Találatok a következő kifejezésre: 6. -án meg a mensim (19 db)

Ez most mi? 6-án este megjött, aztán 10-én már nem volt meg a mensim. Most meg nekiálltam vérezni?

ez magyarázható, és délután még nem volt semmi bajom és hajat festettem. így ki fog jönni a festék

Legjobb válasz: Egy hülye babona, hogy nem lehet hajat festetni menzesz alatt...

Egy hülye babona, hogy nem lehet hajat festetni menzesz alatt...
A kérdező hozzászólása: a kérdõjel kimaradt :S

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka
Lehet, hogy kezdeti stádiumban vagy azért nem látott a doki semmit.UH elött én még csinálnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Remélem, hogy baba. Most, hogy utána számoltam, 6-án voltunk együtt a párommal és 20-án volt az 1 napos mensi. Elõtte márc.23-24-24-én volt meg. És most ápr. 16-án barnáztam.
Együttlét után kb. 2 héttel.
hát akármikor..! és nem kötekedés képen kérdezem-de miért akarsz ilyen hamar teherbeesni..?? nagyon megterhelõ lesz a két picivel. még a nagyobbikkal is rengeteget kell foglalkoznod, és közbe ott lesz a pici aki szintén rengeteg törõdést igényel.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem kötekedésnek! A kislányunkkal 2év próbálkozás után sikerült teherbe esnem. Így úgy voltunk vele, hogy nem védekezünk, jön majd a kistesó, ha jönni szeretne, bár õszintén nem hiszem, hogy ez ennyire könnyen sikerülne most, ha a kislánnyal ennyit kellett várnunk
azért mert az elsõ nehezen jött össze a második akár elsõre is sikerülhet.. :)
Nekünk az elsõ nagyon nehezen jött össze, megszületett 3 hónapos volt, mikor ismét teherbe estem, pedig az elsõ elõtt azt mondták csak lombikkal lehet gyermekünk, spontán fogantak, egyik 4 éves a másik 3 éves, és van egy 3 és fél hónapos kisfiúnk. Nagyon nehéz volt a lányoknál kis korkülönbséggel és õ velük még mindig nagyon nehéz.
Szerintem érdemes tesztelni. Édesanyám 5 hónaposan lett utánam terhes az öcsémmel, úgy, hogy közben nem jött meg neki. nála az lett feltûnõ, hogy én abba hagytam a szopást. A teszteléssel nem veszítesz semmit. Max ha negatív pár nap múlva újra tesztelhetsz. Van egy ismerõsöm aki idén januárban szült, aztán márciusban megjött neki, már nem tudott sajnos szoptatni, és áprilisban már nem jött meg, decemberre várják a második babát, nem lesz egy év a két tesó között. Szóval tesztelj bátran!

Duphaston, closty kúrán vagyok egy éve.25-én jött meg a mensim.6-án choragont kaptam. Babát szeretnék. Olyan puffadt vagyok /ALHAS/, hogy alig bírok leülni. Ez az injekció hatása? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Legjobb válasz: 1. válaszoló vagyok: Nálam is ilyen problámák vannak, vagyis mostmár remélem hogy csak voltak, mivel a closty és duphaston kúra után 4 hó után végre múlthéten megjött, most abban bízunk hogy lesz is peteérésem és az injekció után megreped a tüszõ és végre sikerül a baba. Kicsit már kezdtem kiborulni, de az orvosom helyrepofozott lelkileg. Így mostmár türelemmel várom a kis jövevényt.

1. válaszoló vagyok: Nálam is ilyen problámák vannak, vagyis mostmár remélem hogy csak voltak, mivel a closty és duphaston kúra után 4 hó után végre múlthéten megjött, most abban bízunk hogy lesz is peteérésem és az injekció után megreped a tüszõ és végre sikerül a baba. Kicsit már kezdtem kiborulni, de az orvosom helyrepofozott lelkileg. Így mostmár türelemmel várom a kis jövevényt.
Szia! Én is túlvagyok egy duphaston+closty kúrán, jövõhéten megyek ultrahangra és ha nem lesz peteérésem, akkor jön az injekció. Állítólag ezután tuti a baba, de van akinek csak második injekciós kezelés után jön össze a baba. Nem hinném hogy az injekciónak ilyen hatása lenne, szerintem csinálj egy tesztet, mert lehet már babát vársz! Te hova kaptad az injekciót? Bízom benne hogy neked már sikerült! Milyen gondjaid voltak hogy neked is ilyen gyógyszerkúrát kellett végigcsinálni? Szorítok neked és írd majd meg az eredményt! Üdv : B
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem jön meg a mensim a fogamzásg. abbahagyása óta. Fél évig semmi, így jött ez a hormonkúra duó. Már 1 éve szedem: Duph. Closty. Most repesztettek 1. tüszõt és fenékbe kaptam a szurit. Már átfúlytak, párom spermái is oké. Na ezek után már kezd betelni a pohár! Gondolhatod!
ja és kitartást neked, tudom kell hozzá nem is kevés, de bízz az orvosodban!!! Õ majd segít!!! Mégegyszer sok sikert neked is a babához!!!
Lehetse´ges.Ha babót akartok, hajrá.
venned kéne ovulácios tesztet, mert a folyás más miatt is lehet.Dátum szerint még csak pár nap múlva lenne nem? Attól is függ hány napo a ciklus, mert 28 naposnál kb a 12-14. napon van.
A kérdező hozzászólása: Hát általában 27 naposak! Nem érzek semmi mást csak elég sok a folyásom és krémes! Akkor most probálkozzunk?
Mndenképpen hajrá.E`s ne csak abban a pá´r napban, hanem 2-3naponta.Nekünk is úgy sikerült.

6. -án jött meg a mensim 1 napig tartott csak! És miota elmult azota barnázok! Mitöl van ez? 2 honapja nem szedek fogamzásgátlót! Babyt szeretnénk:DD!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.

Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.
Szorítok, hogy baba legyen, de én is abbahagytam nemrég a gyógyszert és eléggé bekever. Most 2-szer jött meg 2 hétre rá egymás után meg "ömlött" szinte belõlem a barna cucc :D Utána meg jött 7 napig meg is volt :( Én is babót szretnék de majd most lehet próbálkozni emsokára :)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet mert semmi terhessségre utalo jel nincs! Ma már elmult a barnázás és fehér sürü folyásom van!
Kevesebb rá az esély, de nem biztos, hogy nem lettél terhes
a ciklusod jó lenen tudni, ebbõl tudod mikor volt a peteérés, hozzá számolod a sperma meddig él, innen ahogy én számolom, nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. Fõleg aki értelmeset szólt hozzá!!!!
én értelmeset szóltam hozzá. de hát amilyen a kérdés, olyan a válasz. amúgy a 3. válaszoló "ciklusod" szavát elsõre úgy olvastam, hogy "cicusod". Nem inkább kandúrod?
Még elmehetsz 72 órás tablettáért. Azt tudom, hogy én így 19 évesen, egyetem elõtt állva tutira elmennék, mert semmi alap nem lenne a gyerekvállaláshoz, abortuszra meg ki akar menni... Szóval ha hozzám hasonlóan nagyon nem alkalmas a baba, akkor irány a doki. Ezért is találták ki ezt a dolgot, hogyha valami balul sülne el, akkor még meg tudd akadályozni a terhességet. Kicsi rá az esély, de tudod, hogy menzesz alatt is teherbe leeht esni. Én nem kockáztatnék! :)
A kérdező hozzászólása: Hát 17 éves vagyok. És még nem nagyon szeretnénk babát. De köszönöm a válaszodat. :)
A kérdező hozzászólása: Hány százalék esélyem lehet a terhességre amúgy? ( csak kiváncsiságból)
én úgy tudom hogy menszesz elsõ napjától számolva 10. napján van peteérésed akkor vagy a legtermékenyebb durván egy hétig, spermiumok meg napokig elvannak benned szóval elég nagy az esély rá hogy terhes legyél

Május 6-án jött meg a mensim. A ciklusaim 27-28 naposak. Ma éreztem hogy szurkál a petefészkem elég érezhetöen és fehér folyásom van! Tegnap együtt voltunk a férjemmel! Ez peteérés lehet? Sikerülhetett a baba? Jokor voltunk együtt?

Legjobb válasz: nemtudni hogy sikerült e sajnos sok nõ van akinek 28 napos a ciklusa és nemjön a baba. több ok is lehet ha valakinek nem jön ösdze nemcsak az hogy van peteérés vagy nincs. de szoritok neked hogy azlegyél csak szerintem nemszabad beleélni magát az embernek

nemtudni hogy sikerült e sajnos sok nõ van akinek 28 napos a ciklusa és nemjön a baba. több ok is lehet ha valakinek nem jön ösdze nemcsak az hogy van peteérés vagy nincs. de szoritok neked hogy azlegyél csak szerintem nemszabad beleélni magát az embernek
Elvileg lehet, a szurkálás az már a beágyazódás jele inkább. A peteérés nem szurkál , viszont a beágyazodásig még vissza van egy hét legalább. Ha nagyon szeretnétek babát , és most nem jött össze, figyelned kéne az ovulációdat tesztekkel, mert az könnyebb., de remélem sikerült.
Illetve javaslom ma is és holnap is legyetek együtt. 2. válaszoló.

Előző mensim márc.23-án jött meg.6-án voltunk együtt a párommal, aztán 16-án pecsételő vérzésem volt.20-án megjött de csak 1 napra.22-én a teszt negatív lett.24-én a doki még nem látott semmit. Lehet, hogy korán teszteltem?

A negatív teszt ellenére lehet még baba?

Legjobb válasz: Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.

Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked gratula. Én nem tudom, hogy ez mi lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!