Találatok a következő kifejezésre: 6. hét 3 (197 db)

6 hét 3 naposan a 13.623, 1 IU/L hcg eredmény megfelelő?

Legjobb válasz: Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7,340 6.het 1,080 - 56,500 7-8. het 7,650 - 229,000 9-12. het 25,700 - 288, 000 13-16. het 13,300 - 254,000 17-24. het 4,060 - 165,400 25-40. het 3,640 - 117,000

Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7, 340 6.het 1, 080 - 56, 500 7-8. het 7, 650 - 229, 000 9-12. het 25, 700 - 288, 000 13-16. het 13, 300 - 254, 000 17-24. het 4, 060 - 165, 400 25-40. het 3, 640 - 117, 000

Ha azt kérdezik tőlem, hány hetes terhes vagyok, és én 6 hét 3 napos vagyok, akkor az 6 hetes vagy 7 hetes?

Legjobb válasz: a betöltött teljes hetek számítanak így 6 hetes vagy

a betöltött teljes hetek számítanak így 6 hetes vagy
Én a betöltött hetet szoktam mondani. Jelenleg 27+6 vagyok tehát ma 27 hetes , de holnap már 28 leszek :D
En is mindig a mar betoltott hetet mondom. 19 hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy pl: Most 34+5 napos vagyok. Betöltött 34. hét és a 35. Ben vagyok. Mindenhol így van ráírva 34/35 :-) De nem bonyolítom én erre már azt mondom 35 hetes. 35+2 nél 35 hetes5-tõl felfele meg 36 35hkm
Én is úgy csinálom, mint az utolsó, a hét elején a betöltött heteket mondom, utána pedig mikor már csak 1-2 nap van a következõ hét végéig, akkor azt mondom. (Tehát pl. 18+6-on már 19-et.) De szerencsére elég ritkán kérdezik :)

6 hét 3 naposan 6 mm-es embryo volt a pocakomban, és pulzált a kis szíve, ugye ez teljesen normális?

Els? baba és remélem, hogy minden okés lesz vele.

Legjobb válasz: Persze hogy normális. Ne aggódj.

Persze hogy normális. Ne aggódj.
http://mama-baba.freeweb.hu/terhesjel.html Ez az oldal érdekes lehet számodra.Jól fejlõdik a baba, pont ennyinek kell lennie, nézd meg! Kellemes babavárást! 13 hetes kismama
Igen! Gratulálok!!!
Nekem 6 hét 4 naposan csak magzatárnyék látható. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utcsó válaszolónak 5 hetesen nekem is csak petezsákot láttak és lám egy hétre rá már 6 mm-es volt a babóm. Biztos vagyok benne, hogy neked is minden okés lesz!

Normális ez a vérzés? Augusztusban szültem csásázárral, nemigen véreztem, 6 héten belül volt, hogy mát elmúlt, volt, hogy picit visszatért. Október 21-én megjött, 3 napig volt, mint ahogy mindig is.

De most majdnem két hétre rá egy napig megint volt kis vérzés, aztán egy napig megint semmi és harmadnap megint rendkívül kevés. Ez lehet peteérés miatt? Kontrollon minden rendben volt, UH-val is néztek.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló. A 6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy elmúlt, majd újra volt, pecsételõ. Utána 2 hetente volt 2-3 napig gyenge, inkább csak pecsételõ vérzésem. Most kb. 3 hete semmi sincs. (aug. elején szültem, hüvelyi úton) Azt mondták nekem, normális. (de akkor is idegesített)

Nekem is hasonló. A 6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy elmúlt, majd újra volt, pecsételõ. Utána 2 hetente volt 2-3 napig gyenge, inkább csak pecsételõ vérzésem. Most kb. 3 hete semmi sincs. (aug. elején szültem, hüvelyi úton) Azt mondták nekem, normális. (de akkor is idegesített)

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

6. hét és 3 napos terheséget 6 hetesnek, vagy már a 7. hétnek kell számolni?

Legjobb válasz: A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.

A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.
Szia. Az orvosnál mindíg 6hét+3nak írja´k, de az igen a 7.hét.
Most akkor melyik, ez engem is érdekel.
Elméletileg már a 7. hét, de betöltött 7. hétnek, csak 6. hét + 7. napon számít. Tehát 6 hetes és 3 napos vagy most = 3 napja kezdted meg a 7. hetet. Lehetne még cifrázni, pl. a 7. hétben vagy, stb.... De ez csak az orvosoknak olyan fontos. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Nem érdemes ezen sokat agyalni. Vigyázz magatokra!
Szia! Itt a hetes és a hetedik kifejezésnek van nagyon nagy jelentõsége! Ha azt mondjuk hogy hetedik hétben jársz, az azt jelenti, hogy betöltötted a 6-ot és ballagsz a 7 felé. Ha azt mondjuk, hogy hét hetes vagy, ahhoz már be kell tölteni a 7. hetet is! Ez olyan mint pl. én 22 éves vagyok(ennnyit töltöttem be), de a 23. évemet taposom! Remélem segítettem!
Szia! Az orvos általában ilyet ír: pl.: 6w3d vagy 6.3, de nem 6+3. 6hét3nap nem azt jelenti, hogy 6 hét + 3 nap, hanem, hogy a 6. hét 3. napja!!! A kettõ nem ugyanaz!!! Ha nem vagy biztos benne kérdezd az orvosodat...
7-ik

6 hete lesz pénteken, hogy szültem (3. baba). Kb 1 hete nem volt már semmi vérzésem, tegnap óta piros vérzés van mint menzikor. Ez mi?

Jövő héten megyek a 6 hetes kontrollra. Nem fáj a hasam. Alvadt vért nem láttam és nincs sok. Bocsi a részletekért, de meglepődtem, hogy mi lehet. Menzi? Tapasztalatokat várnék tőletek.

Legjobb válasz: Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.

Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem szopizik.
nekem is így volt...pont így, azt hittem megjött, hírtelen elöntött az élénkpiros bõ vérzés, . azt mondják a 6 hétbe még mindenféle vérzés belefér. ne aggódj :)

Volt már valaki bütyök-műtéten? Tényleg 3 hétig nem igazán lehet járni, és csak 6 hét után lesz minden rendben? Egyéb információ?

Legjobb válasz: így van ahogy mondod. és mellé hogy örülj kapsz egy jó 2 hétig vagy lehet hogy 3 véralvadásgátló injekciót amit magadnak kell beszúrni naponta a hasadba

így van ahogy mondod. és mellé hogy örülj kapsz egy jó 2 hétig vagy lehet hogy 3 véralvadásgátló injekciót amit magadnak kell beszúrni naponta a hasadba

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Ha mostantól fogva heti 3 alkalommal, 6 km-t futnék, és persze normálisan eszek mellé, mennyit fogyhatok egy hónap alatt?

Legjobb válasz: ha mostantol (ertem ez alatt, hogy ha eddig sose futottal) heti haromszor 6 km-t futnal, az elso utan osszeesnel, mint a zsak. fokozatossag a titka mindennek, meg a nassolas, unalombol eszegetes teljes elhagyasa, 'jol bevacsorazas' elfelejtese.

ha mostantol (ertem ez alatt, hogy ha eddig sose futottal) heti haromszor 6 km-t futnal, az elso utan osszeesnel, mint a zsak. fokozatossag a titka mindennek, meg a nassolas, unalombol eszegetes teljes elhagyasa, 'jol bevacsorazas' elfelejtese.
ami fogyáshoz kell az a megfelelõ diéta és rendszeres, intenzív aerob mozgás. - diéta talán a legnehezebb része, kevés szénhidrátot, és sok fehérjét, vitamint kell enned. ha matekozni akarunk akkor kb 2-3 g/testúly kg szénhidrátot kell bevinned egy nap, fehérjébõl 3-4et, attól függõen, hogy miket sportolsz. - mozgást érdemes elõször gyors gyaloglással kezdeni 50-60 percen keresztül, 3-4 alkalom után felváltani lassú futásra ugyanennyi ideig. - egy hét alatt 1-1, 5 kg-t érdemes leadni, sem többet, sem kevesebbet, mert az már megerõltetõ lenne a szervezetednek. én 6 hét alatt 6, 5 kg-ot fogytam le. nem volt szörnyû egyáltalán, folytattam is volna, ha lett volna rá lehetõségem ;)
FOKOZATOSSÁG! Ezzel azt éred el, hogy kicsinálod az ízületeidet. Egy életre. Szépen fokozatosan szokj rá a futásra. Kezdd gyorsgyaloglással, ha eddig még semmilyen futótapasztalatod nem volt. És a futócipõ iszonyú fontos. (Ízületek.)
"folytattam is volna, ha lett volna rá lehetõségem ;)" Miért, mi történt? 6.5 kg-ról indultál és elfogytál? :D "mennyit fogyhatok egy hónap alatt?" Ez olyan sok mindentõl függ, hogy nem lehet erre a kérdésre értelmes választ adni. Az is lehet, hogy egy hónap alatt több leszel... Pl. Ha heti 3x6km futásra váltasz az eddigi 7x15km úszásról. Nyilván nem ez a helyzet, de jól mutatja, hogy milyen sokváltozós ez a képlet, és ebbõl mi milyen keveset tudunk. Amúgy sok sikert! ;-)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. :3 A futásról pedig annyit, hogy elég régóta szoktam menni kocogni, habár leginkább nyáron, de mivel elkezdõdött a suli, nem igazán van rá olyan sok idõm.
"Miért, mi történt? 6.5 kg-ról indultál és elfogytál? :D " túrákra, nyaralásokra mentem, ahova esélytelen vinni diétás ételt ;) 2 hónap után meg inkább elkezdek tömegelni (kondi), és jövõre ismét diétázni kicsit hamarabbtól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!