Találatok a következő kifejezésre: 6hetes vagyok, voltam (12 db)

6hetes vagyok ma voltam uh-on azt mondták nincs szívhang, petezsák kisebb lett. Van még remény?

Legjobb válasz: Nagyon sajnalom,de ha a petezsak osszebb ment akkor mar sajnos nincs remeny,meg nincs szivhang.sajnos en is igy jartam es muteti uton fejeztek be a vetelest.

Nagyon sajnalom, de ha a petezsak osszebb ment akkor mar sajnos nincs remeny, meg nincs szivhang.sajnos en is igy jartam es muteti uton fejeztek be a vetelest.
Szia! A remény hal meg utoljára.Terhességem elején hetente jártam UH-ra, mert tavaly volt Missed AB-m.Amikor 6-7 hetes lehettem az orvos azt mondta, hogy nem lát embriót és szikhólyagot sem és a petezsák deformált.Újabb mûtétre küldött.Vártam 1 hetet és bementem a kórházba, csináltak UH-t és kiderült, hogy minden rendben van.Az embrió él!!!!Menj el másik orvoshoz!!!! 36 hetes
A kérdező hozzászólása: szia! bocsánat, hogy tegnap nem válaszoltam de bent tartottak a kórházban és most jöttem haza.soha életemben nem fájt még ennyire semmi!testileg és lelkileg egyaránt. utána nagyon rosszul voltam nagyon erõs görcseim és vérzésem volt, most már egy kicsit jobb.szerencsém volt a dokival még nem találkoztam ilyen kedves, emberséges, megértõ orvossal ráadásul még jó szakember is!nagyon vígasztalt, hogy szerinte egészséges vagyok és akármikor lehet babám kérte, hogy a következõ mensi után hívjam és megnéz a kórházban utána mindent megteszünk a babáért.kellemesen csalódtam.ennyit rólam.nektek nagyon jó egészséget, sok boldogságot a babához!!!köszönöm, hogy szurkoltál nekem!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyos vagy akármi lesz írok!!
Szia! Utolsó válaszoló vagyok!Ez nagyon jó hír!!!Ezek szerint a doki is lát reményt!!Csak nyugi, nem lesz semmi baj!Pihenj amennyit csak tudsz.Csütörtökötökön jelentkezz :-) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: szia!azt mondta a doki még nem venné el várjunk....csütörtökön uh.kaptam utrogestant nagyon reménykedem!!!
Szia! Második válaszoló vagyok.Voltál ma UH-n?Mi volt?Ugye minden rendben?Drukkolok nagyon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a drukkokat de már a tüneteket sem érzem.most az tartja bennem a lelket hogy apa megígérte mindent megtesz hogy nagyon gyorsan újra babát várjunk!
Szia! Én azt ajánlom keress másik orvost! Ugyanez volt velem 6 hetesen. Aztán 7 hetesen elmentem máshoz, és már két petezsákot láttak! :) Elõször sokkot kaptam, hiszen azt a reakciót vártam, hogy "Sajnálom Hölgyem, de sajnos..." És erre van szívhang... kettõ is! :) Ne keseredj el, menj másik orvoshoz!! Sok sikert! Szurkolok! 9 hetes ikres kismama... :)
Jól írta a második válaszoló, a remény hal meg utoljára. Nagyon szurkolok értetek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!én is kértem haladékot, kedden megyek uh-ra remélem csoda történik!
Szia! Utolsó válaszoló vagyok! Nagyon-nagyon sajnálom a történteket :-( Elszomorító, hogy veled is megtörtént.Hidd el a következõ terhességed sikerülni fog!!!Pihenj most amennyit csak tudsz.Nekem is volt tavaly 1 Missed AB-m, 4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most meg alig 1 hónap múlva szülök. Kívánom, hogy TE is ilyen hamar babás legyél.Sok erõt és kitartást kívánok Neked és a párodnak!!!!

6hetes vagyok, ma voltam uh-on. A dokim elmegy szabira, aug 13-án lesz újra. Érdemes egy másik nőgyógyászhoz elmenni?

augusztus 13-án jön vissza az orvosom a szabiról, azt mondta bármi problémám van hívjam, de ha nem nincs akkor is elmehetek egy másik n?gyógyászhoz uh-ra? 5hét azért sok id? és nagyon az elején vagyok, ilyenkor tünet nélkül is lehet bármi baj.

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes váltanod, úgyis pont akkor leszel a 12. hétben, akkor kell az elsõ uh. csinálnia!!! Vigyázz nagyon magadra!

Szerintem nem érdemes váltanod, úgyis pont akkor leszel a 12. hétben, akkor kell az elsõ uh. csinálnia!!! Vigyázz nagyon magadra!
szerintem is , ha szimpatikus maradj csak 5hét nem nagy idõ, fõleg így az elején. sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: nem váltani szeretnék, dehogyis:-) csak egy uh erejéig elmenni máshoz, mondjuk 2-3hét múlva, hogy minden rendben van e. Mert voltak itt olyanok, akiknek egyszercsak nem volt szívhang. És az 5hét soknak tûnik nekem:-)
Nyolc hetesen szoktak még egy ultrahangot csinálni a 12 hetes elõtt, úgyhogy szerintem menj el. Nem muszály másik orvost keresned, a szülészeten megcsinálják neked, de lehet, hogy beutaló kell hozzá. Azt érdeklõdd meg. Melyik kórházban akarsz szülni?
Ha vmi baj lenne, de reméljük nem lesz azt úgyis megéreznéd hidd el! De, erre ne is gondolj, ezért kell sokat pihenni, nem stresszelni.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs még. Ezt az orvos is kérdezte. Én mindenképpen szeretnék nála (más orvostól kiráz a hideg), de nem tudom melyik kórházban dolgozik. Régen a Szabolcs utcai kórházban volt, de azt ha jól tudom megszûntették. Majd megbeszélem vele, mert azért bababarát kórházban szeretnék szülni, az meg csak 3-4 van Pesten. Remélem majd összehozzuk vhogy.
Szerintem ha úgy gondolod menj el UH a 8. hét után is SOKKAL NYUGODTABB LESZEL. Nekem 6 hetesen volt UH utána 9 hetesen, azt hittem minden rendben és mégsem, pedig jól voltam. Nálad biztos minden rendben lesz. Csak nyugi.
szerintem menj el másikhoz, egy ultrahangot megér, én nagyon rosszul voltam folyamatosan mikor a baba elhalt akkor se ennyhultek a terheségi tüneteim, söt miután elvették utána még voltak terheségi tünetem a doki azt mondta 2-3hét mire kiürül a szervezetböl a hormon én 2hétig voltam rosszul, most ismét babát várok és a dokim elment 1hét szabira de én elmentem máshoz akit utálok is ráadásul biztos ami biztos megnézetni minden rendbe van , ugyhogy menj nyugodtan

Nemtudtam elmenni a 6hetes kontrollra (ami már amúgy is a 7. héten lett volna), így merhetek már szexelni? Jövőhéten megyek. Vagy várjunk míg lát a doki? császáros voltam.

Legjobb válasz: Én a 7.héten voltam,csak akkor fogadott a doki,de 6 hét után együtt voltunk.Elmondtam a dokimnak,azt mondta semmi gáz,6 hét letelt,vérzés elmúlt,akkor miért ne..Szintén császár volt.

Én a 7.héten voltam, csak akkor fogadott a doki, de 6 hét után együtt voltunk.Elmondtam a dokimnak, azt mondta semmi gáz, 6 hét letelt, vérzés elmúlt, akkor miért ne..Szintén császár volt.
annyi még, hogy védekezzetek mindenképpen. Egyébként sok olyat olvastam már itt is, hogy vissza se mentek, nem hiszem, hogy õk nem élnek szexuális életet..
1 hetet simán kibírtok....én nem kockáztatnék az tuti.
én sem kockáztatnék, valahol olvastam itt, hogy hamarabb szexeltek, mint a doki látta volna õket és összeszedett az anyuka valami durva fertõzést, amire antibiotikumot keltett szednie és erõs fájdalmakkal járt és büdös folyással. Szerintem sem ér ennyit, 1 hét az már kibírható. pettingelni viszont lehet.
A kérdező hozzászólása: nekem is elmúlott a vérzésem, semmi bajom.saját orvosom nincs, sztk-ba megyek, így nem mertem rákérdezni az idõpont foglalásnál :S
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van :) mármint hogy vissza se mennek....

6+6hetes terhes vagyok multhét szerdán voltam dokinál és aztmondta hogy még nincs szívhangja ha még most sincs akkor megindult volna már a vetélés?

pénteken kell vissza mennem.

Legjobb válasz: Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.

Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.
Nálam is úgy volt ahogy a 2. válazoló írta. Én is azt hittem, hogy 6 hetes már elmúltam, én is vártam a szívhangot, de kiderült hogy kisebb a babám és még nem volt szívhang. Aztán persze lett. Nyugi, ne idegeskedj.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszönöm a sok jó biztató szavakat és ma voltam dokinál és 7+2h terhes vagyok és 12 mm es embriót látott ketyegõ szívvel és azt modta hogy szépen fejlõdik a baba.
Gratulálok!!!! boldog babavárást!!!! :)
Én is gratulálok :) )
Hát nem biztos, hogy mindig megindul magától!! de ilyenre mégcsak ne is gondolj! a múlt hét még korai volt..ennyi! pénteken hallanni fogod már/vagy látni a pici szíve dobogását! Nyugi!! a stressz nem tesz jót a babának! Boldog babavárást!
Nyugodj meg, tuti minden rendben van a piciddel!!!!Ne engedd a buta gondolatokat a fejedbe! Én elõször 8 hetesen voltam UH-on, sztk-ban, nagyon rendes volt doki, megmutatta a picit de nem hallottam a szívhangot.Kérdeztem, hogy szívhang már van, erre elmosolyodott, hogy szívhang kezdemény van, csak ez a gép nem olyan modern, meg gondolom le volt halkítva.Mondtam neki, hogy csak azért kérdezem, mert olvastam a neten, hogy ilyenkor már van szívhang, megint elmosolyodott, azt mondta ne olvassam a netet, mert nagyon össze fog zavarni és csak aggódni fogok butaságok miatt, minden rendben. Lényeg a lényeg, hogy elõször kb 18.-20. hét környéken hallottam a pici szívverését, a védõnõnél, mert a kötelezõkön soha nem volt felhangosítva a gép.Azt láttam a monitoron, hogy ver a szíve, csak nem hallottam.Szóval ne izgulj, tuti minden oké, rendben fejlõdik a picikéd:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! Gratula! Én is így voltam, csak 7+3hetesen hallottuk a szívhangot, már el akarták venni, de nem hagytam.Elküldtek uh-ra és semmi baja nem volt a picinek.Most meg már több mint 2kg-os a kislányom.:) 32+5hetes kismama

12hetes vagyok utoljára 8, 6hetesen voltam UH-n akkor minden rendben volt vert a kicsi szíve és szépen fejlődőtt. Nem lesz baj?

Holnap megyek genetikai UHra és nagyon félek hogy mivan ha már nincs szivverése vagy mi van ha valami baja van:(

Legjobb válasz: a hanyas most szunetel, hanyingerem es undorm van, de max. csak oklendezem napi 1x.almos vaok, szurkal a hasimban, neha szedulni is szoktam, meg reggel kilyukad a gyomrom, olyankor muszaly ennem, mert akkor kezdodik a hanyinger.legrosszabb a majd el alaszom erzes. amugy erzed a babodat?xerintem az enyemmel minden ok, pedig beteg is voltam.a hasad nol?nakem mar elegge nagyocska es sokat eszem

a hanyas most szunetel, hanyingerem es undorm van, de max. csak oklendezem napi 1x.almos vaok, szurkal a hasimban, neha szedulni is szoktam, meg reggel kilyukad a gyomrom, olyankor muszaly ennem, mert akkor kezdodik a hanyinger.legrosszabb a majd el alaszom erzes. amugy erzed a babodat?xerintem az enyemmel minden ok, pedig beteg is voltam.a hasad nol?nakem mar elegge nagyocska es sokat eszem
Én is nagyon izgulós voltam kb. a 25.hétig ilyenek miatt. Most már más dolgok miatt aggódom. Nekem azt javasolták szokjak hozzá a gondolathoz mert mostantól kb. 20 évig fogok aggódni de inkább még utána is. Üdv 36 heteske
Ne aggódj, sokan vagyunk ezzel így...az elsõ 12 hétben hogy el ne menjent, utának hogy minden rendben legyen és a 30. héttõl, hogy hamarabb ne jöjjön. Tehát természetes az aggodalom, de nyugi. Rendben lesz minden :) Ja és ha megszületik sem lesz ennek vége :) Boldog babavárást! 37 hetes kismama
szia, pontosan ez foglalkoztat engemet is. raadasul en 6+5 hetesen voltam UH, es most toltottem be a 12 hetet. azt mondta a doki h. csak a 20.ik heten csinaljak a kovetkezot, de ne kiharcolom h. hetfon csinaljon.emigy h. erzed magad?
A kérdező hozzászólása: Hát hányok hányinger meg ilyenek:) és te hogy érzed magad? MEllfeszülés szédülés meg ilyenek:)
Átérzem az aggodásodat én is így voltam tegnapig.9 hetesen voltam utoljára azután tegnap a genetikán és végig ezen jártak a gondolataim.Pedig a 3.babámat várom de ez az aggodás természetes és megmarad végig amíg anyák vagyunk.Holnap megtudsz mindent!Írd meg hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Hát még nem érzem de csak ott van ha hányok meg feszülnek a melleim, meg ilyenek vagyis remélem folyásaim nincsenek remélem minden ok lesz köszke a biztatást:)

Tegnap voltam dokinál. Mi szerint 6hetes terhes lennék, de kicsik hozzá a méretek. Erre azt mondták vagy nem félidöbe fogant vagy meghalt. közben volt vérzésem is ami a nyálkahártyárol jött. kaptam gyogyszereket. van remény?

megmaradt a baby?kérlek irjatok!!1hét mulva megyek vissza.

Legjobb válasz: én sajnos csak rossz hírt tudok mondani, decemberben én is így jártam és sajnos nálunk meghalt a pici, és úgy mûtöttek meg, do most megint várandós vagyok,igaz hogy még itt sincs minden rendben de most még reménykedem én is jõvõ hétem megyek vissza szerdán szorítok neked

én sajnos csak rossz hírt tudok mondani, decemberben én is így jártam és sajnos nálunk meghalt a pici, és úgy mûtöttek meg, do most megint várandós vagyok, igaz hogy még itt sincs minden rendben de most még reménykedem én is jõvõ hétem megyek vissza szerdán szorítok neked
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én azért nem adom föl.

6hetesen voltam nőgyógyásznál, már volt szivhang. A 12. hétre rendelt vissza csak. Közben nem kellene megvizsgálni (uh), vagy csak ha baj van? És ha nem érzek semmit és mégis baj van-lesz addig?

Legjobb válasz: Az úgy pont jó.A 12heti után még többet kell várni,mert a következõ csak a 18-20. hét között lesz az afp után.Én most vagyok 24 hetes,de a köv uh a kb.30-32 hét körül lesz,ma mondták a terhesgondozóba.

Az úgy pont jó.A 12heti után még többet kell várni, mert a következõ csak a 18-20. hét között lesz az afp után.Én most vagyok 24 hetes, de a köv uh a kb.30-32 hét körül lesz, ma mondták a terhesgondozóba.
Nem lesz semmi baj, ha nem érzel semmit (bár fogsz ;) ), az pont jó. A sok UH nem jó, pl. Angliában asszem összesen 2 "kötelezõ". Gondolj arra, hogy volt idõ, amikor az UH nem is létezett és mégis mind itt vagyunk. Neked babád van, õ tudja jól a dolgát, szépen növekszik majd a pocakodban. És jól érzi mindazt, amit te is. Amikor nekem rossz gondolatok jutottak eszembe, mindig erre gondoltam - most a babám is ezt érzi, vajon én akarnám, hogy egy aggódó anyukám legyen? Élvezd az áldott állapotot, egyél jókat, mozogj sokat és nézegess baba cuccokat. Képzeld el babádat bennük. Járd be a várost és nézd meg, hova fogtok majd menni sétálni, milyen játszóterek vannak felétek. Figyeld a kisbabákat, képzeld el, ahogyan ott játszik majd a tiéd is. Minden rendben lesz! UH nélkül is.
Ha megnyugtat akkor a 8-9 hét környékén menj el maszekban uh-ra, ennyi ultrahangtól nem lesz semmi baja a babának, mondjuk szerintem többtõl sem, de ebben megoszlanak a vélemények. Engem a 12.hétig 4xvizsgáltak mert volt egy kis hematóma a baba mellett. 16 hetes + 18hós
A kérdező hozzászólása: Annyira aranyosak vagytok, köszönöm a megnyugtatást

Mola terhes voltam 6-éve most megint terhes vagyok 5-6hetes. Valoszínü, lehet-e hogy megint az vagyok?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Elég ritkán fordul elõ, h két terhességbõl kettõ legyen üszögterhesség. Ha orvoshoz mész, azért mképpen mondd el azt, h voltál már mola terhes. Mola terhesség után amúgy egy évet szoktak mondani várakozási idõnek. Te 5 évvel túllépted ezt. Szerintem feleslegesen ne aggódj!

Nem valószínû. Elég ritkán fordul elõ, h két terhességbõl kettõ legyen üszögterhesség. Ha orvoshoz mész, azért mképpen mondd el azt, h voltál már mola terhes. Mola terhesség után amúgy egy évet szoktak mondani várakozási idõnek. Te 5 évvel túllépted ezt. Szerintem feleslegesen ne aggódj!
A babaneten a rendelõben elég sok oldalról vannak kérdések ezzel kapcsolatban, talán pont azt is kérdezte valaki mint Te. Szerintem érdemes lenne elolvasnod, és akár kérdezhetsz is. Ha beírod a google keresõbe, hogy mola terhesség, rögtön megtalálod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a nyugtató hozzá szolásokat

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?

Mindenki írja, hogy 6hetesen érdemes el?ször menni, mert addigra van szívhang. De nekem nem volt. :( Azt mondta az orvos, hogy szép, szabályos petezsák, benne egy 6hetes embrióval, szívhang még nincs. :(

Legjobb válasz: Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km

Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km
nekem sem volt 6 hetesen, szintén 8hetesen hívtak vissza, akkor már dobogott a kicsi szíve:) 5hónapos baba anyukája:)
Szia! Nekem is csak 7hetesen volt szívhang, a barátnõmnek meg 8hetesen! Nyugodj meg! 2hét múlva, mikor megint mész, addigra már láthatod, ahogy pulzál a kis szíve!
lehet késõbb szivhang ha a petezsák szabályos mert általában az eldeformálodik össze esik ha baj van..akkor van aggodalomra ok már ha 2 hét mulva se lesz szivhang..de addigra a petezsák se szabályos lesz szerintem ha ez történne. de ne gondolj ilyenre a pozitiv hozzá állás sokat számit.
Én is így jártam, ne idegeskedj! 6 hetesen szabályos petezsák, ennyi volt a papíron, még embrióról sem volt szó. 2 hét múlva kontrollon, 8 hetesen élõ embrió (természetesen szívhanggal). Semmi gond nem lesz, ne félj! :) 28 hetes km
Én 5+5 naposan voltam és szintén csak szabályos petezsák volt, benne semmi, még szíkhólyag sem látszódott, pedig én is pont középidõben ovuláltam. Tehát nyugodj meg, 2 hét múlva már lesz szívhang!
Én úgy gondolom, hogy inkább menjen el az ember már 6 hetesen és legfeljebb 2 hét múlva kontroll, minthogy esetleg méhen kívüli legyen a baba, aztán már csak arra eszméljen valaki, hogy szétrepedt a petevezetéke. Az egyik ismerõsöm most tesztelt pozitívat, de a 10 héten megy csak orvoshoz. Bátor ember, nem mondom!
Itt sokan írják, hogy 6 hetesen mennek, és nincs semmi... 7-8 hetesnél hamarabb teljesen felesleges elmenni.
Szia! Én a tegnapelõtti, 11:50-es vagyok. Tegnap este voltam dokinál, és megállapította a terhességet. Látott egy szép szabályos petezsákot, meg szikhólyagot, de embrió még nem volt benne. Azért megnézte a modern kütyüével, h. van e szívhang, de értelemszerûen nem volt. Nekem pont 2 hét múlva kell visszamennem. Remélem akkor már lesz baba a hasamba! Majd megírom, h. mi volt, ha te is! :)
A kérdező hozzászólása: Szia, gratulálok! Én 19-én megyek pont két hét múlva, vagyis már csak 13 nap múlva :D:D Természetesen megírom, hogy mi volt, érzem, hogy minden rendben van, megnyugtatott sok kismama! :) Neked is addigra már látni lehet a babót biztos! Nekem mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: :D Azért reménykedem benne, hogy csak max ketten vannak :D Nagyon nagy kihívás lenne ha mégtöbben lennének :) )))))
Nálunk csak egy petezsák volt, mégis ketten vannak. :-) Szóval nálad akár még 3an is lehetnek! :-) Utolsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat, mostanra teljesen megnyugodtam! :) Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó babázást! :) Utolsó elõtti majd írd meg, hogy neked mit láttak, várom a híreket! :) Utolsónak üzenem, hogy az uh képen a doki nekem is mutatott még egy petezsák szerü vmit, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy van benne baba, és kisebb is. Szal még nálunk is kiderülhet két hét múlva, hogy ketten vannak-e :) )) Sok boldogságot nektek!
A lányommal sem volt még szívhang ilyenkor, most 18 hós nagylány. Most a második terhsségemnél 5+5 hetesen csak szabályos petezsákom volt. Csak 3 hét múlva kellett visszamennem, alig mentek a napok. Aztán 8+3 hetesen kiderült hogy ikreket várok, 16 és 18 mm-esek voltak akkor. Most már 21 hetesek vagyunk Sok boldogságot!
Óóó pedig már úgy beleéltem magam, h. holnap ha megyek uh-ra, akkor már lesz szívhangja a picimnek.:( De h. mire fel izgultam, azt nem tudom, mert még csak holnap 5+6 napos leszek.:) Holnap este megírom, h. mi volt!:)
én 5+3 hetesen voltam elõször, akkor még nem volt szívhang.6+3 hetesen pedig már volt.de ez teljesen változó.valakinek csak 7-8 hetesen van.
egy jó tanács: onnantól kezdve hogy babás vagy csak arra gondolj hogy minden rendben lesz ! nem kell arra gondolni hogy mi van ha.... ez felõrli majd az idegeidet hogy minden vizsgálat elõtt idegeskedj. a terhességem elején én is aggodalmaskodtam aztán az orvosom nyugtatott meg és onnantól kezdve nem paráztam. most jön majd hogy néhanapján megszûnnek a terhességi tünetek akkor aggódsz azon hogy minden rendben van-e. és aztán a terhesség közepén ott van egy hosszú idõszak talán 8-10 hét amíg nincs uh vizsgálat és akkor is csak agyalsz hogy minden rendben van-e. én úgy voltam vele hogy minden rendben lesz és olyan jó nyugodt voltam ( a babám is az lett ) úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz !
Én is szeretnélek megnyugtatni! április 16-án lettem terhes (ez szinte biztos) és június 10-én csináltak uh-ot. Csak petezsák látszott. 2 hét múlva mentem megint és a doki nézett egy nagyot, mert keze, lába feje nõtt és közölte velem, hogy ez legalább 10 hetes. Szóval az elsõ uh papíromon még az utolsó mensi dátuma is nagy kérdõjellel volt feltüntetve, aztán ráírták a rendes terhességi kort az utolsó mensitõl számolva 10+5 hét. Valamiért az elején nehezen indult fejlõdésnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Boldog babavárást! És a lényeg egészséges fiam született.
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy én azért mentem 6 hetesen, mert én a méhen kívülitõl féltem nagyon. És tudni akartam, hogy jó helyen van-e a baba. Ahogy látod, Nálad is. Szóval ennek örülj most :) És 2 hét múlva lesz szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mikor fogant, mert 1x voltunk együtt márciusban :) ) Pont annyi idõs babás vagyok, mint amennyinek kell lennem, csak a szívhang idegesít. :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon remélem, hogy minden okés lesz. :)
Nekem sem volt szívhang.... De mivel volt embrió így én csak 11 hetesen mentem a következõre, persze már volt szívhang:) 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam! :) ) Én is így voltam vele, hogy jobb tudni, hogy mi van odabent, hol van, jó helyen van e stb. Elõbb nem akartam menni, mert azt olvasgattam, hogy 6hetesen érdemes elõször. :) Ezek szerint plsu egy hetet még várnom kellett volna. De legalább tudom, hogy jó helyen van a drága. :) )
Szia, én 5hetes 6naposan voltam elõször (ami majdnem 6 hét), nekem sem volt még akkor szívhang. 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden okés volt :)
Szia! Egyik gyerekemnél sem volt szívhang 6 hetesen. Az elsõ késõbb fogant, a 2. pont középidõben, mégsem látszódott csak a petezsák. Nyugodj meg, legközelebb már látni fogod a kis villogást! :) Egyébként nem mentél így sem fölöslegesen, mert a méhenkívülit rögtön ki is zártátok, így emiatt nem kell már idegeskedned!
Szia!5+4 naposan voltam, és akkor még nekem sem volt.8 hetes voltam amikor visszarendelt, és akkor már dobogott a pici szive.34 hetes kismami
Ne idegeskedj. Nekem 6+2-n nem volt még szívhang, hanem csak szabályos petezsák. Visszarendeltek 2 héttel késõbbre, azaz 8+1-nél volt szívhang. Lehet hogy az UH gép sem a legfejlettebb Nálatok, vagy bármi miatt is lehet, hogy még nem volt szívhang. Picike türelem. Azért csak 2 héttel késõbbre rendeltek vissza, hogy addigra már biztosan érezhetõ legyen. Vigyázz magadra, ne idegeskedj, minden rendben lesz. 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam ma az ultrahangon, vert a kis szíve, és hallottam is. :) Nagyon ficánkolt a drága, mozgatta a kis kezeit, lábait, mutatta a doki. Hála a jó égnek minden rendben van. 8+3hetes vok. Most már megnyugodtam, de van még 3-4hetem a kritikus 12.hétig, azt még túl kell élni, de érzem, hogy minden rendben lesz. :) Sok sikert nektek is, boldog babavárást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!