Találatok a következő kifejezésre: 7 éves az alom (6 db)

7 éves macskám az alom mellé piszkít. Hogyan szoktathatnám szobatisztaságra?

Vettünk 1 kandurt amihez (allergia miatt) van 2 lány is. A kandur ok! az 1ik lány ok! a gond a másikkal van! nem hajlandó az alomba piszkolni! Mellé az oké de bele nem! Az alom tisztítva kb napi 2 alkalommal (4 cica), már uncsi a takaritás!!!! Eléggé elvoltak hanyagolva a macsok. Jó lenne vmi tanács mert ez így nem jó! Elöre is köszi!

Legjobb válasz: Nekem egy év körüli lány cicám van, hónapok óta mûveli, hogy egyszer az alomba kakil, egyszer mellé, jól eldugott helyekre. Pedig amikor kaptam (2 hónaposan) szobatiszta volt. Próbálkoztam már nagyobb alomtállal,cicariasztó spray-vel, hipoval (hátha elriasztja a szaga), alufóliával (mert állítólag nem szeretnek rálépni). hiába. Most kipróbáltam a szilikagél alapú almot.Mivel ez nap tapad össze, nem gond a macseknak a felkapargatása. Bár igen drága, de nagyon ritkán kell csak takarítani, és nincs szaga. Egy hete használja a cica, azóta még nem volt mellépiszkítás. Talán neked is érdemes kipróbálni.

Nekem egy év körüli lány cicám van, hónapok óta mûveli, hogy egyszer az alomba kakil, egyszer mellé, jól eldugott helyekre. Pedig amikor kaptam (2 hónaposan) szobatiszta volt. Próbálkoztam már nagyobb alomtállal, cicariasztó spray-vel, hipoval (hátha elriasztja a szaga), alufóliával (mert állítólag nem szeretnek rálépni). hiába. Most kipróbáltam a szilikagél alapú almot.Mivel ez nap tapad össze, nem gond a macseknak a felkapargatása. Bár igen drága, de nagyon ritkán kell csak takarítani, és nincs szaga. Egy hete használja a cica, azóta még nem volt mellépiszkítás. Talán neked is érdemes kipróbálni.
Lehet, hogy szégyenlõs a cicád, vagy nem tetszik neki az a hely, ahol az alom van. Próbáltad már más helyre átrakni az almot, pl.: annyival arrébb, hogy ahová mellé piszkított, az az alom alatt legyen. Ha próbáltad, és nem sikerült, esetleg kérdezd meg az állatorvost, hátha tud megoldást a próblémádra.

Miért szarik állandóan az alom mellé a 7 éves macskám?

Eddig nem csinálta, de kb. 2 hónapja rendszeresen. Ritka, ha nem mellé szarik.

Legjobb válasz: Lehet, hogy kb 2 hónapja mellé kakilt véletlenül, vagy kiesett egy kakik alomdarab és ott érzi a szagát, ezért csinál oda. Jó alaposan fel kell takarítani ott, ahova csinál, mert lehet, hogy vmit érez ott, vmi erõs vegyszerrel, hátha akkor elriad a vegyszer szagától és visszatér az alomba :)

Lehet, hogy kb 2 hónapja mellé kakilt véletlenül, vagy kiesett egy kakik alomdarab és ott érzi a szagát, ezért csinál oda. Jó alaposan fel kell takarítani ott, ahova csinál, mert lehet, hogy vmit érez ott, vmi erõs vegyszerrel, hátha akkor elriad a vegyszer szagától és visszatér az alomba :)
Nehogy megbüntesd ezért! Egy macska nem érti meg az ilyesmit! Nagy barom az aki azt a tanácsot adta hogy büntesd meg... Válts nagyobb alomtálcára, takarítsd gyakrabban. Ennyi.
Az almot minden nap takaritani kell, a környezetével együtt.
a rája szarik rája
A kérdező hozzászólása: Az alomtálcája az egyik legnagyobb kapható méret, az alom márkája pedig évek óta ugyanaz, ugyanabból a boltból. Az igaz, hogy a legutolsó zsák sokkal sötétebb, mint a korábbiak. Köszönöm a válaszokat, azt hiszem megkérdezek egy állatorvost, vagy valami macskaszakértõt.
Nem váltottatok másik márkájú alomra?
Nem feltételeztem, hogy nem takarítod, csak vmi brutálisabb fertõtlenítõre gondoltam :) Amúgy szerintem is nagyobb alomtál lenne a jó megoldás :)
Nagyobb alomtálca még mindig...
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy a takarítás ellenére csinálja ezt. Ki az az igénytelen ember, aki kibírja, hogy nem takarítja naponta az almot?
A kérdező hozzászólása: Már ki lett takarítva a tálca és környéke többször. fertõtlenítettem, szagtalanítottam mindent. Kösz a válaszokat! A rája szarik rája beszólást nem értettem. Senki nem írt ráját. Barom!
hát ha eddig beleszart akkor le kéne érte jól kúrni hogy tanulja meg mi a rend.
Lehet hogy bandzsa
Esetleg nincs a talpán valami elváltozás, ami miatt nem szívesen lép bele az alomba? Bár akkor valószínû pisilni sem menne bele.

7 éves kezdőhorgász vagyok, hogy lehet egy olyan tóból halat fogni fenekezővel aminek iszapos az alja?

Legjobb válasz: A horgászrend szerint 14 éves kor alatt NEM lehet fenekezve horgászni, csak úszós készséggel!!

A horgászrend szerint 14 éves kor alatt NEM lehet fenekezve horgászni, csak úszós készséggel!!
Minden féle képpen vidd el dokihoz!!! Mag is halhat szegény.
Ha már hónapok óta vannak ezek a bajai, akkor itt van már nagyon az ideje, hogy elvidd az orvoshoz. Legyen a karácsonyi ajándék neki, hogy kiderítitek, mi a baja. Akármi komoly is lehet. Kérlek, vidd el állatorvoshoz!
Nem tört el valahol egy higanyos lázmérõ esetleg, mert a Hg-mérgezés könnyen okozhat ilyen tüneteket(rátok is veszélyt jelent, ha Hg "szaladt szét" a lakásban). Remélem már elvittétek dokihoz.
Neeem b+, ezek teljesen normális dolgok... ÁLLATORVOS!!!

Arányos vagyok? Sziasztok.14 éves vagyok, 168 cm és 60kg. Nem mondanám, hogy kövért vagyok de azért azt sem, hogy vékony. Inkább az a duci de csinos alkat. Szeretnék, viszont fogyni, olyan 5-7 kg-ot. Tippetek?

Legjobb válasz: Próbáld ki a 90napos diétát. Ha betartod és végigcsinálod, rájössz, hogy ez nem is egy diéta, hanem egy életmódváltás! Én csináltam, igaz nem végig, mert kb.45 nap után elértem a súlyt, amit szerettem volna. Sokan lehurrogják, de én azt mondom, egyik diéta sem egészséges, de ha már diétázol, akkor olyat csinálj ami mûködik is. Nyugodt szívvel állítom azt, ha betartod amit be kell, ez mûködik!

Próbáld ki a 90napos diétát. Ha betartod és végigcsinálod, rájössz, hogy ez nem is egy diéta, hanem egy életmódváltás! Én csináltam, igaz nem végig, mert kb.45 nap után elértem a súlyt, amit szerettem volna. Sokan lehurrogják, de én azt mondom, egyik diéta sem egészséges, de ha már diétázol, akkor olyat csinálj ami mûködik is. Nyugodt szívvel állítom azt, ha betartod amit be kell, ez mûködik!
én 13éves fiú vok, 170cm 55kg. azért, nem vagy vékony, de dagadt se. a 48-50 lenne az ideális, de nem kell lefogynod :D
Az elsõ válaszoló õrült, hogy egy 14 éves lánynak ilyet ír. Kérdezõ, szerintem sem vagy kövér, inkább sportolj, és arra figyelj, hogy innentõl már ne hízz. Még valószínûleg 1-2 cm-rel magasabb is leszel. Majd bemásolok neked egy linket arról, hogy mit okoz a 90 napos diéta.
A második válaszoló az õrült: hogy írhat ilyet, hogy 168 cm-hez 48 kg-nak kell lenni?! Pláne egy 14 éves lánynak, aki pont abban a korban van, amikor mindenkin van 1-2 kg plusz. Tudod ki 48 kg? A 158 cm-es Dundika és látod, hogy milyen vékony, hisz modell! 168 cm-hez kb. 58 kg az ideális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tényleg, sokat segítettetek. Azt hiszem, többet fogok sportolni és figyelek az étrendre;kevesebb édesség, több folyadék=víz. Köszz mindenkinek!
kb én is ilyen vagyok 170 cm, 55 kg és 14 éves egy kicsit vékonyka te pont jó vagy sztem :)
ha kicsit eltér az még nem számít rossz vérképnek:)
Nekem is pont ezek, plusz még a cukrom picit magasabb. Kaptam gyógyszert. Most már minden ok. Szerintem nem olyan rossz. 21/L
A kérdező hozzászólása: A magas cukrodra kaptál gyógyszert? Nekem a 7 rossz értékbõl 4 a vasammal függ össze elvileg (transzferrin, transzferrin szaturáció, vas, vaskötõ kapacitás).
A nõk nagy hányada vashiányos (menstruáció). Emiatt lehet.
Nem a cukromra kaptam, hanem a vasamra. A cukor nem vészes.Azt mondta a doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!