Találatok a következő kifejezésre: 7 év és 3 (41 db)

7. év végén 3, 1 volt az átlagom, most 3, 8 és a próba felvételim 46 pontos lett. Felvesznek így egy szakközépbe?

pontosabban a modelldivatiskolába.

Legjobb válasz: melykbe akarsz menni ? 46pont az kb átlagos meg a jegyeid is átlagosak magyarországba szóval szerintem egy szakközépbe lehet menni ilyen átlaggal , gimnáziumba 4.0 vagy felett lehet menni , de szakközépbe ez megfelel. amugy én is 8.os vagyok gimibe akarok menni 4-4,5 között van az átlagom és 70pontosra irtam a próbát , sok szerencsét én is izgulok hogy jól irjam meg :D

melykbe akarsz menni ? 46pont az kb átlagos meg a jegyeid is átlagosak magyarországba szóval szerintem egy szakközépbe lehet menni ilyen átlaggal , gimnáziumba 4.0 vagy felett lehet menni , de szakközépbe ez megfelel. amugy én is 8.os vagyok gimibe akarok menni 4-4, 5 között van az átlagom és 70pontosra irtam a próbát , sok szerencsét én is izgulok hogy jól irjam meg :D
van esélyed
Szakkozepbe van eselyed. En nagyon izgulok a felvetelitol mert en gimibe jelentkezem ahova nehez bejutni . :/ Sok sikert a felvetelihez! ;)

Van egy gigabyte 1.3 as hangkártya telepitő és 3 éve múködik de most kaptam windows 7-et és xp-ém volt és most nem működik. Nem megy windows 7 -en?

Legjobb válasz: Szia Ami eddig ment windows xp -ével nem fog menni windows 7 - el . Addig nem is fog mûködni amíg le nem töltöd a hangkártyád , windows 7 - es driverét . A hangkártyád telepítõje is tájékoztatást tartalmaz azon operációs rendszerekrõl amin mûködnek .

Szia Ami eddig ment windows xp -ével nem fog menni windows 7 - el . Addig nem is fog mûködni amíg le nem töltöd a hangkártyád , windows 7 - es driverét . A hangkártyád telepítõje is tájékoztatást tartalmaz azon operációs rendszerekrõl amin mûködnek .

Angliaban elek, de hazamegyek es otthon maradok amig terhes vagyok es szulok. Szamithatok valami tamogatasra az allamtol? Hogy mukodik otthon. Otthon 1.5 dolgoztam boltban de ennek mar vagy 3 eve.7 eve mar kulfoldon vagyok.

Legjobb válasz: ...úz ez elég húzós dolog.. Én személy szerint jobban szeretném, hogy a babám angol állampolgár is legyen. És valószínûleg a támogatási rendszer is másabb kint mint itthon. Tutira azzal jársz jobban, mert itthon ez minden csak nem családtámogatás..

A Magyarországon munkaviszonyhoz-biztosítási jogviszonyhoz kötött járandóságok , tehát a GYED és a TGYÁS csak akkor jár, ha a szülést megelõzõ két éven belüli idõszakban legalább 180 napot dolgoztál Magyarországon és ebbõl a biztosítási jogviszonyból mész szülni. Ez bonyolult, de úgy vettem ki a munkáidból, hogy ez nálad nem áll fenn, tehát ami járhat az csakis a Gyes, Családi pótlék, Egyszeri anyasági segély vagy támogatás..ezek viszont mind csak a szülés után járnak. A terhesség idejére esetleg megpróbálhatsz bejelentkezni a munkaügyi központba, de sajnos ha nem volt itthon munkahelyed, akkor onnan sem jár semmi. GYES: alanyijogon jár, minden Magyarországon élõ gyermek után az õt nevelõ gyám kérheti , a gyermek legfeljebb 3 éves koráíg, havi összege nettó kb. 24000 ft.A születés napjától igényelhetõ. CSALÁDI PÓTLÉK: Minden olyan szülõ, aki neveli gyermekét, Magyarországon legalább 3 hónapja állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik igényelheti a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁRNÁL.A születés napjától igényelhetõ. Egyszeri anyasági támogatás: Magyarországon szülõ, itt bejelentett lakcímmel rendelkezõ szülõ kaphatja, abban az esetben, ha terhessége alatt részt vett legalább 4-szer a terhesgondozáson, ehhez a kezelõorvos által kiadott igazolás szükséges, ennek hiányában a terhesgondozási kiskönyv . Azthiszem viszont ha külföldön voltál és nem vettél részt 4 terhesgondozáson, akkor ezt sem kaphatod meg. Ennek összege kb 64000 ft. Érdeklõdhetsz , utánanézhetsz a web-en : http://www.OEP.hu http://www.magyarallamkincstar.hu http://www.babaszoba.hu A legjobban tennéd, ha megkérnéd itthonlévõ rokonodat, hogy keresse fel az illetékes kirendeltségeket, mielõtt hazajönnél, és ott érdeklõdje meg a konkrét személyreszabott lehetõségeidet, illetve, jó, ha elõre beszerzitek a nyomtatványokat, mert sok papírmunka is lesz.
szia Ne haragudj de én nem adnék egy vasat se. Angliába fizeted a járulékokat, de a magyar államtól kérnél támogatást. pofátlanság
8. válaszolónak: Angliában a maternity leave 9 hónap, nem rég emelte meg a kormány, nem pedig 6hónap... A maternity card-dal pedig ingyenes a fogászati ellátás a kismamának és a gyógyszereket is ingyen kapja, mindezt a baba 1éves koráig. Én mindenképpen itt maradok, itt a szülésért sem kell fizetni, nem várnak el hálapénzt, mint Mo-on, és feltétel nélkül kedvesek. Extra uh-ra pedig egyszer haza lehet repülni, meg esetleg más vizsgálatra, ha a kismami szeretne egyáltalán extra vizsgálatokat.
...úz ez elég húzós dolog.. Én személy szerint jobban szeretném, hogy a babám angol állampolgár is legyen. És valószínûleg a támogatási rendszer is másabb kint mint itthon. Tutira azzal jársz jobban, mert itthon ez minden csak nem családtámogatás..
szia, Ha magyar állampolgár vagy, és van itt állandó lakcímed, akkor az 1x anyasági támogatás szerintem mindenképpen jár nem tudom most mennyi, 60 ezer körül van, de ezt csak 1x kapod. A GYED-hez, kell a szülés elõtti 2 évben legalább 180 biztosított nap (munkaviszony). A GYES az jár, de csak valami 20 ezer forin. A családi pótlékot igényelheted még ami most havi 12.200 forint. asszem ennyi..és remélem jól mondtam:)
ha angliában bejelentett munkaviszonyod volt, akkor miért nem ott szülsz? akkor biztosított is vagy. ha haza mész és nincs biztosításod bármelyik országban, akkor visszamenöleg ki kell fizetned az utolsó biztosított napodtól. vagy is ha angliában a hazautazásodik van biztosításod, akkor csak az ottani papírt kell felmutatnod az Apehnek és fizetned a következö hónapokra míg gyesre nem raknak a tb-t. de ha pl 3 éve angliában nem volt bejelentett munkát, söt otthon sem volt fizetve a tb akkor 3 évre visszamenöleg kikell fizetned a tb-t. ha nincs tb-d fizetve akkor a szülést ki kell fizetned.
Angliaban mivel Welfare country nagyon jo a szocialis halo (annak aki fizette a social security-t, es tax-t az allamnak), viszont az egeszsegugyi ellatas nagyon rossz, a magandokit pedig lehetetlen kifizetni. Nem beszelve arrol h szules utan par oraval kiraknak a korhazbol. Azzal h kint szul valaki meg nem lesz angol allampolgar a gyereke, de ezt gondolom Te is tudod! Alanyi jogon jar nemi tamogatas magyarorszagon neked is, csak azt nem tudom h pontosan mi. En is ennek probalok utana nezni mert olyan kuldfoldi non-profit cegnel dolgozom itthon, ami nem fizet utanunk TB-t, viszont magan ellatasban tamogatnak. Sok sikert, biztos itthon nyugodtabb lesz a babavaras es a csaladi tamogatas is nagyon jol jon, de nezz utana mik illetnek meg. Lehet h kint jobban megeri (mar bocsanat hogy ilyet kell mondjak, hisz nem minden a penz).
Meg ezt is nézd meg, talán itt átláthatóbb: http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=286 Ennek a betegbiztosításnak tényleg nézz utána. És amúgy az apukára számíthatsz?
Miért ne kérhetne támogatást? Az Egyesült Királyság az EU tagja. Tudjátok mennyi pénzt kap Magyarország az Európai Uniótól??? JÓ SOKAT
A kérdező hozzászólása: Koszi!Ennek hol tudok utanna nezni?Kitol tudom megkerdezni otthon?
Ha nem haragszol én semmit nem adnék neked! Minden járulékot Angliába fizetsz (ha fizetsz egyáltalán), most pedig elvárnád hogy a magyar állam fizessen neked támogatást. Ugyan ez a baj ezekkel a mocskos cigányokkal is, dolgozni nem akarnak, de a segélyért sorba tudnak állni, hogy rohadnának meg.
Szia! Jó, hogy írod az önkormányzatot: érdemes utánaérdeklõdni, mert valamelyik 10-15eFt egyszeri támogatást ad, van olyan, ami az egyik adható (azaz fizetõs) oltást adja ingyen. Üdv.
Szia! Én 5év utazgatás és különbözõ kölföldi munkahelyek után jöttem haza szülni (vagyis elõbb csak a terhességem miatt). Nem bántam meg, mert én is szeretnék az otthon közelében lenni (engem 36órás repülõút választott el). Ami az anyagi részét illeti, megbántam, ugyanis semmilyen támogatást nem kapok...azt gondolják, hogy attól, hogy kint dolgoztál hûû de sok pénzed van, pedig ott is kellett élni valamibõl.Én pl az itthoni életmódomat tudtam kint folytatni. Amennyivel többet kerestem anniyval drágább is minden, de ezt Te is jól tudod szerintem. Szóval most szegényen várjuk a bébikét, de boldogan. Amúgy gyes-t fogunk kapni legalább, de mást nem igen. Az önkormányzattól egyszeri 10ezer ft-ot kaptam... Hát fel a fejjel és boldog babavárást!
a második válaszoló vagyok. régen az au-pair.kedés max 2 évig lehetett, most sem hiszem hogy több. meddig az au-pair papirod szolt addig (mert ugye bekellett jelentkezned ott is hogy biztosított legyél) addig biztosítottnak minösültél, mindegy melyik országban volt. azt gondolom most nem az a legnagyobb bajod hogy milyen támogatást kapsz, hanem az hogy mennyit kell utólagosan tb-t fizetned otthon. ha ez évekre rúg, az elég nagy összeg lesz. nekem tavaly 6 hónapot 5000 Ft feletti összeggel kellett kifizetni visszamenöleg(nem emlékszem pontosan mennyi volt). a szülés vagy esetleges vetélés nagyon sokba kerülnek és otthon is ki kell fizetned ha nincs tb-d valamelyik országban fizetve.
A kérdező hozzászólása: Angliaban au-pair-kent voltam vegig szoval ez nem bejelentett.Igy innen szerintem semmit sem kapnek.Otthon kb.3 eve dolgoztam egy kinai uzletben 1, 5 evig.Tudom hogy nem igazan jok az otthoni dolgok de jobbak a magyar orvosok es otthon szeretnek szulni.Nekem nem szamit hogy a gyerekem angol allam.pol. legyen.Nem er annyit hogy szules utan par oraval kitegyenek a korhazbol......Es kell az anyai tamogatas hogy mit hogy csinaljak majd.A paromra szamithatok.Neki eleg jo a munkaja.Csak erdeklodom hogy megis hogy mennek otthona dolgok! Koszi a valaszokat!
A juttatásokról itt tudsz tájékozódni: http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/129?SSID=7181c1b041ec1..
A legutobbi valaszolo vagyok, meg annyi hogy szulesi szabadsag Angliaban 6honap, mig itthon 2 (max.3) ev, ami megint csak nem mindegy!
Ne haragudj de hogy teheted meg a gyermekeddel hogy haza viszed abba az otvar szarba????ahol csak a penz beszel???


Mit tegyek ha már lassan 7 hónapja szeretek egy srácot de van köztünk 3 év és nem tudom hogy neki ez sok e és félek neki elmondani az érzéseimet mit tegyek? :/ <3

Legjobb válasz: Várjál még egy kicsit, hátha lenyúlja valaki aki bevállalósabb mint te. Szedd össze magad és lépj különben lesheted. Más lehetõséged nincs.

Várjál még egy kicsit, hátha lenyúlja valaki aki bevállalósabb mint te. Szedd össze magad és lépj különben lesheted. Más lehetõséged nincs.
Köztünk 5 év van és baromira nem számít. Mond el neki és kész.
Köztünk a barátommal 8 év van. Kül. meg mi a bajod a 3 évvel? azt mondják a tudósok, hogy az a jó, ha a férfi 3-4 évvel idõsebb a nõnél, ugyanis a fiúk késõbb érnek, mint a lányok.
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki hogy tetszik nekem és ö azt válaszolta, hogy tudja mert mindig amikor együtt lógunk látszik rajtam és ma megyek hozzá és elmegyünk a strandra. Köszönöm szépen a válaszokat segtettek rajtam :)
Sok sikert! Oszt a vízbe nem kufircolni :) )))

Van egy gépem amibe van egy 1156-os foglalatú 860 corei 7-es 3, 6Ghz-en járatva, eza gép ezzel a procival még hány évig lehet ütőkepés sac per kábé?

Legjobb válasz: milyen vga , ram , alaplap stb ? az is szamit . 1-2 evig meg talan , de az amd a jovo :)

milyen vga , ram , alaplap stb ? az is szamit . 1-2 evig meg talan , de az amd a jovo :)
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az AMD a jövö
Attól függ mire használod és idõközben találnak-e ki pl. a PCI-Express helyett más csatolót, amivel már nem tudod bõvíteni a gépet. 6-8 évet nyugodtan átvészelhetsz, a proci nagyon erõs, tuning tartaléka is van bõven.

Mit gondoltok, az jó, ha 7. -ben év végén 3-4 db 4-esem lesz? A többi 5-ös.

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy jó, hogy, gondolkozhatsz ilyeneken!:) A 3 db négyes még pont belefér a jeles kategóriába:)) Ügyes vagy!:) -Tündérlány(17)-

Szia! Persze, hogy jó, hogy, gondolkozhatsz ilyeneken!:) A 3 db négyes még pont belefér a jeles kategóriába:) ) Ügyes vagy!:) -Tündérlány(17)-
Te már az évvégén gondolkodsz?:D Nem rossz, de talán még van idõd javítani rajta, ha szeretnél. Persze az sem mindegy, hogy pl magyarból vagy tesibõl vagy négyes. Meg viszonyítás kérdése, mert ha pl matekból hármas voltál, de összeszedted magad és sikerült javítanod négyesre, akkor ne görcsölj rajta, hogy nem vagy ötös, hanem örülj neki, hogy tudtál javítani.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, egyébként szinte biztos. Félévkor is ugyanígy álltam. Matek, biológia és kémia 4-es. Félévhez képest matekból javítottam. 3.6-ra álltam, most 4.2-4.3. Kémiából is biológiából stabil négyes. Még fizikából kérdéses az 5-ös.
És ezt most azért kérdezted meg hogy eldicsekedj, vagy mert nincsenek szüleid akik megdicsérjenek? :/
Az iskolák a felvételinél nem egyformán kérik a jegyeket, de amit mindenki kér: matek, töri, idegen nyelv, irodalom, nyelvtan. Ezek szerint jól állsz! A matek nagyon sok tanulónak nem megy, így abból a négyes is jó. (Eleve ez a neve is, hogy jó :) ) Nálunk jeles az, akinek max. 3 négyese van, próbáld meg a fizikát 5-re hozni. A legtöbb tanár jóindulatú, mert tudja, hogy kell majd a jegy a továbbtanuláshoz. A legfontosabb: a nyolcadikos anyag szinte mindenbõl könnyebb! Jövõre legyél kítûnõ!
Ha sokat veszekedtek lehet jó lenne egy kis egyedüllét a kapcsolatotokban, de a gyerekeknek nem.
Vagy talán a gyerekek nélkül el kell menni valahova egy kicsit kikapcsolódni, ahol megbeszélitek a dolgokat.Menekülni mindig könnyebb, mint szembenézni a problémákkal, de hosszabb távon csak az utóbbi nyújt megoldást. 7 évet nem szabad csakúgy eldobni, harcolni kell a kapcsolatotokért!
Ez a szét kellene menni a párod szerint azt jelenti , hogy egy idõre szakitani ? Szerintem hülyeség az ilyen .Tinikorban volt , hogy tartsunk szünetet ... annak sem volt értelme .Döntsétek el , hogy vagy kõkeményen dolgoztok a kapcsolatért , nincs szétköltözés stb , ehelyett mindent átbeszéltek, változtattok dolgokban ha kell , törõdtök egymással, a gyerekeket rábizzátok a nagyszülõkre , hogy egy hétvégére el tudjatok menni a pároddal valahová . Vagy a másik véglet, hogy itt a vége fuss el véle !
Én sosem hittem ezekben a szünetekben. Mi miatt veszekedtek? Nem lehet megoldani a problémákat? Tudtok beszélgetni egymással, vagy elbeszéltek egymás mellett? Szeretitek még egymást? Ha simán szétmentek egy idõre az nem oldja meg a problémát. Az csak olyan, mintha átmenetileg szétköltöznétek, hogy utána a párod azt mondhassa, hogy neki ez így megfelel, maradjon is így, legyen végleges.
Hogy tud bármi megoldódni, ha nem találkoztok? Ez tinikorban is a szakítást jelenti, csak burkoltan, mint a maradjunk barátok szlogen. Ideje felnõttként szembenézni a gondokkal! Akartok tenni ellene vagy sem? Ha igen, akkor annak nem megoldása az, hogy nem találkoztok. A problémák maguktól nem oldódnak meg. Ha meg nem akartok vele foglalkozni, akkor ne szünetnek hívjátok, hanem válásnak.

Adott egy lány, 7 éve van valakivel! A kapcsi eléggé kihűlt mára! Bejöttem én a képbe, 3 és fél hónapja "nyúzzuk" egymást! Még mindig nem tud dönteni, hogy a pasija vagy én! Érdemes várnom, és ha igen, meddig még?

Legjobb válasz: Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.
Létezik. Bár azt nem tudom, h ugyanazt érzi-e mindkettõ iránt. Nincs is vele gond, ha ez annak a kettõnek is pont megfelel így.
A kérdező hozzászólása: Létezik olyan, hogy egyszerre két embert szeretni?
Ha neked jó nyûglõdni ebben a csodás trióban, akkor tedd! Hiába veled van többet, a lényeg, h nem szakít a pasijával és ennek oka van.
A kérdező hozzászólása: Nem akart már másik kapcsolatot, azt hitte marad ebben már, de jöttem én!És felkavartam mindent!Hazajár, de a faszi csak barátként van ott szinte, és hitegeti hogy majd megkéri a kezét!De még nem érzi 7 év után, hogy kellene!Akkor már nem is fogja, ezt tudom!És ha ott jó lenne minden, akkor nekem nem lenne beleszólásom!Nem félek hogy velem is megtenné, mert én szeretem egy kapcsolatban a testiséget a haverunkkal ellentétben!Õ elvan anélkül!Bár mennyi idõ is teljen el, annak meg kell lenni mindig, max színezni kell kicsit!
A kérdező hozzászólása: Többet van velem , mint a pasijával!Inkább otthon hazudik, hogy dolgozni megy, hogy velem lehessen!Minden nap!Nem csak akkor, ha szex kell neki!Rám fõz, vásárolgat stb... Állja a kocsiba a benyát ha úgy van! Ha nem szeret, minek teszi ezeket akkor? Tudja, hogy megvesztegetni nem tud, mert elég ritkán fogadok el bármit is, épp ezért! Ha le akarom építeni, szó szerint lelkibeteg!
Annyira mégsem hûlhetett ki, ha 3 hónap nem volt elég neki, h döntsön. Hagyd a fenébe, csak hülyít a csaj, esze ágában nincs elhagyni a pasiját, annyira nem jössz be neki.
Ezt tényleg sosem értettem, hogy ha valaki "így szerez társat" magának, az utána nem fél, hogy vele is meg fogja tenni majd késõbb ugyanezt?
Párbaj a shift+õ - ért.
A kérdező hozzászólása: Oda kevesebbet mutat, kevesebbet ad!Itt én vagyok, akinek nem felel meg, de szerintem ez érthetõ is! Annyi lesz, hogy ennyi idõ után választás elé fogom állítani!Ha jön akkor jön, ha meg nem akkor késõbb sem jönne!

A 7. év, vízválasztó egy kapcsolatban, azt mondják. és a 3. is? Nálatok melyik?

Legjobb válasz: nálam egyik sem. nem hiszek az ilyesmiben, de ha számot kell mondani, akkor már inkább a kettõ, mert az többször is elõfordult, h ott jött el a krízis. szerintem azért, mert addigra eléggé régóta voltunk együtt ahhoz,h megismerjük egymást, kijöjjenek a párkapcsolati problémák, rájöjjünk, mi nem mûködik a kapcsolatunkban. de ez az idõ már elég hosszú ahhoz is, h ne adjuk fel csak úgy. pedig van, amikor tényleg menthetetlen, van amikor meg csak végig kell küzdenimagunkat közösen. de ott és akkor mindenképp embertpróbáló...

nálam egyik sem. nem hiszek az ilyesmiben, de ha számot kell mondani, akkor már inkább a kettõ, mert az többször is elõfordult, h ott jött el a krízis. szerintem azért, mert addigra eléggé régóta voltunk együtt ahhoz, h megismerjük egymást, kijöjjenek a párkapcsolati problémák, rájöjjünk, mi nem mûködik a kapcsolatunkban. de ez az idõ már elég hosszú ahhoz is, h ne adjuk fel csak úgy. pedig van, amikor tényleg menthetetlen, van amikor meg csak végig kell küzdenimagunkat közösen. de ott és akkor mindenképp embertpróbáló...
Szerintem van benne valami:) Persze jelentkezhet plusz/mínusz évekkel is. Mi 9 éve vagyunk együtt. A 3. után szállt el kicsit a rózsaszín köd, a hetedikben születtek meg az ikreink, ami elég nagy változás volt. Ahogy telik az idõ, ismerjük meg a másikat, látjuk a legkülönfélébb élethelyzetekben hogy viselkedik az bármit kihozhat szerintem a kapcsolatból. Jót, rosszat egyaránt. Egy idõ után pedig már nehezebb tolerálni a régen még akár aranyosnak titulált szokásait, élesebb, valódi problémákról nem is beszélve. Nagy játék a párkapcsolat, nehéz jól játszani.
Elsõ házasságomban minden év vízválasztó volt. El is váltam végül. Szerintem nem kell 7 évnek eltelnie. Elég, ha hirtelen más irányba változtok, mondjuk munka miatt. De tipikusan tényleg 7 - 10 év vízválasztó lehet, ennyi idõnként változik az emberek, ízlése, természete, hormonszintje.
Nálam mindig az elsõ év végén jön a vízválasztó.
Nálunk a 3-as szám semmit nem jelentett, viszont a 7. évben igencsak a szakadék szélén táncoltunk, majdnem válás lett belõle, de aztán végül sikerült megoldani a problémáinkat, így kilábaltunk a rosszból.
Ezt csak valaki kitalálta.. Miért pont a hetedik? Miért nem a hatodik vagy a nyolcadik, esetleg a hét és feledik?
Azért utolsó, mert a 7 egy misztikus, meseszerû szám és sokan hisznek az ilyen misztikus dolgokban. Nem véletlenül van 7 fejû sárkány, hetedhét országra szóló lagzi, 7 mérföldes csizma...
Nálunk az 5 volt az..
Nem hiszek az ilyen dolgokban, de ennek ellenére a hetedik év szinte egy pokol volt.persze nagyon sok minden közre játszott.akkor voltam terhes ami egy elég nehéz terhesség volt, a páromnak instabillá vált a munkahelye, fáradtak voltunk és idegileg kimerûltek mindketten.emiatt minden kis apróságon egymás torkának estünk.de aztán szépen lassan megoldódtak a munkahelyi gondjai, én pedig megszûltem és minden a régi volt.lehetett volna ez akárhanyadik évben, de valamiért a hetedikben jött ez nagyon nehéz idõszak.

Mit tegyek? 7 év után mélyen elkeseredett apa vagyok.3 gyermekünket neveljük, én Londonban dolgozom hogy jobb legyen, addig ő hűtlenné vált és már nem nézi a gyerekek érdekeit sem, visz mindenem.

Hogyan lehet az hogy bennem több a felel?sségtudat mint az anyában? Szeretném fel nevelni gyermekeim, szerettem volna boldog lenni. Egy ?rült anyai döntés miatt összed?lt minden ami az életem értelme volt.

Legjobb válasz: Sajnálom,ami veled történt. Megint beigazolódott a sejtésem.A hûtlen nõknek mindig rendes férjük van,és jobban megbecsülik õket,nagyobb becsben vannak, mint a rendes hûséges feleségek. Te is gondolom ,megpróbálod majd megmenteni a kapcsolatotokat,fõleg a gyerekek miatt. Te is megtehetted volna ,hogy megcsalod,amíg külföldön vagy,mégis õ tette meg. Elítélem emiatt,bár a körülményeket nem tudom. Átérzem a fájdalmad, mert én meg megcsalt feleség vagyok. Fel a fejjel!

Sajnálom, ami veled történt. Megint beigazolódott a sejtésem.A hûtlen nõknek mindig rendes férjük van, és jobban megbecsülik õket, nagyobb becsben vannak, mint a rendes hûséges feleségek. Te is gondolom , megpróbálod majd megmenteni a kapcsolatotokat, fõleg a gyerekek miatt. Te is megtehetted volna , hogy megcsalod, amíg külföldön vagy, mégis õ tette meg. Elítélem emiatt, bár a körülményeket nem tudom. Átérzem a fájdalmad, mert én meg megcsalt feleség vagyok. Fel a fejjel!
Miért gondoljátok, hogy az anya nem a gyerekek érdekét nézi? mert megcsalta az apát? Annak ehhez semmi köze. Annak csak a magányossághoz van köze. Valószínüleg szereti, ellátja, neveli, fejleszti a gyerekeket. És megtalálta újra a szerelmet. Ezt a rizikót a férj is bevállalta amikor külföldre ment dolgozni.
Szia!Azért a másik oldal helyzetét is figyelembe kell venni.Kimentél külföldre.Egyedül volt 3 gyerekkel. Valószínûleg nagyon ritkán jártál haza.Gondolom eltávolodtatok egymástól.Tudod milyen szar érzés csak úgy lebegve lenni.Mert ez a távkapcsolat az.Lógsz a gyerekeiddel a levegõbe.Nem ölel meg senki nincs aki támaszt nyújt aki szeret.Semmi a pénz e nélkül.A telefon nem ölel meg.Idõben fel kell ezt ismerni.Az én párom 5 hónapja van kint.Most adtam ultimátumot.Vagy hazajön és velünk él vagy vége.A feleséged abban hibázott, hogy elõbb csalt meg és nem kérte, hogy gyere haza.Vagy kérte????
Mindig az olyan nõnek jut rendes férfi, aki nem becsüli meg :/ Ezek nem is érdemelnek rendeset. Mit tegyél?Gondolom, el fogtok válni és akkor legalább egy gyerek szerintem nálad maradhat.Persze ez sovány vigasz, de nem tudom, érdemes lenne-e próbálni megmenteni ezt a kapcsolatot?
Testvéreket nagyon-nagyon ritkán választanak szét, szerintem annak az esélye, hogy egyet neki ítélnek, nem túl nagy... Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknek ez az egyik legrosszabb megoldás. Nem tudnátok megjavítani a kapcsolatot..?
Nincs az a bíróság aki elvenné a gyereket az anyától!Miért venné el?Mert megcsalta apukát?Fõleg, hogy eddig is az anya nevelte õket egyedül!Gondolom a kérdezõ nem is akarja az anyától elvenni a gyerekeket.Külföldre meg nem is viheti õket az anya beleegyezése nélkül.Hazajönni gondolom nem akar.Meg már minek? Elõbb kellett volna.Egy nõ ok nélkül nem megy félre 3 gyerekkel a háta mögött.
Agyonig lehúztátok azt a szegény nõt közbe semmit nem tudtok.Kérdezõ semmi rosszat nem ír róla csak hogy megcsalta.Lehet , hogy jó anya miért venné el tõle a gyerekeket?Azért nem jó anya mert megcsalta az apát?
A helyzet az, hogy a gyermekek általában jobban járnak azzal, ha az apához kerülnek, feltéve persze, hogy megfelelõen tud róluk gondoskodni. A férfi általában jobban keres, ha új nõ jön a házhoz, az sokkal elfogadóbb a gyermekekkel, mint az új férfi.
Mivel az apa nem válaszolés csak találgatok, de szerintem õ azt gondolja, ha az anya megcsalja, felrugja a házasságot, az már a gyerekek ellen van. Ez nem igaz. Ha a gyerekek érdekét nézzük akkor inkább egy válás és boldog szülõk, mint egy elhidegült házasság.
Harcolj a gyermekeidért, bízz meg egy jó ügyvédet. A házastársi hûtlenség igenis számít egy bontóperben, a bíróság az összes körülményt figyelembe veszi a gyermekelhelyezésnél (hová kerülnének a gyerekek, milyen érzelmi biztonság garantálható pl. az új pár mellett, õ milyen életmódot folytat, az anya milyen életmódot folytat, stb.) Annak pedig örülj, hogy vége, mert ez a nõ nem érdemel meg téged. Nehéz lesz, de a vég egyben új kezdet is, tiszta lappal. (Aki azt mondja, hogy egy nõtõl nem várható el, hogy hûséges maradjon, mert a magány így meg úgy... nem tudom, hogy ugyanezt a választ írta volna-e, ha a nõ dolgozna külföldön és a férfi lett volna hûtlen. Valamiért gyanítom, hogy nem mentegetné a férfit, hanem azt írná, hogy miért nem bírt görcsöt kötni a fa**ára a szemétláda.)
A kérdezõ írta, hogy nem a gyerek érdekeit nézi az anya, ezért is kérdeztem rá, hogy ez miben nyilvánul meg, mert nem mindegy, hogy õket is otthagyva lép új kapcsolatba, avagy velük együtt, úgy hogy róluk továbbra is gondoskodik, szereti õket... Higgyétek el van olyan anya, aki képes elhagyni a gyerekeit is egy új szerelemét, nem tudhatjuk ebben az esetben mi történt!
Mégis mi történt? Milyen örült anyai döntésrõl van szó??
Harcolj a gyerekeidért. Ha az anya már nem az érdeküket nézi, akkor te is kezdeményezd, hogy nálad legyenek elhelyezve.
Sajnos ez a baj az ilyen kapcsolatokkal. Az egyik fél az esetek 90%-ában nem bírja ki... Elég közeli tapasztalatom van vele, no comment. (Szüleim) Ha váltok, mindenedet nem viheti, a közösen szerzett vagyonotok fele téged illet! Ezen felül nem tudom hogy értetted azt, hogy nem nézi a gyerekek érdekeit!? Lemondana róluk? Vagy csak nem akar a gyerekek miatt sem békülni? Azt tudnod kell, hogy bármi is történjék, ha jó apa voltál, akkor a gyerekeid ki fognak állni melletted. Támogasd õket anyagilag és lelkileg amennyire csak lehet. Ha megállapítanak kötelezõ gyermektartást és azt is csak addig adnám az anya kezébe, amíg kiskorúak, utána a gyerek kezébe menne, hogy arra költse, amire neki szüksége van! Keresd velük a kapcsolatot, hívd õket minél többször, stb stb. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de jó embernek tûnsz, nem hiszem hogy gond lesz a továbblépéssel! Csak gondolj sokat a gyerekekre, mert ez nekik a legnehezebb általában!
hát ez így szokott lenni. Sajnálom. Nem is értem. Komolyan. Amúgy minden rendben volt, vagy voltak elõjelek?
Kissé egyoldalú ez a sztori, és részleteket sem mondasz. MIndenki leírja hogy milyen jó férj vagy, de közben semmit nem tudunk rólad. Egy kapcsolat elromlásához is két ember kell, próbálj ezen kicsit elgondolkodni, vagy válaszolni a kérdésekre amik itt feléd elhangzottak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!