Találatok a következő kifejezésre: 7 és hetes terhesen barna (2 db)

7 és fél hetes terhesen barna folyásom lett ma. Vajon lett baja a babának?

Olyan sírógörcs van rajtam. Félek. nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy baja lett, pihenj sokat. nagyon fontos. elõfordul az ilyen. nyugodj meg, ha ideges vagy csak rontassz a helyzeten. holnap elmész az orvoshoz, megvizsgál és megnyugszol. ha fájdalmad van vagy véres lesz a folyás, menj orvoshoz azonnal. ne sírj, szegénykém jól meg vagy ijedve.

nem hiszem hogy baja lett, pihenj sokat. nagyon fontos. elõfordul az ilyen. nyugodj meg, ha ideges vagy csak rontassz a helyzeten. holnap elmész az orvoshoz, megvizsgál és megnyugszol. ha fájdalmad van vagy véres lesz a folyás, menj orvoshoz azonnal. ne sírj, szegénykém jól meg vagy ijedve.
szia, Mindenképpen nyugodj meg. Nekem a 6. héten volt és nem barna folyás, hanem vérzés. Egy hematóma volt a bûnös. Nem lesz semmi baj, csak pihenj, feküdj, szolgáltasd ki magad, úgysem lesz rá több alkalmad. Ha vérzés, vagy görcs jelentkezik, azonnal hívd az orvosod és irány a kórház, hogy ellenõrizzék a babát. De holnaõp mindenképp keresd meg a dokidat. Szorítok. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.
Nyugodj meg, mert a barna folyás az lehet annak a kis jele is, hogy ha nem lennél terhes, akkor most menzeszelnél. Próbálj megnyugodni és azért a biztonság kedvéért menj el az orvosodhoz!
Szegénykém ne félj a mult héten énvelem is ez a pánik jött rám már álmomban is sírtam annyira meg voltam ilyedve véreztem is de másnapra már elmúlt, ugyan a barna folyás még tartott kb. 2 napig. Holnap megyek kontrolra amint befelyeztem megírom hogy mi okozhajta a barnás folyás addig is pihenj sokat csak fekudj és minden ok lesz. Niki

Most vagyok 7 hetes terhes, és olyan barna folyásom van, ami általában a menstruáció vége fele szokott lenni. Eléggé félek, mert az első terhességem elhalt. Mennyire komoly most ez?

Legjobb válasz: Én sajnos nem sokat tudok ezekrõl még... még késõbbre tervezzük a gyermekáldást, azonban érdekel a téma így néha sokat olvasok ilyesmit. Ezek alapján én azt tanácsolnám, hog y ha tudsz holnap menj el nõdokidhoz! Nézzen meg! (Sajnos amit olvastam ennek gyorsan, s rossz vége lett) Lehet, hogy nincs is köze a babához, azonban olyan dolog amit az egészségetek érdekében gyorsan ki kell kezelni!!!

Én sajnos nem sokat tudok ezekrõl még... még késõbbre tervezzük a gyermekáldást, azonban érdekel a téma így néha sokat olvasok ilyesmit. Ezek alapján én azt tanácsolnám, hog y ha tudsz holnap menj el nõdokidhoz! Nézzen meg! (Sajnos amit olvastam ennek gyorsan, s rossz vége lett) Lehet, hogy nincs is köze a babához, azonban olyan dolog amit az egészségetek érdekében gyorsan ki kell kezelni!!!
Azonnal keress fel egy nõgyógyászati rendelést!! A barnás folyás alacsony sárgatesthormon esetén szokott intõ jel lenni, és minél hamarabb kell hogy kapjál gyógyszert hogy megmaradjon a kisbaba. Nekem is volt a 6-dik héten, kaptam Duphastont és probléma nélkül kihortam a kisfiamat aki már két és fél hónapos.
Ne általánpsits, de nekem ez volt az egyetlen tünetem és sajnos elhalt a magzatom.Kevés barnás folyás elöforduhat.Sajnos nem jo jel.Siess orvoshoz, én is Duphastont kaptam, de nekem sajnos már nem segitett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tegnap én is duphastont kaptam a dokimtól, és elvileg feküdnöm kellene, csak a munkám nem nagyon engedi ezt meg. De azért köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!