Találatok a következő kifejezésre: 62 az eredményem, ez (2 db)

62 az AFP eredményem, ez jó?

a véd?n? szerint jó.

Legjobb válasz: Szia!Valamit elírhattál!Vagy csak én nem értem? AFP tudtommal 0,7-2,5 MOM között tekinthetõ jónak.

Szia!Valamit elírhattál!Vagy csak én nem értem? AFP tudtommal 0, 7-2, 5 MOM között tekinthetõ jónak.
Nekem annó 55 mmol/l volt, állítólag teljesen jó. Ma már 7 éves a kislányom, teljesen egyészséges! Most várom a kistesóját, ezért néztem meg pont valamelyik nap az eredményt. Tuti jó az eredményed ne aggódj (fõleg, ha a védõnõ is megnyugtatott)!
Szia! Az afp-nél 2 eredmény van.Az egyik a mom érték, ami 0.7-2.5 között van. a másik értéket nanogramm/ml-ben szokták megadni, ami 20-100 ng/ml közé esik.Nekem 1.16 volt a mom érték és 41.7 volt a másik. Teljesen normális az értékek.Ha megnézed a kiskönyvedet mindkét adat fel van tüntetve!Grat. a babóhoz!
Igen, jó, és a dokid szerint is az lesz :-))
mennyi a referencia tartomány?
A kérdező hozzászólása: 38, 6 van írva.
tól -ig van. Mom- értékben: 0, 7-2, 5 között jó ng/ml ben: 20-100 ng/ml. Gyanítom, hogy jó az eredményed. De kérdezd meg a nõdokid, az a tuti!!
tehát ez a felsõ értéke? akkor tényleg magasabb lett....de azt írtad, hogy ma kezdted a 16.hetet, én úgy tudom, hogy betöltött 16.héten kell ezt a vzsgálatot csináltatni....ja és még akkor sem megbízható!Kérdezd majd meg a dokid, lehet elküldenek ide-oda vizsgálatra, de az sem biztos, hiszen a 18.heti UH-ra kell vinned ennek az eredményét, ott megnézik mi a helyzet és ha szükségesnek látják akkor küldenek plusz vizsgálatokra. De tényleg ne idegeskedj, én úgy tudom eléggé elavult ez a vizsgálat, nyugaton már nem is csinálják, sokszor mutat hülyeséget. Az egyik ismerõsömnek is rossz lett az AFP-je, azt mondták neki gondolkodjon el azon, hogy elveteti-e mert valószínû beteg lesz....hát teljesen kiakadt, aztán késõbb kiderûlt, hogy rosszkor vették le a vért, azóta már 4 éves a gyönyörû és teljesen egészséges kislánya!szóval ne izgulj!biztos minden oké!!
A kérdező hozzászólása: terhességi AFP (16.hét) 62, 8 ng/ml * <38, 6 ennyi van a lapon.A dokimat reggel óta hívom de nem érem el.
AFP (16.hét) 62, 8 ng/ml Akkor valószínû jó : 20-100ng/ml, az a "jó sáv" mint írtam elõbb.
ÚJ DOKI ÉS ÚJ VÉRVÉTEL A NAPOKBAN. HA MARAD AZ EREDMÉNY GENETIKUS - EGYÉBKÉNT A VIZSGÁLAT TÖK BESZÁMITHATATLAN EU-BAN CSAK NÁLUNK VAN... MINDEN JÓT ... -ne aggódj-
Nekem 60, 26 lett ebben a 20-100-as tartományban. Ez tökéletes. Nyugi :) Boldog és problémamentes babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Elrohantam a Körmendi kórházban mert itt vették le a vért a dokim viszont Szombathelyen van de nem értem el egész nap ott ültem a váróban 1.5 órát és a doki anélkül, hogy ránézett a papíromra közölte velem, hogy menjek oda ahová eddig jártam és becsukta az ajtót.Életemben nem láttam még ilyet!Nem véletlenül van híre ennek a kórháznak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!