Találatok a következő kifejezésre: 6hetes és napos (5 db)

Ma voltam uh-on es 6hetes és 4 naposnak mondta a doki de a mensihez képest 8 hetesnek kéne lennem! Kis szívhangot észlelt a gépen de kisebb a koránál a magzat ez nagyon aggaszt! Szerintetek ez nem jó jel?

Legjobb válasz: 3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet,3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ,szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû,hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem,rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta,és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem,az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos,11hkm

3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az elsõ vetéléssel végzõdõ terhességet, 3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végzõdõ, szintén 7 hetes terhességet!) Neked valószínû, hogy csak késõbb volt peteérésed! Nekem, rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta, és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem, az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy! Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3lányos, 11hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat , remélem minden rendben lesz már van egy 6, 5 éves fiam de nála minden olyan jól ment. Most a doki sem volt olyan lelkesítõ ezért nagyon elszomorodtam.
Nekem 9+6nál volt 8hetes uh szerint, de én biztosra tudom melyik nap fogant, de a 12.heti uh-n már 15hetes lett. Nyugodj meg semmi baj, ha gáz lenne a doki szólt volna :-) 31hkm
Nekem is nagyjából ilyenkor nézték, egy héttel volt kisebb a baba. Aztán a 12. hétre behozta, most tartja a korát. Ne aggódj, még simán behozhatja.
egy picit késõbb foganhatott, nem középidõben. Nálunk is ez volt az elsõ babánál, rá is húzott 1 hetet végén és így idõben született. Ne aggódj, ha valami gond lenne, a doki szólt volna.
A mostani dokik elég bunkóak tudnak lenni néha! Ne aggódj, nekem is kisebb volt, de nekem már a 9. hétre behozta méretét. :) Neked is befogja, vagy egyszerûen a doki mondott hülyeséget. Az is megesett már nálam.

Ha 6hetes és 4 napos lennék a doki tapintással is érezhet valamit? Vizsgálat idején leszek ennyi!

Ultrahangra később van időpont!

Legjobb válasz: Igen, érezheti azt, hogy megnagyobbodott a méhed és a méhszáj állapotát is meg fogja vizsgálni. Viszont ultrahang nélkül ezek nagyon kevés infót adnak majd!

Igen, érezheti azt, hogy megnagyobbodott a méhed és a méhszáj állapotát is meg fogja vizsgálni. Viszont ultrahang nélkül ezek nagyon kevés infót adnak majd!
Igen!5 hetesen már elvileg látja ultrahangon is a petezsákot!
Én 5+5 hetesen mentem, tapintás után mondta, hogy tényleg terhes vagyok. Akkor volt 14 mm-es
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon örülnék ha már biztos lenne!Mindenkinek további szép napot!

6hetes és 2 napos vagyok, milyen állagúnak kellenni a folyásnak?

mert,nekem egészen világos ,fehér és picit mint a test ápolo olyan állagú.

Legjobb válasz: Szia! A terhesség alatt elõfordulhat többféle szinû, és fajtáju folyás is. Ami Neked van, az teljesen normális, de lehet még nyálkás tojásfehérje állagu, stb. A baj akkor van, ha barnás, zöldes, és büdös. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást kíván egy 24 hetes kismama.

Szia! A terhesség alatt elõfordulhat többféle szinû, és fajtáju folyás is. Ami Neked van, az teljesen normális, de lehet még nyálkás tojásfehérje állagu, stb. A baj akkor van, ha barnás, zöldes, és büdös. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást kíván egy 24 hetes kismama.
Szia! A babatervezõk.otthona.hu-n meg tudod nézni, de a tiéd teljesen normális. Ilyennek kell lennie, bár minden terhesség más. Amig nem csíp, viszket, vagy büdi, addig teljesen normális! Boldog babavárást! :)
a baba ülõmagassága = fejtõl a popsiig
A 14.-ik hétig az uh vizsgálat során mindig a crl-értéket adják meg ez a baba feje búbjátol a popsijáig mért érték:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) )Hát még nagyon pici:) )
Igen! Ez jó érték! Az elején még lassan növöget, aztán lesz olyan hét, amikor megduplázódik a hossza. Nekem 5 hét 6 naposan 3mm volt, 9 hét 1 naposan 25 mm. Tényleg nagyon picikék! :-))

6hetesen és 5 naposan voltam az első hüvelyi UH-n. Annyit mondott csak az orvos, hogy ott az a fekete pötty a petezsák. Ez normális?

Adott papírokat, amivel a véd?n?höz mehetek. Ennyi. Nem határozta meg, hogy mekkora, nem kaptam róla papírt, hogy megállapította a terhességet, nem mondta, hogy van-e szívhang.stb. Mindenhol látom, hogy mindenk irogatja, hogy ekkora az embrió, meg a petezsák, stb. Én miért nem kaptam?

Legjobb válasz: Ez érdekes. Túl korán küld védõnõhöz, ráadásul nem adott olyan papírt, amire rá a védõnõ számára fontos adatok kellenek, pl. ut. menstruáció ideje, szülés várható ideje, "élõ embrió látható", CRL mérete. Ezek nélkül a védõnõ nem fog tudni mit kezdeni veled. Úgyis csak a 12. héten lesz az elsõ kötelezõ uh-gal egybekötött vérvétel, ahova a védõnõ fog adni beutalót. Nem is hívott vissza az orvosod egy késõbbi idõpontra?

Ez érdekes. Túl korán küld védõnõhöz, ráadásul nem adott olyan papírt, amire rá a védõnõ számára fontos adatok kellenek, pl. ut. menstruáció ideje, szülés várható ideje, "élõ embrió látható", CRL mérete. Ezek nélkül a védõnõ nem fog tudni mit kezdeni veled. Úgyis csak a 12. héten lesz az elsõ kötelezõ uh-gal egybekötött vérvétel, ahova a védõnõ fog adni beutalót. Nem is hívott vissza az orvosod egy késõbbi idõpontra?
Elképzelhetõ, hogy elavult az uh készülék, ezért nem tudott az orvos többet mondani. Mikor kell menned legközelebb? Gondolom megnyugtatna, ha detektálnák a szívhangot is.
Ha védõnõhöz küldött, akkor elviekben már kéne lennie szívhangnak. De ha van szívhang, akkor azt meg is kellett volna hallgatnia. Én elõször 5 hetesen és 6 naposan voltam, akkor egy kis pötty volt a petezsákban, 3 mm volt, és dobogott a szívcsöve. Legközelebb a 8. héten mentem, akkor volt szívhang, meg is hallgattuk, és akkor küldött el védõnõhöz. Szóval ez érdekes. :(
szia, Érdekes dolgok ezek. A kislányom most 15 hós, vele 6. héten voltam elõször UH-on, és már látszott a szívecskéje is vert ügyesen. Most várjuk a kistesót, vele most vagyok 8. hetes. 6. héten voltunk elõször UH-on vel is, és még nála is csak a petezsák látszott, de 2 hét múlvára visszarendelt a doki, mondván hogy akkorra már látszódni kell a babának is. És így is lett. Ott volt a kis tündérkém, 1, 27 cm CRL-el...:) De papírt én sem kaptam róla, csak az UH-os képet.. A petezsákos "diagnózisról" van egy papírom..azt mondta a védõnõ vigyem azt a kiskönyvhöz. Vérvételen is voltam már, annak is lesz eredmény a jövõ héten szerintem... Beszélj a dokiddal, hogy mikor menj vissza hozzá UH-ra, mert a terhesség megállapítása tényleg csak akkor lehetséges, ha már látszik a bébi a petezsákban. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem hívott vissza. Adott valami papírt, amin az volt, hogy most el kell mennem vérvételre, a házidokihoz, meg védõnõhöz, majd december 12.-én a 12hetes uhra. Utána mondta, hogy menjek vissza hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!