Találatok a következő kifejezésre: 6hetes a tápszeres mit (2 db)

6hetes a babám tápszeres mit tegyek hogy tudjon kakilni mert szemmel láthatóan szenved?

kamillát.infacolt greep watert probáltuk

Legjobb válasz: szólj a agyerekorvosnak és majd ír másik tápszert

szólj a agyerekorvosnak és majd ír másik tápszert
Ha a kakilás a gond, akkor én a paraffinolajat nagyon ajánlom. Mi azt adjuk a babócának és nagyon bevált. Kérdezz rá a dokinál! Nem kell aggódni, nem szivódik fel, csak sikamlóssá teszi a belek belsõ falát. Nálunk a 4. napon már magától jött a kaka.
Egyetértve az elõttem szólókkal, javaslom, hogy vegyetek szélcsövet a patikában. Kis vékony barna gumicsõ. Oljaozd be a vékonyabb végét kb. 1-cm re told fel a kicsid posijába, és forgasd meg benne kb. 1 percig. A siker garantált.

Mi vált be pocakfájás, nehéz kakilásos problémátokra? Tápszeres a babám (6hetes)

Novalac ac tápszert eszik, ami eddig jó volt, de az utóbbi 1 hétben megfogja a székletét és elkezdett fájni a pocakja! El vagyok keseredve! :(

Legjobb válasz: tápszer váltás. milupa, mildibé, stb..(mi utóbbit használtuk teljesen bevált) esetleg édeskömény tea, infacol,,espumisan, hátha meghajtja a kis hasát, gondolom 150 ml-nél többet nem eszik. vagy igen?

tápszer váltás. milupa, mildibé, stb..(mi utóbbit használtuk teljesen bevált) esetleg édeskömény tea, infacol, , espumisan, hátha meghajtja a kis hasát, gondolom 150 ml-nél többet nem eszik. vagy igen?
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, h váltani fogok... infacol nem vált be, espumisant ma próbáltam elõször, az majd mostanában fog kiderülni, h hatásos-e... mecsek baby teát iszik néha, de az se segít... A DM-es bio baby tea jó volt, de volt, h attól is fájt a poci! :( 100ml-t iszik napközben, éjjel pedig 120at (de napközben 3 óránként, van, h 1× 2× tovább alszik és 4óra... éjszaka van, h csak 2× kel, de azért még a 3-4 óra kelés inkább a jellemzõ!
en friss almat reszeltem, annak a levet adtam oda neki 3/4 forralt viz lehutve es negyed almale-friss, naranccsal ugyanigy
A kérdező hozzászólása: Nem ártok a gyümölcslével neki ilyen pici korban?
Hasmasszírozás, torna, napközben kaja után a hordozóba raktam- mert attól kevésbé gázosodik a pocak - soksoksok büfiztetés! Nehéz kakilásra: ahogy meghallottam, hogy elkezdett a babám nyögni- jelezte, hogy kakilni kell és nem ment neki, akkor már nyomtam is belé a 2grammos glicerines kúpot (félbe- harmadba vágva - hosszába) és ez meghozta hatását. (mindig nagy megkönnyebbülés volt nekik) 3kisfiam van- mindhárom tápis születésétõl, és 5-6 hetes korukig volt gond a kakilással. Utána kinõtték és ment magától is. Nem szoktak rá a kúpozásra! Nekem ezt gyerekorvos is ajánlotta. És mindezek mellett még a tápi váltást is megejetném. Milumil HA start optimát eszi most a legkisebb fiam, aki 2.5hónapos, neki attól nincs baja! :)
Kamilla tea es tapszervaltas, nekunk ez jott be! Az en babam 2 honapos, 4 hetesen ugyanez volt a baja, addig valtogattuk a tapszert (5 felet probaltunk ki) amig meg nem talaltuk neki a megfelelot! Addig meg kapott kamilla teat napi 100-120 milit 1 kaveskanal cukorral, attol.mindig volt kaki! Ma mar semmi baja, soha nem faj a hasa konnyen kakil, eszre sem veszem rajta sokszor!Kamilla teat meg azota sem ivott!
A kérdező hozzászólása: kösznöm! Most az espumisan úgy néz ki bevált! :) De ha elfogy a tápszer, akkor lehet próbálok mást! Elõtte én is a milumil HA start optimát használtam, nekem attól egyáltalán nem tudott kakilni... csak hõmérõzéssel! Úgyhogy arra biztos nem állok vissza! :)
szia! az én fiam 3 hós, mi is Milumillal keztdünk..az szorulást okozott...de olyat, hogy berepedt a kis végbélnyílása...váltottunk tápszert ..bevált...DE!!tudd, hogy az espumisan és az infacol nem segít a kakilásban...az a böfizésben és a pukikban tud segíteni, rejta is van a dobozon...én is tömtem ezekkel mire rájöttem...székletlazító az a Laevolac..nem szívódik fel, nem lehet rászokni...ha szorulás van azt adj neki.:)
A kérdező hozzászólása: Melyik tápszerre váltottál?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!