Találatok a következő kifejezésre: 6. -án meg a mensim 1 (4 db)

6. -án jött meg a mensim 1 napig tartott csak! És miota elmult azota barnázok! Mitöl van ez? 2 honapja nem szedek fogamzásgátlót! Babyt szeretnénk:DD!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.

Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.
Szorítok, hogy baba legyen, de én is abbahagytam nemrég a gyógyszert és eléggé bekever. Most 2-szer jött meg 2 hétre rá egymás után meg "ömlött" szinte belõlem a barna cucc :D Utána meg jött 7 napig meg is volt :( Én is babót szretnék de majd most lehet próbálkozni emsokára :)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet mert semmi terhessségre utalo jel nincs! Ma már elmult a barnázás és fehér sürü folyásom van!
Lehet, hogy kezdeti stádiumban vagy azért nem látott a doki semmit.UH elött én még csinálnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Remélem, hogy baba. Most, hogy utána számoltam, 6-án voltunk együtt a párommal és 20-án volt az 1 napos mensi. Elõtte márc.23-24-24-én volt meg. És most ápr. 16-án barnáztam.
Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

Előző mensim márc.23-án jött meg.6-án voltunk együtt a párommal, aztán 16-án pecsételő vérzésem volt.20-án megjött de csak 1 napra.22-én a teszt negatív lett.24-én a doki még nem látott semmit. Lehet, hogy korán teszteltem?

A negatív teszt ellenére lehet még baba?

Legjobb válasz: Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.

Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked gratula. Én nem tudom, hogy ez mi lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!