Találatok a következő kifejezésre: 6. hetes vagyok! éjszaka amikor fordultam (1 db)

6. hetes terhes vagyok! éjszaka amikor fordultam át vagy háromszor belenyilalt a hasamba! Normális ez?

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok!igen normàlis,mert most csinàl helyet magànak a picid!

én is 6 hetes vagyok!igen normàlis, mert most csinàl helyet magànak a picid!
Igen normális! Nyúlnak a méhtartó szalagok, és helyváltoztatás hatására fáj. Nekem az eljeén akkor is fájt, ha hosszabb ideig ültem és hirtelen felálltam.
A kérdező hozzászólása: akkoe ez már azt is jelentheti, hogy jó helyen van, mert még dokihoz nem voltam, és nagyon félek, hogy méhen kívüli lesz!
én vagyok az elsö hozzàszolo!én sem voltam dokinàl, de reméljük jo helyen van!!!! én még nem megyek, csak 2.3 hét mulva, mert addig sokminden történhet(vetélés) de ha akarsz te nyugodtan mehetsz màr!!!!!!
Helló! Szerintem is normális és nekem is azt mondták, hogy a méhtartó szalagok, izmok nyúlnak. Nekem most is többször van ilyen 25 hetesen és gondolom lesz is, míg növekszik a baba és vele együtt a méh.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Hogyha előtej már van, akkor mennyi az esély rá hogy lesz tejem is szülés után?

Nagyon szeretném szoptatni a babámat majd,és nagyon megörültem mikor megláttam hogy van már egy pici előtejem :) Van összefüggés a két dolog között?
29hkm

7

Az természetes hogy mióta terhes vagyok, többször akarok szexet és jobban is élvezem? Ez mitöl van?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!