Találatok a következő kifejezésre: 7 órakor be (32 db)

Ha megjött ma olyan 12 körül, elég ha 7-kor veszem be az első levél 1. szemét? Mert este 7 órakor szeretném mindig bevenni. Vagy vegyem be most és holnaptól 7-kor?

Legjobb válasz: Az mindegy,hogy ma hánykor veszed be az elsõ szemet, csak vedd be. Ha te 7-kor szeretnéd,akkor vedd be 7-kor!

Az mindegy, hogy ma hánykor veszed be az elsõ szemet, csak vedd be. Ha te 7-kor szeretnéd, akkor vedd be 7-kor!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor inkább beveszem már most.
Én vártam másnapig, mert nekem délután jött meg és én reggel 10kor szedem. Ha másnap veszed be azzal sincs gond, csak akkor 7 napig gumit kell használni. Biztos lehet máshogy is, de én nagyon odafigyelek rá, hogy minden nap pontban ugyanakkor vgyem be, mert az se mindegy, hogy hány óra késéssel veszi be az ember.
akkor kell bevenni ha már ténylegesen ki tudod jelenteni hogy ez menzesz, mert ha véletlenül csak pecsételés akkor benézted, érted. várd meg az estét.

Egy falióra perc- és óramutatója nem sokkal 6 óra után éppen 121fokos szöget zár be, majd kevéssel 7 óra előtt szintén 121fokos szöget zár be. Mennyi idő telt el a két állapot között?

Engem f?ként a HOGYAN érdekelne.

Legjobb válasz: Bocs, de baromságot írtam a példában. t = 14:27 h = 14 mod 12 = 2 φ = (60*2 - 11*27)/2 φ = (120 - 297)/2 φ = -88,5 °

Bocs, de baromságot írtam a példában. t = 14:27 h = 14 mod 12 = 2 φ = (60*2 - 11*27)/2 φ = (120 - 297)/2 φ = -88, 5 °
Az óramutatóhoz rögzített vonatkozási rendszerben a percmutató szögsebessége 330 fok/óra = 5, 5 fok/perc. A percmutató 120 fokos hátrányból elõzi 121 fokos elõnyig az óramutatót, azaz 242 fokos az elfordulás. t = 242/5, 5 = 44 perc.

Legyszii valaszokat mert surgos. Tegnap 17 ora korul raktam be egy betetet. Most reggel muszaj lesz kicserelnem vagy kibirok vele 7 orat a suliban? Ez a menstruaciom masodik napja. koszi :-)

Legjobb válasz: Most komolyan, miért nem nézed meg, hogy mennyire van tele? Egyrészt egyáltalán nem egészséges, hogy ilyen hosszú ideig egy betétet használsz, másrészt a második napon nekem jó ha kibír egy éjszakát...

Most komolyan, miért nem nézed meg, hogy mennyire van tele? Egyrészt egyáltalán nem egészséges, hogy ilyen hosszú ideig egy betétet használsz, másrészt a második napon nekem jó ha kibír egy éjszakát...
Bravo! Higiénia felsõfokon.
Most Te komolyan azt a betétet használnád egész nap ami már így is több mint 13 órája a bugyidban van? Nem valami higiénikus.
A kérdező hozzászólása: Ja es most kossetek belem hogy az iskolaban telefonozok, de informatika teremben vagyunk es szabad jatszani, csak en nem gepnel ulok ezert a telefonomon internetezek.
AU:DAkkor is cserélni kell, ha egy csepp vér sincs benne.Bocs, de ezen a kérdésen sírtam a röhögéstõl.:D
A kérdező hozzászólása: Az utolso 1-2 szavad miatt semmi baj, fogyatekos vagy?:) Utalom ezeket a b.zi szlengeket, sorry. :)
Mi van?
A kérdező hozzászólása: Hanyagoljuk
2 bugyi, 3 betét? Ebben aztán sok a logika. Istenem és az ilyen fogyikból egyszer anyák is lesznek...
A kérdező hozzászólása: Jo, nem azt kertem hogy cseszegessetek, hanem hogy valaszt adjatok, de mar mindegy
Szerintem kaptál választ eleget.Aztán meg ha valami bajod lesz akkoris itt fogsz rinyákolni, hogy itt fáj meg ott fáj.Értsd meg, hogy ha 10 órákig bent van a betét akkor ott rohad a vér , ami undorító, egészségtelen és 8 bugyin keresztül is érzõdik, mégha te nem is érzed.Tudod ez olyan, mint azok a nagyon izzadós emberek, akik magukon észre sem veszik, hogy büdösek, de a környezetük észleli. Ne személyes támadásnak vedd, de az egészséged is a tét, amellett, hogy igénytelen dolog.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetek jo tanulo? Csak 4-es erdemjegyeim vannak :) Vagy az rossz?:(( ...
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem en kerdeztem, tegnap regisztraltam ide :) De vadaskodj csak alaptalanul.Most kicsereltem a betetet itt a suliban es gyenge szaga volt mivel illatositott + a ruhaim illata is elnyomta a szagot mert 2 bugyi volt rajtam, azon egy cicagatya es azon egy farmer szoval semmit nem lehetett erezni, egesz nap az iskolapadban ulok.Ha hazamegyek akkor este rakok be egy ujat..
Nagyon remélem, hogy kamu a kérdésed...13 évesen ennél sokkal többet kellene tudni a tested mûködésérõl... nem lehetsz valami jó tanuló..
A kérdező hozzászólása: tegnap este is alig jött valami szóval most csak 3 tisztasági betétet ragasztottam be mert a betétem nincs teli:D
Annak mar szaga van, akkor is, ha nincs teli. Minimum 4 óránként nem árt cserélni.
A kérdező hozzászólása: en ilyen vagyok . . : )
Elõzõ vagyok. Még ha kicsi vér is jön, annak akkor is van szaga, és az nem tiszta punci szag. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 eves vagyok
Mindenkápp gyakrabban cseréld ha kevés van akkor is. Az a kevés is ott rohad a betétben és az pedig érintkezik a punciddal. nem egészséges.
Ja ésminid legyen nálads ilyenkor másik betét hogy ki tudd cserélni bárhol is vagy. Gondolom van a suliban wc.
Szia! :) A betétben elkezd bomlani a vér, még akkor is, ha csak kevés van, és így könnyen bejutnak a puncidba a baktériumok, onnan pedig a belsõ nemi szerveidre és nagyon komoly bajokat okozhatnak. Remélem nem lesz soha semmi bajod az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
6 óránként minimum cserélj betétet. Éjszaka persze nem kell csak emiatt felkelni. És legalább naponta egyszer zuhanyozz, amikor menstruálsz.

Koliban nem baj, ha a laptopomon nem eredeti a Windows 7? Persze be van loaderezve. A laptop saját célú használatra volna, na meg persz ha néha kéne órákra.

Legjobb válasz: már mért lenne baj ? ki nézi szerinted ? vagy elõírás lenen hogy csak eredeti szoftveres gépet vihetsz be a koleszba ?

már mért lenne baj ? ki nézi szerinted ? vagy elõírás lenen hogy csak eredeti szoftveres gépet vihetsz be a koleszba ?
Nekem nem. Amúgy ha netán jönnének a kommandósok mert Ncore-os windows van a laposon akkor téged vinnének el nem a koli igazgatót, de megnyugodhatsz mert érted se fognak jönni.
Ezt nem igazán értem... Miért lenne baj? Azon kívül, hogy illegális szoftverkalóz vagy, semmi baj :D A sulis háló nem fog jelezni a rendszergazdának, hogy KALÓZ!!!, ha erre vagy kíváncsi, de ha ennyire aggódsz, akkor miért nem teszel rá valamilyen ingyenes operációs rendszert? Pl Linux Mint vagy Ubuntu?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. azért nem teszek rá mást, mert ragaszkodok a Windows hoz :D
Pedig az egy trutymó :P

Ha holnap töltenéd be a 18. életéved mit tennél még kiskorúként ezalatt a 7 óra alatt?

A kérdés adott. :))

Legjobb válasz: Megnézném, hogy mi a különbség a kiskorú és a fiatalkorú közt, aztán bepakolnék az iskolatáskámba és lefeküdnék aludni.

Megnézném, hogy mi a különbség a kiskorú és a fiatalkorú közt, aztán bepakolnék az iskolatáskámba és lefeküdnék aludni.
A kérdező hozzászólása: A jogtudományban kiskorú alatt olyan személyt értünk, aki a 18. életévét még nem töltötte be... tehát valami álom? Mint pl. a bakancslista, csak más intervallumok között?
Amit akkor tettem. Ittam, ünnepeltem. :) Hétköznap lévén az akkori kolis barátaimmal most a kedvenc borozónkban ülnénk. Olyat nem tennék, ami azon a 7 órán áll vagy bukik. Szívesen lennék 18 :)
bármit, de mondjuk nem a gép elõtt ülnék menj el a haverjaiddal, vagy csak sétálj egyet, vagy otthon írd össze h eddig mire vitted, és mondjuk milyen céljaid vannak a 30. szülinapodig, mert az is egy mérföldkõ, és majd akkor elõveszed ezt a listát, és megnézed, h 18 éves fejjel miként gondolkoztál, szerintem ez egy jó terv
Elmennék színházba, aztán buliznék egy jó nagyot (vmi jó koncerten vagy házibuliban).
Kezdenek csomagolni, aztan lassan szednem a satorfam es irany kulfold

Be merjek e úgy vállalni egy sziámi kölyköt, hogy napi 6-7 órát én nem vagyok otthon, de nem lenne egyedül, mert édesanyám ilyenkor általában otthon lenne?

Mert nem hiszem, hogy csak a munkanélküli, egész napot otthon tölt? embereknek lehet macskája, ráadásul ilyenkor úgyis aludhatna. Vagy nen? :D

Legjobb válasz: Teljesen nyugodtan :D A macskák ennyit simán elvannak egyedül is de mégcsak egyedül sem lesz.:)

Teljesen nyugodtan :D A macskák ennyit simán elvannak egyedül is de mégcsak egyedül sem lesz.:)
Úgy tudom a sziámik egygazdás állatok. Lehetséges, hogy anyukádat választaná gazdának.
A kérdező hozzászólása: Hát, anya otthon lenne, de nem igazán foglalkozna vele annál többet, hogy egyszer egyszer megsimogatja. Én viszont etetném, velem aludna, sétálni vinném.
Persze. Nekem is sziámim van, ha hosszabb ideig nem vagyok itthon akkor átviszem anyukámhoz, ahol szintén remekül elvan.

Lehetek terhes ha a fogamzásgátló tablettámat a megszokott idő helyett 7 órával később vettem csak be?

csütörtökön reggel 7 helyett délután 2-kor vettem be a tablettát és utána már rendeben szedtem és vasárnap lefeküdtem a barátommal. ez befolyásolja a kés?bbi védettséget? baj lehet?

Legjobb válasz: nem valószínû.

nem valószínû.
A 12 órán belüli bevétel a lényeges. Ez nem befolyásol semmit. A 12 órán túli is még okés, ha az utasításban szereplõ dolgokat betartod (hogy egyszerre vedd-e be a másikkal, kell-e kiegészítõ védekezés stb...)

FONTOS! Mogyoródról hogy jutok be Budapestre hétvégén, vagy hétköznapokon 7 óra után?

Lehet hogy oda költözünk, szóval fontos lenne. A HÉV megálló gyalog állítólag háromnegyed órára van... :-/

Legjobb válasz: http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi Hétvégén fóti átszállással van volánbusz: http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

Ha nincs kocsid, ne menj lakóparkba lakni, mert ezeket legtöbbször a prérire építik. Bolt és közlekedés jó messze van. Nekünk azért van valami (gödöllõi HÉV), csak nem mindig áll meg (Tölgyesnél).
A kérdező hozzászólása: Ja, de a hétvégi volán az a HÉV megállótól indul :( Amint említettem, háromnegyed órára van gyalog a HÉV megálló... Jahh hát sajna nem én mondom meg hová költözzünk :( Azért köszi mindenkinek!
Vegyenek a szüleid bringát, azt a HÉV-re is fel lehet tenni. Vagy keress valakit a megálló közelében, akinél elzárhatod napközben. Ha nem megy, akkor marad a gyalogtúra. Nem leszel egyedül.
A kérdező hozzászólása: Nah a Mogyoród honlapon találtam menetrendeket; hétvégén is van busz a HÉV-ig 23 óráig. Remélem még élnek ezek a menetrendek, mert 2008 van odaírva. Nagyon köszi a segítséget mindenkinek!
Mérd a lázát mennyi idõs szirupot nem kaphat még?
A kérdező hozzászólása: 4 éves. Szirupot adhatok így is?
Igen, mivel a kúppot lehet kombinálni sziruppal én mindig így tettem teszek mind a kettõnél ha nagyon makacs a láz mennyi a láza 38 alatt nem kell csillapítani.
Nem ment még lejebb, mióta beadtad a kúpot?
A kérdező hozzászólása: De lejjebb ment, most mértem.Most37C° amúgy 38, 5 volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csak hirtelen nem tudtam mi legyen.
Jobbulást nektek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!