Találatok a következő kifejezésre: 7 év és 3 hónappal (12 db)

7 év után és 3 hónappal az esküvő előtt meghátrált! Azt mondja azért, mert elmúlt a láng és nem szerelmes belém, viszont érzem, hogy kötődik hozzám és még nem döntötte el igazán csak beilyedt! Mit tegyek?

2 hete próbálkozok felgyújtani a lángot hol sikerül, hol nem!Néha átnéz rajtam máskor meg dicsér, hogy milyen csinos vagyok és kávét hoz az ágyba!Nem tudom elengedni addíg míg látom, hogy van remény, akkor miért nem megy el ? ha már nem szeret????aki tud nekem segíteni írjon!Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nem biztos benne, inkább most menjetek szét, mint késõbb. Írja ezt egy középkorú nõ, akinek most folyik a második válópere. Én a második férjemmel vagyok így. Nagyon szeretjük egymást, amíg látjuk, de ha valami egyszer már megindult... De ha nagyon akarod, próbáljatok meg elmenni egy Wellnes-re, új játékot belevinni a szerelembe. Én már tudom, hogy ott rontottam el, hogy mindíg azt csináltuk, amit õ akart. sok sikert a nehéz probléma megoldásához.

Ha nem biztos benne, inkább most menjetek szét, mint késõbb. Írja ezt egy középkorú nõ, akinek most folyik a második válópere. Én a második férjemmel vagyok így. Nagyon szeretjük egymást, amíg látjuk, de ha valami egyszer már megindult... De ha nagyon akarod, próbáljatok meg elmenni egy Wellnes-re, új játékot belevinni a szerelembe. Én már tudom, hogy ott rontottam el, hogy mindíg azt csináltuk, amit õ akart. sok sikert a nehéz probléma megoldásához.
Neked elég a kötõdés?7 év megszokás van a hátatok mögött, de ha az esküvõn nincs szerelem, akkor jobb ha most derül ki, mint hogy késõbb váljatok el.Lehet ha egy kicsit külön lennétek másképp érezne vagy visszajön a szerelem vagy végleg elmúlik.Ne kapaszkodj olyanba ami nem biztos, mert te fogsz szenvedni és persze õ is mivel nem lesz boldog melletted.Mi lenne ha egy kicsit te viselkednél úgy ahogy õ vagy megpróbálnád féltékennyé tenni?Hátha rosszul érezné magát tõle.Így addig játszik veled még nem talál egy másikat.Én stílust váltanék, szexisebben öltöznék(kivágottabb felsõ, magas sarkú, feszes nadrág), új hajszín, stílus, smink, vadító parfüm, barátnõk, buli és ezt úgy hogy õ lássa.Ne légy papucs egy pasi sem ér annyit.
figyelj, gondolkozz reálisan! Hozzámennél egy férfihoz, aki már most, talán a közös életetek kezdetén NEM SZERELMES beléd? Ha most nem, akkor hidd el, késõbb se... Válás szokott az ilyenek vége lenni... Légy erõs és bátor, hagyd el..keress újat...éld át megint zt a csodálatos érzést, hogy SZERELMES beléd a párod! Ha gyenge vagy, szenvedni fogsz!!! (személyes tapasztalat:( )
ha nekem azt mondta volna, h mar nem szerelmes belem, akkor elkoltoztem volna/vagy ot kuldtem volna el.... Nem igazan tudnak vele egyutt lenni.MINEK HA UGYSEM SZERET???? ha meg csak fel a hazassagtol, egy ido utan rajon erre is és arra is, h szeret e vagy nem(ha nelkuled marad egy kicsit).
Arra gondolj, mi történik ha szülsz neki 1-2-3 gyereket és után dönt úgy, hogy még ennyire se szeret. Akkor ott maradsz magányos anyának????

3 hete volt missed ab-om sajnos 6 hét után elhalt a kisbabám! 2 évet és 7 hónapot vártunk rá! Nagyon megviselt, amikor kiderült! Most együtt voltam a párommal! Szerintetek sikerülhet egyből menstuáció nélkül?

Tényleg igaz,hogy sokkal gyorsabban várandós lehet az ember missed ab után?Iszonyatos lenne ha megint ilyen sokat kéne várnom!

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.

Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.
Szia! Sajnálom ami a babáddal történt. Nem tudom ez után hogy megy de nincs ilyenkor egy kis várakozási idõ? Sikerült túl jutnod ezen? Ugyan is ha lelkileg a másik babádat nem tudtad még elengedni az megnehezítheti a teherbe esést. ( Bár én azt kívánom, hogy mimnél elõbb sikerüljön.) Lehetséges, hogy könnyebb teherbe esni pontosan nem tudom de butaságot nem akarok neked írni.
Sajnálom ami történt!Azt javaslom érdemes betartani , pontosan a sikeres terhesség érdekében, és a szervezet megfelelõ regenerálódása érdekében, a 6 hét szexmentességet.Fõként hogy a mûtét után felfrissül a méh nyálkahártyája , sokkal nagyobb az esély arra hogy rögtön (vagy nagyon hamar)újból sikerüljön, nagyon nem mindegy hogy meggyógyult e a mûtéti beavatkozásból a szervezet.Ezt a pár hetet bírd ki kérlek.Csodálkozom azon hogy ezt az orvosod nem mondta el.Semmiképp nem bántásból írom, nehogy úgy vedd, de szerintem ez alap a mûtét után.Egy picit várjatok, és aztán ismeretlenül is drukkolok!Bocs kicsit off, de hogy válaszoljak az alap kérdésre, sikerülhet de az nem biztos hogy jó, ebben az esetben.
Szia! Nagyon sajnálom, fél éve én is átestem ezen, szóval tudom milyen! Nekem a dokim 6 hétig megtiltotta a házaséletet és 3 hónapig nem eshettem teherbe! Sajnálom, hogy téged nem tájékoztatott, pedig fontos lett volna a következõ terhesség miatt, mert csak egy mûtét kell a regenerálódás, lelkileg is! Persze van akinek ezután egybõl sikerül, van akinek nem! Mi a 3. hónapnál járunk, hamarosan megtudom, hogy sikerült-e, remélem igen! Sok sikert! De szerintem jobb lenne, ha nem is 3 hónapot, de egy menzit mindenféleképpen megvárnátok!

Mit tegyek ha már lassan 7 hónapja szeretek egy srácot de van köztünk 3 év és nem tudom hogy neki ez sok e és félek neki elmondani az érzéseimet mit tegyek? :/ <3

Legjobb válasz: Várjál még egy kicsit, hátha lenyúlja valaki aki bevállalósabb mint te. Szedd össze magad és lépj különben lesheted. Más lehetõséged nincs.

Várjál még egy kicsit, hátha lenyúlja valaki aki bevállalósabb mint te. Szedd össze magad és lépj különben lesheted. Más lehetõséged nincs.
Köztünk 5 év van és baromira nem számít. Mond el neki és kész.
Köztünk a barátommal 8 év van. Kül. meg mi a bajod a 3 évvel? azt mondják a tudósok, hogy az a jó, ha a férfi 3-4 évvel idõsebb a nõnél, ugyanis a fiúk késõbb érnek, mint a lányok.
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki hogy tetszik nekem és ö azt válaszolta, hogy tudja mert mindig amikor együtt lógunk látszik rajtam és ma megyek hozzá és elmegyünk a strandra. Köszönöm szépen a válaszokat segtettek rajtam :)
Sok sikert! Oszt a vízbe nem kufircolni :) )))

Adott egy lány, 7 éve van valakivel! A kapcsi eléggé kihűlt mára! Bejöttem én a képbe, 3 és fél hónapja "nyúzzuk" egymást! Még mindig nem tud dönteni, hogy a pasija vagy én! Érdemes várnom, és ha igen, meddig még?

Legjobb válasz: Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.
Létezik. Bár azt nem tudom, h ugyanazt érzi-e mindkettõ iránt. Nincs is vele gond, ha ez annak a kettõnek is pont megfelel így.
A kérdező hozzászólása: Létezik olyan, hogy egyszerre két embert szeretni?
Ha neked jó nyûglõdni ebben a csodás trióban, akkor tedd! Hiába veled van többet, a lényeg, h nem szakít a pasijával és ennek oka van.
A kérdező hozzászólása: Nem akart már másik kapcsolatot, azt hitte marad ebben már, de jöttem én!És felkavartam mindent!Hazajár, de a faszi csak barátként van ott szinte, és hitegeti hogy majd megkéri a kezét!De még nem érzi 7 év után, hogy kellene!Akkor már nem is fogja, ezt tudom!És ha ott jó lenne minden, akkor nekem nem lenne beleszólásom!Nem félek hogy velem is megtenné, mert én szeretem egy kapcsolatban a testiséget a haverunkkal ellentétben!Õ elvan anélkül!Bár mennyi idõ is teljen el, annak meg kell lenni mindig, max színezni kell kicsit!
A kérdező hozzászólása: Többet van velem , mint a pasijával!Inkább otthon hazudik, hogy dolgozni megy, hogy velem lehessen!Minden nap!Nem csak akkor, ha szex kell neki!Rám fõz, vásárolgat stb... Állja a kocsiba a benyát ha úgy van! Ha nem szeret, minek teszi ezeket akkor? Tudja, hogy megvesztegetni nem tud, mert elég ritkán fogadok el bármit is, épp ezért! Ha le akarom építeni, szó szerint lelkibeteg!
Annyira mégsem hûlhetett ki, ha 3 hónap nem volt elég neki, h döntsön. Hagyd a fenébe, csak hülyít a csaj, esze ágában nincs elhagyni a pasiját, annyira nem jössz be neki.
Ezt tényleg sosem értettem, hogy ha valaki "így szerez társat" magának, az utána nem fél, hogy vele is meg fogja tenni majd késõbb ugyanezt?
Párbaj a shift+õ - ért.
A kérdező hozzászólása: Oda kevesebbet mutat, kevesebbet ad!Itt én vagyok, akinek nem felel meg, de szerintem ez érthetõ is! Annyi lesz, hogy ennyi idõ után választás elé fogom állítani!Ha jön akkor jön, ha meg nem akkor késõbb sem jönne!

Van egy fiú, akivel már 7 hónapja járok, és 3 éve az osztálytársam. Szakítsak-e vele, vagy maradjak vele ebben a szituációban? Folyt. Lent 18/L

Szeretem, de nem azzal a nagyon lángoló szerelemmel. El?tte nagyon jó barátok voltunk, és most szeretne már testiséget is a kapcsolatba, de nekem néha már sok, hogy a nap minden percében együtt vagyunk, és néha nagyon nem akarom. Szerintetek mit kéne csinálnom? És az van, hogy tudom, hogy nála jobbat nem is találhatnék, mert nagyon szeret, de mégis tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Te magad is leírod, h már nem mindig akarod. Akkor mi a kérdés ??? be kell fejezni.

Te magad is leírod, h már nem mindig akarod. Akkor mi a kérdés ??? be kell fejezni.
dugjatok egy jót aztán dobd
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. Igen van, hogy nem szeretnék vele lenni, de van olyan, amikor meg nagyon hiányzik, és ezek miatt az ambivalens érzések miatt nem tudok dönteni :/
Olyan fiatal vagy még! Hogy is mondhatnál olyat, hogy :úgy sem találok jobbat. Ez baromság. Aki így áll az élethez, az nem is érdemli meg a jobbat. Kérdezd meg magadtól: Boldog vagyok vele? Szeretném õt teljesen magaménak tudni? Nem fogom megbánni, ha megteszem? Szerintem csak ezekre kell válaszolni (persze nem kutyafuttában, hanem komoly gondolkodás után) és tudni fogod, hogy mi a lépés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Sokat segítettél :)

Volt egy abortuszom 3 éve, és most 7 hónapja nem védekezem a barátommal. Lehetek még terhes egyáltalán? A nődokim azt mondta, h nincs semmi baj. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.

próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.
Simán lehetsz terhes. Nekem egészségügyi kaparásom volt, és utána 1 év múlva elterveztük, hogy szeretnénk második babát, és azonnal terhes lettem. Sok sikert a próbálkozásokhoz.
lehetsz terhes. ha minden igaz. de vannak akiknek abortusz után soha nemlehet babájujk és még sincs semmi baj. csak aztnemértem hogyha 3 éve volt akkor miért vettetted el ha rá 2 évre már akartál gyereket?
Szia! Lehet, hogy nem fizikai ok miatt nem esel teherbe. Egy abortusz lelkileg is megviseli az embert. Ne akard görcsösen /nekem is mindig ezt tanácsolták/ és akkor sikerülni fog.
Menj el dokihoz a panasszal.
Lehet egy makacs gomba, vagy lehet az utóbbi idõben sokat idegeskedtél, fogyókúráztál, sztem az a legtutibb ha megnézeted, ne találgassunk!!
Semmiképpen nem normális a folyás, így mielõbb menj el dokihoz!!
Szerintem kicsi az esélye, hogy baj lenne ebbõl.
Ne aggódj, ne lesz baj!!

Total mass 4200 pornak lehetnek mellekhatasao? Vann mellekhatasa? De nem ugy ertem hogy 1 doboz hanem 1 evbe 5 honap total mass es 7 honap natural es ezt 3 evig akarom vegezni. Lehet e mellekhatasa? Milyen mellekhatasa van?

Legjobb válasz: Ha Totall mass-t használsz akkor is naturál vagy, ez táplálékkiegészítõ nem szteroid. Használhatsz tömegnövelõt egész évben, ez csak kaja.

Ha Totall mass-t használsz akkor is naturál vagy, ez táplálékkiegészítõ nem szteroid. Használhatsz tömegnövelõt egész évben, ez csak kaja.
16 hónap, 4 nap 7 óra, 8 perc, 11-15 másodperc. Ezt ki tudja szerinted megmondani? Nem tudjuk hogy táplálkozol, milyen a genetikád, nem edzed-e túl magad...
Én inkább a nyelvtan könyvet forgatnám
A kérdező hozzászólása: Tomegnovelo etrendet vegzek kondizok mellre hatra biceps re vallra labra triceps mindenre edzek
A kérdező hozzászólása: Kb egy ev?
Ha minden tökéletes, akkor talán 1 év, ha nem akkor több.
A kérdező hozzászólása: De natural vagy porall egyutt?
A natural is por. 9kg izmot(!!) ha 1 év alatt fel tudsz pakolni akkor jól teljesítettél. A nem naturált meg felejtsük el!
A kérdező hozzászólása: de nem ugy ertem te a total massal, kb jovo nyarig lehetek akkora mind a baratom akit kuldtem ?
Az csak kiegészítõ. Olvasd el a sárga kapszula címû könyvet, Google-Sárga kapszula. Majd segít.
A kérdező hozzászólása: mi az a kiegeszito etrend?Es melle eszek sokat nem es akkor attol hizok es novok es persze rendszeres edzes es azt mondod jovo nyarara lehet akkora?S ha nem szedek semmit akkor is?
A kérdező hozzászólása: KB mennyi ido
Ha mellékhatásnak nevezhetõ (??) akkor az mellékhatás lesz, hogy az igen nagy mennyiségû szénhidráttól amennyiben a szervezeted ne mtudja megfelelõen hasznosítani, akkor abból zsírlerakódás képzõdik.
A kérdező hozzászólása: Ja koszi szepen es a kreatinnak vannak mellekhatasai?
A kérdező hozzászólása: Nem 3 kupat szedek naponta mikor sujzok harom es mikor nem 2 bocsi:D Es 15 eves vagyok azert kerdem
A kérdező hozzászólása: reggeb szedtem meg 1 et eszleltem patanasodas es a nyakam elhizot :D
A kérdező hozzászólása: es amugy 23 kezem van sovany vagyok es legalabb szeptemberig egy 30 lehet?
A kérdező hozzászólása: Van e mellekhatasa?HA veszem 1 evig ?
Nem lesz tõle bajod, értsd meg. Az hogy mennyit nõsz, nem egy tömegnövelõn múlik, hanem hogy van-e megfelelõ étrend, és pihenés.
Még nem mutattak ki káros hatást a kreatinnak. Sõt.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen mester:) Van etrend is pihenes is es kondi is :)
A kérdező hozzászólása: Kuldok egy kepet magamrol megmondjatok kb hany honap ev allat erhetem el ezt a szintet :D kb
A kérdező hozzászólása: kondizok is tomegnoveleset vegzek de en szalkas akkarok lenni nem tomegs mind a baratom akit kuldtem

Kedves Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 2 évvel ezelőtt folyamatosan mindenféle kábítószert használtam a szúráson, halucinogén és hasis drogokon kívül. 3-4 napig folyamatosan csináltam 2 nap alvással megszakítva ezt kb. 7-8 hónapig. Az utóbbi 1-2 évbe

Kedves Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 2 évvel ezelőtt folyamatosan mindenféle kábítószert használtam a szúráson, halucinogén és hasis drogokon kívül. 3-4 napig folyamatosan csináltam 2 nap alvással megszakítva ezt kb. 7-8 hónapig. Az utóbbi 1-2 évben havonta 1-2 alkalommal előfordult, hogy egy éjszakára ismét hozzányúltam speed és extazy használatához. Most jelenleg hét hetes terhes vagyok, de a terhesség alatt semmit nem használtam utoljára április elején. Nagyon nyugtalan vagyok ez a dolog miatt, a kérdésem az lenne, hogy ön mit javasol, mennyi a valószínűsége, hogy egészséges lesz a gyerek? Várom válaszát, üdvözlettel, Kati

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a várandósság alatt már nem használ kábítószert, akkor nem lesz ebből probléma a gyermek fejlődése kapcsán.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a várandósság alatt már nem használ kábítószert, akkor nem lesz ebből probléma a gyermek fejlődése kapcsán.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!