 9-tõl pedig a 8.ban. Nem is nagyon érdemes erõltetni amúgy ezt a hónapos dolgot, mert mindenki másképp értelmezi. Jobb, ha hetekben mondjuk.
Én is febr. 19.-re vagyok kiírva, és igen a 7. hónapban vagyunk. :) jó babavárást
Igen, ezt jelenti. :) 7 hónap mi? Milyen kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: csak néha össze futottunk dumálni de nem tudja mit akar s ezt mondta erre.elfogadom barátként?de mire gondolt passz
ez tipikusan egy megosztó kérdés, hogy lehet-e, vagy sem férfi és nõ között tisztán barátság. szerintem általában nem, az egyik fél mindig többet akar, persze ezt sokszor nem vallja be, nehogy lerombolja amit felépített, néha még magának sem ismeri be az érzéseit. persze vannak akik szerint létezik. meg a fogtündér is, mikulás meg raptor jézus...
lehet, de nem barátság max haverság, vagy hak özös ismerõsötök van, pl a pasid a legjobb barátja stb

Hányadik héten kezdõdik a 6. és a 7. hónap?

Legjobb válasz: 6. hónap 24. héten a 7. hónap pedig a 28. héten kezdõdik.

6. hónap 24. héten a 7. hónap pedig a 28. héten kezdõdik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!