Találatok a következő kifejezésre: 6. hetben es (594 db)

Ha lejár a szülés utáni 6 hét és a párommal együtt vagyunk, nem tud semmi megszakadni, vagy vérezni a seb helyén? Muszály megvárni a 6 hetet? Én 4 hete szültem!

Legjobb válasz: Szia! Mi is 4 hét után voltunk együtt elõször! Ne izgulj nem szakad el semmi, és nem vérzik, persze azért ne durván csináljátok! Nagyon sokan megvárják a 6 hetet, mi nem bírtuk....

Szia! Mi is 4 hét után voltunk együtt elõször! Ne izgulj nem szakad el semmi, és nem vérzik, persze azért ne durván csináljátok! Nagyon sokan megvárják a 6 hetet, mi nem bírtuk....
Te érzed, hogy vagy. Nekem a gátsebem már eltûnt addigra, nem véreztem, nem váladékoztam, és mi is 4 hetet vártunk. Nem lett semmi baj, csak védekezni kell, ha nem akarsz azonnal újabb babát!!

6. hét és 3 napos terheséget 6 hetesnek, vagy már a 7. hétnek kell számolni?

Legjobb válasz: A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.

A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.
Szia. Az orvosnál mindíg 6hét+3nak írja´k, de az igen a 7.hét.
Most akkor melyik, ez engem is érdekel.
Elméletileg már a 7. hét, de betöltött 7. hétnek, csak 6. hét + 7. napon számít. Tehát 6 hetes és 3 napos vagy most = 3 napja kezdted meg a 7. hetet. Lehetne még cifrázni, pl. a 7. hétben vagy, stb.... De ez csak az orvosoknak olyan fontos. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Nem érdemes ezen sokat agyalni. Vigyázz magatokra!
Szia! Itt a hetes és a hetedik kifejezésnek van nagyon nagy jelentõsége! Ha azt mondjuk hogy hetedik hétben jársz, az azt jelenti, hogy betöltötted a 6-ot és ballagsz a 7 felé. Ha azt mondjuk, hogy hét hetes vagy, ahhoz már be kell tölteni a 7. hetet is! Ez olyan mint pl. én 22 éves vagyok(ennnyit töltöttem be), de a 23. évemet taposom! Remélem segítettem!
Szia! Az orvos általában ilyet ír: pl.: 6w3d vagy 6.3, de nem 6+3. 6hét3nap nem azt jelenti, hogy 6 hét + 3 nap, hanem, hogy a 6. hét 3. napja!!! A kettõ nem ugyanaz!!! Ha nem vagy biztos benne kérdezd az orvosodat...
7-ik

Ha a CRL 5 het es 2 naposan 6 mm es 9 nappal kesobb, 6 het es 4 naposan is 6 mm, akkor az azt jelenti, hogy valoszinuleg elhalt az embrio?

Volt egy terhessegem, amit bizonyos okok miatt nem tarthattunk meg. 5 het es 2 naposan csinaltattam az elso uh-t. A CRL 5,9 mm volt.9 nappal kesobb ujabb uh-t csinaltak, ahol a CRL szinten 6 mm volt. Eleg furcsanak talalom, hogy 9 nap alatt, 6 het es 4 naposan is 6mm-t mertek. Hogyhogy nem nott semmit az embrio, mikor eleinte rohamosan no?? Kerdesem, hogy lehetseges h amugy is el volt halva az embrio?

Legjobb válasz: Kerem, aki valaszol, ne terjen el a targytol! Koszonom!

A kérdező hozzászólása: Kerem, aki valaszol, ne terjen el a targytol! Koszonom!
Ha ultrahanggal néztek, akkor azt meg tudták volna állapítani, ha elhalt volna a terhesség. A 6. héten már van szívhang is általában, nem tudom, az mennyire látszott.
A kérdező hozzászólása: Ertem amire celoztal. Viszont te nem erted miert fontos ez nekem. Talan nem voltam eleg reszletes es ezt ne emlitettem, de a jovore nezve sem mellekes, h. az uh-k alapjan volt-e baj vagy sem az elso terhessegemmel. Egy even belul szeretnenk gyermeket, ezert nagyon is erdekelne, vagyis jo volna tudni, hogy volt-e baj az elsonel.
Félreértettél, nem baj. Olvasd el még egyszer, hátha rájössz, hogy eszemen sem volt pálcát törni, éppen azt írtam, hogy bizonyára okod volt rá, és nem jókedvedbõl cselekedtél így. De Te magad írtad, hogy lelkileg könnyebb lenne, ha tudnád, hogy nem maradt volna meg. Sosem fog kiderülni, továbbra is tartom, hogy ne ebben, hanem saját magadban keress megnyugvást.
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem keresek semmifele kibuvot. Mivel sajnos nem lehet egyedul gyereket csinalni, igy hat mas akaratat is szem elott kell tartani... Nincs kedvem ebbe belemenni, hisz nem ez a temam, de a dontesnek nyomos oka volt. Mindenki szituacioja mas es mas, olykor meg igen specialis is, mint pl. a mienk, igy senkinek sincs joga mas feje felett palcat torni...
Szerintem kár ezzel foglslkoznod így utólag. Az igazság nem fog kiderülni, és - ne haragudj, hogy ezt írom, de - a lelkiismereteddel így is, úg is el kell számolnod, hiszen nem tartottad meg, és akkor se döntesz másképp, ha egy makk egészséges baba lett volna. Szóval ezt nem lehet megúszni, ne is akard megúszni, mert magadnak azzal teszed a legjobbat, ha most elrendezed ezt magadban. Így döntöttél, okod volt rá, nyilván nem vagy rá büszke. Meggyászolni muszáj, különben késõbb fog zavarokat okozni az életedben. Egy felvállalt döntés még mindig jobb, mint egy utólag elmismásolt felelõsség (itt az, hpogy úgyse maradt volna meg). Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de akkor jársz jobban, ha vállalod azt, ahogyan döntöttél, és nem keresel kibúvókat.
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet, hogy tobbfele meres letezik? Vagy mindig a CRL-t merik, egyfele van? Most neztem meg ujra az elso uh felvetelt es az nincs is ott hogy CRL, csak annyi, hogy length (hossz). Lehetseges, hogy ez a petezsak hossza es az embrioet (CRL) o nem merte be? Tobbfele merest hasznalnak? Nem mindenki a CRL-t meri? Nekem a 6 mm-es CRL amugy is nagynak tunt 5 hetesen, mindenhol azt olvasom, hogy 1-3 mm csak 5 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Hat azert nem mondtak semmit se, mert elvetettuk, igy az orvos, aki masik orvos volt, nem az aki eloszor csinalta az uh-t, nem foglalkozott azzal, hogy az elso uh milyen volt. De hallottam, hogy 6 mm-t diktalt az asszisztensenek. Mivel a terhesseget nem akartuk megtartani, tulajdonkeppen nem volt lenyeges, hogy mekkora az embrio. Engem viszont nagyon is erdekelne igy utolag, mert furcsanak talalom, es jo lenne tudni, hogy vajon egyaltalan megmaradt-e volna. Jobb lenne a lelkemnek, ha amugy se maradt volna meg, ezert erdekel, hogy miert mertek 9 nap kulonbseggel ugyanakkorat. Koszonom az eddigi valaszokat!
VOlt életjelenség? Mert ha nem, akkor ez bizony elhalt terhessségre utal.
Ebben az esetben azt tudom mondani, hogy ha ez volt az elsõ és egyetlen terhességed, akkor nem sokat számít. A terhességek kb negyede végzõdik vetéléssel. Egy eset után nem csinálnak kivizsgálást, mert megesik - és elsõ terhességeknél még gyakrabban, mint késõbb. Az elsõ terhességem missed ab lett, tehát nem fejlõdött, 13 mm-esen megállt a fejlõdésben, és leállt a szíve. Küret, 3 hónap várakozás. A második terhességembõl egészséges kislány született. Jelenleg 36 hetes terhes vagyok, és most sem volt gond. Magyarországon az a protokoll, hogy két vetélés "kell" a kivizsgálás elindításához. Persze magán úton kérheted, hogy nézzék meg pl a pajzsmirigy hormonjaidat, a progeszteront, meg még ezer más dolgot, ami vezethet. Ha megynyugtat, akkor talán érdemes is, csak hát nem egy olcsó mulatság. Viszont sokkal kisebb a második (esetedben ?-el) vetélés esélye, ha lelkileg rendben vagy. És ez tényleg tapasztalat, nálunk addig meg sem fogant a második baba, míg meg nem gyászoltam az elsõt. És a gyászfolyamat szempontjából - szerintem - majdnem mindegy, hogy magától ment, vagy éppen nem tudtad vállalni. Tényleg nem bántásból írom ezeket, csak segítõ szándékkal. Bár magam nehezen tudok elképzelni olyan körülményt, hogy ezt a súlyos döntést meghozzam, de ítélet egyáltalán nincs bennem. Nagyon nehéz lehet Neked, és szívbõl kívánom, hogy hamnar megtaláld a békédet!

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Legjobb válasz: nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom,hogy így alakult! Minden jót!

nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom, hogy így alakult! Minden jót!
szintén elsõ vagyok! Nekem is sokat segített, azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot! Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés, tudom!!!! De az idõ tudja majd csak orvosolni a dolgokat, hidd el! 3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni! Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel, de bizom benne, hogy nem történhet meg mégegyszer! A villám sem csap be 2x ugyanoda!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza. a mensim elõszõr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat! Kicsit elkezdtem parazni...Ti is megvartatok az elso mensit hogy sex volt a parotokkal? Sajnos a terhessegemet nehezen viseltem es akkor sem volt semmi a rosszulleteim miatt...
Sziasztok lányok! Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívûl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek. Szex az elsõ és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Szia nekem három hónapja volt jmissed abom és mi most kezdtük újrí a próbálkozást remélem mielöbb sikerül a baba mindenkinek. Nekem rendesen megjött utána 4 hét múlva kontrollra 6. héten mentem és szexelni két héttel utána már szexeltünk. Most izgulok mert nem tudom hogy emiatt késik a mensim vagy mert most rögtön sikerült a baba.
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát. Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnalom!!! Nincs rosszabb mint egy gyermeket elvesziteni...Tudom elore kell nezni, hiszen a termeszet elveszi ami nem eletkepes volt...jo hogy ratalaltam erre az oldalra, nagyon sokat segit abban hogy tovabb lepjek. Es tudom nem vagyok egyedul...hanam jo paran...
elsõ vagyok. Mi 4 hetet vártunk mûtét után a sexel! Közlöm nem volt jó, olyan mintha valamit éreztem volna bent??!! Ez után 1 hétre rá megjött, és utánna már jó volt.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak Gratulalok!!! Jo neked!!!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulmûködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs... Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következõ baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az elsõ trimeszterben végig szednem kell majd... 6 hét után voltam kontrollon. 3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idõ kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas, mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést. Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében! Mielõbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

Szülés után akinek fájt szex, akkor mi fájt, hol fájt? Most lesz vége a 6 hétnek és kicsit félek.

Legjobb válasz: A gátmetszés helye fájt, elég nagy vágásom volt, és még nagyon tág voltam akkor a 6. héten, mert még nem volt ideje a hüvelynek rendesen összehúzódni, ezen meglepõdtem, na meg száraz is voltam, nem úgy mint elõtte. És igen, a félelem munkál az emberben, mert ahogy odaér valami arra a helyre, rögtön elõjönnek a szülés fájdalmainak emlékei, és ezért fáj, mert fél az ember még, annyira friss a szülés élménye. Nekem utána még sokáig fájt a gát, és gyakran be is repedt, az orvos szerint 1 év a teljes regenerálódás, de ez így is van.

A gátmetszés helye fájt, elég nagy vágásom volt, és még nagyon tág voltam akkor a 6. héten, mert még nem volt ideje a hüvelynek rendesen összehúzódni, ezen meglepõdtem, na meg száraz is voltam, nem úgy mint elõtte. És igen, a félelem munkál az emberben, mert ahogy odaér valami arra a helyre, rögtön elõjönnek a szülés fájdalmainak emlékei, és ezért fáj, mert fél az ember még, annyira friss a szülés élménye. Nekem utána még sokáig fájt a gát, és gyakran be is repedt, az orvos szerint 1 év a teljes regenerálódás, de ez így is van.
Azt szokták mondani, hogy olyan, mintha újra veszítené el az ember a szüzességét, én nem tudom, csak barátnõm mondta, nekem császárom volt.
Nekem lelkileg jobban fájt, mivel féltem, nem tudtam elengedni magam, és tényleg olyan volt, mintha egy kis hülye beszari szûzlány lennék. Próbálj meg ne ráparázni! Agyban dõl el igazán, úgyhogy próbálj meg lazítani, már amennyire ilyenkor lehet.
Azért annyira nem fájdalmas, hogy elõre parázz miatta, nem annyira vészes -elõzõ voltam. Majd írd meg az élményeid.
nekem rohadtul fájt és fáj még most is.6 hónapja szültem, a sebem szépen begyógyult, azzal nem is volt gondom sosem. 6 hét után zöld utat kaptunk, nekem nagyon fájt, úgy éreztem, mintha nagyon szûk lennék, mintha késsel hasogatnának, le is jöttek a könnyeim, bebujtam a férjem nyakához, hogy ne lássa szegény, biztos lekonyult volna... Még most is ez van, annyit javult a helyzet, hogy most már csak az elsõ 1-2 perc fáj kegyetlenül, utána kifejezetten tudom élvezni a szexet, nagyon jó. Amúgy használunk síkosítót, próbáltuk extra hosszú elõjáékkal, igazából tökmindegy, így is úgy is rosz az eleje. De ugye vannak olyanok, akiknek semmi gondjuk a szülés utáni szeretkezésekkel
Az utolsó választ mintha én írtam volna, annyi különbséggel, hogy nekem még mindig borzasztóan fáj, nem csak az elsõ 1-2 perc, hanem végig. Nem tudom mi fáj, de olyan, mintha tûvel szurkálnának, késsel vagdosnának közben. Irtó rossz, ráadásul szegény férjemnek bûntudata van miatta, hogy fájdalmat okoz nekem.
Nekem csak a heg körül volt érzékeny, kellemetlen ha valami hozzáért. Nem a szülés fájt, azt még elviseltem, de a varrás...Brrr... Meg ugye száraz voltam mint a sivatag. Nyilván az ember ilyenkor be van tojva, de a sikosító jó barát az elsõ idõkben :) Az elején ne is várd magadtól, hogy el tudod engedni magad. Majd belejöttök megint. Olyan, mintha elölrõl kezdenéd az egészet, az elsõ alkalomtól.

Van aki nem várta meg szülés után a 6 hetet és úgy szexelt?

Legjobb válasz: Mi kivártuk a 6 hetet,most is kifogjuk. 35+4 hkm

Mi kivártuk a 6 hetet, most is kifogjuk. 35+4 hkm
Na valamelyik "templomajtó" elkezdte a lepontozást...
Nekem azt mondták, hogy amikor a vérzés elmúlik, utána nyugodtan lehet. Már a szülés másnapján nagyon kívántam volna :D, de 2 hét múlva maradt abba és akkor voltunk együtt elõször.
Igen. Az a 6 hét igazából nincs kõbe vésve. Mindenki másképp regenerálódik. A páromnak is ezt mondtam, hogy ha 5 hét és 1 nap után úgy érzem, hogy minden tökéletes odalenn, akkor jó. De ha még 8 hét után sem oké teljesen, az is elõfordulhat. Viszont javaslom a szigorú óvszerhasználatot, már csak a fertõzések elkerülése végett is. Azért idõ kell, hogy helyreálljon a hüvelyflóra, ami megvédjen.
Már sok ilyen kérdés volt, keress rá, sokan nem várták meg!
Mi egyik gyerek után sem vártuk meg a 6 hetet. Semmi bajom nem lett töle. Az elsõ baba nagy volt és akkor néha fájt az elsõ pár alkalom óvatosan kellett csinálni de a második babónál semmi gond nem volt.
3 hetet vártunk, és természetesen óvszerrel csináltuk
4 hét után, már elegem lett a megtartóztatásból :) )
1 nappal a hat hét lejárta elõtt voltunk elõször együtt. A Párom szerette volna elõbb, de én nem mertem kockáztatni, inkább kedveskedtem neki máshogy. Elmentem elõtte dokihoz kontrollvizsgálatra, aki azt mondta, minden okés, és írattam fel szoptatás alatt is szedhetõ fogamzásgátlót.
én nem kockáztattam... amilyen koplikációs volt a szülésem még rá is húztunk egy hetet :)
Attol fugg mit tartasz szexnek.Akar egy hettel a szules utan lehet orgazmusod de a behatolassal erdemes varni addig amig verzel.Mi kivartuk a verzes elmulasat sajnos a masodiknal majd 8 het volt addig kamaszkori szexet gyakorlotunk.Az elso utan 6 het de nekem lehetett volna 60 is nem kivantam ferjem viszont nagyon.Nem volt jo igy vettunk sikositot azzal jobban ment a szoptatas kiszaritja a huvelyt a szahara kutya fule volt hozzzzam kepest.

5 hete volt kaparásom szívleállás miatt. Ma megjött a várva-várt menszesz. Jövő héten letelik a 6 hét és elkezdjük a próbálkozást. Jól tesszük?

Testileg-lelkileg meggyógyultam.

Legjobb válasz: Az en velemenyem igen nem lesz gond.egyszer azt mondta nekem valaki nem szabad sokat varni ez utan mert annal nehezebb lesz a teherbe eses megint.Sok sikert es jo egeszseget!

Az en velemenyem igen nem lesz gond.egyszer azt mondta nekem valaki nem szabad sokat varni ez utan mert annal nehezebb lesz a teherbe eses megint.Sok sikert es jo egeszseget!
Szia. Az én babámat is elvették mert leállt a szíve. 6 hét múlva újra probálkoztunk és azonnal teherbe estem jellenleg teljesen probléma mentes egészséges 29 hetes kismama vagyok. Nagyon sok szerencsét. A lelki gyógyuláshoz ez a lehetõ legjobb. :-)
nagyon sok sikert kívánok neked! 14 hetes kismama
Ha lélekben úgy érzed készen állsz akkor igen. A test hamarabb szokott regenerálódni mint a lélek. Úgyis csak akkor fog sikerülni, ha már ki is tudod hordani! Ha úgy érzed nem tudsz kivel beszélgetni Róla de szeretnél gyere fel az angyalokszulei. hu fórumára ott mindig megértõ fülekre(szemekre) találsz.
Szia. Nekem dec 13-án volt mûtétem, és nekem azt mondta az orvosom, hogy minimum 3 hónapig ne próbálkozzunk újra, hanem erõsödjek meg, csattanjak ki az egészségtõl (ezt õ mondta). Mi is szeretnénk már próbálkozni, de inkább kivárjuk az idõt, meg elmegyünk mindenféle kivizsgálásra, biztos ami biztos.

Szülés után ti megvártátok mig letelik a 6 hét és csak utána sexeltetek? Aki hamarabb-3hét pl-kezdte ujra annak adódott-e esetleg belöle problémája és ha igen, mi?

Legjobb válasz: mi is is kivartuk a hathetet mind a ket gyerek utan.ki lehet birni azt a hat hetet,es hat valoszinüleg nem veletlenül van kitalalva.nekünk sincs szexualis problemank,szeretjük egymast es a szexet is az egeszsegem fontossabb.

mi is is kivartuk a hathetet mind a ket gyerek utan.ki lehet birni azt a hat hetet, es hat valoszinüleg nem veletlenül van kitalalva.nekünk sincs szexualis problemank, szeretjük egymast es a szexet is az egeszsegem fontossabb.
Persze hogy meg.Akinek van egy csöppnyi esze, az kivárja a 6 hetet.Az agyatlanok azok nem.
az elsõnél nem csak a 6 hetet vártuk ki, hanem a kontrollt is és amikor a doki mondta, hogy minden rendben, csak akkor voltunk együtt a másodiknál nem vártuk meg a 6 hetet, korábban voltunk együtt, nem volt semmi probléma belõle
Drága 6-os.Te tényleg agyatlan vagy! Nem azért tilos a szex 6 hétig, mert pocsék a szexuális életünk.Hanem azért mert nagy a fertõzésveszély. Na látod, innen is látszik, hogy semmi eszed sincs!
5 hetet vártam, utána voltunk együtt, fantasztikus volt! Nekem nem volt sebem, nem vágtak, nem is véreztem már. Aki szerint emiatt agyatlan vagyok, azt sajnálni tudom, mert biztos negyedannyira sem olyan fantasztikus és aktív a szexuális élete, mint nekem.
mi is meg vártuk a 6 hetet söt 8 hét után sexeltünk mivel még akkor is elég fájdalmas volt ...... ( de ki hogy éli meg )
Én pont ma voltam a 6 hetes kontrollom...asszem hazajön a párom és letámadom...:D
elsõnél megvártuk a 6 hetes kontrollt, másnap szexeltünk.A másodiknál szülés után 9 héttel szexeltünk.8 hét után jutottam el a kontrollra, utána 1 hétig pedig nem volt rá alkalmunk.
Én megvártam a 6 hetet.
Mi nem vártuk meg a 6 hetet, 3 hétig bírtuk. Amúgy én császáros lettem, nem tudom ez mennyiben befolyásolja a dolgokat, de gondolom azért valamennyire számít, hogy nem hüvelyi szülésem volt. Amúgy semmi bajom nem lett a szextõl.

Szules utan kivartatok a 6 hetet es csak utana szeretkeztetek a parotokkal?

Vagy kinek pl vagas volt???

Legjobb válasz: Nekem 10 öltésem volt. Napra pontosan szülés után 3 héttel szeretkeztünk a férjemmel. mondjuk nem volt valami felemelõ..:)

Nekem 10 öltésem volt. Napra pontosan szülés után 3 héttel szeretkeztünk a férjemmel. mondjuk nem volt valami felemelõ..:)
Nem bírtuk a 4. hét után egymásnak estünk.
császár volt, 5 hétig bírtuk, olyan volt, mint elõtte, csak izgultam egy kicsit, mert a terhesség alatt tiltva volt a szex és én is szûzlánynak éreztem magam jópár hónapnyi behatolástalanság után:)
Mi kivártuk a 6 hetet, de akkor is mintha szûz lány lennék úgy féltem. Már sajnáltam a férjem... :D
Kivártuk a 6 hetet, bár már nagyon vártuk, de elõtte semi energiánk nem volt. Császáros voltam ikrekkel, és lombikos(az egész terhességem alatt tilos volt(bevéreztem)és még elõtte is 4 hétig), 11 hónap kimaradt, de megérte, és az elsõ nem volt az igazi, de azóta....
Szia!Császárom volt és 7 hét után voltunk együtt elõször!Pedig terhesség alatt tiltva volt már az 5.héttõl!És mégis kibírtuk!
Szülés után 4.héten "próbálkoztunk" (vartak rendesen a szülésnél). Meg is bántam rendesen, borzasztó volt. Majd a 6.hét elteltével ismét. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy pocsék volt. Ki voltam bolulva, hogy már soha sem lesz olyan, mint régen. De lett. Idõ kérdése.
Igen, kivártam.
Szia, én császárral szültem, 3 héttel a szülés után már voltunk együtt és nem volt egyáltalán kellemetlen, aztán napról napra jobb lett.
Én 6 évvel ezelõtt császárral szültem, de csak négy hétig bírtuk "egymás nélkül". Természetesen addigra a vérzés elmúlt és semmilyen problémát nem okozott.
simán szültem és volt varratom, de csak 3 hétig bírtuk. igaz az elsõ kicsit kellemetlen volt de utána semmi gond nem volt. de szerintem az elsõ akkor is kellemetlen ha megvárod a6 hetet vagy akár többet is. ha leesel a lóról jobb minél hamarabb visszapattanni! :)
2x szültem, mind a 2x varrtak, és mind a 2x hamarabb bújtunk össze:) Elõször az 5. héten, a második baba születése után 3 héttel. Nem fájt, csak a behatolás volt kicsit száraz, utána a megszokott, minden rendben volt:) )
éngem kivül, belül varrtak, nagy vágásom volt :( 5 hétig bírtuk, de hát nem volt vmi juhúúú :( sõõõõõt!!!! 4hónapja szültem és tegnap volt az elsõ olyan alkalom, h na végre! megint a régi minden :) )))))
vágtak, és szülés után 2 héttel szeretkeztünk. Picit korai volt, mert eléggé feszült. Most van 5. hete és tegnap próbáltuk másodszor, most jobb volt, de a feszülés még mindig nem múlt el. Ezt csak a behatolásnál érzem, közben nem. Majd idövel...
Nem vártuk ki, 4 hétig birtuk, gátmetszésem is volt, de nem volt az igazi. Szülés utáni 8. héten mondtam azt, hogy na, ez jó volt. :)
Elözõ voltam és engem is kívül belül varrtak, de nekem már az elsõ szuper jó volt. A dokim nagyon jó munkát végzett.... :)
nem vártuk ki, 3 varatom volt kivül belül és 2, 5 hét után bujtunk õsze mert már nem véreztem , nagyon figyelmes volt velem a párom , jó volt és sosem fájt

K. B. most kezdtem a 6. hetem és sötétbarna folyásom van. Mitől van ez? Valami baj van?

Hétf?n megyek dokihoz. Néha élénk piros. Amúgy semmi más bajom nincs. Csak emiatt nagyon izgulok.

Legjobb válasz: Szia! Hétfõ nagyon soká van, menj orvoshoz még ma, akár az ügyeletre is! A barna folyás (sõt a piros) rossz elõjel a terhesség elsõ heteiben, utalhat hormonproblémára, hematómára, bevérzésre, ez mind vetélésveszélyes állapot! Az esetek többségben nincs baj, de ezt orvosnak kell kimondania, nem fórumozó segítõkész kismamáknak. Ha olvasgatsz ezen a fórumon számos olyan esettel találkozol, ahol a gyors gyógyszeres kezelés mentette meg a terhességet, pl az enyém is így volt, pedig csak néhány csepp halványbarna váladék volt! 12+5 hetes

Szia! Hétfõ nagyon soká van, menj orvoshoz még ma, akár az ügyeletre is! A barna folyás (sõt a piros) rossz elõjel a terhesség elsõ heteiben, utalhat hormonproblémára, hematómára, bevérzésre, ez mind vetélésveszélyes állapot! Az esetek többségben nincs baj, de ezt orvosnak kell kimondania, nem fórumozó segítõkész kismamáknak. Ha olvasgatsz ezen a fórumon számos olyan esettel találkozol, ahol a gyors gyógyszeres kezelés mentette meg a terhességet, pl az enyém is így volt, pedig csak néhány csepp halványbarna váladék volt! 12+5 hetes
Szia.Van olyan aki még menstruál egyet a terhesség alatt, de van aki többször is.Nekem is mondta a doki ha bevérzek ne ijedjek meg.Mutasd meg magad dokinak, és ne aggódj ne gondolj a legrosszabbra.Boldog babavárást.28hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Nektek is minden jót!
Szia! Menj el mindenképpen orvoshoz! Nekem is volt barnázgatás, és még most is van néha (most 11 hetes vagyok), és az orvos Utrogestant írt fel, ami megakadályozza a vetélést, ha az hormonhiány miatt következne be! Ne ijedj meg, lehet, hogy Neked is csak felírja a gyógyszert, de ennyit mindenképp megér hogy megkérdezd! Ne várj hétfõig, magamból kiindulva addig úgyis csak izgulnál, és az sem tesz jót!
Baj van, igen!!! Menj dokihoz mihamarabb! Minden perc számít. Nekem ezzel sajnos rossz tapasztalatom van. A 6. héten barnázni kezdtem, nekem is néha piros volt, de egész kevés. Na, innentõl kezdve már nem fejlõdött a babám, hiába vártunk, hiába kaptam hormonpótlást... :( Látod, nagyon kétesélyes, ahogy olvasod a válaszokat. Épp ezért rögtön menj dokihoz! Én 2szer jártam ambullancián a 10 hét alatt, egyszer este 10-kor, egyszer meg éjfélkor... Ez sem akadály. De te ne várj estig!!!!
Minél elõbb doki, nehogy ezen múljon a baba élete! Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!