Találatok a következő kifejezésre: 6-hetes terhes Tegnap este (8 db)

6. hetes terhes vagyok. Duphaston mellett 1 hete szedem. Tegnap este mensis görcsöm volt, ma enyhe barna. Járt már valaki igy, baj lehet?

Legjobb válasz: A helyedbe én megmutatnám magama egy dokinak. Én is szedtem duphastont a 6. héttõl. A 8. héten elkezdtem barnázni. 1 hétig barnáztam,majd elmúlt. Azóta már 18hetes vagyok. Pihenj amennyit csak tudsz. Egyél sok vitamindús ételt. Nekem bevált! Ja és próbálj nem idegeskedni. Ez mondjuk nekem se sikerült mindig. Boldog babavárást!

A helyedbe én megmutatnám magama egy dokinak. Én is szedtem duphastont a 6. héttõl. A 8. héten elkezdtem barnázni. 1 hétig barnáztam, majd elmúlt. Azóta már 18hetes vagyok. Pihenj amennyit csak tudsz. Egyél sok vitamindús ételt. Nekem bevált! Ja és próbálj nem idegeskedni. Ez mondjuk nekem se sikerült mindig. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: a doki azt mondta akkor hivjam ha vérzék. azért kérdezlek titeket mit csináljak. Köszi a választ.
Hát igen, a doki más nem tud tenni, ha szeded a duphastont. Pihenj nagyok sokat, feküdj.Én még mg+b6-ot szedtem.A görcsökre az nagyon jó. Én herbáriásat vagy béreseset szedtem, mert abban több mg van. Én is nagyon megijedtem, hogy baj lesz, de szerencsére nem lett.A 12heti UH-ra remegõ gyomorral mentem, mert a barnázás után az volt az elsõ UH. Amikor megláttam a baba szívét dobogni, könny szökött a szemembe. Tényleg az a legfontosabb, hogy ne idegeskedj és pihenj sokat. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy írtál ilyenkor minden válasz segítség mikor az ember kétségbe van esve. Szép napot.
A barnázást már csak nagyon kicsi választja el a vérzéstõl. Szerintem igen, baj van/lesz. Hívd fel.
Nem kell egybõl rémeket látni, és ijesztgetni szegény kérdezõt. Nem feltétlenül lesz barnázásból vérzés. Nekem is volt barnázásom, szedtem a duphastont, feküdtem 1 hétig folyamatosan, és elmúlt. Ha aggaszt, menj be az ügyeletre!! Majd írd meg, hogy mi lett!
Bocsi, nem rémisztgetés, én elkezdtem barnázni, majd jobban, majd megjött. A barnázás sosem jó, lehet belõle gond is. Inkább ezt írom, hogy menjen dokihoz, minthogy azt, hogy ne, és nem megy el, és gond lesz. már bocsi, de én meg attól vagyok rosszul, amikor lebeszéltek a dokiról, ha ilyen van.
A kérdező hozzászólása: nem beszél le senki a dokirol.Csak a doki mondta csak akkor hivjam ha vérzek vagy baj van. Azért ilyedtem meg mert az elõzõ hét kedden irta fel a gyogyszert tegnap el is multa és ma megint jelentkezett.
Elsõ vagyok. Nekem apránként múlt el. A végén már csak reggelente volt egy pici. És utána az is elmúlt. Volt barnázásom a 15. héten is, de akkor csak pár napig tartott és akkor is a végén már csak reggelente volt egy pici. Lehet egy-két nap és reggel se lesz.
Nekem is volt 10 hetesen napokon át bõven 37 alatt mégis él a babám. Felesleges méregetni. 16+5
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ilyenkor már felesleges mérni:)
Tedd le a hõmérõt, feleslgesen idegesíted magad ezzel! Egyébként meg csak az ébredési hõ a mérvadó, a napközbeni sok mindentõl változhat, így az egyáltalán nem lehet mérvadó... Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Ne méregesd magad :) Én mértem 35, 6 értékeket is egyébként :D Most vagyok 24 hetes.

5-6 hetes terhes vagyok nehezen estem teherbe pár napja rozsaszin szinű folyásom van tegnap voltam orvosnál szedek egy magzatvédöt és azt mondta jo fejlödik. De sajnos ma reggel sötétbarna folyásom van mitől van?

Legjobb válasz: Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat,õ biztos,hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet,hogy nincs semmi baj,de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig,majd amikor bementem a nõdokihoz közölte,hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal,most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám,de nem késlekedtem azonnal intézkedtem,õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!

Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat, õ biztos, hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet, hogy nincs semmi baj, de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig, majd amikor bementem a nõdokihoz közölte, hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal, most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám, de nem késlekedtem azonnal intézkedtem, õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!
Szia, megint én vagyok.Én ugyanígy voltam nem mertem zaklatni, olyan nincs azért van, az a dolga, ha õ a fogadott orvosod még éjszaka is zavarhatod!Hidd el, ha nincs is semmi probléma, õszintén remélem, akkor legalább újra meg uh-z és megnyugszol, mert újra láthatod a picikét és esetleg felír valami még jobb szert, vagy ellát komolyabb tanácsokkal.
Szia én is nehezen estem teherbe.Ráadásul nekem is volt barnás hol rózsaszínes, sõtt véres folyásom is.De nekem megvan az oka.A méhszájtól jön amit mostmár kezelni fognak.Eddig én is csak sárgatesthormont kaptam rá, az használt.De azért keressd fel az orvosod jobb félni mint megijedni.Bár én még most is barnázgatok a 14 hétben vagyok, de a babám jól van.Ja és sokat kellett feküdnöm pihenj te is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h még csak szikholyagot látunk szivhang még nem volt.Van olyan h napközbe nagyon minimális van de reggelre van több:te is igy voltál az elsõnél?azt is mondták még nem vérzek nincs semmi gond!!nem tudom ellég félek csak olyan ciki h állandóan hivogatom az orvost még ha magán is.köszönöm a válaszaidat
Ilyenkor még sokaknál elõfordul, hogy csak a 7.hét körül van szívhang, az is lehet, hogy még csak 4-5 hetes vagy, nem mindig a menzihez igazodik az idõ pont.Én kb.olyan 7 hetes voltam és már volt szívhang.Csak akkor volt rózsaszínes folyásom, ha elmentem pisilni és utána, de nagyon minimális, még szinte betét sem kellett, ezért gondoltam, hogy nincs semmi gáz, de mégis lett sajnos, pedig az elsõ babámat zökkenõmentesen hordtam ki, aki azóta már 10éves és egészséges kislány!Úgyhogy azért tanácsolom neked ez nem vicc, már sajnos van benne tapasztalatom.Én is ilyen lelkis voltam, jaj nehogy zavarjam szegény doktor bácsit, de a mostani terhességemnél már kifejezetten õ szólított fel, hogyha hasonlót észlelek azonnal hívjam!
Remélem, minden rendben lesz. De azért ez az orvos nem valami bíztató. Mivel érdemesebb lett volna egy alaposabb kivizsgálást csinálnia, (vagy akkor küldjön el ügyeletre) Mert már egy apró kis pici rózsaszín, barnás folyás is jelenthet vetélést. De ha meg nem azt, akkor se normális. Nekem is volt, szerencsére nekem minden rendben, de mégis befektettek a kórházba, elküldtek vérvételre, vizeletvizsgálatra, uh-ra. Megnézték nincs-e vérömleny, vagy honnan jön a vérzés. Miután úgy voltak vele, hogy minden rendben, akkor engedtek haza, persze gyógyszert is felírtak. És a zárójelentésemen ez állt: fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt került be. Pedig csak egy ici-pici barnázásom volt. Épp annyi, hogy mikor wc-n voltam akkor a papíron láttam, egyébként minden tiszta maradt. Kívánom, hogy rendben legyen minden, de tényleg vigyázz magatokra, pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jokivánságaid nagyon kedves nö lehetsz neked is jo babavárást.Kedden megyek hozzá és majd irok
Én is õszintén remélem, hogy minden rendben lesz , mindenesetre vigyázz magadra, kímélõ életmód, nincs cipekedés, emelés, idegeskedés.De azért valld be õszintén csak jó volt hallani az orvost és a válaszát.Kívánok minden jót és szép egészséges babát, megérdemled, mert már most annyira félted, és ha valami van az orvost ne habozz azonnal felhívni, hiszen elsõ babás vagy és te sem tudhatsz mindent, sõt ezt õneki is tudni kell, különben ha van egy segítõkész, aranyos védõnõd vele is megoszthatod a problémáidat.
A kérdező hozzászólása: szia beszéltem az orvossal azt mondta nincs asemmi gond ez elmulik ha minden oké a babával.Ha nem egészségess akkor ugyse marad meg.Hát remélem minden jo fog alakulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök h van már egy szép egészséges kislányod és tudom szászor megköszöntem válaszolsz de ilyenkor jo esik ha valaki tanácsot add.Felhivom és utána irok mitt mondod.végül is azért a magán orvosom.Amugy a többi olvaso válaszát is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: szia én vagyok a kérdezõ köszöszönöm a válaszod.a folyásom napközbe alig van reggel erösödik csak.nem merem az orvost zaklatni mert tegnap voltam nála és azt mondta pihenjek.A duphaston gyogyszert szedem ez állitolag megvédi a babát.
A kérdező hozzászólása: szia megfogadtam a tanácsod és voltam az ügyeletem pont az orvosom volt bent.Megnézte a kicsit és képzeld már lehet látni és jol fejlödik van szivhang.azt mondta jol bevan ágyazodva és jol érzi magát ott bent nem kell félni.nincs vérömleny körülött ami akkor szokott leni ha nagyobb a baj.azt mondta a kicsivel minden oké és nem az vérezget.Nem tudom mitõl lehet emelte a gyogyszeremet 3 szor 1 re.remélem attõl elmulik.

6-hetes terhes vagyok. Tegnap este begörcsöltem. Mi miatt lehet ez?

tegnap este elkezdett a köldököm alatt egy tenyérnyi helyen fájni(nem szúró fájdalom volt).kb 10 percig fájt,vérzés nem volt és utána se semmi.szerintem begörcsöltem,mert egyfolytában fájt.nagyon meg vagyok ijedve,du megyek az orvosomhoz.tud valaki hozzászólni?-nagyon félek,hogy elmegy......vagy talán a szorulás miatt van?köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Szia! Remélem csak a szorulásod miatt van!Viszont Nekem az elsõ két hónapban menstruációs jellegû fájdalmaim voltak, ami nagyon fájt!Szerencsére nem történt semmi baj!Nyugodj meg Te is!Gratulálok a babához! (36 hetes kismama)

Szia! Remélem csak a szorulásod miatt van!Viszont Nekem az elsõ két hónapban menstruációs jellegû fájdalmaim voltak, ami nagyon fájt!Szerencsére nem történt semmi baj!Nyugodj meg Te is!Gratulálok a babához! (36 hetes kismama)
Jó, hogy elmész orvoshoz! Szerintem, ha nem volt vérzés, akkor valószínûbb a bélgörcs.:)
Ha nem véreztél és elmúlt nem lesz semmi baj, remélem du. ezt a doki csak megerõsiti! Sok sikert!
Nem adott valami magzatmegtartót? Mert ilyenkor az az alap!
A kérdező hozzászólása: Elment......
Én ehhez javasolnék még neked 2*2 szem Rutascorbint. Erõsíti az érfalat, eláll a vérzés!!! Egy dobozzal szedj el, és elég lesz. Utolsó
A kérdező hozzászólása: Nospa-t, Magne B6-ot, folsavat kell szednem.Azt mondta a doki, hogy a Duphastonnak nincs értelme.Megnézett hüvelyi UH-gal, nincs haematóma.Pihenés, ágynyugalom, majd 1 hét múlva UH megint.
A 15:15-ös hozzászólónak teljesen igaza van. Ha méhszájból ered a vérzés, akkor nem "alap" a gyógyszer, hanem felesleges! Ha megnézett UH-n és azt látta volna, hogy ez esetleg a beágyazódás során keletkezett haematoma miatt van, nyugi kaptál volna gyógyit. Nem hentesnél voltál, hanem nõgyógyásznál, aki feltehetõen nem engedett volna el vetélés gyanúval gyógyszerek nélkül!!!!!! :) Nyugi, semmi baj!
Nekem minden hónapban volt kicsi barnázgatás 1-2 napig, mindig akkor amikor éppen menzi lett volna. Ez az elsõ trimeszterben volt, utána elmúlt. Most itt eszi mellettem a 3 éves lányom a mogyit. :) Ne aggódj. 38 hetes kismama
szia nekem a 7 héten kezdõdött és nospa+duphostan kell szednem, amíg a dokim azt nem mondja elég. nekem kb 1 hétig tartott, valószínû sárgatest elégtelenség miatt, de ki tudja igazából miért...
Ha nem volt vetélés és nem méhfalrol jön akkor nem kap semmit. nekem is volt ilyen 8-13-ik hét között folyamatosan barnáztam. ezerszer voltam dokinál de nem a méhböl jött, így nem kaptam semmit. méhnyak volt érzékeny. ez az utolsó trimeszterben vissza jött, akkor is az érzékenység miatt. gyógyszert csak az kap akinek volt vetélése már vagy tudott hogy a méh van bevérezve.
nekem olyan 3-4 napig volt és utrogestant kaptam rá! Jó egészséget Nektek!!!
most, a 11 héten maradt teljesen abba... gondolom a dokid javasolta a magneb6-ot, a házasélet kerülését és pihengetést :-)
Nagyon sajnálom.

13+6 hetes terhes vagyok és tegnap este óta fáj a hüvelyem, olyan mintha a csontom feszítenék szét ott a bejáratnál. Bocsánat de nem tudom máshogy leírni. Ez mitől lehet? Menjek orvoshoz?

Mióta terhes vagyok nem szeretkeztünk a párommal el?z? 2 vetélés miatt,használtam utrogestant és szedtem duphastont,de már 1,5 hete nem kell szednem.Tegnap csiklón keresztüli orgazmusom volt,lehet ennek köze a fájdalomhoz?De így már máskor is csináltuk és akkor nem fájt.Elég kellemetlen,másnak is volt ilyen problémája?

Legjobb válasz: Szia!Ha ilyen problémáid vannak,akkor jobb,ha inkább felkeresed az orvosod!

Szia!Ha ilyen problémáid vannak, akkor jobb, ha inkább felkeresed az orvosod!

6 hetes terhes vagyok és tegnap este véreztem, mintha megjött volna. Most akkor ez azt jelenti, hgy elment a baba?

Ma már nem volt semmi, csak tegnap este lettem tiszta vér, de nem volt darabos, simán folyékony.

Legjobb válasz: Menj Dokihoz, még ma!!!

Menj Dokihoz, még ma!!!
Szia! Én is aggódom! írj!!
Szia! Mi újság veled? Mi volt a dokinál? Remélem mindent rendben talált!!! Írj, hogy mi van veled!
Drukk!!!!
Szorítunk! Majd írj, hogy mi van!!
A kérdező hozzászólása: megyek ma, bejelentkeztem. Meló után az elsõ dolgom. Szorítsatok! :-)
ORVOS!!!
Igen menj el vadidegenhez, ne halogasd!!!!!!
én más vagyok, mint akik eddig írtak, de szerintem sürgõsen menj orvoshoz, ha akarod, hogy megmaradjon a babád...akár vadidegenhez is. Legegyszerûbb a kórházba bemenni, ott ellátnak. engem ilyennel befektettek 2 napra, UH-okat csináltak, szívhangot néztek és feküdni feküdni feküdni kellett!!! De döntesz, mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: A héten már nincs a dokim, kedden lesz elõször. Most menjek egy vadidegenhez?
A második válaszoló vagyok! Szerintem is SOS-ben hívd fel az orvosodat és menj el hozzá!!!!!! Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi baj!!!!!! Kitartás!!
Menj el dokihoz. :(
A kérdező hozzászólása: Hát 2 papírzsepit teljesen átitattam...
Szerintem is menj el dokihoz!!!! Így úgyis azon fogsz agyalni, hogy mi lehet, és csak ártasz a babának vele!!!! Ha nincs semmi baj legalább megnyugszol!!! Mennyit véreztél?
A kérdező hozzászólása: Bocsássatok meg, hogy nem írtam, de nem voltam képes rá. Elment a babám, nem volt életjele, nem fejlõdött semmit, így missed ab-om volt. :(

6 hetes terhes vagyok, tegnap este óta sűrűn érzek belenyilalásokat a baloldali bordáim alatt. Köze lehet a tehességhez?

Legjobb válasz: IGen tág területet adtál meg. Nekem a szivem szokott szúrni,de már terhesség elõtt is. Azt mondják, terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. A szerveet változik, alkalmazkodik. Ha félsz, nézesd meg magad dokival, de szerintem nem kell izgulnod, amíg nem elviselhetetlen a fájdalom.

IGen tág területet adtál meg. Nekem a szivem szokott szúrni, de már terhesség elõtt is. Azt mondják, terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. A szerveet változik, alkalmazkodik. Ha félsz, nézesd meg magad dokival, de szerintem nem kell izgulnod, amíg nem elviselhetetlen a fájdalom.
Szia! Nem valószínû, hogy a terhesség miatt van.Lehet, hogy más oka van!Bár ezt nem tudom pontosan, de nekem nem voltak ilyen fájdalmaim!Most viszont 36 hetesen hihetetlenûl fáj nemcsak a bordám alatt, de a bordám is, mivel már nagy a babám!Remélem nem lesz semmi gondod!Grat. a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!